Valentin Rosier

Valentin Rosier

Son dakika Valentin Rosier haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Valentin Rosier gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Valentin Rosier haber sayfamızda...

Valentin Rosier

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 719 valentin rosier haberi bulunmuştur.
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyla transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.
12.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ı bekleyen kiralık sorunu! Gözden düştüler
Beşiktaş'ı bekleyen kiralık sorunu! Gözden düştüler Beşiktaş’ın satış opsiyonuyla birlikte kiralık gönderdiği Rosier ile Onana kulüplerinde gözden düştü. Yabancı oyuncu sayısını yaz döneminde 19’dan 12’ye indirmek zorunda olan siyah-beyazlılar bu oyuncuların geri dönmesi halinde ciddi sıkıntı yaşayacak.
3.04.2024 Beşiktaş
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak'
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak' Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, kadro dışı kalan futbolcular, Muçi, Semih Kılıçsoy hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tesislere girmesini yasakladığı kişiyi açıklayan Arat, kulübe bir sporcunun ihtar çektiğini ifade etti. Öte yandan Galatasaray'a Onur Göçmez yanıtı geldi.
9.03.2024 Beşiktaş
Nice'te Valentin Rosier depremi! Sakatlığı açıklandı
Nice'te Valentin Rosier depremi! Sakatlığı açıklandı Nice'in Beşiktaş'tan kiraladığı Valentin Rosier'in sakatlığı sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
6.03.2024 Fransa Ligue 1
Samet Aybaba: Rebic’in performansı çok düşük!
Samet Aybaba: Rebic’in performansı çok düşük! Beşiktaş'ta kurmaylar basın mensuplarıyla buluştu. Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar sohbet toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı.
29.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kontenjanda yer açmak zorunda olan Beşiktaş şimdiden çalışmalara başladı.
23.02.2024 Beşiktaş
Beşikltaş'ta Fernando Santos ile Aboubakar arasında özel görüşme! 'Teklifleri sezon sonuna bıraktım'
Beşikltaş'ta Fernando Santos ile Aboubakar arasında özel görüşme! 'Teklifleri sezon sonuna bıraktım' Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, takımdaki geleceği merak konusu olan Aboubakar ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.
18.02.2024 Beşiktaş
Yusuf Yazıcı'dan sürpriz imza! Ünlü isimle anlaşmaya vardı
Yusuf Yazıcı'dan sürpriz imza! Ünlü isimle anlaşmaya vardı Bu sezon Lille formasıyla dikkat çeken bir performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı yaz transfer dönemi sürpriz bir karara imza attı.
12.02.2024 Fransa Ligue 1
SON DAKİKA | Sacha Boey, Haaland ve De Bruyne transferlerini geride bıraktı! Almanya'da tarihe geçti
SON DAKİKA | Sacha Boey, Haaland ve De Bruyne transferlerini geride bıraktı! Almanya'da tarihe geçti Sacha Boey, 30 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer oldu. Fransız yıldız Almanya Bundesliga'da kış transferindeki en çok bonservis ödenen futbolcular arasında adını yazdırdı. Boey, Haaland ve De Bruyne gibi yıldızları geride bıraktı.
28.01.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Galatasaray, Sacha Boey'in ayrılığını KAP'a bildirdi! İşte bonservis bedeli
SON DAKİKA: Galatasaray, Sacha Boey'in ayrılığını KAP'a bildirdi! İşte bonservis bedeli Galatasaray, Sacha Boey'in bonservisiyle Bayern Münih'e transfer olduğunu KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılar bonservis bedelini açıkladı.
28.01.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Galatasaray sağ bek ve sol bek transferini aynı takımdan yapıyor!
SON DAKİKA: Galatasaray sağ bek ve sol bek transferini aynı takımdan yapıyor! Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e satan Galatasaray'da sağ bek ve sol bek transferleri için girişimler hızlandı. Sarı-kırmızılılar, sağ bek ve sol bek transferlerini aynı takımdan yapmaya hazırlanıyor.
28.01.2024 Galatasaray
Bayern Münih'ten Sacha Boey paylaşımı
Bayern Münih'ten Sacha Boey paylaşımı Alman devi, anlaşma vardığı Sacha Boey'in transferini açıkladı.
28.01.2024 Galatasaray
Galatasaray, Lucas Torreira'nın sözleşmesini uzatıyor! İşte yıllık ücreti ve mukavele süresi
Galatasaray, Lucas Torreira'nın sözleşmesini uzatıyor! İşte yıllık ücreti ve mukavele süresi Galatasaray yönetimi, orta sahada bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle başarılarda büyük pay sahibi olan Uruguaylı yıldızın sözleşmesini uzatma kararı aldı. Deneyimli futbolcunun mukavele süresi ve kazanacağı yıllık ücret belli oldu.
28.01.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Bundesliga kancası! Protestolar etkili oldu
Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Bundesliga kancası! Protestolar etkili oldu Werder Bremen’den teklif alan Onur Bulut, taraftarların bitmek bilmeyen protestoları nedeniyle Beşiktaş’tan ayrılmak istiyor. Santos’un onay vermesi halinde deneyimli oyuncu kariyerine Bundesliga’da devam edecek.
28.01.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Galatasaray'da Sacha Boey gerçekleri! Valentin Rosier detayı
ÖZEL | Galatasaray'da Sacha Boey gerçekleri! Valentin Rosier detayı Rennes’den 1 milyon 150 bin euroya transfer edilen Sacha Boey’in 30 milyon euroya Bayern Münih’e satılmasında eski Başkan Burak Elmas’tan Okan Burak’a kadar birçok ismin büyük emeği var. Ancak belki de en büyük pay scout departmanın başındaki Emre Utkucan’a ait. İsimsiz Boey’i Rosier’in yerine öneren Utkucan’ın tespiti tarihi transferin ilk adımıydı.
28.01.2024 Galatasaray
Türkler de dehşeti yaşadı! 'İntihar ormanı'na giren çıkamıyor, sebebi tüyler ürpertici
Türkler de dehşeti yaşadı! 'İntihar ormanı'na giren çıkamıyor, sebebi tüyler ürpertici Fuji Dağı'nın eteklerinde volkanik küllerden yeşeren bir orman olan Aokigahara, oldukça karanlık bir atmosfere sahip. Girenin bir daha çıkamadığı ve yüzlerce kişinin cesediyle dolu ormanın ziyaretçileri, neden ölüme sürükleniyor? Türklerin de yaşadığı bu dehşetin ardındaki gerçek ise tüyler ürpertici.
28.01.2024 Yaşam
SON DAKİKA HABERİ: Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi
SON DAKİKA HABERİ: Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Vincent Aboubakar için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Kamerunlu golcünün transferi için Beşiktaş'la görüşmelere başlanacağı öne sürüldü.
23.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a transferde sportif direktör vetosu! Fernando Santos istemişti
Beşiktaş'a transferde sportif direktör vetosu! Fernando Santos istemişti Valentin Rosier ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan tecrübeli futbolcuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. 32 yaşındaki futbolcunun bedelsiz transferinin sportif direktör vetosuna takıldığı aktarıldı.
20.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan nokta atışı operasyon! Büyük tasarruf
Beşiktaş'tan nokta atışı operasyon! Büyük tasarruf Bailly’nin sözleşmesini feshettikten sonra Onana ve Rosier’i satış opsiyonlarıyla kiralayan Beşiktaş 3,1 milyon euroluk tasarruf sağladı. Bu parayı yeni transferler için kullanacak siyah-beyazlılar yabancı kontenjanını da boşalttı.
20.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fernando Santos yönetimle görüştü! 2 Portekizli transfer istedi
Beşiktaş'ta Fernando Santos yönetimle görüştü! 2 Portekizli transfer istedi Valentin Rosier, Jean Onana ve Eric Bailly ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Fernando Santos yönetime raporunu sundu. Portekizli teknik adamın, yönetimle yaptığı son görüşmede istediği 2 yıldızın ismini verdiği aktarıldı.
19.01.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Emre Mor'a Süper Lig'den transfer kancası! Ali Koç ile görüştü
Fenerbahçe'de Emre Mor'a Süper Lig'den transfer kancası! Ali Koç ile görüştü Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Emre Mor ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusuna Süper Lig ekibinin talip olduğu ve başkanlar düzeyinde bir görüşme gerçekleştirildiği aktarıldı.
20.01.2024 Fenerbahçe
Bursaspor'da Canberk Yurdakul takımdan ayrıldı!
Bursaspor'da Canberk Yurdakul takımdan ayrıldı! TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor'da Canberk Yurdakul sözleşmesini tek taraflı feshetti.
19.01.2024 2.Lig
Fenerbahçe'de Rodrigo Becao takımla çalıştı!
Fenerbahçe'de Rodrigo Becao takımla çalıştı! Süper Lig'in 21'inci haftasında Samsunspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de Rodrigo Becao takımla çalışmalara başladı.
20.01.2024 Fenerbahçe
Valentin Rosier'den Sergen Yalçın itirafı! 'Beşiktaş yönetimini suçlamıyorum'
Valentin Rosier'den Sergen Yalçın itirafı! 'Beşiktaş yönetimini suçlamıyorum' Beşiktaş'tan satın alma opsiyonuyla birlikte Ligue 1 ekibi Nice'e kiralanan Valentin Rosier, basın toplantısında konuştu. Fransız sağ bek, Sergen Yalçın'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
19.01.2024 Fransa Ligue 1
ÖZEL | Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy için rekor talep! Devler sıraya girdi
ÖZEL | Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy için rekor talep! Devler sıraya girdi Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy için Avrupa kulüpleri şimdiden kapıya dayandı. Tottenham, B. Dortmund, Aston Villa ve Napoli tarafından izlenen golcü için siyah-beyazlılar, rekor bir bonservis bedeli belirledi.
19.01.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Valentin Rosier ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.