Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan koronavirüs uyarısı
Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan koronavirüs uyarısı Bursa Valisi Yakup Canbolat, kentte son 1 ayda günlük vaka sayılarının 3 katına çıktığını belirterek, halkı tedbirlere uymaları konusunda uyardı. Sokağa çıkma yasaklarının gündemde olmadığını belirten Canbolat, “Bursa olarak ‘B’ planımız var. Amacımız, vaka sayılarının geri dönüşünü sağlamak” dedi.
29.10.2020 Gündem
Denizlisi Valisi Atik, maskesi olmayanlara elleriyle maske takıp, uyardı
Denizlisi Valisi Atik, maskesi olmayanlara elleriyle maske takıp, uyardı İçişleri Bakanlığı'nın 'Sağlık İçin, Hepimiz İçin' sloganıyla 81 ilde başlattığı koronavirüs denetimi Denizli'de başladı. Denizli'de maske kuralına büyük çoğunlukla uyulduğu görülürken, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, denetimler sırasında maskesiz vatandaşlara kendi elleriyle maske taktı.
6.08.2020 Gündem
Son dakika! İkra Nur hakkında Vali'den açıklama: Mümkün değil!
Son dakika! İkra Nur hakkında Vali'den açıklama: Mümkün değil! Gelen bir son dakika haberine göre; Giresun’un Bulancak ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve dün öğleden sonra cansız bedeni evine 7 km mesafede dere içinde bulunan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi olayı ile ilgili Giresun Valisi Enver Ünlü, olayla ilgili ilk bulgulara göre herhangi bir cinsel istismar ve cinayetten söz etmemiz mümkün olmadığını belirterek "Kesin ölüm nedenini Adli Tıp Kurumu'nun vereceği kat-i yazılı rapor belirleyecek" dedi.
1.07.2020 Gündem
Valiyi dövüp direğe kelepçelediler
Valiyi dövüp direğe kelepçelediler Ukrayna'nın batısındaki Volyn bölgesine bağlı Lutsk kentinde göstericileri sakinleştirmeye çalışan vali protestocu grup tarafından önce feci şekilde dövüldü, ardından meydandaki bir direğe kelepçelendi.
11.09.2019 Haberler
One Love Festival için geri sayım başladı
One Love Festival için geri sayım başladı Bu yıl 12.’si gerçekleştirilecek olan Efes Pilsen One Love Festival, 20 - 21 - 22 Haziran olmak üzere üç gün boyunca Parkorman’da yine dünyadan ve Türkiye’den sevilen müzisyen ve grupları ağırlayacak.
25.04.2013 Tatil

Benzer Haber Etiketleri