Versace

Versace

Son dakika Versace haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Versace gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Versace haber sayfamızda...

Versace

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.033 versace haberi bulunmuştur.
‘Tek sevgilim müzik’
‘Tek sevgilim müzik’ Simge Sağın konser maratonuna önceki akşam İstanbul Jolly Joker Arena’da devam etti.
13.02.2024 Cadde
Ünlü model eski aşkının evine giderken yakalandı! 'Aslında özellikle fotoğrafının çekilmesini istedi'
Ünlü model eski aşkının evine giderken yakalandı! 'Aslında özellikle fotoğrafının çekilmesini istedi' Süper model Irina Shayk ile emekli NFL yıldızı Tom Brady'nin aşkı, temmuz ayında belgelenmişti. Birlikte samimin bir şekilde görüntülenen ikili, geçtiğimiz haftalarda ise yollarını ayırma kararı almıştı. Eski aşıklardan Shayk, önceki günlerde tekrar Brady'nin New York'taki apartmanına girerken fotoğraflanmıştı. Shayk ile Brady'nin arasında neler olduğu merak edilirken; ismi paylaşılmayan bir kaynak güzel modelin özellikle fotoğraflarının çekilmesinin istediğini öne sürdü.
9.11.2023 Cadde
Şıklık yarışı Ay’a çıkıyor
Şıklık yarışı Ay’a çıkıyor 1960’lardan beri moda tasarımcıları uzaydan ilham alan koleksiyonlarını podyumlarda tanıtıyor. Şimdi İtalyan moda evi Prada, NASA için tasarlayacağı astronot giysileriyle şıklık yarışını Ay’a taşıyacak.
13.10.2023 Pazar
Birlikte tatile çıktılar ama 'dünyalar kadar' ayrılar!
Birlikte tatile çıktılar ama 'dünyalar kadar' ayrılar! Son dönemde emekli NFL yıldızı Tom Brady ile aşk yaşadığı konuşulan ünlü model Irina Shayk, eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tatile çıktı. İtalya'da samimi halleri kameralara yansıyan ikilinin aşklarını tekrar alevlendirdiği düşünülse de, gerçeğin çok farklı olduğu iddia edildi. İşte detaylar...
31.08.2023 Cadde
Avrupa moda devlerine Amerikalı rakip geldi
Avrupa moda devlerine Amerikalı rakip geldi Coach ve Kate Spade gibi lüks moda markalarını bünyesinde barındıran Amerikan şirketi Tapestry, Michael Kors, Versace ve Jimmy Choo gibi ünlü markaların sahibi Capri şirketini 8.5 milyar dolara satın alarak Avrupa moda devlerine kafa tutmaya hazırlanıyor.
14.08.2023 Ekonomi
‘Koleksiyonda yerli  kalmayı tercih ediyorum’
‘Koleksiyonda yerli kalmayı tercih ediyorum’ 40 yıl önce tıp fakültesi öğrencisiyken tutkuyla temellerini attığı koleksiyonunu 10 yıldır Bozlu Art Project’te sanatseverlerle paylaşan Dr. Şükrü Bozluolcay, “Türkiye’de çok iyi koleksiyonlar var. Ama kim biliyor, kim görüyor? Bunları görülebilir hâle getirmek, paylaşmak gerek” diyor.
16.07.2023 Kültür Sanat
Beyoncé  vs Taylor Swift
Beyoncé vs Taylor Swift Müzik dünyasının iki efsanesi Beyoncé ve Taylor Swift, bu kez eş zamanlı dünya turneleriyle gündemde. Swift’in Eras Tour’u ABD’de, Beyonce’nin The Renaissance isimli programı Avrupa’da başladı bile. İki yıldız arasındaki ezeli rekabete yakından bakalım.
1.07.2023 Pazar
Saat&Saat’ten Babalar Günü için her zevke uygun hediye alternatifleri
Saat&Saat’ten Babalar Günü için her zevke uygun hediye alternatifleri Dünyaca ünlü markalar ile Türkiye’deki tek yetkili distribütör Saat&Saat aracılığı ile buluşan saat tutkunları, babaları için en farklı ve en seçkin hediyeleri Saat&Saat Mağazaları’ndan seçecek.
16.06.2023 Advertorial
Meslektaşının eski aşkına göz mü koydu? Ünlü modelin cephesinden açıklama
Meslektaşının eski aşkına göz mü koydu? Ünlü modelin cephesinden açıklama Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk'in, Gisele Bündchen'in eski eşi Tom Brady'ye 'göz koyduğu' iddia edilmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu söylentinin ardından, ünlü modelin cephesinden açıklama geldi.
12.06.2023 Cadde
'Irina Shayk, Tom Brady'ye göz koydu!'
'Irina Shayk, Tom Brady'ye göz koydu!' Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk, geçtiğimiz aylarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenerek, kafaları karıştırmıştı. 37 yaşındaki güzelin adı son olarak Gisele Bündchen'in eski eşiyle anılıyor. İddiaya göre Rus model, katıldığı düğünde ünlü Amerikan futbolcusundan gözünü ayıramadı.
12.06.2023 Cadde
Müzik sahnesinden moda evine
Müzik sahnesinden moda evine Moda dünyasına Versace için tasarladığı yaz koleksiyonu “La Vacanza” ile adım atan pop yıldızı Dua Lipa bu kez tasarımcı kimliğiyle sahnede.
3.06.2023 Pazar
Irina Shayk, Versace'nin elbisesini giydi! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim'
Irina Shayk, Versace'nin elbisesini giydi! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim' Son dönemde Formula 1 ve Cannes Film Festivali gibi etkinliklerde giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren ünlü model Irına Shayk, 1997'de hayatını kaybeden modacı Gianni Versace'nin tasarladığı eski bir elbise ile kamera karşısına geçti. Merhum modacının kardeşi Donatella'ya teşekkür eden ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.
29.05.2023 Cadde
Sahnede 19 Mayıs coşkusu!
Sahnede 19 Mayıs coşkusu! Sanat dünyasının ünlü isimleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda hayranlarıyla buluşarak, şenlik havası yaşattı.
21.05.2023 Cadde
Denim üstü denim
Denim üstü denim Kot kumaş hayatın dört bir tarafına yayılıyor; pantolondan elbiseye, etekten şorta ve ceketten gömleğe… Üstelik artık ‘denim on denim’ akımıyla baştan aşağıya jean’lere bulanmak sokak modası trendlerinde baş sıralarda...
27.01.2023 Cadde
Eşarp sokak stilinde
Eşarp sokak stilinde FULYA TANYOL - Her şeyin modası geçiyor ama eşarpların modası geçmiyor...
20.01.2023 Cadde
Süpermodel meme kanserine yenildi
Süpermodel meme kanserine yenildi 90’lı yıllara damgasını vuran 5 ‘süpermodel’den birisi olan Alman süpermodel Tatjana Patitz 56 yaşında meme kanserine yenildi.
13.01.2023 Dünya
Çikolata kahvesi
Çikolata kahvesi Bu kışın tartışmasız en öne çıkan rengi kahve ve kahvenin tonları...
6.01.2023 Cadde
Menajer babadan 90 milyon kazanç
Menajer babadan 90 milyon kazanç Dua Lipa’nın onu bir garsonken keşfeden menajerlik şirketi Tap Management ile bağlarını koparmasının ardından bir yılda 4 milyon sterlin kazandığı ortaya çıktı.
24.12.2022 Dünya
9.5 milyonluk reklam
9.5 milyonluk reklam Yağmur Tanrısevsin, Versace’nin yüzü seçildi. Oyuncu, markanın Türkiye’deki ilk temsilcisi oldu.
15.11.2022 Cadde
Moda haftaları hareketli
Moda haftaları hareketli Dünya çapında moda haftaları başladı, modaseverler yeni sezonun trendlerini mercek altına ald.
7.10.2022 Cadde
Hadise'den boşanma sonrası ilk konser! 'Başlarken hep güzeldi'
Hadise'den boşanma sonrası ilk konser! 'Başlarken hep güzeldi' İş insanı Mehmet Dinçerler ile beş aylık evliliği geçtiğimiz cuma günü sona eren Hadise, dün akşam İstanbul Beşiktaş'ta dinleyicileriyle buluştu. Hit şarkılarını seslendiren ünlü isim, sahnede "Hay Hay" şarkısını söylediği esnada efkarlandı. Konser çıkışı aracıyla kalabalığın arasından geçen Hadise Açıkgöz'e hayranlarından destek yağdı. İşte detaylar...
3.10.2022 Cadde
Hiç unutulmadı! Prenses Diana'nın 25 yıllık mirası
Hiç unutulmadı! Prenses Diana'nın 25 yıllık mirası Çağdaş Ertuna - Prenses Diana’nın Paris’teki trafik kazasında hayatını kaybetmesinin üzerinden tam 25 yıl geçti...
28.08.2022 Pazar
Modacıların sırları WhatsApp’ta
Modacıların sırları WhatsApp’ta Birbirleriyle yarış halinde olan dünyanın en önemli modacıları, sır gibi sakladıkları tasarım ve defile planlarını ekip üyeleriyle WhatsApp aracılığıyla paylaşıyor.
12.08.2022 Dünya
Britney Spears sosyal medyaya geri döndü! 'Sanırım şoktayım!'
Britney Spears sosyal medyaya geri döndü! 'Sanırım şoktayım!' ABD'li popçu Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile geçtiğimiz haftalarda dünyaevine girmiş, ünlü ismin eski eşi Jason Alexander'ın düğünü basması ise ikilinin mutlu gününe damga vurmuştu. Olaylı düğünün geride kalmasıyla çift, popçunun iki çocuğunun babası Kevin Federline'ın oturduğu yere yakın, milyonlarca dolar değerinde yeni bir malikane satın almıştı. Bu gelişmelerin ardından sürpriz bir şekilde Instagram hesabını kapatarak hayranlarını endişelendiren Spears, sosyal medyaya geri döndü. Takipçilerine yeni evlerinden bahseden şarkıcı, malikanesindeki havuzunu göstermeyi de ihmal etmedi. İşte detaylar...
24.06.2022 Cadde
Britney Spears'tan düğün sonrası şaşırtan hamle! Sosyal medyadan uzaklaştı
Britney Spears'tan düğün sonrası şaşırtan hamle! Sosyal medyadan uzaklaştı Babasıyla yaşadığı vasilik davasıyla magazin gündeminden düşmeyen Britney Spears, geçtiğimiz haftalarda spor eğitmeni ve oyuncu nişanlısı Sam Asghari ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcının çok konuşulan düğününün ardından sosyal medyadan uzaklaşması dikkat çekti.
17.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Versace ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.