Vefa Sosyal Destek Grubu

Vefa Sosyal Destek Grubu

Son dakika Vefa Sosyal Destek Grubu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vefa Sosyal Destek Grubu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vefa Sosyal Destek Grubu haber sayfamızda...

Vefa Sosyal Destek Grubu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 366 vefa sosyal destek grubu haberi bulunmuştur.
Gaziantep'te pazarcılardan alınan 100 ton meyve ve sebze halka dağıtılıyor
Gaziantep'te pazarcılardan alınan 100 ton meyve ve sebze halka dağıtılıyor Gaziantep Valiliği tarafından, ellerindeki meyve ve sebzeyi kapanma döneminde satamayan pazarcılara ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım amacıyla, satın alınan 100 ton meyve ve sebze vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.
16.05.2021 Ekonomi
Aşı ikna ekibi devreye girdi! 65 yaş üstü aşılanma oranı yüzde 80'e çıktı
Aşı ikna ekibi devreye girdi! 65 yaş üstü aşılanma oranı yüzde 80'e çıktı Kaymakamlığı aşı bilgilendirme ekipleri, aşı olmak istemeyen 65 yaş üstü vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, koronavirüse karşı aşı olmaya ikna ediyor. Ekiplerin devreye girmesiyle ilçede 65 yaş üstü aşılanma oranı yüzde 80'e çıktı. Kaymakam Metin Kubilay, öğretmenlerin, imamların ve kamu personellerinin ikna ekipleri arasında yer aldığını belirterek, "Koronavirüsle mücadelede en büyük silahımız, gücümüz muhakkak ki aşılama. Sırası gelen bütün vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz" dedi.
10.05.2021 Gündem
Şehzadeler’den araç desteği
Şehzadeler’den araç desteği Şehzadeler Belediyesi, tam kapanma sürecinde ilçe genelindeki ihtiyaç sahiplerine yardım götürme hedefiyle oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu’na 11 araç ve şoför tahsis etti.
8.05.2021 Ege
Son dakika: Bakan Soylu'dan flaş açıklamalar
Son dakika: Bakan Soylu'dan flaş açıklamalar Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu herkesin merak ettiği 'tam kapanma uzatılacak mı?' sorusuna da açıklık getirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na soruşturma açıldığı iddialarıyla ilgili Soylu, "Bu görüntüleri düşündükten sonra ben de saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Böyle bir görüntü olamaz." derken, soruşturmanın söz konusu olmadığını belirtti. Bakan Soylu, "Neticede ne yapacağız? Böyle bir sonuç geldiği zaman, ben buna soruşturma izni vermem." diye de ekledi. Ses ve görüntü kaydı genelgesinin basın özgürlüğüyle bir ilgisi olmadığını vurgulayan Soylu, genelgeyle var olan kanunlardaki hakların hatırlatıldığını ifade etti. İşte detaylar...
6.05.2021 Gündem
Kısıtlı kutlama sınırsız coşku
Kısıtlı kutlama sınırsız coşku 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da buruk geçti. Kısıtlı katılımla Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenleri yapıldı... Çocuklar ise imkanlar dahilinde süslenen evlerde ve balkonlarda 23 Nisan coşkusunu yaşadı. Bazı kentlerde marşlar eşliğinde kortej geçiş törenleri düzenlendi...
24.04.2021 Gündem
Toplu cenaze namazı kılınan mahallede korona karantinası!
Toplu cenaze namazı kılınan mahallede korona karantinası! Kayseri’de toplu kılınan cenaze namazı ve taziye ziyareti sonrası 20 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine mahalle, 3 gün önce 10 gün süreyle karantina altına alındı. Jandarma, mahalle girişinde güvenlik önlemi alarak giriş ve çıkışları kapattı.
18.02.2021 Gündem
12 kişide koronavirüs tespit edildi, köy karantinaya alındı
12 kişide koronavirüs tespit edildi, köy karantinaya alındı Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesine bağlı Çalköy'de 12 kişide koronavirüs tespit edilince köy karantinaya alındı.
5.02.2021 Gündem
Kırklareli Valiliği açıkladı! Test yaptırmayan şehre alınmayacak
Kırklareli Valiliği açıkladı! Test yaptırmayan şehre alınmayacak Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, kente giriş yapmak isteyen vatandaşları koronavirüs testi uygulanması yönünde karar aldı.
25.12.2020 Gündem
Son dakika... Bakan Soylu'dan çok sert açıklamalar: Teröristin destekçisine de terörist diyoruz
Son dakika... Bakan Soylu'dan çok sert açıklamalar: Teröristin destekçisine de terörist diyoruz Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Soylu: "Örgüte istihbarat sağlayan, belediye kepçesiyle çukur, barikat kazan, belediye aracıyla terörist cenazesi kaldıran, bombalı eylem yaptıran, teröristin adını cadde ve sokaklara veren, belediye binasında roketatar ve silah depolayan, arka odadaki Kandil'in müfettişinden talimat alan adamlara, elinde silah yok ve mağarada yaşamıyor diye göz yummuyoruz." açıklamalarında bulundu.
13.12.2020 Siyaset
Ekmek pişirmek için toplandılar... 72 kişinin testi pozitif çıktı!
Ekmek pişirmek için toplandılar... 72 kişinin testi pozitif çıktı! Kayseri'nin Yahyalı ilçesi Kapuzbaşı Mahallesinde, ekmek pişirmek için bir araya gelen kadınların birbirine koronavirüs bulaştırması sonucu toplam 72 kişinin testi pozitif çıktı. Mahalle, karantinaya alındı.
10.12.2020 Gündem
Çanakkale'de 3 köy ve 5 mahalle karantinaya alındı
Çanakkale'de 3 köy ve 5 mahalle karantinaya alındı Çanakkale'nin Biga ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında 3 köy ve 5 mahallede karantina başlatıldı.
8.12.2020 Gündem
Son dakika... 340'ın altına düştü! Bakan Soylu açıkladı
Son dakika... 340'ın altına düştü! Bakan Soylu açıkladı Son dakika gelen habere göre;İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yurt içi terörist sayısı 340 seviyesinin altına düşmüştür. Yurt içinde PKK'nın defteri, önümüzdeki yıl şu tarihlere ulaştığımızda kapatılacaktır" dedi.
19.11.2020 Siyaset
Vaka sayılarının arttığı Lüleburgaz'da 1 köy karantinaya alındı
Vaka sayılarının arttığı Lüleburgaz'da 1 köy karantinaya alındı Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Sakızköy, 14 gün karantinaya alındı. İlçede son günlerde artan vaka sayıları nedeniyle Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki koronavirüs yoğunluk haritası kırmızıya büründü.
17.11.2020 Gündem
10 ev karantinada
10 ev karantinada Balıkesir’in İvrindi ilçesindeki Kayapa Mahallesi’nde 10 evde, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.
9.11.2020 Ege
Gaziantep'te flaş koronavirüs kararı: Yasaklandı
Gaziantep'te flaş koronavirüs kararı: Yasaklandı Gaziantep Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, maske kullanımının ihlal edilmesine neden olduğu gerekçesiyle insan yoğunluğunun olduğu bölgelerde sigara içmenin yasaklandığını duyurdu. Kurul kararıyla ayrıca kamu binalarına da ziyaretçi yasağı getirildi.
8.11.2020 Gündem
83 bin hanenin yüzünü güldürdü
83 bin hanenin yüzünü güldürdü İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlara serbest dolaşım yasağı getirilmesinin ardından kurulan Nazilli Vefa Sosyal Destek Grubu, hız kesmeden vatandaşın yardımına koşuyor.
24.10.2020 Ege
Akılalmaz istek! 112'yi arayıp papağanına korona testi istedi
Akılalmaz istek! 112'yi arayıp papağanına korona testi istedi Antalya’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bu yılın 9 ayında toplam 3 milyon 74 bin 532 çağrı gelirken, çağrıların yüzde 62’si asılsız ya da gereksiz çıktı. Gelen ihbarlar arasında ilginç ve asılsız ihbarlar ise operatörleri şaşkına çevirdi. Antalya 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mehmet Koçak, "'Sanırım papağanım Covid-19 oldu. Bana hep annecim, canım, bebişim derdi. Artık hiç öyle söylemiyor. Gelip papağanıma test yapar mısınız?' diyenler var" dedi.
16.10.2020 Gündem
Kırklareli'de 94 daireli siteye koronavirüs izolasyonu
Kırklareli'de 94 daireli siteye koronavirüs izolasyonu Kırklareli'nde koronavirüs vakasının tespit edildiği 94 daireli bir site, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 14 gün süreyle izolasyon altına alındı. Site çevresinde önlem alan polis, giriş ve çıkışlara izin vermezken, izolasyon altındaki vatandaşların tüm ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılanıyor.
15.10.2020 Gündem
Manisa'da 1 mahalle karantinaya alındı
Manisa'da 1 mahalle karantinaya alındı Manisa'nın Selendi ilçesi Pınarlar Mahallesinde bazı vatandaşlarda korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine Mahalle 14 gün süre ile İlçe hıfzıssıhha kurulu kararı ile karantinaya alındı. Pınarlar Mahallesine giriş çıkışlar yasaklanırken mahalle giriş ve çıkışları jandarma tarafından kontrol edilecek.
14.10.2020 Gündem
Son dakika... Diyarbakır'da bir köy karantinaya alındı!
Son dakika... Diyarbakır'da bir köy karantinaya alındı! Gelen bir son dakika haberine göre, Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı 250 nüfuslu bir köy, korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
7.09.2020 Gündem
Son dakika... Ardahan'da bir köy daha karantinaya alındı!
Son dakika... Ardahan'da bir köy daha karantinaya alındı! Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Çayırbaşı köyü, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 14 gün süreyle karantinaya alındı.
30.08.2020 Gündem
Terör örgütü PKK, hain saldırılarıyla 36 yıldır kan döküyor
Terör örgütü PKK, hain saldırılarıyla 36 yıldır kan döküyor Türkiye'deki ilk silahlı saldırıyı 15 Ağustos 1984'te gerçekleştiren bölücü terör örgütü PKK, 36 yıldır yurt içinde ve yurt dışında yaptığı katliamlarla hafızalara kazındı. AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, barış ve huzuru bozmaya yönelik bombalı ve silahlı saldırılarla güvenlik güçlerinin yanı sıra sivilleri de hedef alan bölücü terör örgütü PKK, Türkiye'de 36 yıldır gerçekleştirdiği saldırılarda, başta güvenlik güçleri olmak üzere aralarında bebek, çocuk ve kadınların da bulunduğu 15 bini aşkın kişinin hayatını kaybetmesine, binlerce kişinin yaralanmasına neden oldu.
14.08.2020 Gündem
Testi pozitif çıkan mobilya işçisinin evi karantinaya alındı
Testi pozitif çıkan mobilya işçisinin evi karantinaya alındı Kayseri'de, koronavirüs testi pozitif çıkan mobilya işçisi Nuh B.'nin (32) yaşadığı ev, karantinaya alındı.
29.07.2020 Gündem
Son dakika... Kocaeli’nde 2 bina karantinaya alındı!
Son dakika... Kocaeli’nde 2 bina karantinaya alındı! Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, coronavirüs vakası görülen iki bina, karantinaya alındı.
26.07.2020 Gündem
Isparta'da bir köy karantinaya alındı
Isparta'da bir köy karantinaya alındı Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı bir köy, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
19.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vefa Sosyal Destek Grubu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.