Verdi

Verdi

Son dakika verdi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan verdi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan verdi haber sayfamızda...

Verdi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 390.202 verdi haberi bulunmuştur.
3 ay içinde 5 motosiklet çaldı! 'Pes' dedirten savunma
3 ay içinde 5 motosiklet çaldı! 'Pes' dedirten savunma Adana'da 3 ayda 5 motosiklet çalan zanlı, "Motosikletleri bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım" diyerek kendini savundu.
23.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi Fenerbahçe kulübünde Sultanlar Ligi'ndeki başarı sonrası şampiyonluk yemeği düzenledi. Sarı Melekler'in şıklığı sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Voleybol
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e akrep göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e akrep göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Ahmet Tatlıses, babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Ahmet Tatlıses, "Akli melekelerim yerinde" diyen babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Cadde
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi Süper Lig takımı Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kararını verdi.
23.04.2024 Antalyaspor
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı tam gaz devam! Evlilik sorusu gülümsetti
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı tam gaz devam! Evlilik sorusu gülümsetti Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte 'Aile' dizisinde başrolü paylaşan oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile şimdilerde ekranlarda olan oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşkı tam gaz devam ediyor. İkili geçtiğimiz pazar günü güneşli havayı fırsat bilip eşofman takımlarını giyerek yürüyüşe çıktı.
23.04.2024 Cadde
Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil bu sefer soruları yanıtsız bıraktı
Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil bu sefer soruları yanıtsız bıraktı Kalbinin boş olmadığına dair sözleriyle magazin gündeminde adından söz ettiren güzel oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları çok konuşulmuştu. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlere poz verdi.
23.04.2024 Cadde
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik'
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik' Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri önceki akşam eşi Levent Yaşar ile Cihangir de bir mekanda akşam yemeği yedi. Anne olmak için gün sayan başarılı oyuncu, çıkışta muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Ünlü isim, doğuma az kaldığını da belirtti.
23.04.2024 Cadde
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak da gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi!
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi! İki önemli müttefik olan ABD ile İsrail arasındaki ilişki her geçen gün biraz daha geriliyor. Washington’ın, insan hakları ihlalleriyle gündeme gelen İsrail taburuna yaptırım uygulayacağına yönelik haberler ve Tel Aviv’den tepkiler, tansiyonu artırdı.
23.04.2024 Dünya
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi Aksaray’da 8 gün önce tüfekle yaşamına son veren borçlusunun ödeme gününde mezarı başına giden alacaklı şahıs, mezarı kısmen açıp ateşe verirken, mezarı tamamen açmak üzereyken bekçi ve polis ekiplerince yakalandı. Tüm bu yaptıklarını sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlayan şahsın konuşmaları ve yaptıkları tüyler ürpertti.
22.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı'
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı' Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Son eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
22.04.2024 Cadde
‘Çocuklarımız yarınlarımız’
‘Çocuklarımız yarınlarımız’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel mesajlar yayımlayan İzmir iş dünyası “Güçlü gelecek için hep birlikte çalışmalıyız” vurgusu yaptı.
22.04.2024 Ege
Sivasspor - Fenerbahçe maçına damga vuran karar! İrfan Can Kahveci çok sinirlendi
Sivasspor - Fenerbahçe maçına damga vuran karar! İrfan Can Kahveci çok sinirlendi Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Son dakikalarda verilen penaltı kararı İrfan Can Kahveci'yi çok sinirlendi.
23.04.2024 Fenerbahçe
MSB açıkladı! Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler' toplantısı
MSB açıkladı! Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler' toplantısı Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'nın gerçekleştirildi.
22.04.2024 Gündem
Bakan Tekin, Türki Cumhuriyetler'den gelen çocukları kabul etti
Bakan Tekin, Türki Cumhuriyetler'den gelen çocukları kabul etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Türki Cumhuriyetler'den gelen çocukları ağırladı.
22.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Fred fırtınası! Gol sevinci dikkat çekti
Fenerbahçe'de Fred fırtınası! Gol sevinci dikkat çekti Fenerbahçe, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Fred, müsabakada attığı golden sonra dikkat çeken bir sevince imza attı.
23.04.2024 Fenerbahçe
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı 23 Nisan nedeniyle Hatay'da Vali Mustafa Masatlı'nın koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri ısıttı. İşte o detaylar...
22.04.2024 Gündem
Chelsea'da Thiago Silva'ya veda kararı!
Chelsea'da Thiago Silva'ya veda kararı! Chelsea'nin Thiago Silva ile sezon sonunda yollarını ayırmak istediği öğrenildi.
Arda Güler, takım arkadaşlarına kebap ziyafeti verdi!
Arda Güler, takım arkadaşlarına kebap ziyafeti verdi! Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, takım arkadaşlarına kebap ziyafeti verdi.
22.04.2024 İspanya La Liga
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Portekiz'de Viktor Gyökeres, Sporting Lizbon'u sırtladı!
Portekiz'de Viktor Gyökeres, Sporting Lizbon'u sırtladı! Sporting Lizbon'un yıldızı Viktor Gyökeres, bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırttı.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalarına başlayan kurmayların ilk transferini bitirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun sözleşme şartları netlik kazandı.
22.04.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Verdi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.