Vakıf Üniversitesi

Vakıf Üniversitesi

Son dakika vakıf üniversitesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vakıf üniversitesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vakıf üniversitesi haber sayfamızda...

Vakıf Üniversitesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.647 vakıf üniversitesi haberi bulunmuştur.
1994 sendromuna karşı tedbirler
1994 sendromuna karşı tedbirler Yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkan CHP, yol haritasını belirledi: Belediyeler yakın takibe alınacak, üç ayda bir denetlenecek, başkanların memnuniyet karnesi çıkarılacak. CHP, erken seçim çağrılarına da destek olmayacak, toplumsal muhalefetin sözcülüğünü üstlenecek.
3.04.2024 Gündem
Öğrenci başına 1 kitap düşmüyor
Öğrenci başına 1 kitap düşmüyor Türkiye’deki bazı üniversitelerin kütüphanesi evdeki kitaplık gibi. 4 üniversitede öğrenci başına düşen kitap sayısı 1’in altında. 89 üniversitede ise bu sayı 1 ile 4 arasında.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde iftara katıldı
Murat Kurum Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde iftara katıldı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “Hastanelerimizin yakınlarına hasta yakınlarının konaklayacağı 8 tane 'Hasta Yakını Konaklama Merkezleri'ni inşa edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak tüm masraflarını biz karşılayacağız. Afet esnasında da sağlık çalışanlarımıza hizmet verecek. Hep birlikte güzel ve güçlü bir İstanbul'da yaşamak istiyoruzö dedi.
14.03.2024 Haberler
Murat Kurum Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde iftara katıldı
Murat Kurum Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde iftara katıldı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “Hastanelerimizin yakınlarına hasta yakınlarının konaklayacağı 8 tane 'Hasta Yakını Konaklama Merkezleri'ni inşa edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak tüm masraflarını biz karşılayacağız. Afet esnasında da sağlık çalışanlarımıza hizmet verecek. Hep birlikte güzel ve güçlü bir İstanbul'da yaşamak istiyoruzö dedi.
14.03.2024 Gündem
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında yaptığı açıklamada anketlerdeki son durumu açıkladı.
14.03.2024 Gündem
Fatih Camii imamı Galip Usta taburcu oldu: Kısa zamanda  göreve başlayacağım
Fatih Camii imamı Galip Usta taburcu oldu: Kısa zamanda göreve başlayacağım Fatih Camii İmamı Galip Usta, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Hastane çıkışında konuşan Usta, "İnşallah en kısa zamanda camiye geçmeyi arzu ediyorum. Bir dinlenme süreci var, gayet iyiyim, hamd olsun. Dinlenmeye, zamana bağlı bir iyileşme söz konusu olacak. İnşallah iyileştiğimde de kısa zamanda camide göreve başlayacağım" dedi.  
15.01.2024 Gündem
Uçmadan önce padişaha şaka yaptı! İlk insanlı roketin az bilinen hikâyesi
Uçmadan önce padişaha şaka yaptı! İlk insanlı roketin az bilinen hikâyesi Wright kardeşler, adını dünyaya ilk defa motorlu uçak uçuran kişiler olarak duyurdu. Ancak onlardan tam 271 yıl önce kendi icadıyla uçan Hezarfen Ahmed Çelebi ve ilk insanlı roketi icat eden Lagari Hasan Çelebi var ki hem yaptıklarıyla hem de şakalarıyla tarihe geçti.
14.01.2024 Yaşam
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı anı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı anı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Haberler
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! Tepkiler peş peşe geldi: Sonuna kadar takipçisi olacağız
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! Tepkiler peş peşe geldi: Sonuna kadar takipçisi olacağız Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Bakan Tunç ve Bakan Yerlikaya olayla ilgili açıklama yaptı. Saldırıya peş peşe tepkiler geldi.
8.01.2024 Gündem
208 üniversite değerlendirildi! İstihdamda Gebze Teknik fark attı
208 üniversite değerlendirildi! İstihdamda Gebze Teknik fark attı YÖK’ün Üniversite İzleme ve Değerlendirme Raporu’na göre 122 üniversitenin mezunu, 6 ay ve daha kısa sürede iş buldu. Gebze Teknik Üniversitesi mezunları 3.5 ayda işe giriş süresiyle diğer üniversiteleri geride bıraktı. Hacettepe Üniversitesi de KPSS ve ALES’teki başarısıyla öne çıktı.
25.12.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin varlığı yetiştirdiği neslin donanımına bağlıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin varlığı yetiştirdiği neslin donanımına bağlıdır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende büyük ödülün sahibini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Törende açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zalim İsrail yönetiminin sürdürdüğü Gazze'deki katliamların, Kudüs'teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler Allah'ın izniyle yakındır." dedi.
16.12.2023 Gündem
Acil tıp dünyası İstanbul’da toplanıyor
Acil tıp dünyası İstanbul’da toplanıyor Dünya Akademik Acil Tıp Kongresi, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’nde yarın başlıyor.
25.10.2023 Gündem
Mahkemede kan parası şüphesi! Çocukları öldürüldü baba şikayetçi olmadı, anne davaya bile gelmedi
Mahkemede kan parası şüphesi! Çocukları öldürüldü baba şikayetçi olmadı, anne davaya bile gelmedi Fatih’te rastgele sıkılan kurşunun başına isabet ettiği 16 yaşındaki Kendal Yıldız'ın ölümüne neden olan olayla ilgili iki sanığın yargılanmasına başlandı. Kendal'ın yaşamını yitirmesine neden olduğu iddia edilen sanık Barış Gündüz (24), kendisine laf atanlara yönelik korkutma amacıyla havaya ateş ettiğini öne sürdü. Öte yandan ölen Kendal’ın babası şikâyetçi olmazken, anne davaya katılmadı.
23.10.2023 Gündem
Üniversitede servis krizine tepki! '15 liram yoksa okuldan çıkamıyorum'
Üniversitede servis krizine tepki! '15 liram yoksa okuldan çıkamıyorum' İstanbul’da bir vakıf üniversitesi, Beylikdüzü'nden Büyükçekmece Tepekent'teki kampüse gelen ücretsiz ring servislerini gidiş-dönüş 30 lira yapınca, öğrenciler duruma tepki gösterdi.
11.10.2023 Gündem
Probiyotik uyarısı: Fayda beklerken zarar görmeyin
Probiyotik uyarısı: Fayda beklerken zarar görmeyin Probiyotik takviyesi kullanmak yükselen bir trend. Ancak bilinçsiz kullanım bağırsaklardaki iyi bakterilerin ölümüne yol açarak insana zarar verebiliyor.
9.10.2023 PembeNar
YÖK’ten özel öğrencilik için ücret düzenlemesi
YÖK’ten özel öğrencilik için ücret düzenlemesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı özel öğrencilik ve çift anadal programlarının işleyişinde değişikliğe gitti.
27.09.2023 Eğitim
Yeraltı tünelleri üzerindeki Ayasofya ne kadar sağlam? 'En büyük onarım başlıyor'
Yeraltı tünelleri üzerindeki Ayasofya ne kadar sağlam? 'En büyük onarım başlıyor' Tarih boyu kilise, müze ve cami olarak kullanılan Ayasofya, günümüzde milyonlarca kişi tarafından ziyaret ediliyor. Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın geçtiğimiz günlerde çok ziyaretçisinin olmasının Ayasofya'yı yıpratabileceği yönündeki açıklamaları ise tartışma yarattı. Ayasofya gerçekten güvenli mi, değil mi? Prof. Dr. Hasan Fırat Diker ve Prof. Dr. Serkan Yazıcı'ya sorduk.
28.09.2023 Gündem
Kadın motosikletli, kendisine çarpıp kaçan taksiciyi kilometrelerce kovalayarak yakaladı
Kadın motosikletli, kendisine çarpıp kaçan taksiciyi kilometrelerce kovalayarak yakaladı Pendik’te motosiklet sürücüsü, kendisine çarpıp kaçan taksi şoförünü kilometrelerce kovalayarak yakaladı. Sinirlerine hakim olamayan kadın sürücü taksinin camlarını yumrukladı.
14.09.2023 Gündem
Meryem, İETT otobüsünün altında kaldı! Ölmeden önceki paylaşımı yürek burktu
Meryem, İETT otobüsünün altında kaldı! Ölmeden önceki paylaşımı yürek burktu İETT otobüsüne çarptan motosikletteki hamile kadının ölümü kahretti. 4.5 aylık hamile olduğu öğrenilen Meryem Büşra Levent'in hayatını kaybetmeden önce sosyal medya hesabından paylaşımı ise yürek burktu.
13.09.2023 Haberler
Meryem, İETT otobüsünün altında kaldı! Ölmeden önceki paylaşımı yürek burktu
Meryem, İETT otobüsünün altında kaldı! Ölmeden önceki paylaşımı yürek burktu İETT otobüsüne çarpan motosikletteki hamile kadının ölümü kahretti. 4.5 aylık hamile olduğu öğrenilen Meryem Büşra Levent'in hayatını kaybetmeden önce sosyal medya hesabından paylaşımı ise yürek burktu.
13.09.2023 Gündem
İstanbul’un yer altına keşif yolculuğu
İstanbul’un yer altına keşif yolculuğu Sarnıçlardan ayazmalara, mahzenlerden çukur çeşmelere İstanbul’un ‘görünmeyen silüeti’ yer altı yapılarının izini süren Arzu Ulaş, “İstanbul gibi bir dünya kentinin yer altının geçmişine doğru bir yolculuk yaptım” diyor.
3.09.2023 Pazar
Yabancı öğrenciye 48 saatte kayıt
Yabancı öğrenciye 48 saatte kayıt Vakıf üniversiteleri, aracı şirketler üzerinden yabancı öğrencilere 48 saatte kayıt garantisi sunuyor. Bazı öğrenciler, oturum izni almanın, kaçak şekilde Türkiye’de çalışmanın yolu olarak üniversiteleri kullanıyor.
1.09.2023 Gündem
Deprem korkusu tercihleri değiştirdi
Deprem korkusu tercihleri değiştirdi Üniversite tercihlerinde son 4 güne girilirken adaylar listelerine son şekli vermeye çalışıyor.
5.08.2023 Gündem
Birlik, dernek ve vakıflara EYT kredisi müjdesi
Birlik, dernek ve vakıflara EYT kredisi müjdesi Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasının ardından, kıdem tazminatı ödemeleri artan işletmelere sağlanan kredi olanaklarından, kar amacı gütmeyen kurumlar da yararlanabilecek. Vakıf, vakıf üniversitesi, dernek ve bağlı şirketleri ile ticaret ve sanayi odaları, meslek örgütleri ve birlikler de Kredi Garanti Fonu (KGF) destekli kıdem tazminatı kredisi çekebilecek.
5.08.2023 Ekonomi
İstihdamda sağlık, kazançta pilotaj
İstihdamda sağlık, kazançta pilotaj Üniversitede bölüm tercihlerinde mezunların istihdam olanakları, işe giriş süresi, kazançları önemli bir gösterge. İstihdam oranında sağlık; kazancın en yüksek olduğu bölümlerde de aylık maaşı ortalama 100 bin TL’yi bulan pilotaj öne çıkıyor.
2.08.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Vakıf Üniversitesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.