Vintage

Vintage

Son dakika Vintage haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vintage gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vintage haber sayfamızda...

Vintage

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 938 vintage haberi bulunmuştur.
İngilizce Tekerlemeler – Kolay, Kısa ve Uzun İngilizce Tekerleme Örnekleri ve Anlamları
İngilizce Tekerlemeler – Kolay, Kısa ve Uzun İngilizce Tekerleme Örnekleri ve Anlamları Tekerlemeler kelime ses benzerliğinden faydalanarak oluşturulan cümleler veya sözcükler topluluğudur. Tekerlemeler ölçülü ve kafiyelidir. Türkçe olduğu gibi İngilizce tekerlemelerde mevcuttur. İngilizce tekerlemeler ve anlamları dilin daha kolay ve hızlı şekilde öğrenilmesine yardımcı olur. Her dizenin sonunda kullanılan kafiyeli kelimeler sözcük dağarcığının artmasında etkilidir. Kolay, kısa ve uzun İngilizce tekerleme örnekleri ve anlamları için “İngilizce Tekerlemeler” içeriğimizi inceleyebilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
220 bin liraya aldığı evden servet çıktı! 'Bugüne kadar yaptığım en iyi yatırım'
220 bin liraya aldığı evden servet çıktı! 'Bugüne kadar yaptığım en iyi yatırım' Youtube'a keyifli bir içerik hazırlamak için aldığı istifçi evinde adeta hazine buldu. Yaklaşık 220 bin liraya aldığı evin içinden çıkanlarla harcadığından çok daha fazlasını kazanan antikacı, "Bugüne kadar yaptığım en iyi yatırım" diyor.
31.12.2023 Yaşam
“Z kuşağı nostaljiye sığınıyor”
“Z kuşağı nostaljiye sığınıyor” Dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip pek çok sosyal medya uygulaması ve şirket peş peşe 2024 tahminlerini açıkladı. Saatler sonra gireceğimiz 2024’te en dikkat çekici veri ise nostaljiye olan eğilim
30.12.2023 Pazar
Kulağa imkânsız geliyor... Yeni moda akımı: Kirli kıyafetler
Kulağa imkânsız geliyor... Yeni moda akımı: Kirli kıyafetler Su tasarrufunun konuşulduğu bugünlerde kıyafetlerinizi yıkamadan haftalarca kullanabilir misiniz? Kulağa imkânsız geliyor değil mi? Bunu yapanlar var hatta ‘Kıyafet yıkamama” bir akım haline geldi.
30.12.2023 Dünya
Kalem tutkunları PenFest’te buluşuyor
Kalem tutkunları PenFest’te buluşuyor Türkiye’nin ve dünyanın ilk kalem festivali PenFest, 18-19 Kasım’da kalem tutkunlarını Çırağan Sarayı’na bekliyor.
17.11.2023 Kültür Sanat
VakıfBank'ta Jordan Thompson'ın Gabi şaşkınlığı: İnsanlar onun için çıldırıyor
VakıfBank'ta Jordan Thompson'ın Gabi şaşkınlığı: İnsanlar onun için çıldırıyor VakıfBank forması giyen ABD'li voleybolcu Jordan Thompson, "Teknik ekip ve taraftarlarımızın desteğiyle bütün kupaları kazanmak istiyoruz. Elbette baskı hissediyorum. VakıfBank'ta oynadığınızda baskı haliyle oluyor. Bu baskıyı kötü bir şey olarak değil ayrıcalık olarak görüyorum" dedi.
24.10.2023 Voleybol
Şehirde kültür ve sanat mevsimi
Şehirde kültür ve sanat mevsimi Sonbahara adım attığımız bugünlerde, şehirde kültür ve sanatın kalbi yeniden atmaya başlıyor.
24.09.2023 Pazar
Kim Kardashian tatilde! Binlerce dolarlık bikinisiyle kameralara yansıdı
Kim Kardashian tatilde! Binlerce dolarlık bikinisiyle kameralara yansıdı Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Turks ve Caicos Adaları'na tatile gitti. Ünlü ismin binlerce dolar değerindeki pembe bikinisiyle plaja indiği anlar, objektiflere takıldı.
9.09.2023 Cadde
Dekorasyona yepyeni  renkler eklediler
Dekorasyona yepyeni renkler eklediler Uzun yıllar mobilya sektöründe faaliyet gösteren, hobisi antikalar olan Bahar Yorgancıoğlu, yakın arkadaşı emekli öğretmen Semra Baykal ile keyifli bir mesleki yolculuğa çıktı. Konfüçyus’un ‘Sevdiğiniz işi yapın, ömür boyu çalışmayın’ sözünden yola çıkan iki arkadaş, uzun yıllardır hobileri olan antikacılığı yeni meslekleri haline getirdi, Urla’da Valora Antiques’i açtı.
3.06.2023 Ege
'Melek yüzlü şeytan' suçunu kabul etti! Sorguda ağladı cevap veremedi
'Melek yüzlü şeytan' suçunu kabul etti! Sorguda ağladı cevap veremedi Rusya'yı sarsan ve Putin'in memleketinde gerçekleştirilen bombalı saldırı sonrası ilk gözaltı geldi. 26 yaşındaki Daria Trapova olayın bir numaralı şüphelisi olarak polis tarafından yakalandı. Dünya basını olayı manşetten görürken Daria hakkında bilinenler gündem oldu.
3.04.2023 Dünya
1-2 kere giyecekleri kıyafete çok para vermiyorlar! 100 liraya 'kirala kullan' dönemi
1-2 kere giyecekleri kıyafete çok para vermiyorlar! 100 liraya 'kirala kullan' dönemi Pek çok kişi doğum günlerine, iş yemeklerine ya da hafta sonu tatillerine giderken trend kıyafetler giymek istiyor. Ancak sadece 1-2 kere giyeceği kıyafetlere yüksek ücretler ödemek istemiyor. İşte son yıllarda böyle düşünenlerin yanı sıra ünlü isimlerin de tercihi, hızlı modanın çevresel ve sosyal açıdan olumsuz etkilerini azaltan 'kıyafet kiralama' olmaya başladı. "Hem bütçeyi hem de doğayı koruyoruz" diyen girişimci ve stil danışmanı Yasemin Eke, yeni trendi tüm detaylarıyla anlattı.
31.01.2023 Gündem
Girişim sermayesi şirketleri yeni unıcorn ve decacorn’lar bekliyor: Startup’lar 2023’ün yıldız adayı
Girişim sermayesi şirketleri yeni unıcorn ve decacorn’lar bekliyor: Startup’lar 2023’ün yıldız adayı Startup’lar artık tüm dünyada ekonominin parlayan yıldızları. Türkiye’de de startup’lar son iki yılda rekor büyüme gösterdiler. Türkiye’den tam 6 unicorn ve 2 decacorn çıktı. Bu ekosistemin önemli paydaşları ise venture capital (VC) yani girişim sermayesi şirketleri. Onlara 2023’ü sorduk...
10.01.2023 Milliyet Executive
Sıla aşkını anlattı: İlker'e bağlandım, net!
Sıla aşkını anlattı: İlker'e bağlandım, net! Oyuncu İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Sıla, geçtiğimiz gün 'Can Şengün ile Sıkı Fıkı' adlı programa konuk oldu. Müzik aşkıyla ilgili soruya cevap veren ünlü isim, bağlanmak hakkında da konuştu. Açıklaması sırasında Kaleli'den de bahseden şarkıcı, kısa sürede magazin gündemine oturmayı başardı.
29.12.2022 Cadde
1985’e geri dönüş!
1985’e geri dönüş! İlk kez 1985’te piyasaya çıkan Michael Jordan’ın ünlü ‘Jordan 1 Chicago’ modeli yeniden aramızda. Eskitilmiş detaylarla karşımıza çıkan model ‘sneaker’ severleri peşinden koşturdu.
11.12.2022 Dünya
Koleksiyona tam puan!
Koleksiyona tam puan! Koton, moda direktörü Melis Ağazat’la gerçekleştirdiği iş birliği özelinde hazırladığı ‘Melis Ağazat x Koton’ koleksiyonunu, özel bir davetle tanıttı.
24.11.2022 Cadde
İlker Kaleli: Çoğu Türk oyuncu İspanya'da tanınıyor
İlker Kaleli: Çoğu Türk oyuncu İspanya'da tanınıyor 'Poyraz Karayel' ve 'Öğretmen' gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanyol bir dizinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek. Geçtiğimiz akşam sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitti. ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin yapımcısını ve başrolü paylaşacağı rol arkadaşı Maggie Civantos'u da konsere getiren ünlü isim, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak yeni projesi ve Türkiye'deki dizi sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27.10.2022 Cadde
İlker Kaleli: Sabah akşam İspanyol oldum!
İlker Kaleli: Sabah akşam İspanyol oldum! Kanal D'nin yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen dizisi 'Poyraz Karayel'in Poyraz'ı İlker Kaleli, şimdilerde ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) adlı bir İspanyol dizisinde yer almaya hazırlanıyor. Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile mutlu bir birliktelik sürdüren ünlü isim, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, yeni dizisiyle ilgili bilgi vererek, ilk çekimlerin Türkiye'de yapılacağını açıkladı.
26.10.2022 Cadde
Pınar Deniz'den Paris pozları
Pınar Deniz'den Paris pozları Kanal D'nin çok sevilen dizisi 'Yargı'da 'Ceylin Erguvan' karakterine hayat veren oyuncu Pınar Deniz, son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Kısa bir süre önce meslektaşı Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan 29 yaşındaki ünlü isim, Fransa'ya gitti. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Deniz, Paris sokaklarında verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
29.09.2022 Cadde
Şebnem ve Özge ile retro rüzgarı
Şebnem ve Özge ile retro rüzgarı Two Cowboys olarak anılan ve moda dünyasına farklı bir bakış açısı getiren Tuncay ve Anıl Çetin kardeşler, son olarak vintage kıyafetlerden oluşan tasarımları ön plana çıkardı.
15.08.2022 Ege
Şarkılar tamamen zamansız ve ebedi
Şarkılar tamamen zamansız ve ebedi Danny Brillant evi gibi gördüğü Türkiye’de hayranlarıyla bir kez daha buluşuyor. Sanatçı müzikal yolculuğunu anlatırken “Sosyal ağlar sayesinde şarkıların artık modanın ve radyoların diktatörlerinin insafına kalmadığını, tamamen zamansız ve ebedi olduğunu anlıyoruz” diyor.
11.08.2022 Kültür Sanat
Elbisenin gizemi Tiktok'ta ortaya çıktı! Dikkat çeken Suriye detayı
Elbisenin gizemi Tiktok'ta ortaya çıktı! Dikkat çeken Suriye detayı Dünyaca ünlü modacı Christian Dior, Fransız sosyetesine merakla beklenen sonbahar-kış koleksiyonunu tanıtıyordu. Benzersiz tasarımlardan oluşan bu koleksiyonun içindeki bir parça ise yıllar sonra çatı katında bulunarak bambaşka bir hikayeyi gün yüzüne çıkardı. İşte şaşkına çeviren elbisenin Tiktok'ta ortaya çıkan sırrı.
27.07.2022 Dünya
Klibi yayınlandı
Klibi yayınlandı Oyunculuğu kadar sesiyle de beğeni toplayan Türkü Turan, geçtiğimiz hafta çıkardığı ‘Tamam’ isimli şarkısını kliplendirdi.
5.07.2022 Cadde
‘Etkili’ gala
‘Etkili’ gala Time Dergisi’nin her sene düzenlediği ve ‘Yılın En Etkili İnsanları’nın katıldığı TIME 100 Gala, New York’taki Lincoln Center’da gerçekleştirildi.
10.06.2022 Cadde
Dekorasyonun yeni yıldız rengi
Dekorasyonun yeni yıldız rengi Çoğunlukla çocuk veya genç odaları için uygun olduğunu düşünülen pembe, doğru tasarım ve renk kombinasyonlarıyla her oda için mükemmel seçim olabilir
29.05.2022 Pazar
Cannes’ın Bella’sı
Cannes’ın Bella’sı ABD'li model Bella Hadid, Cannes Film Festivali’ndeki ‘L’Innocent’ filminin gösterimine katıldı.
26.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Vintage ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.