Vederson

Vederson

Son dakika vederson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vederson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vederson haber sayfamızda...

Vederson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.582 vederson haberi bulunmuştur.
Mazinde bir tarih yatar!
Mazinde bir tarih yatar! Kulüpler düzeyinde Türk futbolunun en büyük başarılarına 2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine taşıyan Galatasaray imza attı. Fenerbahçe 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, 2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı. Beşiktaş ise 2017'de Avrupa Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşadı.
26.10.2023 Skorer
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vederson, Sevilla maçını yorumladı! 'İpler Jesus'un eline geçti ama...'
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vederson, Sevilla maçını yorumladı! 'İpler Jesus'un eline geçti ama...' Eski Fenerbahçeli futbolcu Gökçek Vederson, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında Sevilla ile oynadığı maçı değerlendirdi. Vederson, karşılaşma ile ilgili önemli tespitlerde bulundu.
17.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Sevilla eşleşmesi unutulmaz zaferi akıllara getirdi!
Fenerbahçe-Sevilla eşleşmesi unutulmaz zaferi akıllara getirdi! UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi İspanyol temsilcisi Sevilla oldu. Fenerbahçe-Sevilla eşleşmesi akıllara 2008 Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki unutulmaz zaferi getirdi.
24.02.2023 UEFA Avrupa Ligi
Özer Hurmacı'dan Fenerbahçe ve Fatih Terim itirafı! 'Kolay değildi'
Özer Hurmacı'dan Fenerbahçe ve Fatih Terim itirafı! 'Kolay değildi' Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları giyen eski milli futbolcu Özer Hurmacı, samimi açıklamalarda bulundu. Hurmacı, "Sevdiğinden ayrıldığı zaman insana daha çok acı verir. Fenerbahçe'den ayrılırken de kolay olmadı. Trabzonspor'dan ayrılmak da kolay değildi" dedi.
19.12.2022 Fenerbahçe
Arda Turan: Selçuk İnan'a Fenerbahçe'den teklif vardı! Onu böyle kandırdım
Arda Turan: Selçuk İnan'a Fenerbahçe'den teklif vardı! Onu böyle kandırdım 1905 GSYİAD ‘Aylık Bölge Toplantısı’ "Arda Turan'a Veda" başlığıyla Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Deneyimli futbolcu için duygusal klip ve plaket takdimi yapıldı. Arda Turan ayrıca futbolculuk yıllarındaki ilginç anılarını da aktardı.
6.10.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de tarihi miras yeniden canlandı! Brezilya ekolü hatırlandı
Fenerbahçe'de tarihi miras yeniden canlandı! Brezilya ekolü hatırlandı Jorge Jesus yönetiminde 2022-23 sezonunda 5 Brezilyalı yıldızı kadrosuna katan Fenerbahçe, taraftarlarına farklı bir heyecan yaşattı. Didi’li, Parreira’lı, Zico’lu, Alex’li başarı dolu günlerin hatıraları Kadıköy’de yeniden canlandı.
7.08.2022 Fenerbahçe
3 Temmuz’a son nokta
3 Temmuz’a son nokta Fenerbahçe’nin 10 yıllık hukuk mücadelesi son buldu, 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen beraat kararı, Yargıtay tarafından onandı ve “şike ve teşvik primi” ile ilgili süreç sonlandı.
28.12.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Galatasaray'da Muslera Süper Lig tarihine geçti!
Son dakika - Galatasaray'da Muslera Süper Lig tarihine geçti! Süper Lig'de Galatasaray, BB Erzurumspor'u evinde konuk etti. Galatasaray kalecisi Muslera Süper Lig tarihine geçti.
27.02.2021 Galatasaray
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
'Bu ne hal İsmail!'
'Bu ne hal İsmail!' Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Zagreb'e deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından Ali Ece, Tivibuspor'da sarı lacivertli takımın beklerini ve kadro tercihlerini eleştirdi.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
37'lik Vederson Nevsehirspor'da !
37'lik Vederson Nevsehirspor'da ! Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Nevsehirspor, Brezilya asıllı 37 yasındaki Gökçek Vederson'u kadrosuna kattı.
1.07.2020 Futbol
Yılın dolandırıcılık skandalı! Bu kez Josef de Souza...
Yılın dolandırıcılık skandalı! Bu kez Josef de Souza... Alışveriş merkezinde yanaşıp tanışıyorlar, aylarca güven kazanıyorlar. Karı-koca, Brezilyalılar’ı hedef alan çete, Vederson ve Bilica’dan sonra Fenerbahçe’nin yıldızı De Souza’nın 50 bin Euro’sunu alıp ortadan kayboldu
1.07.2020 Futbol
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
1.07.2020 Futbol
Son dakika... Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock kullanmış
Son dakika... Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock kullanmış Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
11.08.2017 Gündem
'Şikede Kumpas Davası'nın 2. duruşması başladı
'Şikede Kumpas Davası'nın 2. duruşması başladı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 14'ü tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
1.07.2020 Futbol
Gökçek Vederson ve Tita Gümüşhanespor'da
Gökçek Vederson ve Tita Gümüşhanespor'da Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor, Gökçek Vederson ve Tita'yı renklerine kattığı resmen açıkladı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Şikede kumpas davasında Aziz Yıldırım itirafı
Şikede kumpas davasında Aziz Yıldırım itirafı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu spor camiasından bir çok kişiye, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "kumpas" kurduğu iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 14'ü tutuklu 108 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım fena patladı! Nerede Beşiktaş Kulübü?
Aziz Yıldırım fena patladı! Nerede Beşiktaş Kulübü? FETÖ/PDY'nin "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan davanın ilk günü Silivri'de sona erdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Adliye çıkışında sert açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Şikede kumpas davası başlıyor!
Şikede kumpas davası başlıyor! İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşmaları 5 gün sürecek.
1.07.2020 Futbol
Mahkeme futbolda şike iddianamesini kabul etti
Mahkeme futbolda şike iddianamesini kabul etti FETÖ'nün "futbolda şike" soruşturması ve dava sürecinde kumpas kurduğu iddialarına yönelik hazırlanan 434 sayfalık iddianame İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
1.07.2020 Futbol
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi Hüseyin Göçek'in
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi Hüseyin Göçek'in Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Hüseyin Göçek düdük çalacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Bursaspor'da şampiyonluk sesleri
Bursaspor'da şampiyonluk sesleri Bursaspor'da Kayseri maçına sağ bek başlayıp, stoper olarak noktalayan Ertuğrul Ersoy ikinci şampiyonluğun bu yıl gelebileceğini bellirtti.
17.09.2016 BursaSpor
Adana Demirspor yoluna namağlup devam etmek istiyor
Adana Demirspor yoluna namağlup devam etmek istiyor TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, evinde ağırlayacağı Altınordu maçından galibiyetle ayrılıp namağlup yoluna devam etmek istiyor.
1.07.2020 1.Lig
Adana Demir'de Antep hazırlıkları
Adana Demir'de Antep hazırlıkları Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in 3. haftasında deplasmanda Büyükşehir Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
1.07.2020 1.Lig
Adana Demirspor'da izin bitti
Adana Demirspor'da izin bitti TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, verilen 3 günlük iznin ardından Aytaç Durak Tesisleri’nde toplanarak Büyükşehir Gaziantepspor maçı çalışmalarına başladı.
1.07.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Vederson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.