Van Valisi

Van Valisi

Son dakika Van Valisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Van Valisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Van Valisi haber sayfamızda...

Van Valisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.732 van valisi haberi bulunmuştur.
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik'
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı. Bakan Ersoy, "13 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile ilk master plan lansmanımızı yaptık. Van'ın da Samsun'la birlikte bu alanda öncülük ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duydum. İl Turizm Master Planları yoğun bir sürecin sonunda şekilleniyor. Sonuç vermesi için titizlikle yürütülmesi gereken bir çalışma bu" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Pençe-Kilit şehidi Samet Aslan için tören
Pençe-Kilit şehidi Samet Aslan için tören Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan (30), Van'da düzenlenen törenin ardından memleketi Amasya'ya uğurlandı.
12.01.2024 Gündem
Van'da katliam gibi kaza: 5 ölü, 21 yaralı
Van'da katliam gibi kaza: 5 ölü, 21 yaralı Van'da göçmenleri taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.
17.09.2023 Gündem
Akdamar Kilisesi'nde 11'inci ayin! Yurt içinden ve dışından çok sayıda kişi katıldı
Akdamar Kilisesi'nde 11'inci ayin! Yurt içinden ve dışından çok sayıda kişi katıldı Van Gölü'ndeki Akdamar Adası'nda bulunan, 1100 yıllık Akdamar Kilisesi'nde 11'inci ayin yapıldı. Yılda bir kez yapılan ayine yurt içinden ve dışından çok sayıda kişi katıldı.
10.09.2023 Gündem
Van'da sel! Bakan Yerlikaya, Vali Balcı'dan bilgi aldı
Van'da sel! Bakan Yerlikaya, Vali Balcı'dan bilgi aldı Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, selden etkilenen Özalp ilçesine bağlı Aşağı Tulgalı Mahallesinde incelemelerde bulundu.
4.08.2023 Gündem
Haydarpaşa Garı’nda tarihi anlar!  15 Temmuz şehitleri unutulmadı
Haydarpaşa Garı’nda tarihi anlar! 15 Temmuz şehitleri unutulmadı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Haydarpaşa Gar Binası‘nda 15 Temmuz'a özel 'mapping' gösterisi düzenledi.
16.07.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Bayram sevinci acıya dönüşmesin
Bakan Yerlikaya: Bayram sevinci acıya dönüşmesin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı dolayısıyla yollarda gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, “Lütfen trafikte olan arkadaşlarımız, vatandaşlarımız, bayram sevinci dikkatsizlik, tedbirsizlik, yorgunluk sebebiyle acıya dönüşmesin. O yüzden bir mottomuz var, onu diyoruz, 'Gözünü yoldan ayırma, sevdiklerinin gözünü yolda bırakma' diyoruz” dedi.
26.06.2023 Gündem
Erciş’te bulunan 65 derece sıcaklığındaki jeotermal su tarımda kullanılacak
Erciş’te bulunan 65 derece sıcaklığındaki jeotermal su tarımda kullanılacak Van'ın Erciş ilçesinde büyükşehir belediyesinin jeotermal seracılıkta kullanılmak üzere başlattığı sondaj çalışmalarında yerin 750 metre derinliğinde çıkartılan, 65 derece sıcaklığındaki jeotermal su tarımda kullanılacak. Van Valisi ve Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı, "Amacımız bu jeotermal kuyuların sayısını artırmak. Hedefimiz Van ve çevresinin sebze ihtiyacını jeotermal seraların ısıttığı seralarda yetiştirmek" dedi.
21.06.2023 Gündem
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yavuz, Van'da kütüphane açılışına katıldı
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yavuz, Van'da kütüphane açılışına katıldı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Edremit İlçe Halk Kütüphanesi ile Çiçekli Mahallesi'nde 200 kişilik Çiçekli Sürekli Eğitim Merkezi açılışını yaptı.
1.05.2023 Kültür Sanat
Şehit Koçak'a, nişanlısı ve annesinden el ele uğurlama
Şehit Koçak'a, nişanlısı ve annesinden el ele uğurlama Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Balveren beldesi mevkinde askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole yuvarlandığı kazada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Koçak (25), memleketi Van'ın Erciş ilçesinde toprağa verildi. Tabutun başında gözyaşı döken şehidin nişanlısı Özlem İdil ile annesi Güler Koçak el ele tutuşarak birbirlerine destek olmaya çalıştı.
1.05.2023 Gündem
Malatya halkına Vanlıların vefası
Malatya halkına Vanlıların vefası Van’dan gelen bine yakın güvenlik korucusu, arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor. Korucular Van depreminde Malatya halkının kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek gönüllü olarak geldiklerini söyledi.
11.02.2023 Gündem
Vali’nin okuttuğu kız, öğretmen oldu
Vali’nin okuttuğu kız, öğretmen oldu Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı’nın, Siirt’in Eruh ilçesinde kaymakamlık yaparken ortaokula kaydını yaptırıp 3 yıl boyunca eğitim masraflarını karşıladığı Gülsüm Şanal, üniversite okuyup öğretmen oldu.
6.01.2023 Eğitim
Vali'nin okuttuğu kız, öğretmen oldu
Vali'nin okuttuğu kız, öğretmen oldu Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'nın, Siirt’in Eruh ilçesinde kaymakamlık yaparken okula kaydını yaptırıp bir süre eğitim masraflarını karşıladığı Gülsüm Şanal, okuyup tarih bölümünden mezun oldu. Bir süre sözleşmeli öğretmenlik yapan, şimdilerde atama bekleyen Şanal, Vali Balcı ile 20 yıl sonra bir açılışta karşılaştı.
5.01.2023 Haberler
20 yıl sonra Vali'nin karşısına çıktı: Beni hatırladınız mı?
20 yıl sonra Vali'nin karşısına çıktı: Beni hatırladınız mı? Açılış töreninde Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Ozan Balcı'nın yanına yaklaşan Gülsüm Şanal, "Sayın Valim, beni hatırladınız mı?" diye sordu. Ardından kendini tanıtan genç kadın 20 yıl sonra gerçekleşen bu karşılaşmanın hikayesini anlattı.
5.01.2023 Gündem
Lösemiden yaşamını yitiren savcı için tören
Lösemiden yaşamını yitiren savcı için tören Van'da bir süredir tedavi gördüğü lösemiden hayatını kaybeden Cumhuriyet savcısı Mustafa Hakan Kaya (55) için tören düzenlendi.
12.12.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok net terörle mücadele mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok net terörle mücadele mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, PKK tarafından. YPG, PKK'nın Suriye'den de topraklarımıza terör saldırılarını devam ettirdiğini görüyoruz. Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım. Bu Suriyelilerin geri dönmesi bakımından da bölgenin huzuru bakımından da önemli. Suriye'nin de sınır bütünlüğü, toprak bütünlüğü bakımından da önemli. Çünkü bu teröristlerin en önemli gündem maddesi bölücülük." dedi.
25.11.2022 Siyaset
Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Vanlı gaziler, 48 yıl sonra savaştıkları topraklarda
Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Vanlı gaziler, 48 yıl sonra savaştıkları topraklarda Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan 75 Vanlı gazi, 48 yıl sonra Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni (KKTC) ziyaret etti. Gaziler, daha sonra Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve meclisi ziyaret etti.
4.11.2022 Gündem
Van Arısu'da güneş enerji santrali hizmete girdi
Van Arısu'da güneş enerji santrali hizmete girdi Van’ın Tuşba ilçesinde Erciyes Anadolu Holding’in yenilenebilir enerji alanındaki yatırımı RHG EnerTürk Enerji tarafından devreye alınan Van Arısu Güneş Enerji Santrali, akıllı güneş takip sistemi teknolojisi kullanılan ve güneş hareketlerini takip edebilen 138.213 adet güneş paneli ile hizmete açıldı.
13.10.2022 Ekonomi
Kahramana veda! Şehit Han son yolculuğuna uğurlandı
Kahramana veda! Şehit Han son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan İstihkam Uzman Çavuş İbrahim Han, öğle namazını müteakip memleketi Van’ın Gevaş ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
13.10.2022 Gündem
Van'da gökyüzü çocukların uçurduğu uçurtmalarla renklendi
Van'da gökyüzü çocukların uçurduğu uçurtmalarla renklendi Van Büyükşehir Belediyesi ve Van Valiliği organizasyonu ile 1 Ekim Dünya Çocuk Günü'nde Uçurtma Şenliği düzenlendi. Etkinliğe katılan çocukların, gökyüzündeki uçurtmaları renkli görüntüler oluşturdu.
1.10.2022 Haberler
Bakan Kirişci, TÜDKİYEB Genel Başkanı Çelik ile bir araya geldi
Bakan Kirişci, TÜDKİYEB Genel Başkanı Çelik ile bir araya geldi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, Bakanlık bürokratları ve tarım sektörünün Van’daki temsilcileriyle birlikte yapılan “Van Tarım Sektörü Temsilcileri” toplantısında bir araya geldi.
21.09.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci, Pakistan'a giden yardım trenini uğurladı
Bakan Kirişci, Pakistan'a giden yardım trenini uğurladı Van'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Türkiye'nin 21 ilinde, selden etkilenen Pakistan için toplanan yardımların bulunduğu 39 vagonlu treni dualarla uğurladı.
20.09.2022 Ekonomi
Van ve Bitlis'te 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü kutlandı
Van ve Bitlis'te 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü kutlandı Van ve Bitlis'te, düzenlenen törenlerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü kutlandı.
30.08.2022 Gündem
THY yönetimi Van'da toplandı
THY yönetimi Van'da toplandı Türk Hava Yolları (THY) Yönetimi, turizm potansiyeline dikkat çekmek için İstanbul dışındaki haftalık yönetim kurulu toplantısının ilkini Van'da gerçekleştirdi.
22.08.2022 Ekonomi
Bakan Özer: Son 20 yıldaki eğitim bir başarı hikayesidir
Bakan Özer: Son 20 yıldaki eğitim bir başarı hikayesidir Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, son 20 yıldaki eğitimin her yönüyle bir başarı hikayesi olduğunu söyledi.
17.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Van Valisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.