Vasiyet

Vasiyet

Son dakika vasiyet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vasiyet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vasiyet haber sayfamızda...

Vasiyet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.366 vasiyet haberi bulunmuştur.
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi. Haluk Bayraktar ise 'Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız' dedi. Öte yandan BAYKAR'dan da bir açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
Rusya’dan İsrail’in Halep saldırısına kınama geldi
Rusya’dan İsrail’in Halep saldırısına kınama geldi Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, İsrail’in Suriye'nin Halep kenti kırsalına gerçekleştirdiği saldırısını “tamamen kabul edilemez” ifadeleriyle niteleyerek kınadı.
29.03.2024 Dünya
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya’yı 22 Mart’ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.
28.03.2024 Dünya
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Kadıköy’de otomobil ile motosiklet çarpıştı! Yaralılar var
Kadıköy’de otomobil ile motosiklet çarpıştı! Yaralılar var Kadıköy’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ile motosiklet çarpıştı.
4.04.2024 Gündem
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi!
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi! Dev konteyner gemisinin Baltimore’daki köprüyü yıkması ABD’de şok etkisi yaratırken, kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Köprü üzerinde trafiğin 2 dakika içerisinde durdurulması çok daha büyük bir faciayı önlemiş!
28.03.2024 Dünya
Öleceğini hissedip vasiyet etti! Mezarı açanlar şoke oldu: 'Cildi yumuşak ve sıcak'
Öleceğini hissedip vasiyet etti! Mezarı açanlar şoke oldu: 'Cildi yumuşak ve sıcak' Meditasyon yaparken öleceğini hissedip öğrencilerini topladı. Vasiyeti, olduğu şekilde gömülüp mezarının daha sonra açılmasıydı. Budist rahibin mezarı açıldığında görenler ise şaşkına döndü. Itiligov, aradan 75 yıl geçmesine rağmen oturur pozisyonda toprak altında çürümeden nasıl kalmıştı?
28.03.2024 Yaşam
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı Sinir bozucu kızarıklıklar, kaşıntılı tepecikler... Sivrisineğin soktuğu bölgeler bazen kaşınmakla da kalmayıp tüm vücuda yayılacak hastalıkların giriş kapısı da olabiliyor. Ancak öyle bir yer var ki bu küçük canlılarla mücadelede bambaşka bir yöntem uyguluyor: Haftada yaklaşık 5 milyon sivrisinek üretip doğaya salıyor. Peki ama neden? "Türkiye'de durum çok farklı" diyen Prof. Dr. Hüseyin Çetin'e sorduk.
28.03.2024 Yaşam
Cenazenin ortasında kardeşinin tabutunu açıp, kulağını kesti! Buzdolabında sakladı, nedeni şok etti
Cenazenin ortasında kardeşinin tabutunu açıp, kulağını kesti! Buzdolabında sakladı, nedeni şok etti Ölen kardeşinin oğlunun gayri meşru olduğuna ikna olmuştu. Üstelik yeğeninin mirastan pay men edilmesi için bunu kanıtlamaya kararlıydı. Bunu gerçekleştirmek akılalmaz bir plan yaptı. Yaşananları televizyon ekranında dinleyen spiker ise, şok geçirdi.
26.03.2024 Dünya
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı Hiç kısa bir uykudan sonra uyanıp sanki onlarca yıldır uyuyormuş gibi hissettiğiniz oldu mu? Gerçekte bu genellikle yalnızca birkaç saat sürer ancak Karolina Olsson için durum böyle değil. 14 yaşında diş ağrısıyla yattığı uykudan 46 yaşında uyanan genç kadın bakın neler yaşadı.
25.03.2024 Yaşam
Turabi Çamkıran, Survivor'dan elenen Bozok Gören'e sitem etti! 'Acun abi engelimi kaldırsın'
Turabi Çamkıran, Survivor'dan elenen Bozok Gören'e sitem etti! 'Acun abi engelimi kaldırsın' Üç kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından arkadaşı Bozok Gören'e sitem etti. Acun Ilıcalı'nın engelini kaldırmasını istedi.
24.03.2024 Cadde
Bacağına pıhtı atan Gönül Yazar'dan vasiyet açıklaması: Kızım çok mirasa kondu!
Bacağına pıhtı atan Gönül Yazar'dan vasiyet açıklaması: Kızım çok mirasa kondu! 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın, bacağına pıhtı atması sebebiyle hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Gönül Yazar, hastalık haberlerinden sonra evini nereye bağışladığını açıkladı. Ünlü ismin kızıyla ilgili miras açıklaması şaşırttı.
24.03.2024 Cadde
Köprü yaptırırken kimse destek olmayınca öyle bir şey yaptı ki...
Köprü yaptırırken kimse destek olmayınca öyle bir şey yaptı ki... Giresun'un Piraziz ilçesinde dere üzerine köprü yaptıran şahıs köprüyü yaptırırken kimse destek vermeyince köprüye kilit vurdu.
26.02.2024 Gündem
AK Parti Eskişehir Adayı Hatipoğlu CNN Türk'te açıkladı: 150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz
AK Parti Eskişehir Adayı Hatipoğlu CNN Türk'te açıkladı: 150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz AK Parti Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Hatipoğlu "45 bin vatandaşımız aşırı riskli yapılarda oturuyor" diyerek "150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz" ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Gündem
Hiç tanımadan birbirlerinin hayatlarını kurtaran iki insan: 'Şimdi bir şeyleri doğru yaptım diyebiliyorum'
Hiç tanımadan birbirlerinin hayatlarını kurtaran iki insan: 'Şimdi bir şeyleri doğru yaptım diyebiliyorum' Almanya’da yaşayan Marius Werner, isimsiz bir kök hücre bağışıyla bir İngiliz doktorun, Nick Embleton'ın hayatını kurtardı. Genç Alman, bu durumun intihara meyilli hissetiği bir zaman diliminde kendisini de hayatta tuttuğunu söylüyor.
21.02.2024 Dünya
'Yok artık' dedirten son vasiyet! Bir mezar taşı da beyni de olmayacak
'Yok artık' dedirten son vasiyet! Bir mezar taşı da beyni de olmayacak Çinli akademisyen, tam 14 yıl önce bugün bile oldukça büyük tepki çeken son dileğini açıkladı. Beyninin dondurulup 300 ya da 500 yıl sonra çıkarılmasını isteyen akademisyenin dünyayı ayağa kaldıran bu isteğinin altında yatan sebep ise pek çok şeyi değiştirebilir!
20.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alev Alatlı'nın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alev Alatlı'nın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
3.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alev Alatlı'nın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alev Alatlı'nın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
3.02.2024 Gündem
Alev Alatlı, 80 yaşında hayatını kaybetti! 'Yazar olmak önce dava gerektiriyor’
Alev Alatlı, 80 yaşında hayatını kaybetti! 'Yazar olmak önce dava gerektiriyor’ Yazar, akademisyen ve ekonomist Alev Alatlı yaşamını yitirdi. 80 yaşındaki Alatlı İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumdu.
3.02.2024 Kültür Sanat
Alev Alatlı son röportajında söylediği sözlerle hafızalara kazınmıştı: Hangi dilde canın sağ olsun var?
Alev Alatlı son röportajında söylediği sözlerle hafızalara kazınmıştı: Hangi dilde canın sağ olsun var? Türk edebiyatının sembol isimlerinden yazar Alev Alatlı bugün hayatını kaybetti. Son röportajını CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk’e veren Alev Alatlı İsrail’in Gazze’deki katliamına ilişkin ‘Savaş suçu’ ifadelerini kullanmıştı.
2.02.2024 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Alev Alatlı hayatını kaybetti
Bakan Koca duyurdu! Alev Alatlı hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu.
2.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Vasiyet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.