Sık epilasyon yapan kadınları bekleyen gizli tehlike: Vajinit
Sık epilasyon yapan kadınları bekleyen gizli tehlike: Vajinit Yaz aylarında, kadınlar tarafından çok sık yapılan epilasyon jinekolojik rahatsızlıklara yol açabiliyor. Vajinit de bu hastalıkların başında geliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Mine Fisun Ergül, “Deniz ve havuz mevsimi olması sebebiyle ağda, jilet ve epilasyon gibi estetik girişimlerin sıklaşması, enfeksiyona yol açar” deyip uyarılarda ve tavsiyelerde bulundu
14.08.2020 Kadın Sağlığı
Vajinit nedir, nasıl tedavi edilir?
Vajinit nedir, nasıl tedavi edilir? Vajinit kadın vajinasında oluşan iltihap demektir. Bu durum her yaştaki kadında oluşabilir ancak daha çok üreme çağındaki kadınlarda daha sık yaşanır. Bazı sebeplerle bölgede mantar ya da bakteri artması sonucu vajinit oluşmasıyla birlikte kaşıntı, kötü koku ve akıntı söz konusu olur. Bu da tedavi gerektiren bir durumdur.
24.04.2018 Gündem
Vajinit nedir? Belirtileri nelerdir? Nasıl tedavi edilir?
Vajinit nedir? Belirtileri nelerdir? Nasıl tedavi edilir? Her kadın, hayatında bir kez Vajinit belirtileriyle doktoruna başvurur. İltihap şeklinde görülen bu kadın hastalığı, önlenebilir ya da kolay bir şekilde tedavi edilebilir. Her kadının, hakkında bilgi sahibi olması gereken bu rahatsızlığı, birlikte yakından tanıyalım.
11.04.2018 Gündem
Vajinal kuruluk kadınları mutsuz ediyor!
Vajinal kuruluk kadınları mutsuz ediyor! Atrofik vajinit olarak da bilinen Vajinal kuruluk, kadınlarda sık görülen bir durumdur.
27.01.2014 Aşk