VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih açıklandı mı?
VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih açıklandı mı? Binlerce katılımcı VGM burs sonuçları için meraklı bekleyişe devam ediyor. 2020 geride kalırken bu soru üniversite öğrencileri tarafından sık sık sorulmaya başlandı. Geçen sene sonuçları 2 Ocak'ta açıklanırken erken açıklanma ihtimaline karşı adaylar tetikte... Peki herhangi bir duyuru var mı?
14.10.2020 Gündem
VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih verildi mi?
VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih verildi mi? Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğrenim ve yükseköğrenim öğrencilerine burs olanağı sağlıyor. Eğitim hayatlarında maddi desteğe ihtiyacı olanlar, VGM bursundan yararlanabiliyor. Geçtiğimiz günlerde başvuruları alınan VGM burslarının sonuçları için heyecan artıyor. Peki VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih verildi mi?
21.11.2019 Gündem
Açıklandı mı? VGM burs sonuçları sorgulama ekranı
Açıklandı mı? VGM burs sonuçları sorgulama ekranı Vakıflar Genel Müdürlüğü burslarından yararlanmak isteyenler, geçtiğimiz günlerde VGM burs başvurusunda bulundu. VGM burs sonuçlarını sabırsızlıkla bekleyenler, VGM burs sonuçlarını sorgulamak istiyor. Peki 2019-2020 yılı için yapılan VGM burs başvuru sonuçları açıklandı mı?
20.11.2019 Gündem