Vefa Salman

Vefa Salman

Son dakika vefa salman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vefa salman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vefa salman haber sayfamızda...

Vefa Salman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 205 vefa salman haberi bulunmuştur.
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında karar açıklandı
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında karar açıklandı YALOVA Belediyesi’ndeki zimmet davasında görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Vefa Salman ‘nitelikli zimmet’ suçundan beraat ederken, ‘zimmet ihmali’ suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
28.12.2023 Gündem
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında ek süre talebi
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında ek süre talebi Yalova Belediyesi’ndeki tutuksuz 38 sanığın yargılandığı ‘zimmet’ davasının duruşmasına görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Vefa Salman katılmazken, sanık avukatlarının savunma için ek süre talebi kabul edildi.
13.10.2023 Gündem
Eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a 2 yıl 6 ay hapis
Eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a 2 yıl 6 ay hapis Eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile 5 sanığın yargılandığı ‘taziye evi yapımında usulsüzlük’ davasında karar çıktı. Salman, ‘kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği’ ve ‘görevi kötüye kullanma’ suçlarından tutuksuz yargılandığı davada 2 yıl 6 ay hapis ve 3 bin lira para cezasına çarptırıldı.
5.05.2023 Gündem
Zafere ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz
Zafere ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanından sonra 11 il belediye başkanından da adaylık için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek açıklaması geldi.
6.03.2023 Gündem
CHP’de sıcak saatler! Parti genel merkezinde bir toplantı daha
CHP’de sıcak saatler! Parti genel merkezinde bir toplantı daha Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Millet İttifakı toplantısının ardından durum değerlendirmesi yapmak için yeniden toplandı.
5.03.2023 Gündem
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi CHP Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Seyit Torun ve Turan Akdoğan hakkında, Yalova 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sırasında mahkemeye yönelik sözleri nedeniyle, hakimlere alenen hakaret ve adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs suçlarından hazırlanan fezleke, TBMM’ye sunulmak üzere Adalet Bakanlığı’na gönderildi.
10.11.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ'dan TBMM’ye çağrı: Bu milletvekillerini yargıya teslim edelim
Bakan Bozdağ'dan TBMM’ye çağrı: Bu milletvekillerini yargıya teslim edelim Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP’li milletvekillerinin heyetin üzerine yürüyerek hakaret etmesiyle ilgili, “Türk mahkemelerine tepeden bakan, hakim ve savcılarımıza hakaret eden, el, kol sallayan bu kendini ve haddini bilmezlerin milletin saygın bir temsilcisi olmaya da hakları yoktur. Lütfen bu milletvekillerin dokunulmazlığını Anayasamızın ön gördüğü usullere uygun bir şekilde kaldırmak suretiyle bunları yargıya teslim edelim” dedi.
5.11.2022 Gündem
CHP'li vekillerin mahkeme tepkisi! Soruşturmada yeni gelişme
CHP'li vekillerin mahkeme tepkisi! Soruşturmada yeni gelişme Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde duruşma sırasında hakimlere tepki gösteren CHP milletvekilleriyle ilgili yürütülen soruşturma yetkisizlik kararı ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.
3.11.2022 Gündem
Evlatların hakkını korumak görevim
Evlatların hakkını korumak görevim Partisinin grup toplantısında ‘uyuşturucu’ iddialarını yineleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Ben bunu gündeme getiriyorum. Koro halinde saldırıyorlar. Bu evlatların hakkını, hukukunu korumak benim boynumun borcudur” dedi.
2.11.2022 Siyaset
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasının duruşmasında gerginlik
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasının duruşmasında gerginlik Yalova Belediyesi’ndeki ‘zimmet’ davasında tutuksuz 38 sanığın yargılanmasına devam edildi. Görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Vefa Salman’ın avukatının, müvekkilinin tek yargılanması konusundaki talebini mahkeme reddedince salondaki CHP’li milletvekilleri tepki gösterdi. Çıkan gerginlik sonrası duruşma, izleyicilere kapatıldı. Yargılama 19 Ocak'a ertelendi.
27.10.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu'na pankartlı protesto
Kılıçdaroğlu'na pankartlı protesto Marmara depreminin yıl dönümünde Yalova'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda halkla buluştu. Kılıçdaroğlu, burada toplanan kalabalığa hitap ettiği sırada, Yalova Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin bulunduğu binanın penceresinden 'Bay Kemal, Yalova Belediyesi'nden çalınan 23 milyon lira nerede?' yazılı bir pankart açıldı.
17.08.2022 Siyaset
Vefa Salman'ın 'görevi kötüye kullanma' davasında ilk duruşma
Vefa Salman'ın 'görevi kötüye kullanma' davasında ilk duruşma Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturması nedeniyle İçişleri Bakanlığı'nca görevden alınıp, Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Vefa Salman'ın 'görevi kötüye kullanma ve resmi belgede sahtecilik' suçlamasıyla açılan ikinci davanın duruşması yapıldı. Vefa Salman, dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Kutlu ve 3 personelin sanık olduğu duruşmaya, sağlık sorunları nedeniyle katılmadı. Mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe ertelendi.
20.01.2022 Gündem
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında yeni bilirkişi raporu hazırlanacak
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında yeni bilirkişi raporu hazırlanacak Yalova Belediyesi’nin görevden alınan belediye başkanı Vefa Salman'ın da aralarında bulunduğu 1’i tutuklu 18 sanığın 'zimmet ve resmi belgede sahtecilik' suçundan yargılandığı davaya devam edildi. Mahkeme heyeti, davanın tek Reşat Elgin’in tutukluk halinin devamına ve yeni bilirkişi raporu hazırlanmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.
14.12.2021 Gündem
Vefa Salman’a ‘usulsüz ihale’den 10 yıl istendi
Vefa Salman’a ‘usulsüz ihale’den 10 yıl istendi Görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile dört görevli hakkında Yalova merkez Seyrantepe Mahallesi’ndeki taziye evinin usulsüz şekilde ihale edilerek yapıldığı ihbarı üzerine yapılan soruşturma kapsamında “kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği” ve “görevi kötüye kullanma” suçlarından iddianame hazırlandı.
2.10.2021 Siyaset
Vefa Salman için tutuklama talebi
Vefa Salman için tutuklama talebi Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde çalışan Reşat E'nin zimmetine para geçirmesiyle ilgili açılan davada, tutuksuz yargılanan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın tutuklanması için yakalama kararı çıkarılması talep edildi.
11.09.2020 Siyaset
Vefa Salman'ın tutuklanma talebi reddedildi
Vefa Salman'ın tutuklanma talebi reddedildi Yalova Belediyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturması kapsamında görülen davanın üçüncü gününde yargılanan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman hakkında verilen tutuklama talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi. Dava bitiminde ise adliye binası önünde sanıkların yakınları arasında yaşanan arbede sonucunda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
4.09.2020 Gündem
Son dakika: Yalova Belediyesi Eski Başkanı Vefa Salman’ın tutuklanması istendi
Son dakika: Yalova Belediyesi Eski Başkanı Vefa Salman’ın tutuklanması istendi Son dakika haberine göre; Yalova Belediyesi Eski Başkanı Vefa Salman’ın tutuklanması istendi. Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi Savcısı, Yalova Belediyesi Eski Başkanı Vefa Salman’ın tutuklanmasını talep etti. CHP'li Yalova Belediyesi'nin kasasından 30 milyon lira kaçırılarak yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle başlatılan dava duruşması devam ediyor.
4.09.2020 Gündem
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında ilk duruşma başladı
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında ilk duruşma başladı Yalova Belediyesi’nde Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturmasında ilk dava görülmeye başlandı. 20 milyon 739 bin 664 lira 80 kuruşluk zimmet soruşturmasının ilk duruşmasında CHP Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek ve Seyit Torun'un yanı sıra çok sayıda CHP'li milletvekili ve belediye başkanı da duruşma salonunda hazır bulundu.
2.09.2020 Gündem
Son dakika I Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında 4 gözaltı daha
Son dakika I Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında 4 gözaltı daha Son dakika haberi... Yalova Belediyesi’nde 19 kişinin tutuklu olduğu milyonlarca liralık 'zimmet' soruşturması kapsamında belediye çalışanı 4 kişi daha gözaltına alındı.
3.06.2020 Gündem
Yalova Belediyesi'ndeki görevinden uzaklaştırılan Salman'ın ifadesine başvuruldu
Yalova Belediyesi'ndeki görevinden uzaklaştırılan Salman'ın ifadesine başvuruldu Son dakika haberine göre; Yalova Belediyesinde bir çalışanın zimmetine para geçirdiği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın ifadesine başvuruldu.
28.05.2020 Gündem
Son dakika... CHP'den 'kurultay' kararı: MYK'ya yetki...
Son dakika... CHP'den 'kurultay' kararı: MYK'ya yetki... CHP Parti Meclisi, corona virüs ile ilgili gerekli tedbirleri almak ve 37. Olağan Kurultayla ilgili çalışmaları yapmak üzere MYK'ye yetki verdi.
12.03.2020 Siyaset
CHP'li Öztrak: Kurultayın ertelenmemesi bizim temennimizdir
CHP'li Öztrak: Kurultayın ertelenmemesi bizim temennimizdir CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak son dakika corona virüs önlemlerine ilişki açıklama yaptı. Öztrak, "Sağlık Bakanlığı’nın alacağı önlemleri yakından takip ediyoruz. Bu önlemleri izlemeye devam edeceğiz ve önlemler çerçevesinde yapılması gerekenleri yapacağız. Ama kurultayın ertelenmemesi bizim temennimizdir" dedi. Öte yandan, CHP corona virüs tedbirleri kapsamında Genel Merkeze giriş çıkışları kontrol etmek için termal kamera siparişi verdiği bildirildi. Gelen son dakika haberine göre; CHP Parti meclisi, corona virüs önlemlerine ilişkin tedbirlerin alınmasını ve kurultay tarihini belirleme yetkisini MYK'ya bıraktı.
12.03.2020 Siyaset
‘Yeni oluşumlar bir işe yaramıyor’
‘Yeni oluşumlar bir işe yaramıyor’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’den ayrılarak DEVA Partisi’ni kuran Ali Babacan parti programını açıkladığı sırada “Yeni diye ortaya sürülen her sözde oluşum, sadece AK Parti’ye olan ihtiyacı teyit ediyor, onun ötesinde bir işe yaramıyor” dedi.
12.03.2020 Siyaset
‘Seçimle alamadıklarını ayak oyunuyla alıyorlar’
‘Seçimle alamadıklarını ayak oyunuyla alıyorlar’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Vefa Salman, Yalova halkının iradesiyle seçilmiş bir belediye başkanıdır. Şimdi seçimle alamadıklarını bir şekilde baskıyla, darbeyle ve hukuku kullanarak, ayak oyunlarıyla almaya çalışıyorlar” dedi.
12.03.2020 Siyaset
CHP lideri yumuşama  çağrısı yaptı: Parlamento’da  kavga istemiyoruz
CHP lideri yumuşama çağrısı yaptı: Parlamento’da kavga istemiyoruz Cumhurbaşkanı’nın kendisine hakaret etmesini asla kabul etmediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Ben cevap vermedim. Grup Başkanvekilimiz (Özkoç) onun kullandığı cümlelerin aynısını kullandı. Kızıyorlar.
11.03.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Vefa Salman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.