Vildan Atasever

Vildan Atasever

Son dakika Vildan Atasever haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vildan Atasever gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vildan Atasever haber sayfamızda...

Vildan Atasever

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 379 vildan atasever haberi bulunmuştur.
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi'
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi' İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi Gökçen Hacıoğlu vefat etti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hacıoğlu, babaannesinin mezarının fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi.
21.03.2024 Cadde
Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti filmi oyuncuları kimler, konusu nedir, nerede ve ne zaman çekildi?
Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti filmi oyuncuları kimler, konusu nedir, nerede ve ne zaman çekildi? Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti oyuncuları ve konusu merak ediliyor. 2019 yılı yapımı, Malazgirt Meydan Muharebesi'ni konu edinen, yönetmenliğini Özgür Bakar ve Bilal Kalyoncu'nun üstlendiği Malazgirt 1071 Bizans'ın Kıyameti filmi bu akşam TRT 1'de ekranlara geliyor. Peki, Malazgirt 1071 Bizans'ın Kıyameti oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte filmin detayları...
13.02.2024 Bilgi Rehberi
'Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım!'
'Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım!' Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kardeşi Ayhan Gürbüz'ün doğum gününü kutladı. Gürbüz'ün kardeşine yazdığı duygusal not, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
20.01.2024 Cadde
Aslıhan Gürbüz'e İsmail Hacıoğlu sorusu!
Aslıhan Gürbüz'e İsmail Hacıoğlu sorusu! Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu'nun çok konuşulan aşkı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız bitmişti. Önceki akşam 'Yalnız Kadın' adlı tiyatro oyunun prömiyerine katılan Gürbüz, eski sevgilisiyle ilgili sorulardan kaçamadı.
23.11.2023 Cadde
İsmail Hacıoğlu: Cihangir'den bir kez daha nefret ettim!
İsmail Hacıoğlu: Cihangir'den bir kez daha nefret ettim! İsmail Hacıoğlu, önce akşam Cihangir'de görüntülendi. Hacıoğlu, görüntü almak isteyen muhabirleri yanına çağırarak sitem etti. "İnanın Cihangir'den bir kez daha nefret ettim" diyen ünlü oyuncu rahat bırakılmadığı için rahatsız olduğunu söyledi.
11.09.2023 Cadde
İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı?
İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı? Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu hakkında basına yansıyan aşk dedikoduları gerçek çıkmıştı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalanmıştı. Son olarak ikilinin yaptığı bir hamle, ayrılık iddialarını beraberinde getirdi.
12.07.2023 Cadde
Distopya İstanbul’da yazılıyor
Distopya İstanbul’da yazılıyor 1-4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek, 3. Uluslararası Distopya Film Festivali’nin detaylarını festivalin direktörü Hatice Aşkın’dan dinledik.
23.05.2023 Kültür Sanat
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkı tam gaz devam
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkı tam gaz devam Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu hakkında basına yansıyan aşk dedikoduları gerçek çıkmıştı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalanmıştı. Aşkları doludizgin devam eden ikili, son olarak Caddebostan'da el ele görüntülendi.
5.05.2023 Cadde
Oyuncu Kazım Akşar yaşamını yitirdi!
Oyuncu Kazım Akşar yaşamını yitirdi! Kalp krizi geçiren usta oyuncu ve yönetmen Kazım Akşar, 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran meslektaşı ve okul arkadaşı Melek Baykal, "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı. Oyuncular Sendikası'ndan da ünlü oyuncunun vefatı sonrası açıklama geldi.
28.02.2023 Cadde
Huzurlu hayatın sırrını biliyorlar
Huzurlu hayatın sırrını biliyorlar Edebiyattan uyarlanan diziler, seyirciyi usta çatışmalarla hikâyeye çekiyor. Kurulan masalsı atmosferde oyuncular da başarılı oluyor. Yazarlar ise doğruyla yanlışın sonuçlarını sergileyip huzurun yolunu gösteriyor.
22.01.2023 Kültür Sanat
Ferit Aktuğ'dan genç sevgilisiyle el ele poz
Ferit Aktuğ'dan genç sevgilisiyle el ele poz 2011 yılında dünyaevine girdiği eski antrenör ve oyuncu Bahar Özdoğan ile 2020'de anlaşmalı olarak yollarını ayıran Ferit Aktuğ (44), geçtiğimiz yıl Saadet Çamaş'la aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü oyuncu, genç sevgilisine olan aşkını sosyal medyada ilan etmişti. Çift, önceki gün tiyatro oyunu çıkışı el ele basın mensuplarına poz verdi.
18.01.2023 Cadde
İsmail Hacıoğlu'ndan Aslıhan Gürbüz'e: Güzelliğim!
İsmail Hacıoğlu'ndan Aslıhan Gürbüz'e: Güzelliğim! 'Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten 36 yaşındaki Hacıoğlu, sevgilisiyle pozunu 'Güzelliğim' diyerek takipçilerinin beğenisine sundu.
20.09.2022 Cadde
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare 'Yahşi Cazibe' dizisiyle tanınan ve sonrasında rol aldığı 'Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Aşkları Çeşme'de belgelenen Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çifti, yeni fotoğraflarını Instagram'dan yayınladı. İkilinin yorumları dikkat çekti.
13.09.2022 Cadde
Kasaba Doktoru Oyuncuları isimleri 📺 | Kasaba Doktor dizi konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama?
Kasaba Doktoru Oyuncuları isimleri 📺 | Kasaba Doktor dizi konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama? Kasaba Doktoru dizisi, 13. bölümle sezon arası vermişti. Dizinin başrollerinde ise Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı yer alıyor. Dizi Kore yapımı Dr. Romantic dizisinden ekranlara uyarlandı. Her hafta cuma günleri izleyenleri büyüleyen Kasaba Doktoru dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?
2.09.2022 Bilgi Rehberi
'Kasaba Doktoru’ sezon açılışta şok gelişmeler!
'Kasaba Doktoru’ sezon açılışta şok gelişmeler! Ozan Akbaba, Vildan Atasever, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın rol aldığı TRT 1 dizisi ‘Kasaba Doktoru’, ikinci sezonuna 2 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek bölümle başlıyor.
29.08.2022 Cadde
İsmail Hacıoğlu'ndan sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile ilk paylaşım
İsmail Hacıoğlu'ndan sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile ilk paylaşım Son olarak 'Masumlar Apartmanı' dizisinde yer alan ve bir süredir ekranlardan uzak olan Aslıhan Gürbüz ile kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu hakkında basına yansıyan aşk dedikodusu gerçek çıkmıştı. Oyuncu çift, birkaç hafta önce ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalanmıştı. Aşkları dolu dizgin devam eden Gürbüz ile Hacıoğlu'ndan ilk paylaşım geldi. Yakışıklı oyuncu, sevgilisiyle çekilen pozunu takipçileriyle paylaştı.
8.08.2022 Cadde
Özgün sinemacı Erden Kıral’ın ardından
Özgün sinemacı Erden Kıral’ın ardından 12 Eylül darbesinin baskısını, yaptığı filmlerin yasaklanmasıyla ağır koşullarda yaşayan Erden Kıral, sinemamızın az ama öz film çekmiş, bildiği yolda ilerleyen özgün sinemacılarındandı.
19.07.2022 Kültür Sanat
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler 'Bir İstanbul Masalı' ve 'Beyaz Gelincik' gibi bir döneme damga vuran diziler, 'Ayla' ve 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' gibi çok izlenen filmlerde kamera karşısına geçen İsmail Hacıoğlu ile 'Yahşi Cazibe', 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' ve 'Ufak Tefek Cinayetler' dizileriyle hafızalarda yer eden Aslıhan Gürbüz hakkında basına yansıyan aşk dedikodusu gerçek çıktı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalandı.
11.07.2022 Cadde
'Kasaba Doktoru'nun sezon finalinde neler olacak?
'Kasaba Doktoru'nun sezon finalinde neler olacak? Ozan Akbaba, Vildan Atasever, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı'nın rol aldığı ‘Kasaba Doktoru’, 1 Temmuz Cuma günü saat 20.00’de sezon finaliyle TRT 1'de ekranlara gelecek.
30.06.2022 Cadde
İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz aşk mı yaşıyor?
İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz aşk mı yaşıyor? Mahkum dizisinin ünlü oyuncusu İsmail Hacıoğlu'nun, kalbini meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e kaptırdığı iddia edildi. Çiçeği burnunda aşıkların Karadeniz’in güzelliklerini keşfetmeyi tercih ettiği ve huzurlu bir tatilin tadını çıkardığı ortaya çıktı.
29.06.2022 Cadde
Kasaba Doktoru Oyuncuları karakterler! Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor?
Kasaba Doktoru Oyuncuları karakterler! Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor? Kasaba Doktoru dizisi, her ahfta yeni bölümleri ile cuma akşamlarına damga vuruyor. Dizinin başerollerinde de Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı gibi isimler yer alıyor. Bir grup doktorun hikiayenin ekrana yansıtıldığı Kasaba Doktoru dizisi hangi kanalda, oyuncu kadrosunda kim var?
24.06.2022 Cadde
KASABA DOKTORU OYUNCULARI KONUSU 2022 || Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor?
KASABA DOKTORU OYUNCULARI KONUSU 2022 || Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor? Kasaba Doktoru kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. TRT 1 ekranlarında her hafta cuma akşamları izleyicilerle buluşan Kasaba Doktoru oyuncuları merak ediliyor. Peki Kasaba Doktoru oyuncuları kimler? Kasaba Doktoru nerede çekiliyor?
13.05.2022 Cadde
KASABA DOKTORU OYUNCULARI KİMLER, NEREDE ÇEKİLİYOR? || Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir?
KASABA DOKTORU OYUNCULARI KİMLER, NEREDE ÇEKİLİYOR? || Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir? Kasaba Doktoru bu akşam ilk bölümü ile yayın hayatına başladı. Arda Sarıgün'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise İlker Aslan ve Barış Erdoğan kaleme alıyor. Kasaba Doktoru oyuncuları, konusu ve çekildiği yer ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Kasaba Doktoru oyuncuları kimler? Kasaba Doktoru konusu nedir ve nerede çekiliyor?
10.04.2022 Cadde
'Kasaba Doktoru'nun galası gerçekleşti
'Kasaba Doktoru'nun galası gerçekleşti TRT 1 dizisi 'Kasaba Doktoru', ilk bölümüyle 8 Nisan Cuma akşamı izleyiciyle buluştu. Kahraman doktorların hayat hikayelerini ve meslek hayatlarında yaşadıkları zorlukları ekrana taşıyacak olan yapımın ilk bölüm izlemesi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, dizi oyuncuları Hazal Subaşı, Ozan Akbaba, Vildan Atasever ve Deniz Can Ateş açıklama yaptı.
9.04.2022 Cadde
Hazal Subaşı'nın 'Kasaba Doktoru' dizisindeki rolü belli oldu
Hazal Subaşı'nın 'Kasaba Doktoru' dizisindeki rolü belli oldu TRT 1 dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 8 Nisan Cuma akşamı ekran yolculuğuna başlayacak. Şehre uzak bir hastanede yolları kesişen üç idealist doktorun hikayesini konu alacak yapımın başrol oyuncularından Hazal Subaşı, idealist doktor Leyla Erpek'e hayat verecek.
7.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Vildan Atasever ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.