Villareal

Villareal

Son dakika Villareal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Villareal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Villareal haber sayfamızda...

Villareal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 603 villareal haberi bulunmuştur.
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...
21.04.2024 İspanya La Liga
SON DAKİKA | UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu
SON DAKİKA | UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde belli oldu. Galatasaray'ı eleyen Sparta Prag Liverpool ile eşleşirken Azerbaycan temsilcisi Karabağ ise Bayer Leverkusen ile eşleşti.
23.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
SON DAKİKA | Galatasaray, Sparta Prag'ı elerse devlerle eşleşebilir! İşte muhtemel rakipler
SON DAKİKA | Galatasaray, Sparta Prag'ı elerse devlerle eşleşebilir! İşte muhtemel rakipler Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş maçında bu akşam Sparta Prag ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, turu geçmesi halinde Avrupa'nın devleriyle eşleşebilir.
22.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Beşikltaş'ta Fernando Santos ile Aboubakar arasında özel görüşme! 'Teklifleri sezon sonuna bıraktım'
Beşikltaş'ta Fernando Santos ile Aboubakar arasında özel görüşme! 'Teklifleri sezon sonuna bıraktım' Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, takımdaki geleceği merak konusu olan Aboubakar ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.
18.02.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | Galatasaray'ın yeni sağ beki Serge Aurier! Anlaşma tamam, sözleşme detayları belli oldu
SON DAKİKA | Galatasaray'ın yeni sağ beki Serge Aurier! Anlaşma tamam, sözleşme detayları belli oldu Galatasaray sağ bek transferini tamamladı. Sarı-kırmızılı yönetim, Assignon'un Burnley'le anlaşması sonrası tecrübeli oyuncuyla el sıkıştı. Yıldız futbolcunun alacağı rakam belli oldu.
1.02.2024 Galatasaray
Villarreal, Barcelona'ya deplasmanda 5 attı!
Villarreal, Barcelona'ya deplasmanda 5 attı! La Liga'nın 21'inci haftasında Villarreal, Barcelona deplasmanından 5-3 galip ayrıldı.
27.01.2024 İspanya La Liga
İspanya'dan flaş transfer iddiası! 'Arda Güler için Real Madrid'e teklif'
İspanya'dan flaş transfer iddiası! 'Arda Güler için Real Madrid'e teklif' Real Madrid'de sakatlığını atlatan ve Mallorca maçının kadrosuna dahil edilen Arda Güler için İspanya'dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. La Liga ekibinin Real Madrid'e Arda Güler için resmi teklif hazırlığında olduğu öne sürüldü.
6.01.2024 İspanya La Liga
Bailly'den Beşiktaş mesajı: Gördüğüm sevgi sonsuza kadar benimle kalacak
Bailly'den Beşiktaş mesajı: Gördüğüm sevgi sonsuza kadar benimle kalacak Beşiktaş'tan ayrılan ve Villarreal'e imza atan Eric Bailly, Beşiktaş'ta taraftarlardan gördüğü sevgiyi sonsuza kadar unutmayacağını söyledi.
1.01.2024 Beşiktaş
Arda Güler'e İspanya'dan 3 talip! Real Madrid'in kapısını çalacak
Arda Güler'e İspanya'dan 3 talip! Real Madrid'in kapısını çalacak Real Madrid'de sakatlığı nedeniyle henüz sahaya çıkamayan Arda Güler, transferde ise 3 İspanyol kulübünü peşine taktı.
26.12.2023 Fenerbahçe
Carlo Ancelotti, Arda Güler'in geri dönüş tarihini açıkladı!
Carlo Ancelotti, Arda Güler'in geri dönüş tarihini açıkladı! Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Villareal ile oynadıkları karşılaşmanın ardından Arda Güler'in takıma katılacağı tarihi açıkladı.
18.12.2023 İspanya La Liga
Avrupa Ligi'nde Atilla Karaoğlan az daha kural hatası yapıyordu!
Avrupa Ligi'nde Atilla Karaoğlan az daha kural hatası yapıyordu! UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda son maçlar oynandı. Rennes ile Villarreal kritik maçta karşı karşıya gelirken hakem Atilla Karaoğlan'ın VAR uyarısıyla kararını değiştirdiği pozisyon dikkat çekti.
15.12.2023 Futbol
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kimler?
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kimler? UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi tarihi merak ediliyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından futbolseverler tarafından "UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kim?" araştırması yapılıyor. Şampiyonlar Ligi gruplarını 3. sırada tamamlayan Galatasaray, yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakibinin kim olacağı ise merak edilenler arasında yerini aldı. İşte detaylar…
14.12.2023 Bilgi Rehberi
Arda Güler, Real Madrid'de ilk maçına çıkıyor! Tarih verdiler
Arda Güler, Real Madrid'de ilk maçına çıkıyor! Tarih verdiler Real Madrid'de sakatlığını atlatan Arda Güler'in kendini kötü hissetmemesi durumunda 17 Aralık'ta oynanacak Villareal maçında forma giyebilecek.
10.12.2023 İspanya La Liga
Cedric Bakambu'dan sürpriz tercih! İşte yeni takımı
Cedric Bakambu'dan sürpriz tercih! İşte yeni takımı Ülkemizde Bursaspor forması giyen, son olarak Olympiakos'ta sezonu tamamlayan Cedric Bakambu, sosyal medya hesabından bir açıklamayla kulübünden resmen ayrıldı. Yıldız futbolcunun yeni adresi netlik kazandı.
18.06.2023 Dünyadan Futbol
Livakovic'ten transfer cevabı! Hırvat kaleci kararını verdi
Livakovic'ten transfer cevabı! Hırvat kaleci kararını verdi Fenerbahçe ve Villareal'in transfer gündeminde yer alan Hırvat kalecisi Dominik Livakovic hakkında ortaya iddia atılan iddialar hakkında konuştu. Hırvat basını Dominik Livakovic hakkında yeni bir iddiada bulundu.
10.06.2023 Fenerbahçe
Villareal, Livakovic ile anlaşma sağladı! Kulüpler görüşmelere başladı
Villareal, Livakovic ile anlaşma sağladı! Kulüpler görüşmelere başladı Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Dominik Livakovic'in Villarreal ile anlaşma sağladığı öne sürüldü.
29.05.2023 Fenerbahçe
Livakovic'ten Fenerbahçe ve transfer yanıtı! Dinamo Zagreb'e veda etti
Livakovic'ten Fenerbahçe ve transfer yanıtı! Dinamo Zagreb'e veda etti Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb'in Gorica'yı mağlup ettiği karşılaşmanın ardından transfere dair açıklamalarda bulundu.
29.05.2023 Fenerbahçe
Avrupa devi, Enes Ünal'ın peşine düştü! Çılgın bonservis talebi
Avrupa devi, Enes Ünal'ın peşine düştü! Çılgın bonservis talebi La Liga ekiplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Birçok kulübü peşine takan milli futbolcuya Avrupa devi talip oldu.
21.05.2023 İspanya La Liga
Enes Ünal'ın yeni adresi belli oldu! Başkan doğruladı: Birkaç maçını izlemeye geldiler
Enes Ünal'ın yeni adresi belli oldu! Başkan doğruladı: Birkaç maçını izlemeye geldiler Getafe ile yine unutulmaz bir sezon geçiren Enes Ünal sezon sonunda takımından ayrılmaya karar verdi. Milli golcünün yeni adresi netlik kazanmaya başlarken Getafe Başkanı Angel Torres "Birkaç maçını izlemeye geldiler" açıklamasını yaparak transferi doğruladı.
17.05.2023 Dünyadan Futbol
Yıldız kalecinin transferinde Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Anlaşma bozuldu
Yıldız kalecinin transferinde Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Anlaşma bozuldu Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemindeki Hırvat kaleci Livakovic’in transferinde sıcak bir gelişme yaşandı.
15.05.2023 Fenerbahçe
Villarrealli Baena'ya saldırıda bulunan Fede Valverde'ye kötü haber
Villarrealli Baena'ya saldırıda bulunan Fede Valverde'ye kötü haber Real Madrid'in Uruguaylı yıldızı Fede Valverde, Villarrealli Baena'yı otoparkta yumruklayıp gözünü morartmıştı. Uruguaylı oyuncuya 4 ila 12 maç men cezası gelebileceği belirtildi.
20.04.2023 İspanya La Liga
Otoparkta rakibine saldırmıştı! Federico Valverde'ye büyük ceza
Otoparkta rakibine saldırmıştı! Federico Valverde'ye büyük ceza İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in orta sahası Federico Valverde, ligde oynanan Villareal maçı sonrası rakip takım oyuncusu Alex Baena'ya saldırmıştı. Yaşanan bu olaydan sonra Valverde'ye İspanya Futbol Federasyonu tarafından verilecek ceza belli oldu.
18.04.2023 İspanya La Liga
Getafe’yi Enes Ünal sırtlıyor
Getafe’yi Enes Ünal sırtlıyor La Liga’da Getafe forması giyen milli futbolcu Enes Ünal, bu sezon kaydettiği 9 gol ve 5 asistle takımının en skorer oyuncusu oldu.
28.02.2023 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de Serdar Dursun performansıyla mest etti! Jorge Jesus'tan hataya tepki
Fenerbahçe'de Serdar Dursun performansıyla mest etti! Jorge Jesus'tan hataya tepki Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arayı Fenerbahçe hazırlık maçlarıyla değerlendiriyor. Sarı Lacivertli ekip, Süper Lig'in dinamik takımlarından biri olan Alanyaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Fenerbahçe 4-2'lik skorla yendi. Mücadeleye Serdar Dursun damgasını vurdu. Ayrıca Jorge Jesus'un bir pozisyonda çok sinirlendiği ekranlara yansıdı işte detaylar...
10.12.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Torreira için dev bonservis talebi! Dembele derken sürpriz forvet: Listede yer alıyor
Galatasaray'dan Torreira için dev bonservis talebi! Dembele derken sürpriz forvet: Listede yer alıyor Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi. Dindar, Galatasaray'ın hedefindeki yıldız oyuncuyu açıkladı. Galatasaray'ın Torreira için belirlediği bonservis bedeli de belli oldu.
5.12.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Villareal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.