VAN-ERZİNCAN-ERZURUM'DA OKULLAR yarın tatil mi, kar tatili var mı? ❄ Erzurum, Van ve Erzincan Valilik'lerinden açıklama geldi mi?
VAN-ERZİNCAN-ERZURUM'DA OKULLAR yarın tatil mi, kar tatili var mı? ❄ Erzurum, Van ve Erzincan Valilik'lerinden açıklama geldi mi? Yurt genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bugün Erzurum, Van ve Erzincan illerinde yoğun kar yağışı bekleniliyor. Kar yağışı ile birlikte bu kentlerde ikamet eden öğrenci ve veliler okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Erzurum, Van, Erzincan'da 18 Aralık (Yarın) okullar tatil mi?
17.12.2023 Bilgi Rehberi
21 Kasım Van'da okullar tatil mi? Bugün Van'da okullar tatil mi, salı günü Van'da kar tatili olacak mı?
21 Kasım Van'da okullar tatil mi? Bugün Van'da okullar tatil mi, salı günü Van'da kar tatili olacak mı? Van'da kar yağışı başlamasından sonrasında gözler kar tatili haberlerine çevrildi. Van'ın şehir merkezine yakın kırsal mahallelerde kar kalınlığı 7 santimetreyi buldu. Peki bugün Van'da okullar tatil mi, 21 Kasım'da Van'da okullarda kar tatili var mı?
20.11.2023 Bilgi Rehberi
Okullar tatil mi? 12 Şubat (Bugün) hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Kar tatili olan il ve ilçeler...
Okullar tatil mi? 12 Şubat (Bugün) hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Kar tatili olan il ve ilçeler... Okullar bugün tatil mi sorusu öğrenci ve veliler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Yurdun büyük bölümünde etkisini sürdüren soğuk ve yağışlı hava iç kesimlerde kar yağışı olarak etkisini sürdürümeye devam ediyor. Kar yağışının devam ettiği il ve ilçelerde okullar bugün tatil mi? Valilikten kar tatili açıklaması geldi mi sorularına yanıt aranıyor. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler...
12.02.2020 Gündem