Facebook'ta yeni dönem! Veri kontrolü...
Facebook'ta yeni dönem! Veri kontrolü... Facebook Veri Gizliliği Politikaları Müdürü Emily Sharpe, Facebook'un gelecek aylarda devreye sokacağı yeni uygulama ile kullanıcıların kendi verilerini daha fazla kontrol etme imkanına sahip olacağını belirterek, "Hayata geçtiğinde bu uygulama, kullanıcılara uygulama ve web sitelerinin Facebook'la kendileri hakkında hangi bilgileri paylaştığını görme ve ilerleyen dönemde bu bilgileri kendi hesaplarıyla ilişkilendirmemeyi seçme hakkı verecek." dedi.
23.05.2019 Sosyalmedya
Telegram gizlilik politikasını güncelledi: Mahkeme emriyle kullanıcı bilgilerini açıklayacak
Telegram gizlilik politikasını güncelledi: Mahkeme emriyle kullanıcı bilgilerini açıklayacak Telegram, Rus hükümeti ile devam eden çatışması nedeniyle ülkede yasaklanmıştı. Şirket platformu kötü niyetli kişiler için daha az güvenli kılan mesajlaşma platformunun gizlilik politikasında bazı değişiklikler yaptı.
31.08.2018 Teknoloji
Google'ın perakende satışlarını izlemek için Mastercard ile anlaştığı bildirildi
Google'ın perakende satışlarını izlemek için Mastercard ile anlaştığı bildirildi Google'ın Mastercard ile fiziksel mağaza alışveriş verilerini aldığı, izlediği iddia edildi. Google'ın geçtiğimiz bir yıl boyunca ABD'deki Mastercard kullanıcılarının alışveriş verilerini takip ettiği ve Mastercard’a bunun için milyonlarca dolar ödeme yaptığı belirtildi.
1.09.2018 Teknoloji