Vakıf Katılım

Vakıf Katılım

Son dakika Vakıf Katılım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vakıf Katılım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vakıf Katılım haber sayfamızda...

Vakıf Katılım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.262 vakıf katılım haberi bulunmuştur.
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz Vakıf Katılım'ın 2022 yazında başlattığı ve ilk durağı Hatay olan Vakıf Eserleri Envanter projesiyle şehirdeki tarihi yapılar ayrıntılı fotoğraflandı. Şimdi bu fotoğraflar, depremin büyük ölçüde hasar verdiği eserlerin ayağa kaldırılmasında kılavuzluk edecek.
15.04.2024 Milliyet Executive
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 28. sayısı, 5 Nisan tarihinde çıktı.
5.04.2024 Ekonomi
Kâr-Zarar ortaklığıyla 3 milyar TL finansman
Kâr-Zarar ortaklığıyla 3 milyar TL finansman Savunma sanayi, yenilenebilir enerji, endüstriyel otomasyon, tarım, gıda ve üretime dayalı daha birçok sektörde kâr-zarar ortaklığı modeliyle firmaların finansmana erişimini kolaylaştıran Vakıf Katılım, 2023 yılı içerisinde 1 milyar TL tutarında kâr-zarar ortaklığı yaparak bugüne kadar sunmuş olduğu desteği yaklaşık 3 milyar TL tutarına çıkardı.
29.03.2024 Ekonomi
Hazine'den 'altın' için yeni karar! Piyasayı nasıl etkileyecek? Ekonomist Hikmet Baydar cevapladı
Hazine'den 'altın' için yeni karar! Piyasayı nasıl etkileyecek? Ekonomist Hikmet Baydar cevapladı Hazine ve Maliye Bakanlığı, kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarına yönelik önemli bir adım attı. Buna göre Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım Bankası'na işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis edildi. Peki bu karar piyasayı nasıl etkileyecek? Ekonomist Hikmet Baydar merak edilenleri milliyet.com.tr'ye cevapladı.
28.03.2024 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'altın' alımı için kritik karar!
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'altın' alımı için kritik karar! Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'a yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti.
27.03.2024 Ekonomi
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir?
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu adaylar tarafından merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kılavuz hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca'nın açıklaması sonrasında ise Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu beklenmeye başlandı. Sağlık Bakanlığı, 27 bin sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı ve başvuru ekranı açıldı. Peki Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
Mehmet Ali Akben: İşlemlerin yaklaşık yüzde 94’ü dijital kanallarımız aracılığıyla yapılıyor
Mehmet Ali Akben: İşlemlerin yaklaşık yüzde 94’ü dijital kanallarımız aracılığıyla yapılıyor Dijital kanallardan kazandıkları müşteri sayısının 2023’te bir önceki yıla göre 5 kat artış gösterdiğini söyleyen Vakıf Katılım Genel Müdürü Mehmet Ali Akben, “Hedefimiz, başta finansman ürünleri olmak üzere dijital kanallar dışında kalan diğer tüm işlemlerimizin dijital mecralarda gerçekleştirilebilmesini sağlamak. Bugün geldiğimiz noktada işlemlerin yaklaşık yüzde 94’ü dijital kanallar aracılığıyla yapılıyor” dedi.
13.02.2024 Teknoloji
YDS BAŞVURU EKRANI 2024: YDS/1 başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak, nasıl ödenecek?
YDS BAŞVURU EKRANI 2024: YDS/1 başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak, nasıl ödenecek? YDS sınav başvurularının başladığını ÖSYM duyurdu. Yabancı dil seviyesini tespit etmek için YDS2ye girecek olanlar 2024 YDS/1 sınav başvuru ekranı, sınav ücreti ve ücretin yatırılacağı bankalar merak ediliyor. Peki 2024 YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti hangi bankalara yatırılacak?
7.02.2024 Bilgi Rehberi
İhracatçılara 15 milyon kredi
İhracatçılara 15 milyon kredi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), Vakıf Katılım Bankası Düzce Şubesi ile yapılan görüşmeler sonucunda, doğrudan ihracatçı olan KOBİ ve KOBİ dışı üyelerin faydalanabileceği 18 ay vadeli 15 Milyon TL’ye varan kredi imkanı sağlandı.
7.02.2024 Ekonomi
Bir dönemin bilgi ve irfan kaynağı: Üsküdar Matbaası
Bir dönemin bilgi ve irfan kaynağı: Üsküdar Matbaası Matbuat tarihimizdeki birçok ilkler Üsküdar Matbaası’nda gerçekleşti. İlk dini kitap, ilk harekeli kitap, ilk atlas kitabı, ilk tıp kitabı, talik hattı harflerle basılan ilk kitap, ilk matbaa cildi ve cilt üzerinde tuğra uygulaması...
28.01.2024 Gündem
2024 MSÜ BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU: MSÜ başvurusu nasıl, nereden yapılır ve şartlar neler? MSÜ başvuru ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak?
2024 MSÜ BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU: MSÜ başvurusu nasıl, nereden yapılır ve şartlar neler? MSÜ başvuru ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak? MSÜ başvurularının başladığı ÖSYM tarafından duyuruldu. Başvurularının başlamasıyla beraber MSÜ başvuru ekranı, ücreti ve şartlar hakkında detayları araştırmaya başladılar. MSÜ başvuruları online olarak yapılabilecek. Peki 2024 MSÜ başvurusu nasıl ve nereden yapılır, şartlar neler? MSÜ başvuru ücreti ne kadar?
3.01.2024 Bilgi Rehberi
‘Dijital dönüşüme ağırlık vereceğiz’
‘Dijital dönüşüme ağırlık vereceğiz’ Bankaların, uzun yıllardır süregelen yatırımlarla inovasyon odaklı kurumlar haline geldiğini belirten Vakıf Katılım Genel Müdürü Mehmet Ali Akben, “2024 yılında dijital dönüşüm projelerine ağırlık vereceğiz” dedi.
29.12.2023 Ekonomi
KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN RESTORASYON VEYA ONARIM KARŞILIĞI KİRALAMA İŞİ İHALE İLANI Aşağıda vasıfları yazılı olan Vakıf taşınmaz, İhale dosyasında mevcut Şartname ve Eklerinde belirtilen esaslar dahilinde Restore edilerek kullanılmak-işletilmek üzere, belirlenen kira bedelleri üzerinden artış yapılmak suretiyle "Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" kapsamında uzun süreli olarak (Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiralama) ihalesine çıkarılmıştır...
27.12.2023 Resmi İlanlar
KAYSERİ VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GAYRİMENKUL SATIŞ İHALE İLANI
 KAYSERİ VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GAYRİMENKUL SATIŞ İHALE İLANI KAYSERİ VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜGAYRİMENKUL SATIŞ İHALE İLANI  İhaleye Konu Vakıf Taşınmazların S...
26.11.2023 Resmi İlanlar
Vakıf Katılım’da Akben dönemi
Vakıf Katılım’da Akben dönemi Katılım finans sektörünün referans kurumu olma Vakıf Katılım’ın dün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Mehmet Ali Akben, Kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.
1.11.2023 Ekonomi
SİMİT SARAYI HALKA ARZ NE ZAMAN? Simit Sarayı (Dmr Unlu Mamuller) halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?
SİMİT SARAYI HALKA ARZ NE ZAMAN? Simit Sarayı (Dmr Unlu Mamuller) halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. yani Simit Sarayı halka arz oluyor. SPK tarafından onay verilen halka arzlar arasında Simit Sarayı da yer alıyor. Konu ile ilgilenenler ''Simit Sarayı halka arz fiyatı ne kadar, borsada ne zaman işlem görecek?'' sorularını yöneltiyor.
20.09.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Vakıf Katılım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.