Varlık Barışı

Varlık Barışı

Son dakika varlık barışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan varlık barışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan varlık barışı haber sayfamızda...

Varlık Barışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 511 varlık barışı haberi bulunmuştur.
Seçil Erzan cezaevinden haber gönderdi: 100 bin dolarını taksitle verebiliriz... Fatih Terim mesajı telefondan çıktı
Seçil Erzan cezaevinden haber gönderdi: 100 bin dolarını taksitle verebiliriz... Fatih Terim mesajı telefondan çıktı Erzan’ın avukatının 3 milyon dolar alacaklı iş insanı Çağlar’ı arayarak, “Borcu kabul ediyoruz. Biz şu anda sadece 100 bin dolar ödeme yapabiliriz, onu da taksitler halinde” dediği öğrenildi. Çağlar, bu teklifi reddettiğini söyledi.
8.12.2023 Gündem
2023 Yılı Bütçesi'nin maddeleri Meclis'te kabul edildi
2023 Yılı Bütçesi'nin maddeleri Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda 2023 Yılı Bütçesi'nin maddeleri kabul edildi.
15.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na 'Gazi Meclis' tepkisi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na 'Gazi Meclis' tepkisi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “FETÖ’nün sözcülüğüne soyunanların bu Meclise gazi Meclis demelerini beklemek hayaldir. Ey yüce milletimiz şahit olun. Senin temsilcilerinin içerisinde bulunduğu, üzerine bombalar yağmış bir Meclise gaziliği yakıştırmayan bir genel başkanın size vadettiği ancak 'siyaset üstü dostları tarafından mandacılıkla yönetilen' bir ülke olabilir” dedi.
5.12.2022 Siyaset
Bakan Nebati'den 'FATF' açıklaması!
Bakan Nebati'den 'FATF' açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından 'FATF' ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21.11.2022 Ekonomi
‘İnanıyorum, KKTC’yi dünyaya tanıtacağız’
‘İnanıyorum, KKTC’yi dünyaya tanıtacağız’ KKTC’nin Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olarak katılmasının önemine vurgu yapan Erdoğan, “Önce bir alt yapı çalışmasını başlatmamız sonra dünyaya tanıtma konusunda bir sarmal oluşturmamız lazım” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ülkeye Londra’dan temiz para getireceğim” açıklamaları için de “İngiltere’de bu kadar enayi mi var?” değerlendirmesini yaptı...
13.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'temiz para' yanıtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'temiz para' yanıtı Özbekistan ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretine tepki gösterdi. Merkez Bankası'nın rezervleriyle ilgili son durumu açıklayan Erdoğan, ABD ile süren F-16 görüşmelerinde önümüzdeki ayı işaret etti.
12.11.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'temiz para' yanıtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'temiz para' yanıtı Özbekistan ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretine tepki gösterdi. Merkez Bankası'nın rezervleriyle ilgili son durumu açıklayan Erdoğan, ABD ile süren F-16 görüşmelerinde önümüzdeki ayı işaret etti.
12.11.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu’na iktidar cephesinden sert tepki
Kılıçdaroğlu’na iktidar cephesinden sert tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki akşam sosyal medya hesabından yayımladığı videoda, “varlık barışı ile birlikte uyuşturucu baronlarının da paralarıyla Türkiye’ye geldiğini, uyuşturucu paralarının Türkiye’nin cari açığının finansmanında kullanıldığı” iddiasına iktidar kanadından sert tepki geldi.
2.11.2022 Siyaset
Meclis açıldı, gözler vergi barışını da içeren yeni torba yasaya çevrildi
Meclis açıldı, gözler vergi barışını da içeren yeni torba yasaya çevrildi Türkiye Büyük Millet Meclisi, yeni dönem mesaisine 1 Ekim itibarıyla başladı. Meclisin yeniden açılmasıyla gözler, Kur Korumalı Mevduat süresinin uzatılması ve vergi borçlarıyla ilgili yapılandırmayı içermesi beklenen yeni torba kanun teklifine çevrildi. Uzmanlar, hazırlıkların son aşamaya geldiği bilinen düzenlemeye ilişkin beklentileri değerlendirdi.
6.10.2022 Ekonomi
Bakan Nebati duyurdu! İşte devreye alınan vergi kolaylıkları
Bakan Nebati duyurdu! İşte devreye alınan vergi kolaylıkları Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
17.08.2022 Ekonomi
Varlık Barışı’nda yeni dönem uygulaması
Varlık Barışı’nda yeni dönem uygulaması Gelir İdaresi Başkanlığı, 1 Temmuz tarihli 7417 sayılı devlet memurları kanunu ile bazı kanunlarda ve 375 sayılı kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanunun 50. maddesinde yer alan Varlık Barışı uygulamasının işleyişine açıklık getirdi.
10.08.2022 Ekonomi
Varlık Barışı'nda yeni dönem uygulaması
Varlık Barışı'nda yeni dönem uygulaması Gelir İdaresi Başkanlığı, 7417 sayılı yasada yer alan Varlık Barışı uygulamasının işleyişine açıklık getirdi. Buna göre gerçek ve tüzel kişiler, kurumlar vergisi kanununa eklenen ilgili hükümlere paralel olarak yurt dışı ve yurt içi varlık barışı uygulamasından 31 Mart 2023'e kadar yararlanabilecekler. Bu varlıklara ilişkin olarak vergi dairelerine herhangi bir beyanda bulunulmayacak.
9.08.2022 Ekonomi
Varlık Barışı Mart  2023’e kadar uzatıldı
Varlık Barışı Mart 2023’e kadar uzatıldı Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 3600 ek gösterge düzenlemesi, öğrenci affı ve emekli maaşlarının alt sınırının 3 bin 500 TL olarak belirlenmesini de içeren torba teklif yasama yılının son mesai gününde TBMM Genel Kurulu’ndan geçti. Kabul edilen önergelerle teklif, net 5 bin 500 TL’ye çıkarılan asgari ücret konusunda işverenlere destek verilmesi ve Varlık Barışı’nın Mart 2023’e kadar uzatılması da eklenerek yasalaştırıldı.
3.07.2022 Ekonomi
Varlık Barışı başvurusu 31 Mart 2023’e uzatıldı
Varlık Barışı başvurusu 31 Mart 2023’e uzatıldı TBMM Genel Kurulu’nda milyonlarca vatandaşı ilgilendiren “Devlet Memurları Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik yapılmasına Dair Kanun” teklifi kabul edilerek yasalaştı.
2.07.2022 Siyaset
Varlık barışında son tarih 30 Haziran
Varlık barışında son tarih 30 Haziran Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Emre Özerçen, mükelleflere herhangi bir mali yükümlülük getirmeden işletmelerinin mali yapısını düzenleme imkanı sunan Varlık Barışı’ndan yararlanma süresinin 30 Haziran’da sona ereceğini söyledi.
27.05.2022 Ege
Varlık Barışı’nın süresi 6 ay daha uzatıldı
Varlık Barışı’nın süresi 6 ay daha uzatıldı Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye’de değerlendirmek üzere başlatılan Varlık Barışı uygulamasından yararlanmak için tanınan süre 6 ay uzatıldı.
1.07.2021 Ekonomi
Varlık Barışı'nda süre uzadı
Varlık Barışı'nda süre uzadı Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye'de değerlendirmek üzere başlatılan Varlık Barışı uygulamasından yararlanmak için tanınan süre 6 ay uzatıldı.
30.06.2021 Uzmanpara
Son dakika: Varlık Barışı'nda süre uzatıldı
Son dakika: Varlık Barışı'nda süre uzatıldı Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye'de değerlendirmek üzere başlatılan Varlık Barışı uygulamasından yararlanmak için tanınan süre 6 ay uzatıldı.
30.06.2021 Ekonomi
Varlık Barışı mesai saati sonunda bitiyor
Varlık Barışı mesai saati sonunda bitiyor Yurtdışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye’de değerlendirmek üzere başlatılan ‘Varlık Barışı’ uygulamasına bugün mesai bitimine kadar başvuru yapılabilecek.
30.06.2021 Ekonomi
'Varlık Barışı'nda son gün yarın
'Varlık Barışı'nda son gün yarın Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye'de değerlendirmek üzere başlatılan "Varlık Barışı" uygulamasına yarın mesai bitimine kadar başvuruda bulunulabilecek.
29.06.2021 Uzmanpara
'Varlık Barışı'na başvuru için yarın son gün
'Varlık Barışı'na başvuru için yarın son gün Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye'de değerlendirmek üzere başlatılan "Varlık Barışı" uygulamasına yarın mesai bitimine kadar başvuruda bulunulabilecek.
29.06.2021 Ekonomi
Türkiye neden hedef ülke oldu? Son günlerde eklendi
Türkiye neden hedef ülke oldu? Son günlerde eklendi Güvenlik birimlerinin uyuşturucu raporlarında, ‘Türkiye’nin morfin ve eroinin Avrupa’ya geçiş güzergâhında olduğunu’ belirtiyor. Ancak bu tanıma son günlerde ‘kokain rotası’ da eklendi.
26.06.2021 Gündem
Son dakika: Bakan Elvan'dan büyüme açıklaması
Son dakika: Bakan Elvan'dan büyüme açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, büyüme, ödemeler dengesi ve kamu maliyesi tarafının olumlu sinyaller verdiğini belirterek, "Bu ülkenin ihtiyacı düşük enflasyon ve kur istikrarı. Fiyat istikrarı olmaksızın, sürdürülebilir bir büyüme ve refah artışından bahsedemeyiz." dedi.
25.06.2021 Ekonomi
Varlık Barışı’na başvuru  için son haftaya girildi
Varlık Barışı’na başvuru için son haftaya girildi Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye’de değerlendirmek üzere başlatılan “Varlık Barışı” uygulamasına başvuru için son haftaya girildi.
25.06.2021 Ekonomi
'Varlık Barışı'nda son haftaya girildi
'Varlık Barışı'nda son haftaya girildi Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye'de değerlendirmek üzere başlatılan "Varlık Barışı" uygulamasına başvuru için son haftaya girildi.
24.06.2021 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Varlık Barışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.