Herkes faydalı diye kullanıyordu! Tek başına olunca cildi tıkıyor, sivilceye boğuyor
Herkes faydalı diye kullanıyordu! Tek başına olunca cildi tıkıyor, sivilceye boğuyor Cilt bakımı yapmak için birçok farklı alternatif bulunuyor. Ancak bazı doğal ürünler, tek başına kullanıldığında cilde zarar verebiliyor. İşte herkesin faydalı sandığı, tek başına kullanıldığında ise ciltte tıkanıklıklara neden olan bazı ürünler.
23.03.2024 Cilt Bakımı
Hazırlara taş çıkartan ev yapımı dudak balmı! 1 günde hazır, tek ihtiyaç bal mumu
Hazırlara taş çıkartan ev yapımı dudak balmı! 1 günde hazır, tek ihtiyaç bal mumu Özellikle kış aylarında soğuktan ve rüzgardan dudaklarımızı korumak için çeşitli dudak nemlendiricileri kullanıyoruz. Mağazalarda satılan lip balmların fiyatı giderek artıyor. Çeşitli bitkileri kullanarak aynı nemlendiriciyi evde hazırlamak ise çok basit.
29.12.2023 Püf Noktası
İsteyene cildine, isteyen mobilyasına! Vazelin bakın başka nerelerde kullanılıyor
İsteyene cildine, isteyen mobilyasına! Vazelin bakın başka nerelerde kullanılıyor Kozmetik ve tıbbi alanlarda kullanılan vazelinin kullanım alanları aslında bildiğimizden çok daha geniş. Nemlendirici özelliğiyle popüler olan vazelin bakın nerelerde kullanılabiliyor.
3.10.2023 Genel Sağlık
Enkaz altında 9 gün inanılmaz mücadele: Vazelin yiyerek hayatta kaldık
Enkaz altında 9 gün inanılmaz mücadele: Vazelin yiyerek hayatta kaldık Türkiye sarsan Kahramanmaraş depreminde enkaz altından dokuz gün sonra çıkarılan çift, vazelin yiyerek beslendiklerini söyledi. Baba Muharrem Polat, kendi tükürüğü ile beslediği oğlunun kucaklarında öldüğünü anlattı.
18.02.2023 Milliyet Tv
Enkaz altında 9 gün inanılmaz mücadele: Vazelin yiyerek hayatta kaldık
Enkaz altında 9 gün inanılmaz mücadele: Vazelin yiyerek hayatta kaldık Türkiye sarsan Kahramanmaraş depreminde enkaz altından dokuz gün sonra çıkarılan çift, vazelin yiyerek beslendiklerini söyledi. Baba Muharrem Polat, kendi tükürüğü ile beslediği oğlunun kucaklarında öldüğünü anlattı.
18.02.2023 Gündem
Vazelinin Faydaları Nelerdir? Vazelin Cilde, Saça Ve Yüze İyi Geliyor Mu?
Vazelinin Faydaları Nelerdir? Vazelin Cilde, Saça Ve Yüze İyi Geliyor Mu? Vazelin, 1859 yılında bulunmuş ve petrol çalışanları tarafından kullanılmış bir üründür. İsminin değişmesi ve halkın daha çok kullanmaya başlamasıyla özelliklerinde değişmeler de yaşanmıştır. Sizler için vazelinin faydaları nelerdir, vazelin cilde saça ve yüze iyi geliyor mu, vazelinin içeriği nedir, zararları nelerdir sizler için derledik.
14.11.2020 Genel Sağlık
Kozmetik ürünlerinin etiketinde gördüğünüz an kaçmanız gereken kimyasallar
Kozmetik ürünlerinin etiketinde gördüğünüz an kaçmanız gereken kimyasallar Günlük hayatımızın vazgeçilmezlerinden biri de, kuşkusuz kozmetik ürünleri. Şampuan, tıraş losyonu, makyaj malzemeleri ve daha birçok kozmetik ürününün içerisinde tehlikeli kimyasallar bulunuyor. Kadın, erkek, çocuk demeden hepimizin kullandığı bu ürünlerin bazıları, sağlığı ciddi ölçüde tehdit edecek kimyasallar içeriyor. Peki hangi üründe hangi kimyasala dikkat etmeliyiz? Ürün etiketini okurken aşağıda bahsedilen kimyasalları görüyorsanız yol yakınken rafa geri bırakmanızı tavsiye ederim.
21.05.2019 Hayat
Vazelinin zararları nelerdir?
Vazelinin zararları nelerdir? Ham petrolü damıtarak elde edilen vazelinin cildimize zararları nelerdir? Neredeyse her alanda kullanılan vazelin hayatımızın birçok alanında işimizi kolaylaştırıyor. Fakat bu pratik ürünün ne gibi zararları olabilir? İçinde birçok kimyasal madde barındıran vazelinin bakın nasıl zararları varmış. Detaylar haberimizde.
23.10.2017 Cilt Bakımı
Vazelinin bilmediğiniz kullanımları
Vazelinin bilmediğiniz kullanımları Gerek güzellikte gerekse hayat kurtarıcı durumlarda vazelinin daha önce bilmediğiniz 20 ayrı kullanımı
1.06.2015 Cilt Bakımı
Ukrayna'da öyle bir ürüne yasak geldi ki...
Ukrayna'da öyle bir ürüne yasak geldi ki... Sağlık Bakanlığı bu ürünün kullanımını yasaklaması şaşırttı. Yapılan açıklamada yasağın...
5.08.2013 Dünya