Fatih Karagümrük'te Vegar Hedenstad ile yollar ayrıldı
Fatih Karagümrük'te Vegar Hedenstad ile yollar ayrıldı VavaCars Fatih Karagümrük, 30 yaşındaki sağ bek Vegar Hedenstad'ın transferi için Valerenga ile anlaşma sağlandığını açıkladı.
27.12.2021 Karagümrükspor
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
1.07.2021 Diğer
KKTC'de bir ilk; FIFA'ya üye bir ülkenin takımı kamp için ülkeye geldi
KKTC'de bir ilk; FIFA'ya üye bir ülkenin takımı kamp için ülkeye geldi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), ilk kez FIFA ve UEFA'ya üye bir ülkenin takımına kamp için ev sahipliği yapıyor.
1.07.2020 Futbol
Manchester United'dan Valerenga'ya gol şov!
Manchester United'dan Valerenga'ya gol şov! Manchester United, hazırlık maçında Valerenga'yı Marouane Fellaini, Romelu Lukaku ve Scott McTominay'in  golleriyle 3-0 yendi.
31.07.2017 Futbol
Kaleci kaleciye bunu yapar mı!
Kaleci kaleciye bunu yapar mı! Norveç'te Valerenga ile Start arasında oynanan maçta Start kalecisi Hakon Opdal orta sahadan attığı gol ile maça damga vuran isim oldu.
26.09.2015 Futbol
James'i korkutan selfie!
James'i korkutan selfie! Real Madrid'in  Valerenga ile arasında oynadığı hazırlık maçında sahaya giren taraftarın James ile selfie çekilmesi yıldız oyuncuyu korkuttu...
10.08.2015 Futbol
Bergkamp'a nazire yaptı! Ne dokunuş ama
Bergkamp'a nazire yaptı! Ne dokunuş ama Norveç'te Valerenga ile Lillestrom arasındaki maçta Valerenga'nın genç forveti Torgeir Borven, Arsenal'in efsane ismi Dennis Bergkamp'ın hafızalara kazınan golüne benzer bir gol kaydetti.
26.08.2013 Futbol
Barça hazır! Tam 7 gol...
Barça hazır! Tam 7 gol... İlk hazırlık maçında Bayern Münih'e 2-0 mağlup olan Barcelona, bu kez de Norveç'in başkenti Oslo'da Valerenga ile karşılaştı. Karşılaşma, son La Liga şampiyonu İspanya'nın 7-0'lık galibiyeti ile sona erdi.
28.07.2013 Futbol
Kurtarmak yetmedi o da gitti gol attı!
Kurtarmak yetmedi o da gitti gol attı! Valerenga ile Viking arasında oynanan maçta Viking kalecisi Gudmund Kongshavn 90. dakikada attığı gol ile takımının sahadan mağlup ayrılmamasını sağladı.
9.07.2013 Futbol
22'ye 11 | Enteresan bir maç!
22'ye 11 | Enteresan bir maç! Norveç'te gösteri amaçlı oynanan bir maçta Valerenga takımı oyuncuları 22 kişilik amatör futbolculardan oluşan bir takım ile karşılaştı. Peki, bu ilginç görüntülere sahne olan maçı sizce kim kazandı?
27.04.2013 Futbol