Var Sistemi

Var Sistemi

Son dakika VAR sistemi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan VAR sistemi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan VAR sistemi haber sayfamızda...

Var Sistemi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.956 var sistemi haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yarışında zor virajlar
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yarışında zor virajlar Trendyol 1. Lig'de 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlikle Süper Lig yarışına ortak olduktan sonra Çorum FK'ya 2 penaltı golüyle 2-1 kaybeden Bodrumspor'u değerlendiren usta kalemlerimiz, "Maçların sonucunu futbolcular belirlemeli. Çorum deplasmanında Bodrum FK'nın kaderini ise maalesef verdiği kararlarla maçın hakemi belirledi. Artık hakmem hataları son bulmalı" dedi.
1.03.2024 1.Lig
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan VAR tepkisi! 'Yazık! Masa başında bunları yapmayın'
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan VAR tepkisi! 'Yazık! Masa başında bunları yapmayın' Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Antalyaspor cephesinde hakem kararlarına tepki geldi. Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcular maç sonu açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Antalyaspor
Fenerbahçe'nin rakibi Belçika'nın parlayan yıldızı! Liverpool'u mağlup ettiler
Fenerbahçe'nin rakibi Belçika'nın parlayan yıldızı! Liverpool'u mağlup ettiler UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turu kuraları çekilirken Fenerbahçe, Saint-Gilloise ile eşleşti. Belçika temsilcisi en parlak dönemlerinden birini yaşarken, kendi liglerinde Anderlecht’in 8 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.
24.02.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Rakiplere değil kendimize bakalım!
İsmail Kartal: Rakiplere değil kendimize bakalım! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa maçı öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı.
24.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da yanlış strateji Avrupa'dan etti! Köhn yetişmedi, Aurier katkı veremedi
Galatasaray'da yanlış strateji Avrupa'dan etti! Köhn yetişmedi, Aurier katkı veremedi Galatasaray’daki yanlış strateji, sarı-kırmızılıların Avrupa’daki sonunu getirdi. Sparta Prag karşısında orijini bek olmayan iki futbolcu, alınan ağır yenilgi ve elenmede birinci derecede etkili oldu. Sol bek Köhn listeye yetişmedi, sağ bek Aurier hiç katkı veremedi.
24.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un hedefi deplasman şanssızlığını yıkmak!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un hedefi deplasman şanssızlığını yıkmak! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, göreve geldiğinden bu yana ligde 3 deplasman maçına çıktı, bunlardan sadece bir puan çıkarırken, takım gol bile atamadı. Portekizli çalıştırıcı, İstanbulspor maçıyla bu şanssızlığı yıkmak istiyor.
24.02.2024 Beşiktaş
Çekya'da gündem Galatasaray! 'Kung-fu ve özür'
Çekya'da gündem Galatasaray! 'Kung-fu ve özür' Sparta Prag'ın Galatasaray'ı 4-1 mağlup etmesinin ardından Çekya basınından dikkat çeken başlıklar atıldı.
24.02.2024 Galatasaray
Barcelona'da Xavi Hernandez'den fikstür tepkisi!
Barcelona'da Xavi Hernandez'den fikstür tepkisi! Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Getafe maçı öncesi çarpıcı ifadeler kullandı.
23.02.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de Kasımpaşa mesaisi tamamlandı!
Fenerbahçe'de Kasımpaşa mesaisi tamamlandı! Fenerbahçe, Kasımpaşa iel oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını noktaladı.
23.02.2024 Fenerbahçe
Erik ten Hag'dan Mason Greenwood kararı!
Erik ten Hag'dan Mason Greenwood kararı! Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın Mason Greenwood'u gelecek sezon takımda tutmak istediği öğrenildi.
Galatasaray'da Mauro Icardi'nin sevk maddesi ortaya çıktı! VAR sistemi detayı
Galatasaray'da Mauro Icardi'nin sevk maddesi ortaya çıktı! VAR sistemi detayı Avukat Rezan Epözdemir, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin PFDK'ya sevkini değerlendirdi. Rezan Epözdemir, Mauro Icardi'nin sevkinde yayıncı kuruluş görüntüsünün kullanıp kullanılamayacağını açıkladı.
23.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da Mauro Icardi ceza alacak mı? Görüntüler olay olmuştu
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da Mauro Icardi ceza alacak mı? Görüntüler olay olmuştu Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçında Icardi'nin sosyal medyaya düşen görüntüleri gündem oldu. Arjantinli yıldızın görüntüler sonrası ise ceza alıp almayacağı da büyük merak konusu oldu.
21.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ın Sivasspor yenilgisi sonrası olay sözler: Tokat var, Santos yok! Yazık oluyor
Beşiktaş'ın Sivasspor yenilgisi sonrası olay sözler: Tokat var, Santos yok! Yazık oluyor Beşiktaş Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlı takım son 3 maçta rakip fileleri havalandıramayıp taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı. Zorlu müsabakayı spor yazarları değerlendirdi.
29.01.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan UEFA'ya 5 sayfalık şikayet! 'Bir daha görev verilmeyecek'
Galatasaray'dan UEFA'ya 5 sayfalık şikayet! 'Bir daha görev verilmeyecek' Bayern Münih - Galatasaray maçını yöneten Portekizli hakem Antonio Nobre'nin kararları tartışılmaya devam ederken sarı-kırmızılı ekip, UEFA'ya başvurdu. İşte maç içerisinde yaşananlar ve Galatasaray'ın şikayetinin detayları...
20.11.2023 Galatasaray
Samsun'da Yüksel Yıldırım'dan hakem açıklaması!
Samsun'da Yüksel Yıldırım'dan hakem açıklaması! Süper Lig'de Pendikspor'a 1-0 mağlup olan Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım hakemlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
14.11.2023 Samsunspor
Fatih Tekke'den Şenol Güneş'e olay gönderme! Galatasaraylıları kızdıracak Icardi iddiası
Fatih Tekke'den Şenol Güneş'e olay gönderme! Galatasaraylıları kızdıracak Icardi iddiası Son olarak Trendyol Süper Lig ekibi İstanbulspor'u çalıştıran Fatih Tekke, önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un unutulmaz oyuncusu Tekke, Şenol Güneş'e olay bir göndermede bulunurken Galatasaraylıları kızdıracak Icardi iddiasında bulundu.
2.11.2023 Trabzonspor
Markus Gisdol: “Tek eksiğimiz goldü”
Markus Gisdol: “Tek eksiğimiz goldü” Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, berabere kaldıkları RAMS Başakşehir maçındaki tek eksiklerinin gol olduğunu söyledi.
22.10.2023 Futbol
Markus Gisdol: Sistemi değiştiren bir hoca değilim
Markus Gisdol: Sistemi değiştiren bir hoca değilim Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Samsunspor'da teknik direktör Markus Gisdol açıklamalarda bulundu.
22.10.2023 Samsunspor
İngiltere'de VAR skandalının perde arkası! Maçı izlemedikleri ortaya çıktı
İngiltere'de VAR skandalının perde arkası! Maçı izlemedikleri ortaya çıktı Tottenham-Liverpool maçındaki hakem skandalı, İngiliz futbolunu karıştırdı. VAR’da bulunan hakemlerin, yardımcının bayrağını görmedikleri, orta hakemin gol verdiğini zannederek, “Kararın doğru” diyerek onayladıkları ortaya çıktı.
Bilal Meşe: Tutturmuşlar bir Talisca’dır gidiyor!
Bilal Meşe: Tutturmuşlar bir Talisca’dır gidiyor! Süper Lig'de ilk hafta maçları geride kalırken Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe takımların durumunu değerlendirdi. Meşe'nin Talisca hakkında söyleidkleri dikkat çekti. Öte yandan Abdulkadir Bitigen ve Erkan Özdamar'a eleştiri getirdi.
17.08.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Ryan Kent görücüye çıktı! Mert Hakan Yandaş hazırlık maçında tartıştı
Fenerbahçe'de Ryan Kent görücüye çıktı! Mert Hakan Yandaş hazırlık maçında tartıştı İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Rusya kampının ilk maçında Zenit ile karşı karşıya geldi. Müsabakada sarı-lacivertlilerin yeni transferi Ryan Kent forma şansı buldu. Mert Hakan Yandaş'ın ilk yarının sonunda yaşadığı tartışma dikkat çekti.
10.07.2023 Fenerbahçe
Ankaragücü Başkanı Koca: Bu süreç devam ederse 2-3 yıl sonra birçok kulüp batabilir
Ankaragücü Başkanı Koca: Bu süreç devam ederse 2-3 yıl sonra birçok kulüp batabilir Gelirler ve harcamalar konusunda transfer makasının açıldığını belirten Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, "Bu süreç böyle devam ederse 2-3 yıl sonra birçok kulüp batabilir. Yayın gelirlerinin artması lazım. Gelirlerin artması için marka değerinin yükselmesi lazım. Marka değerinin yükselmesi için kurulların hakem kararlarının ve federasyonun denetim mekanizmasını çok sıkı takip etmesi lazım" dedi.
22.06.2023 Ankaragücü
Haydi Fırtına İzmir seninle
Haydi Fırtına İzmir seninle TFF 2. Lig Play Off’ta adını finale yazdıran Bucaspor 1928’i heyecan sardı. Yarın Şanlıurfaspor’la karşılaşacak olan sarı lacivertliler için tüm kent kenetlendi. Kamu kurum ve kuruluşları, yaklaşık 30 bin taraftarın Konya’ya ulaştırılması için seferberlik ilan etti
14.06.2023 2.Lig
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ilk kez VAR sistemi uygulanacak
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ilk kez VAR sistemi uygulanacak Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'in ardından TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ilk kez Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi uygulanmaya başlanacak.
11.06.2023 2.Lig
Cristiano Ronaldo'dan geleceği hakkında flaş sözler! 'Ben burada mutluyum'
Cristiano Ronaldo'dan geleceği hakkında flaş sözler! 'Ben burada mutluyum' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.06.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Var Sistemi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.