Veri Depolama

Veri Depolama

Son dakika veri depolama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan veri depolama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan veri depolama haber sayfamızda...

Veri Depolama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 712 veri depolama haberi bulunmuştur.
Bakan Kacır tarih vererek açıkladı: İlk Türk astronot uzay yolculuğuna çıkıyor!
Bakan Kacır tarih vererek açıkladı: İlk Türk astronot uzay yolculuğuna çıkıyor! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ilk Türk astronotun 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece uzay yolculuğuna çıkacağını açıkladı.
5.01.2024 Haberler
Bakan Kacır tarih vererek açıkladı: İlk Türk astronot uzay yolculuğuna çıkıyor!
Bakan Kacır tarih vererek açıkladı: İlk Türk astronot uzay yolculuğuna çıkıyor! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ilk Türk astronotun 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece uzay yolculuğuna çıkacağını açıkladı.
5.01.2024 Ekonomi
İşletmeler için kritik önemdeki veri nasıl korunacak? Doğal afette veri kaybının telafisi yok
İşletmeler için kritik önemdeki veri nasıl korunacak? Doğal afette veri kaybının telafisi yok Yaşadığımız büyük deprem veri saklama konusunu da gündeme getirdi. Her şeyin enkaz altında kaldığı bir durumda hayatın yeniden devam edebilmesi için verileri sadece fiziksel ortamda değil bulutta da saklamanın önemi büyük.
9.03.2023 Milliyet Executive
4 ABD başkanı uzaya 'gömülüyor!' Tarih belli oldu, artık tek amaçları var
4 ABD başkanı uzaya 'gömülüyor!' Tarih belli oldu, artık tek amaçları var ABD'nin yıllar önce hayatını kaybetmiş 4 başkanı 2 ay sonra DNA'ları aracılığıyla uzaya yolculuk yapacak. 'Büyük projenin parçası' olarak nitelendirilen bu olayın ardında ise tek bir amaç var.
9.03.2023 Dünya
İlk 6 ayda 4 milyar liralık ciroya ulaştı
İlk 6 ayda 4 milyar liralık ciroya ulaştı Penta Teknoloji, 2022 yılının ilk altı aylık döneminde konsolide cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 60 artırarak 4 milyar TL’ye yükseltti.
17.08.2022 Ekonomi
Mkk Sicil Numarası Nedir, Ne İşe Yarar? Mkk Sicil No Nasıl Alınır?
Mkk Sicil Numarası Nedir, Ne İşe Yarar? Mkk Sicil No Nasıl Alınır? MKK, açılımı Merkez Kayıt Kuruluşu olmakta ve son yıllarda piyasa dalgalanmaları ile çok sık araştırılmaktadır. MKK yerli ve yabancı kuruluşlara çeşitli veri ve teknoloji hizmeti sunmaktadır. Peki MKK sicil numarası nedir, ne işe yarar? MKK sicil no nasıl alınır? İşte, tüm detaylar.
26.07.2022 Sözlük
Sd Kart Nedir, Ne İşe Yarar? Sd Kart Nasıl Kullanılır?
Sd Kart Nedir, Ne İşe Yarar? Sd Kart Nasıl Kullanılır? SD kart İngilizce olarak Secure Digital Memory Karttır. Kısaca SD kart olarak bilinen kartın Türkçesi ise Güvenli Sayısal Hafıza Kart anlamına gelir. Dijital cihazlarda ek veri depolamak için kullanılan SD kart telefon, tablet ya da bilgisayarlarda kullanılabilir. SD kartın ne işe yaradığı ve nasıl kullanıldığını ayrıntıları ile derledik.
30.05.2022 Eğitim
Icloud Nedir, Ne İşe Yarar? İcloud Hesabı İle Neler Yapılabilir?
Icloud Nedir, Ne İşe Yarar? İcloud Hesabı İle Neler Yapılabilir? Icloud, insanların birbirinden farklı türlerde verilerini dijital ortamda başarıyla saklayabilmelerine imkân tanıyan özel sistemlerden biridir. Bulut depolama teknolojisini en iyi kapsamda bünyesinde barındıran bu sistem, çoğu değişik tasarımda cihaz üzerinde işlevsellik göstermektedir. Online alanda bir veri depolaması olanağı sunduğu için insanların istedikleri her an ilgili verilere birçok yolla kolay şekilde ulaşabilmelerini sağlıyor. İşte, merak edilen tüm detaylar.
26.05.2022 Teknoloji
Akkuyu NGS’ye son teknoloji gözlem sistemi
Akkuyu NGS’ye son teknoloji gözlem sistemi Uzun yıllardan bu yana enerji karmasına nükleeri de eklemek isteyen Türkiye, bu yolda en büyük adımı, Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) ile attı.
21.05.2022 Ekonomi
Depolama yenilemesi için CIO’lara 5 ipucu
Depolama yenilemesi için CIO’lara 5 ipucu Telefonları ve dizüstü bilgisayarlarını düzenli olarak yenilemekten evdeki WiFi ağını tekrar değerlendirmeye kadar, teknoloji yenilemeleri günlük hayatımızın önemli bir parçası oldu.
22.04.2022 Vitrin
Sabancı Ventures’dan iki yeni yatırım
Sabancı Ventures’dan iki yeni yatırım Sabancı Holding Kurumsal Girişim Sermayesi Fonu, “Sabancı Ventures” aracılığıyla iki yeni yatırımı daha tamamladı.
13.04.2022 Vitrin
2021 yılında cirosunu yüzde 35 artırdı, 5,7 milyar TL’ye ulaştı
2021 yılında cirosunu yüzde 35 artırdı, 5,7 milyar TL’ye ulaştı Penta Teknoloji’nin 2021 yılı konsolide cirosu geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 35 artarak 5,7 milyar TL’ye ulaştı.
10.03.2022 Vitrin
Emmc Nedir, Ne İşe Yarar? Emmc Entegresi Ne Demek?
Emmc Nedir, Ne İşe Yarar? Emmc Entegresi Ne Demek? EMMC ne olduğu merak edilen ve internetten araştırılan kartlardan biridir. Özellikle teknolojiye ilgi duyan kişiler tarafından EMMC merak edilerek araştırılan konular arasındadır. Bu bakımdan EMMC nedir öğrenebilir ve bu sayede lazım olduğunda rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Sizin için EMMC nedir, ne işe yarar? EMMC entegresi ne demek tüm detayları ile derledik.
8.02.2022 Teknoloji
Bulut Teknolojisi Nedir, Ne İşe Yarar? Bulut Teknolojisi Nasıl Çalışır?
Bulut Teknolojisi Nedir, Ne İşe Yarar? Bulut Teknolojisi Nasıl Çalışır? Son yılların en önemli teknolojik gelişmelerinden biri olarak bulut teknolojisi öne çıkıyor. Hem bireysel hem de kurumsal olarak kullanım imkanı vermektedir. Peki, bulut teknolojisi nedir, ne işe yarar? Bulut teknolojisi nasıl çalışır tüm detayları ile derledik.
3.02.2022 Eğitim
Son dakika: Milyonları ilgilendiriyor! Vergi Usul Kanunu'nda değişiklik
Son dakika: Milyonları ilgilendiriyor! Vergi Usul Kanunu'nda değişiklik Son dakika haberine göre; Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kabul edilen kanunla; konaklama vergisinin yürürlük tarihi, 1 Ocak 2023'e erteleniyor. Çiftçilerin desteklenmesi için kamu kurum ve kuruluşları tarafından yapılan destekleme ödemeleri, gelir vergisinden istisna tutulacak. Dijital ortamda vergi takiplerinin inceleme ve denetimlerinin alt yapısı oluşturulacak.
15.10.2021 Ekonomi
Kuzey Marmara Otoyolu ve TÜBİTAK’tan dünyanın ilk fiber optik tabanlı akıllı ulaşım sistemi
Kuzey Marmara Otoyolu ve TÜBİTAK’tan dünyanın ilk fiber optik tabanlı akıllı ulaşım sistemi Dünyanın 4 şeritli en geniş tünellerine sahip olan Kuzey Marmara Otoyolu (KMO), TÜBİTAK iş birliğiyle bir projeye imza atıyor. Geliştirme süreçleri devam eden proje hayata geçtiğinde, otoyol güvenliğini sağlayacak ve yol üzerinde meydana gelebilecek bir olayda anında ve etkin müdahale hizmeti sunacak. Dünyanın ve Türkiye’nin ilk fiber optik ve yapay zeka tabanlı akıllı ulaşım sistemi olacak projenin gelecek yıl devreye alınması planlanıyor.
9.10.2021 Vitrin
Son dakika: Binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Komisyonda kabul edildi
Son dakika: Binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Komisyonda kabul edildi Son dakika haberine göre; AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
6.10.2021 Siyaset
Borsa çalışanlarına işlem sınırlaması
Borsa çalışanlarına işlem sınırlaması Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), borsalar, piyasa işleticileri, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK), Merkezi Takas Kuruluşu ve Veri Depolama Kuruluşu'na yönelik faaliyet, çalışma ve denetim esaslarını belirlediği yönetmeliklerde yaptığı değişiklikler, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
6.10.2021 Uzmanpara
Binlerce kişiyi ilgilendiriyor! İlk 25 madde komisyonda kabul edildi
Binlerce kişiyi ilgilendiriyor! İlk 25 madde komisyonda kabul edildi AK Partili milletvekillerin imzasını taşıyan Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 25 maddesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
5.10.2021 Ekonomi
Son dakika: Vergi Usul Kanunu'nda değişiklik Meclis'te
Son dakika: Vergi Usul Kanunu'nda değişiklik Meclis'te AK Parti milletvekilleri, mükelleflerin vergiye uyumlarını gözeten, vergi güvenliğini artıran, sosyal adaleti ve rekabet ortamını güçlendiren, yatırımları teşvik edip ihtilafları sonlandıran ve vergi uygulamalarında öngörülebilirliği sağlayan değişikliklerin hayata geçirilmesi için çeşitli vergi kanunlarında değişiklikler yapılmasını içeren kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sundu.
1.10.2021 Ekonomi
İtalya'da dark web üzerinden çocuk istismarı görüntülerine 13 gözaltı
İtalya'da dark web üzerinden çocuk istismarı görüntülerine 13 gözaltı İtalya genelinde, internet üzerinden çocuk istismarı görüntüleri yaydığı belirlenen bir ağa yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alındı, 21 kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
22.09.2021 Dünya
Veri merkezleri için yeni teşvikler geliyor
Veri merkezleri için yeni teşvikler geliyor Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile veri merkezlerine çok büyük teşvikler verilmesine ilişkin bir çalışma yaptıklarını açıkladı
9.06.2021 Ekonomi
Veri merkezi yatırımlarına yeni teşvikler geliyor
Veri merkezi yatırımlarına yeni teşvikler geliyor Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, "Türkiye'de veri merkezi sektörünün desteklenmesi üzerine çalışma başlattık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile yakın çalışıyoruz. Yakın zamanda veri merkezleri konusunda çok büyük teşvikler yayınlayacağız." dedi.
8.06.2021 Ekonomi
Bulut Bilişim Nedir, Ne İşe Yarar? Bulut Bilişim Nerelerde Kullanılır, Nasıl Çalışır?
Bulut Bilişim Nedir, Ne İşe Yarar? Bulut Bilişim Nerelerde Kullanılır, Nasıl Çalışır? Bulut bilişim sistemi son yıllarda iyice popüler haline gelmiştir. Bulut bilişim teknolojinin de gelişimi ile birlikte iyice tercih edilmektedir. Bulut bilişimin sağladığı birçok avantaj bulunmaktadır. Bu avantajları öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırma yapmaktadırlar. Peki bulut bilişim nedir? Bulut bilişim ne işe yaramaktadır? Bulut bilişim nerelerde kullanılır? Bulut bilişim nasıl çalışır? İşte bulut bilişim ile ilgili her şey.
23.03.2021 Teknoloji
Bulut Depolama Nedir, Ne İşe Yarar? Bulut Depolama Nasıl Kullanılır?
Bulut Depolama Nedir, Ne İşe Yarar? Bulut Depolama Nasıl Kullanılır? Günümüzde yaşanan internet çağı ile birlikte her veri, artık internet aracılığı ile kontrol edilmektedir. Hatta birçok kişi bilgi, resim, veri gibi kaynaklarını yine internet aracılığı ile saklamayı tercih etmektedir. Teknolojik çağ, beraberinde farklı depolama sistemlerini de getirmiştir. Bulut depolama da yine bu sistemlerden bir tanesidir. Bulut depolama nedir? Bulut depolama ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Tüm detayları sizler için derledik.
23.03.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Veri Depolama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.