Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Diyarbakır'da
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Diyarbakır'da Diyarbakır'a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Vali Ali İhsan Su'yu ziyaret etti.
23.06.2023 Ekonomi
Son dakika haberi: 3 ilde yangın! Evler tahliye ediliyor
Son dakika haberi: 3 ilde yangın! Evler tahliye ediliyor Gelen bir son dakika haberine göre, Mersin, Hatay ve Adana'da ormanlık alanda yangın çıktı. Mersin ve Hatay'da Eekipler, yerleşim yerlerini tehdit ettiği belirtilen yangına müdahale ediyor. Mersin-Antalya karayolu da yangın nedeniyle kapatıldı. Hatay'ın İskenderun ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine de sıçradı. Mersin'de yangına müdahale sırasında, bir kadın güvenlik kontrolü gerçekleştiren jandarma ekiplerine "Çocuklarımı çıkarın" diye feryat etti. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli incelemelerde bulunmak üzere Hatay'a gidiyor.
27.10.2020 Gündem
Mersin'de, asker uğurlama törenlerine yasak!
Mersin'de, asker uğurlama törenlerine yasak! Gelen bir son dakika haberine göre, Mersin’de, coronavirüs tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe kuralına aykırılık oluşturması nedeniyle asker uğurlama törenleri yasaklandı.
8.07.2020 Gündem