Verici

Verici

Son dakika verici haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan verici gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan verici haber sayfamızda...

Verici

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.743 verici haberi bulunmuştur.
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
IAB’nin yeni oluşturulan CEO’luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek
IAB’nin yeni oluşturulan CEO’luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş, dünya genelinde diğer ülkelerdeki IAB yapılarıyla da uyumlu olarak yeni oluşturulan CEO görevini Neslihan Olcay’ın üstleneceğini duyurdu.
24.04.2024 Kariyer
Erik ten Hag'dan FA Cup tepkisi! 'Yorumlarınız utanç verici'
Erik ten Hag'dan FA Cup tepkisi! 'Yorumlarınız utanç verici' Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Coventry maçına dair eleştirileri cevapladı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
TCG Nusret Müze Gemisi'ne ziyaretçi akını
TCG Nusret Müze Gemisi'ne ziyaretçi akını İzmir Limanı’na demir atan TCG Nusret Müze Gemisi'ne özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
23.04.2024 Gündem
Fatih Terim'in Panathinaikos'u çifte kupa peşinde!
Fatih Terim'in Panathinaikos'u çifte kupa peşinde! Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, AEK Atina ile şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak. 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma 20:30’da başlayacak.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Real Madrid - Barcelona maçının VAR kayıtları açıklandı! 'Kanıt yok'
Real Madrid - Barcelona maçının VAR kayıtları açıklandı! 'Kanıt yok' La Liga'da Real Madrid'in Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği maçın VAR kayıtları açıklandı. Barcelona'nın yoğun itirazlarda bulunduğu pozisyondaki VAR konuşmaları gündem oldu.
22.04.2024 İspanya La Liga
Barcelona'dan Real Madrid maçı sonrası dev tepki: Tekrar için başvuracağız
Barcelona'dan Real Madrid maçı sonrası dev tepki: Tekrar için başvuracağız El Clasico'da Real Madrid'e 3-2 yenilen Barça cephesi, dev maçtaki hakem hatalarına ateş püskürdü. Başkan Laporta, "Yamal'ın pozisyonunda topun çizgiden geçtiğini tespit edersek maçın tekrarı için başvuru yapacağız" dedi.
22.04.2024 İspanya La Liga
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum Polonya'da Chemik Police ile şampiyonluk yaşayan milli yıldız Saliha Şahin, hem sezonu değerlendirirken hem de Filenin Sultanları'ndaki hedeflerinden bahsetti.
22.04.2024 Voleybol
İTO sanayiciye arsa önerecek
İTO sanayiciye arsa önerecek İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu!
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın sözlerine yanıt verdi.
22.04.2024 1.Lig
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı.
22.04.2024 Fenerbahçe
Almanya'nın sanayi üretiminde düşüş bekleniyor
Almanya'nın sanayi üretiminde düşüş bekleniyor Almanya Sanayi Federasyonu (BDI) ülkede sanayi üretiminin bu yıl da düşeceğini ve ihracatın durgunlaşacağını belirtti.
22.04.2024 Uzmanpara
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Anastasios Bakasetas, 5-0'lık Lamia galibiyeti sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Çin Merkez Bankası faiz oranlarını sabit tuttu
Çin Merkez Bankası faiz oranlarını sabit tuttu Çin, piyasa beklentilerine paralel olarak gösterge borç verme faiz oranlarını (LPR) değiştirmedi.
22.04.2024 Uzmanpara
Carlo Ancelotti'den Arda Güler cevabı! 'Süreler alacak'
Carlo Ancelotti'den Arda Güler cevabı! 'Süreler alacak' Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona maçından sonra konuştu.
21.04.2024 İspanya La Liga
Xavi Hernandez: Ceza alacağım şeyler söylemek istemiyorum!
Xavi Hernandez: Ceza alacağım şeyler söylemek istemiyorum! Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Real Madrid maçından sonra konuştu.
21.04.2024 İspanya La Liga
Marc Andre ter Stegen: Futbol adına utanç verici!
Marc Andre ter Stegen: Futbol adına utanç verici! El Clasico'da Real Madrid'e 3-2 mağlup olan Barcelona'da Marc Andre ter Stegen açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 İspanya La Liga
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz!
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli!
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli! Rüya gibi bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’nın yıldızı Emma Meesseman, "İki sezon üst üste MVP seçilmek tabii ki güzel. Ama daha güzel ve önemli olan takımın başarısı. Çok emek harcadık ve bir kez daha kupayı kazandık" dedi.
21.04.2024 Basketbol
İtalya’nın turizm devi İstanbul’a geldi
İtalya’nın turizm devi İstanbul’a geldi Türkiye’nin uluslararası alanda kongre turizmine geri dönüşünün işaretleri gelmeye devam ediyor.
21.04.2024 Ekonomi
‘Tabiat ana’ susuyor!
‘Tabiat ana’ susuyor! Yaban hayatında birçok türün soyunun tükenme noktasına gelmesiyle bu canlıların çıkardığı sesler azaldı.
21.04.2024 Dünya
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı Yıllardır yaşadığı 'ızdırap verici' ağrılar, zavallı kadını zorlu bir diş implantı yaptırmaya sevk etti. Prosedürden sonra, hızla tüm yüzüne yayılan morluklar ve dayanılmaz acı hakkında konuşan kadın, yaşadığı korku dolu saatleri anlattı.
20.04.2024 Dünya
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cevdet Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili çalışma var. " ifadelerini kullandı. Peki emekliler ile ilgili çalışmalar neler? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı. İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Verici ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.