Var

Var

Son dakika VAR haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan VAR gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan VAR haber sayfamızda...

Var

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 536.101 var haberi bulunmuştur.
Arda Turan'ın Galatasaray hayali! 'Saklamaya gerek yok'
Arda Turan'ın Galatasaray hayali! 'Saklamaya gerek yok' Süper Lig'e yükselmeyi başaran Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, Galatasaray hayalini açıkladı.
24.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
Sıla'nın 23 Nisan sürprizi 'Arkadaşım Eşek'
Sıla'nın 23 Nisan sürprizi 'Arkadaşım Eşek' Şarkıcı Sıla Gençoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kayseri'de verdiği konserde, merhum sanatçı Barış Manço'nun 'Arkadaşım Eşek' parçasını söyledi.
24.04.2024 Cadde
A 101 Aktüel katalog 25 Nisan 2024 Perşembe || a101 aktüel katalogda bu hafta neler var, kaç para?
A 101 Aktüel katalog 25 Nisan 2024 Perşembe || a101 aktüel katalogda bu hafta neler var, kaç para? A 101 aktüel katalog belli oldu. Her hafta düzenli olarak perşembe günleri satışa çıkan A 101 aktüel katalog ürünlerinde bu hafta neler var, kaç para? İşte 25 Nisan 2024 A 101 aktüel katalog
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü Çin'de aniden gökyüzünde beliren gizemli nesne önce yerel sonra da ulusal medyada gündem oldu. Resmi makamlar henüz cisimle ilgili bir açıklamada bulunmadı.
24.04.2024 Dünya
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar'
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar' Türkiye’ye Afrika Üzerinden gelen çöl tozları ve sıcak hava dalgası yaşlı ve çocukları etkiliyor. Çocuklar ve yaşlılar çok daha fazla etkilenirken, uzmanlar maskesiz dışarı çıkılmaması, pencereleri kapalı tutma konusunda uyarılarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak'
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak' Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! Evinde 5 bin TL karşılığında oturan kiracıya ateş püsküren şarkıcı, "Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam, emlakçıya gidip 'Programda benden bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" ifadelerini kullandı.
24.04.2024 Cadde
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de top koşturan Alman futbolcu Max Kruse sürpriz bir kararla bölgesel lig ekibine transfer oldu.
24.04.2024 Dünyadan Futbol
Salatalıklar 1 aydan fazla tazecik kalıyor! Yumuşamadan saklamak meğer bu kadar kolaymış
Salatalıklar 1 aydan fazla tazecik kalıyor! Yumuşamadan saklamak meğer bu kadar kolaymış Bazı durumlarda salatalıkları buzdolabında muhafaza etmenize rağmen yumuşamaya ve bozulmaya başlayabilir. Ancak bunu önlemek için bazı saklama yöntemlerine başvurmakta fayda var. İşte salatalıkların 1 aydan daha fazla taze kalmasını sağlayan tüyo.
24.04.2024 Püf Noktası
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Tuğba Özerk: Evliliğe küs değilim!
Tuğba Özerk: Evliliğe küs değilim! İş insanı Gökmen Tanaçar'dan Ekim 2022'de tek celsede boşanan şarkıcı Tuğba Özerk, dün gece Kadıköy'de bir mekanda gerçekleşen konserde, 45'inci evlilik yıl dönümünü kutlayan çifti tebrik ettikten sonra dikkat çeken açıklamalar yaptı.
24.04.2024 Cadde
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler Kuzey Kore'den havalanıp Tahran'a inen uçağı resmi ajansı tek cümlelik bir haberle duyurdu, İran medyasında sessizlik var. Uluslararası haber ajansı AFP ise, misillemeyle görünür hale gelen gizli savaştaki yeni koordinatları verdi.
24.04.2024 Dünya
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor Artık beyaz kıyafetleriniz ve çarşaflarınızda sarı sarı lekelerle uğraşmanıza gerek kalmayacak. Astığınıza beyazlarınızı kar gibi yapan tüyo tam size göre. Sadece bir kaşık ekleyin ve makinenizi çalıştırın, sonuçlarına inanamayacaksınız.
24.04.2024 Püf Noktası
“Levrek ve çipuraya rağbet var”
“Levrek ve çipuraya rağbet var” Kebabın başkenti Adana'da kırmızı etin yanı sıra balık tüketimi de her geçen gün artıyor.
24.04.2024 Ekonomi
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor Teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de başlayan, Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli, Serie A devinin başına geçebilir.
24.04.2024 İtalya Serie A
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Haberler
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı İsrail'in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte gerçekleştirdiği saldırılarda 79 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 34 bin 262’ye yükseldi.
24.04.2024 Haberler
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet Sivas’ta 1915 yılında güvenip teslim oldukları ermeni doktor tarafından zehirlenerek şehit edilen 40 Osmanlı askeri ve doktorun ihaneti aradan geçen 1 asırdan fazla zamana rağmen unutulmadı.
24.04.2024 Gündem
SÜRPRİZLERLE DOLU YENİ BİM KATALOĞU 26 NİSAN CUMA | BİM 26 Nisan aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıkacak? Tablet Mop Temizlik Seti, Çamaşır Selesi, Banyo Seti...
SÜRPRİZLERLE DOLU YENİ BİM KATALOĞU 26 NİSAN CUMA | BİM 26 Nisan aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıkacak? Tablet Mop Temizlik Seti, Çamaşır Selesi, Banyo Seti... BİM mağazalarında Salı ve Cuma günlerine özel yayımlanan aktüel katalog ürünleri belirtilen günlerde mağazalarda satışa çıkıyor. Bu hafta Cuma günü BİM mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Cam Set Üstü Ocak, Cam Kupa Seti, Mini Ütü Masası, Kirli Çamaşır Sepeti, Banyo Seti gibi birçok ürün mağaza raflarında satışta olacak. İşte BİM 26 Nisan Cuma aktüel kataloğunda yer alan ürünlerin tam listesi...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı İsrail'in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte gerçekleştirdiği saldırılarda 79 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 34 bin 262’ye yükseldi.
24.04.2024 Dünya
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Haberler
EURO 2024 GRUP MAÇLARI NE ZAMAN? Milli maç ne zaman, hangi ülkede oynanacak? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri...
EURO 2024 GRUP MAÇLARI NE ZAMAN? Milli maç ne zaman, hangi ülkede oynanacak? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri... EURO 2024 grup maçları için nefesler tutuldu. A Milli Futbol Takımımızın da mücadele edeceği Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya'daki 10 şehirde düzenlenecek. TFF, EURO 2024'te görev yapacak Türk hakemleri açıkladı. İşte, EURO 2024 hakemleri...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Var ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.