Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu

Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu

Son dakika Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu haber sayfamızda...

Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28 valerian ve bin gezegen imparatorluğu haberi bulunmuştur.
Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu konusu nedir? İşte filmin oyuncu kadrosu
Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu konusu nedir? İşte filmin oyuncu kadrosu Clive Owen ve Cara Delevingne'ın başrollerini paylaştığı Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu, bu akşam ATV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Peki Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filminin konusu nedir? İşte ayrıntılar...
13.07.2020 Cadde
Bu akşam TV'de hangi diziler filmler (var) izlenecek? (8 Nisan) Kanal D, ATV, Star TV, Show TV, Fox TV, TV8, TRT 1 yayın akışı
Bu akşam TV'de hangi diziler filmler (var) izlenecek? (8 Nisan) Kanal D, ATV, Star TV, Show TV, Fox TV, TV8, TRT 1 yayın akışı Corona virüs salgını nedeniyle sosyal izolasyona giren ve zamanını evde geçiren vatandaşlarımız bu akşam TV yayın akışında hangi dizilerin ve filmlerin olduğunu merak ediyor. Gündüz kuşağında yayınlanan sabah programlarının yanı sıra akşam yorucu iş gününün ardından evlerine dönen aile fertleri akşam TV'de yer alan program akışlarını araştırmaya devam ediyor. Peki 8 Nisan Çarşamba bu akşam TV'de hangi dizi ve programlar var?
8.04.2020 Gündem
Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu konusu nedir? Oyuncular kimler?
Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu konusu nedir? Oyuncular kimler? Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera türündeki Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmi 2017'de vizyona girdi. Başrollerinde Clive Owen, Cara Delevingne, Ethan Hawke, Dane DeHaan ve Rihanna'nın olduğu "Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu" filmi bu akşam 20:00'de Kanal D'de...
4.01.2020 Gündem
Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filminin konusu nedir?
Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filminin konusu nedir? 2017 yapımı olan Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filminin konusu nedir? Rihanna'nın da kadrosunda yer aldığı Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmi ile ilgili merak edilenler...
31.08.2019 Gündem
Casusu oynadı
Casusu oynadı Cansu Tosun, dünyaca ünlü Fransız yönetmen Luc Besson’un yeni filmi ‘Anna’da rol aldı. Oyuncu, projede bir casusu canlandırdı.
18.05.2018 Cadde
Cara Delevingne'in bitmeyen tatili
Cara Delevingne'in bitmeyen tatili Modellikten oyunculuğa transfer olan İngiliz güzel Cara Delevingne, son filmi 'Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'nun galalarının ardından çıktığı tatiline devam ediyor.
28.08.2017 Cadde
Cara Delevingne'in bitmeyen tatili
Cara Delevingne'in bitmeyen tatili Modellikten oyunculuğa transfer olan İngiliz güzel Cara Delevingne, son filmi 'Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'nun galalarının ardından çıktığı tatiline devam ediyor.
28.08.2017 Cadde
Gerçek aşkı arıyor
Gerçek aşkı arıyor Son olarak ‘Valerian ve Bin  Gezegen İmparatorluğu’ filminde rol alan ABD’li model Cara Delevingne, gerçek aşkı aramaktan vazgeçmediğini söyledi.
27.08.2017 Cadde
'Bond kızı olmam'
'Bond kızı olmam' 'Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu' filmiyle sinema dünyasındaki yerini sağlamlaştıran Cara Delevingne, yeni 'James Bond' filminde rol alacağı haberlerini yalanladı.
7.08.2017 Cadde
Rihanna ile dalga geçti: Ben ona kilo al demedim
Rihanna ile dalga geçti: Ben ona kilo al demedim Oyuncu ve senarist Gupse Özay, son zamanlarda kilolarıyla tartışılan Rihanna'ya göndermede bulundu.
2.08.2017 Cadde
Paris şıklığı
Paris şıklığı ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’ filminde başrolleri paylaşan Rihanna, Cara Delevingne ve Dane DeHaan, önceki gün Paris’te düzenlenen gösterime katıldı.
26.07.2017 Cadde
Galaya Rihanna damgası
Galaya Rihanna damgası Son dönemde aldığı kilolarla adından söz ettiren Rihanna, başrolünde yer aldığı ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’nun Londra galasına kırmızı elbisesiyle damgasını vurdu.
25.07.2017 Cadde
Galaya Rihanna damgası
Galaya Rihanna damgası Barbadoslu şarkıcı Rihanna, başrolde yer aldığı 'Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu' filminin Londra'da gerçekleştirilen Avrupa prömiyerine katıldı.
25.07.2017 Cadde
Galaya Rihanna damgası
Galaya Rihanna damgası Barbadoslu şarkıcı Rihanna, başrolde yer aldığı 'Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu' filminin Londra'da gerçekleştirilen Avrupa prömiyerine katıldı.
25.07.2017 Cadde
Modelliği anlattı
Modelliği anlattı ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’ filmiyle 27 Temmuz’da Türkiye’de ekrana gelecek olan Cara Delevingne, Los Angeles’ta modellik kariyeriyle ilgili soruları yanıtladı.
22.07.2017 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
22.07.2017 Cumartesi
Bu hafta vizyona giren 12 film (21 Temmuz 2017)
Bu hafta vizyona giren 12 film (21 Temmuz 2017) Bu hafta vizyona giren filmlerden hangisini izleyeceğinize karar veremediyseniz kapsamlı rehberimiz size yardımcı olabilir :)
9.03.2018 Sanat
Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu fragmanı izle
Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu fragmanı izle Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon
Galaya Rihanna damgası
Galaya Rihanna damgası Oscar ödülü almak istediğini belirten açıklamalarıyla gündeme gelen Rihanna, rol aldığı ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’nun galasına iddialı elbisesiyle damga vurdu
18.07.2017 Cadde
Kırmızı halıya Rihanna damgası
Kırmızı halıya Rihanna damgası Başrollerinde Rihanna ve Cara Delevingne'in yer aldığı 'Valerian and the City of a Thousand Planets' (Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu) filminin galası, Hollywood Bulvarı'ndaki Çin Tiyatrosu'nda gerçekleşti.
18.07.2017 Cadde
Rihanna vizyon tarihi için gün sayıyor
Rihanna vizyon tarihi için gün sayıyor Barbadoslu dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna başrolünde yer aldığı ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’ filminin vizyon tarihi ile ilgili olan heyecanını takipçileriyle paylaştı.
13.07.2017 Kültür Sanat
Rihanna'nın hayali Oscar almak
Rihanna'nın hayali Oscar almak 'Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu' (Valerian and the City of a Thousand Planets) filmiyle 27 Temmuz’da beyazperdedeki yerini almaya hazırlanan Barbadoslu şarkıcı Rihanna kariyer hedefini açıkladı.
4.07.2017 Kültür Sanat
Rihanna, Oscar almak istiyor
Rihanna, Oscar almak istiyor Suudi iş adamı Hassan Jameel'la yaşadığı aşkla gündemde olan Barbadoslu şarkıcı Rihanna, yeni filminin vizyona girmesine sayılı günler kala kariyer hedefini açıkladı.
3.07.2017 Cadde
Oscar almak İstiyor!
Oscar almak İstiyor! Suudi iş adamı Hassan Jameel’la yaşadığı aşkla gündeme gelen dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında Oscar ödülüne göz diktiğini belirtti.
2.07.2017 Cadde
Karakter posterleri yayınlandı
Karakter posterleri yayınlandı ‘Valerian and Laureline’ romanından uyarlanan ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’ndan yeni karakter posterleri yayınladı.
4.05.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.