Vergi Rekortmeni

Vergi Rekortmeni

Son dakika vergi rekortmeni haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vergi rekortmeni gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vergi rekortmeni haber sayfamızda...

Vergi Rekortmeni

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 460 vergi rekortmeni haberi bulunmuştur.
Depremde 35 kişiye mezar olmuştu! Ezgi Apartmanı davasında acılı anne konuştu
Depremde 35 kişiye mezar olmuştu! Ezgi Apartmanı davasında acılı anne konuştu Kahramanmaraş’ta depremin ilk saniyelerinde yıkılarak 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı ile ilgili zemin kattaki pastane işletmecileri firari Sami Kervancıoğlu (58) ve Mustafa Pekel (48) ile pastanenin tutuklu iç mekan tasarımcısı Ertan Danacı’nın (52) 876 yıl 6’şar aya kadar, tutuklu fenni mesul Mehmet Tekin’in (60) ve tutuksuz müteahhit Yakup Aktaş’ın (82) 22,5 yıl hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.
29.02.2024 Gündem
Haluk Bayraktar ortaya atılan iddialara CNN Türk'te tek tek cevap verdi
Haluk Bayraktar ortaya atılan iddialara CNN Türk'te tek tek cevap verdi Vergi rekortmeni olan Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar neden hedefte? Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, CNN Türk ekranlarında ortaya atılan iddialara tek tek cevap verdi.
5.01.2024 Haberler
Haluk Bayraktar ortaya atılan iddialara CNN Türk'te tek tek cevap verdi
Haluk Bayraktar ortaya atılan iddialara CNN Türk'te tek tek cevap verdi Vergi rekortmeni olan Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar neden hedefte? Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, CNN Türk ekranlarında ortaya atılan iddialara tek tek cevap verdi.
5.01.2024 Gündem
CHP Genel Başkan Yardımcısı'nın iddialarına Haluk Bayraktar'dan sert yanıt: Birazcık yüzleri kızarır mı acaba?
CHP Genel Başkan Yardımcısı'nın iddialarına Haluk Bayraktar'dan sert yanıt: Birazcık yüzleri kızarır mı acaba? CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın'ın Baykar'la ilgili olarak ortaya attığı 'teşvik' iddialarına Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan cevap geldi. Bayraktar açıklamasında "Bugüne kadar defalarca açıkladık. Baykar olarak ne bir lira nakit ve hibe desteği aldık ne de bir kuruş banka kredisi kullandık. Savunma sektörüne sunulan proje bazlı teşviklerde nakit ve hibe desteği almayan tek firmayız." ifadelerine yer verdi.
4.01.2024 Gündem
2022 vergi rekortmeni ‘Bayraktar’
2022 vergi rekortmeni ‘Bayraktar’ Gelir İdaresi Başkanlığı, 2022 yılında gelir vergisi rekortmeninin iş insanı Selçuk Bayraktar olduğunu açıkladı. Kurumlar vergisi rekortmenlerinde birinci ise adının açıklanmasını istemedi.
4.01.2024 Ekonomi
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin 2022 gelir vergisi rekortmeni oldu.
3.01.2024 Haberler
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin 2022 gelir vergisi rekortmeni oldu.
3.01.2024 Ekonomi
Vergi rekortmeni güreş ağası için şok rapor
Vergi rekortmeni güreş ağası için şok rapor Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde hem vergi rekortmeni hem de güreş ağası olan kırma, eleme ve yıkama tesisi sahibi A.R.Y. ile ilgili şok rapor ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
Yatakla beraber beşinci kattan düşen oyuncu Ahmet Kara hayatını kaybetti
Yatakla beraber beşinci kattan düşen oyuncu Ahmet Kara hayatını kaybetti 38 yaşındaki oyuncu Ahmet Kara, Kahramanmaraş'ta meydana gelen, 10 ilimizi etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki yıkıcı depremlerin ardından beşinci kattaki evinin duvarının kırılmasıyla yere düştü. Üzerine bina çöken oyuncu, kan kaybından dolayı yaşamını yitirdi.
15.02.2023 Cadde
Kadınlara ilham mesajı
Kadınlara ilham mesajı Filiz Taçbaş, kadınlara ilham olması için İzmir’deki çiftliğine 1999 yılında vergi rekortmeni olduğu belgeyi astı.
13.12.2022 Cadde
Yargıtay'dan düğün yapacakları ilgilendiren emsal karar: Manevi tazminat
Yargıtay'dan düğün yapacakları ilgilendiren emsal karar: Manevi tazminat Yargıtay Hukuk Genel Kurulu; düğünden önce organizasyonu yapacak firmanın bundan vazgeçmesi üzerine emsal bir karara imza attı.
10.12.2022 Gündem
Baba-oğul mecliste
Baba-oğul mecliste İzmir’in tanınmış iş adamlarından, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, oğlu Onur Doğan’la birlikte İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Üyeliği’ne seçildi. 
11.10.2022 Ege
Vergi rekortmeni iş insanı hayatını kaybetti
Vergi rekortmeni iş insanı hayatını kaybetti Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski esnaflarından Süleyman Ok, 93 yaşında hayatını kaybetti.
13.09.2022 Ekonomi
'100. yaş günümü cumhuriyetle kutlayacağım'
'100. yaş günümü cumhuriyetle kutlayacağım' Sahne hayatını 80 yıldır hep yenilenen bir enerjiyle sürdüren ünlü müzisyen İlham Gencer, 98 yaşını özel bir müzik projesiyle kutlayacak. 100. yaşını da cumhuriyetin 100. yılında kutlayacak olmanın heyecanını yaşayan İlham Gencer, Milliyet'e konuştu .
30.01.2022 Gündem
Ferdi Özbeğen kimdir, nereli ve neden öldü? Ferdi Özbeğen hayatı ve şarkıları...
Ferdi Özbeğen kimdir, nereli ve neden öldü? Ferdi Özbeğen hayatı ve şarkıları... Ferdi Özbeğen neden öldü, hastalığı neydi soruları hafızaları meşgul ediyor. Sanat camiasının önde gelen isimlerinden Ferdi Özbeğen'in yaşamı merak konusu. Bir Başkadır dizisinde yer alan şarkıları ile son dönemde oldukça sık gündeme geldi. Kullanıcılar ise Ferdi Özbeğen öldü mü sorusunu da araştırmaya başladı. Peki, Ferdi Özbeğen ne zaman ve neden vefat etti?
27.01.2022 Cadde
Zürafa Sokak'ta dönüşüm vakti
Zürafa Sokak'ta dönüşüm vakti İstanbul'un ilk genelevinin bulunduğu Karaköy'deki Zürafa Sokak, kültür ve sanat merkezi oluyor. Manukyan'ın torunlarının iş birliğiyle Beyoğlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek dönüşüme hazırlanan tarihi sokakta, geçmişin izleri ise hüzün yaratıyor...
25.12.2021 Gündem
Elitler çetesi çökertildi! Ünlü isimleri şoka uğratan hırsızlık.
Elitler çetesi çökertildi! Ünlü isimleri şoka uğratan hırsızlık. Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'da çok sayıda ünlünün evini mesken tutan 8 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi. 2 ayda 14 adrese dadanan "Elitler" çetesi, Fener Rum Patriği II. Bartholomeos, Eti Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Aydan Kanatlı, Bayraktar Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Hüseyin Bayraktar, oyuncu Eda Erol, Ersel Makine Yönetim Kurulu Üyesi Ersel Gülbeyaz, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yetvard Danzikyan ve iş insanı Burhanettin Yıldız gibi pek çok ismin evine girerek toplam 15 milyon liralık hırsızlık yaptı.
16.05.2021 Gündem
Ferdi Özbeğen ne zaman öldü, kimdir? Ferdi Özbeğen nereli, kaç yaşında vefat etti?
Ferdi Özbeğen ne zaman öldü, kimdir? Ferdi Özbeğen nereli, kaç yaşında vefat etti? Ferdi Özbeğen yaşıyor mu, öldü mü soruları gündemde yer alıyor. Ferdi Özbeğen şarkıları ile son dönemin aranan isimlerinden oldu. Ünlü sanatçı özellikle Bir Başkadır dizisinde kullanılan şarkılarla gündemde yer almaya devam ediyor. Ferdi Özbeğen hayatı araştırılıyor. Popüler yabancı şarkıları seslendirerek farklı bir bakış açısı getirdi. İşte, Ferdi Özbeğen biyografisi...
13.05.2021 Cadde
Selin Ciğerci sözünü tuttu!
Selin Ciğerci sözünü tuttu! Selin Beauty markasıyla sektörde adından başarıyla söz ettiren Selin Ciğerci, “Vergi rekortmeni olacağım” sözünü tuttu.
3.04.2021 Cadde
Manukyan'ın mirası davasında yeni gelişme! Mahkeme kararını verdi
Manukyan'ın mirası davasında yeni gelişme! Mahkeme kararını verdi Eski vergi rekortmeni ve genelev patroniçesi Matild Manukyan'ın tek mirasçısı olan 80 yaşındaki Kerope Çilingir'in kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Kahraman'la evlenmesi üzerine, kızı Dora Çilingir babasının akıl sağlığı yerinde olmadığı iddiasıyla babasının evliliğin iptali için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak dava açtı. Mahkeme, Kerope Çilingir ve eşi Neslihan Çilingir'in evliliğinin iptal edilmesine karar verdi.
18.03.2021 Gündem
3 milyar dolarlık kavgada flaş gelişme!
3 milyar dolarlık kavgada flaş gelişme! Mahkeme, Matild Manukyan'ın geçen yıl ölen tek varisi Kerope Çilingir’in, 40 yaş küçük eşi Neslihan Çilingir ile evliliğinin sahte olmadığına karar verdi. Çilingir, dudak uçuklatan servetin ortağı oldu.
17.03.2021 Gündem
Muazzez Ersoy kimdir, kaç yaşında? Muazzez Ersoy aslen nereli, gerçek adı nedir?
Muazzez Ersoy kimdir, kaç yaşında? Muazzez Ersoy aslen nereli, gerçek adı nedir? Türk Sanat Müziği'nin sevilen isimlerinden olan Muazzez Ersoy bu akşam İbo Show'a konuk oldu. Nostalji'nin kraliçesi olarak bilinen Muazzez Ersoy'un gerçek adı Hatice Levent Yıldız'dır. Kariyerinde ilk olarak 1982 yılında İstanbul'un Pembe Köşk Gazinosu'nda sahne alan Muazzez Ersoy ilk albümünü 1991 yılında Seven Olmaz Ki adlı albümü ile çıkardı. Peki Muazzez Ersoy kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir?
30.01.2021 Cadde
Türkiye'nin yeni vergi rekortmeni açıklandı
Türkiye'nin yeni vergi rekortmeni açıklandı Türkiye'nin 2019 yılı gelir vergisi rekortmeni isminin açıklanmasını istemezken, listenin 2'nci sırasında 70 milyon 510 bin 854 liralık vergiyle Mehmet Sinan Tara yer aldı.
20.01.2021 Ekonomi
Pandemi merkezi için ilk kazma...
Pandemi merkezi için ilk kazma... Sarıgöl Devlet Hastanesi bahçesine 7 yıl önce 112 Acil Servis ekipleri için bina yaptıran hayırsever, iş insanı Hüseyin Gümüşlü, bu defa pandemi merkezi yaptıracak.
28.10.2020 Ege
Selin Ciğerci işlerini büyütüyor
Selin Ciğerci işlerini büyütüyor Sosyal medya fenomenliğinin ardından kendi kozmetik markasını kuran Selin Ciğerci, Türkiye ve yurt dışında kendi ismiyle güzellik salonları açmaya hazırlanıyor.
8.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Vergi Rekortmeni ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.