Vişne

Vişne

Son dakika vişne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vişne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vişne haber sayfamızda...

Vişne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.047 vişne haberi bulunmuştur.
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım Bursa'nın İznik ilçesinde 3 gün boyunca sürecek, Dünya’da büyük ilgi ile takip edilen, Marmara Bölgesi'nin en büyük gölünde gerçekleşen İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali 19-21 Nisan’da...
15.04.2024 Diğer
Kiraz ve vişne beyaza büründü
Kiraz ve vişne beyaza büründü Konya’nın Ereğli ilçesinde, baharın gelmesi ve hava sıcaklıklarının artmasının ardından kiraz ve vişne bahçelerinde ağaçlar çiçek açarak beyazlara büründü...
13.04.2024 Ekonomi
Çiftçilere meyve fidanı desteği
Çiftçilere meyve fidanı desteği Hakkari’nin Yüksekova Ziraat Odası Başkanlığı tarafından farklı illerden getirilen 12 bin meyve fidanının yüzde 25 indirimle satışa sunulmasına yoğun ilgi gördü.
5.04.2024 Ekonomi
Anadolu Otoyolu'nda TIR, patates yüklü kamyona çarptı: 2 yaralı
Anadolu Otoyolu'nda TIR, patates yüklü kamyona çarptı: 2 yaralı Düzce’de Anadolu Otoyolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR, önünde giden patates yüklü kamyona çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, devrilen kamyon ve yola saçılan patatesler nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapandı.
19.02.2024 Gündem
Koyu kırmızı mucize! Kiraz ve vişnenin sağlığa 5 faydası
Koyu kırmızı mucize! Kiraz ve vişnenin sağlığa 5 faydası Kiraz ve vişne birçok kişinin favori meyvesidir ve sağlık için de oldukça faydalıdır. İşte alışveriş listenize kiraz ve vişne eklemek için beş sağlıklı neden.
15.02.2024 Genel Sağlık
Organik ürünlerde hedef 2 milyar dolar
Organik ürünlerde hedef 2 milyar dolar Kimyasal gübre ve ilaç kullanılmayan organik sertifikalı ürünlerde 1.6 milyon tonluk üretimle yıllık 1 milyar dolar ihracat sınırını geride bırakan Türkiye, dünya genelinde yaygınlaşan yeşil tarım hareketi sayesinde organik ürünlerden 1,5 milyar dolarlık döviz getirisi elde etmeyi hedefliyor.
10.02.2024 Ege
Öldürdüğü kişinin telefonundan babasını aradı: Kafamız iyi olmuştu
Öldürdüğü kişinin telefonundan babasını aradı: Kafamız iyi olmuştu Kocaeli'nin Derince ilçesinde beraber alkol aldığı aile dostunun pompalı tüfekle ateş ederek ölümüne sebep olan sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Sanık, ilk duruşmadaki savunmasında, "Tartışma sırasında sandalyeyi Ahmet'e fırlatarak vurdum. Gerisini hatırlamıyorum, alkolün etkisiyle olay gerçekleşti. Herhangi bir husumetimiz yoktu. Olay sonrasında şarjım olmadığı için Ahmet abinin telefonundan babamı arayarak beni almasını söyledim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
8.02.2024 Gündem
Bu reçeli daha önce hiç duymadınız! Her kaşığında acılık olan isot reçeli tarifi
Bu reçeli daha önce hiç duymadınız! Her kaşığında acılık olan isot reçeli tarifi Çilek, vişne, ayva reçelini bilemeyen yoktur. Ama daha önce isot reçelini duymadığınıza eminiz. Baharat olarak Türk mutfağında en çok tüketilen isot reçelinin her kaşığında acılık var. İşte Şanlıurfa’dan sofralarımıza ulaşan isot reçeli tarifi…
30.01.2024 Yemek
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Tarımda yerli üretim için destek çağrısı
Tarımda yerli üretim için destek çağrısı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, “2020 yılının ilk 10 ayında 12.1 milyar dolar tarım ve gıda ürünü ithalatı yapılırken 2023 yılının aynı döneminde ithalat 20.4 milyar dolara yükseldi” dedi.
18.12.2023 Ekonomi
'İlk 10 ayda ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi'
'İlk 10 ayda ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi' Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “2020 yılının ilk 10 ayında 12,1 milyar dolar tarım ve gıda ürünü ithalatı yapılırken 2023 yılının aynı döneminde ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi” dedi.
17.12.2023 Ekonomi
Başkent Ankara’da protokol ve resmi davetler: Çankaya Köşkü sofraları
Başkent Ankara’da protokol ve resmi davetler: Çankaya Köşkü sofraları Atatürk’ün ciddi anlamda ilk konutu ve çalışma yeri, Çankaya’da bağlar mevkiinde, Kasapoğlu Köşkü diye bilinen bir bağ eviydi. Sonradan Çankaya Köşkü olarak anılacak bağ evinin elden geçirilmesi Mimar Vedat Tek tarafından gerçekleştirildi. Şimdi müze olan ev Atatürk’ün meşhur sofralarının ilk mekânı oldu.
28.10.2023 Yemek
Velilerin aklındaki soruyu cevapladı! Bu gıdalar beyni fişek gibi yapıyor
Velilerin aklındaki soruyu cevapladı! Bu gıdalar beyni fişek gibi yapıyor Okulların da açılmasıyla birlikte birçok kişi çocuklarının gelişimi için beyin gelişimine katkısı olan gıdaları araştırmaya başladı. Uzmanlarsa bu konuda uyarıyor.
26.10.2023 Genel Sağlık
Bursa'da 'pitbull'lu saldırı: Bizde köpeğe dokunmak günah
Bursa'da 'pitbull'lu saldırı: Bizde köpeğe dokunmak günah Bursa'da, pitbull cinsi köpeğini husumetlisi Erol Tosun'a (46) saldırtıp, yaralanmasına neden olan Mehmet Murat Ö. (53) ile oğlu Eyüpcan Ö. (24), 'Tasarlayarak kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada suçlamaları reddetti.
13.10.2023 Haberler
Bursa'da 'pitbull'lu saldırı: Bizde köpeğe dokunmak günah
Bursa'da 'pitbull'lu saldırı: Bizde köpeğe dokunmak günah Bursa'da, pitbull cinsi köpeğini husumetlisi Erol Tosun'a (46) saldırtıp, yaralanmasına neden olan Mehmet Murat Ö. (53) ile oğlu Eyüpcan Ö. (24), 'Tasarlayarak kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada suçlamaları reddetti.
13.10.2023 Gündem
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından, koreograf, dansçı, oyuncu ve oyun yazarı Alparslan Türkeş Karaduman, vefat etti.
3.10.2023 Cadde
Resepsiyon menüsünde modern-yöresel buluşması
Resepsiyon menüsünde modern-yöresel buluşması TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un yeni yasama yılı resepsiyonuna, Meclis tarihinde ilk kez hazırlanan “modern ile yöreselin” buluştuğu yemek menüsü damga vurdu.
3.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Çay, kahve, ve nar gibi lekeleri ovalamaya son! Lekenin üstüne damlatmanız yeter... Silmeye gerek kalmıyor
Çay, kahve, ve nar gibi lekeleri ovalamaya son! Lekenin üstüne damlatmanız yeter... Silmeye gerek kalmıyor Çay, kahve, nar, vişne gibi çıkması zorlu lekeleri ovalamaya gerek kalmadan tek bir malzeme ile çıkaracağınız o yöntem. Kollarınız artık yorulmayacak ve istenmeyen lekelerden anında kurtulacaksınız. Lekenin üstüne dökmeniz yeterli oluyor…
9.09.2023 Püf Noktası
Güçsüzleşen bağışıklık sistemine doping gibi gelecek olan 22 besin
Güçsüzleşen bağışıklık sistemine doping gibi gelecek olan 22 besin Güçsüzleşen bağışıklık sistemi oldukça vahim sonuçlara sebep oluyor. Örneğin daha kolay hastalanabiliyoruz çünkü güvenlik bariyeri olarak betimlediğimiz bağışıklık sistemi incelmiş ve tüm mikrop ve bakterilere açık hale gelmiştir. İşte, merak edilen tüm ayrıntıları derledik.
16.08.2023 Alternatif Tıp
Coğrafi işaretli ‘Çubuk vişnesi’ hasadı
Coğrafi işaretli ‘Çubuk vişnesi’ hasadı Ankara’nın Çubuk ilçesinde vişne üreticileri, coğrafi işaretli vişnenin hasadına başlandı.
7.08.2023 Ekonomi
Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapabilecek besinler! Ulaşımı kolay bu yiyecekleri mutlaka deneyin...
Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapabilecek besinler! Ulaşımı kolay bu yiyecekleri mutlaka deneyin... Günün rutin koşuşturmalarının yanı sıra gün içerisinde aldığımız besinlerin vücuda olan olumlu etkilerini artırmak oldukça önemlidir. Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapacak bir çok besinler bulunmaktadır. Ulaşımı kolay bu besinleri alarak hem kendimizi daha enerjik ve zinde hissederiz hem de bağışıklık sistemimizi güçlü tutarak daha sağlıklı olmayı sağlarız. Yorulan vücut sinyalleri nasıl okunmalıdır? Destek için neler yapılmalıdır sizler için derledik.
5.08.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Vişne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.