Vissel Kobe

Vissel Kobe

Son dakika vissel kobe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vissel kobe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vissel kobe haber sayfamızda...

Vissel Kobe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 292 vissel kobe haberi bulunmuştur.
Juan Mata: Emekli olmayı düşünmüyorum
Juan Mata: Emekli olmayı düşünmüyorum Japon ekibi Vissel Kobe'den ayrılan 35 yaşındaki Juan Mata, futbolu bırakmadığını ve emekli olmayı düşünmediğini söyledi.
1.03.2024 Dünyadan Futbol
Juan Mata'nın yeni takımı belli oluyor! Sürpriz iddia
Juan Mata'nın yeni takımı belli oluyor! Sürpriz iddia Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen İspanyol futbolcu Juan Mata, Japon ekibi Vissel Kobe'den ayrılmıştı. Tecrübeli futbolcunun yeni takımı belli oluyor. İşte detaylar...
7.01.2024 İspanya La Liga
Olimpik Lyon iki transferi birden açıkladı!
Olimpik Lyon iki transferi birden açıkladı! Ligue 1 ekibi Olimpik Lyon, Botafogo'dan Lucas Perri ile Adryelson'u kadrosuna kattı.
6.01.2024 Fransa Ligue 1
Juan Mata, Vissel Kobe'den ayrıldı! Resmen açıklandı
Juan Mata, Vissel Kobe'den ayrıldı! Resmen açıklandı Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen İspanyol futbolcu Juan Mata, Japon ekibi Vissel Kobe'den ayrıldı.
6.01.2024 Dünyadan Futbol
Vissel Kobe şampiyon! Mata ve Iniesta tarihe tanıklık etti
Vissel Kobe şampiyon! Mata ve Iniesta tarihe tanıklık etti Japonya Ligi'nde Vissel Kobe, sahasında karşılaştığı Nagoya Grampus'u 2-1 mağlup ederek ilk şampiyonluğunu ilan etti.
25.11.2023 Dünyadan Futbol
Juan Mata, Manchester United-Galatasaray maçı öncesi konuştu: Keşke Galatasaray'la orada olabilseydim
Juan Mata, Manchester United-Galatasaray maçı öncesi konuştu: Keşke Galatasaray'la orada olabilseydim Manchester United ve Galatasaray'ın eski futbolcusu İspanyol yıldız Juan Mata, Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak maç öncesi İngiliz kulübünün resmi internet sitesine önemli açıklamalarda bulundu.
3.10.2023 Şampiyonlar Ligi
Juan Mata'dan sürpriz imza! Yeni takımı şaşırttı
Juan Mata'dan sürpriz imza! Yeni takımı şaşırttı Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluk yaşayan İspanyol yıldız yeni bir maceraya yelken açtı. Deneyimli orta saha oyuncusunun tercihi herkesi şaşırttı.
3.09.2023 Galatasaray
Vissel Kobe, Juan Mata'yı kadrosuna kattığını açıkladı
Vissel Kobe, Juan Mata'yı kadrosuna kattığını açıkladı Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluk yaşayan İspanyol yıldız yeni bir maceraya yelken açtı. Deneyimli orta saha oyuncusunun tercihi herkesi şaşırttı.
3.09.2023 Futbol
Juan Mata'nın yeni takımı şaşırttı
Juan Mata'nın yeni takımı şaşırttı Galatasaray'da bir sezon forma giyen İspanyol yıldızın yeni adresi şaşırttı.
31.08.2023 Galatasaray
Andres Iniesta'dan flaş Lionel Messi yanıtı! 'Bu ona sorman gereken bir soru'
Andres Iniesta'dan flaş Lionel Messi yanıtı! 'Bu ona sorman gereken bir soru' Geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Emirates Club'a transfer olan Andres Iniesta, uzun yıllar formasını terlettiği Barcelona'dan takım arkadaşı olan Lionel Messi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
10.08.2023 Dünyadan Futbol
Andres Iniesta'nın yeni adresi belli oldu! Sürpriz karar
Andres Iniesta'nın yeni adresi belli oldu! Sürpriz karar Son olarak Vissel Kobe'de forma giyen Andres Iniesta'nın yeni adresi belli oldu. Tecrübeli futbolcu, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Emirates FC ile anlaşma sağladı.
8.08.2023 Dünyadan Futbol
Andres Iniesta'nın yeni adresi belli oldu!
Andres Iniesta'nın yeni adresi belli oldu! Vissel Kobe'den ayrılan Andres Iniesta'nın Birleşik Arap Emirlikleri'ne transfer olduğu öne sürüldü.
7.08.2023 Dünyadan Futbol
Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye duygusal veda
Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye duygusal veda Futbolun efsane isimlerinden Andres Inıesta, formasını giydiği Japonya ekibi Vissel Kobe'ye gözyaşları içerisinde veda etti.
25.05.2023 Futbol
Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye gözyaşlarıyla veda etti!
Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye gözyaşlarıyla veda etti! Futbolun efsane isimlerinden Andres Inıesta, formasını giydiği Japonya ekibi Vissel Kobe'ye gözyaşları içerisinde veda etti.
25.05.2023 Dünyadan Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
22.04.2023 Diğer
Bojan Krkic futbolu bıraktı! Erken yaşta yeşil sahalara veda eden yıldızlar...
Bojan Krkic futbolu bıraktı! Erken yaşta yeşil sahalara veda eden yıldızlar... Barcelona'nın genç yaşta keşfettiği Bojan Krkic, 32 yaşında profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. Bojan Krkic'in futbolu bırakma kararı, sahalara erken veda eden yıldızları hafızalara getirdi.
24.03.2023 Futbol
Lukas Podolski'den olay hareket! Sinirlerine hakim olamadı, hakeme su fırlattı
Lukas Podolski'den olay hareket! Sinirlerine hakim olamadı, hakeme su fırlattı Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması da giyen Alman yıldız Lukas Podolski, kendi düzenlediği yardım turnuvasında çok konuşulacak bir harekete imza attı.
9.01.2023 Dünyadan Futbol
Dünya Kupası'nda parlayan Cho Gue-Sung, İlhan Mansız'ı hatırlattı! Süper Lig devi peşinde
Dünya Kupası'nda parlayan Cho Gue-Sung, İlhan Mansız'ı hatırlattı! Süper Lig devi peşinde Güney Koreli Cho Gue-Sung'un yıldızı Dünya Kupası'yla parladı. Süper Lig ekibinin de aralarında bulunduğu Avrupa devleri transfer için onun peşine düştü. Akıllara 2002'de popüler olan İlhan Mansız geldi.
5.12.2022 Dünya Kupası
Galatasaray, Jorge Jesus'un istediği yıldız ismi transfer ediyor!
Galatasaray, Jorge Jesus'un istediği yıldız ismi transfer ediyor! Ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, sezon başında Fenerebahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un da ısrarla istediği yıldız ismi transfer etmek için girişimlere başladı.
18.11.2022 Galatasaray
Mourinho, Galatasaray'ın yıldızını istedi! Dört isme birden yakın takip
Mourinho, Galatasaray'ın yıldızını istedi! Dört isme birden yakın takip Dünya Kupası arasına Başakşehir'i 7-0 mağlup ederek moralli giren Galatasaray'da yıldız oyuncuların performansı da arttı. Dünya devleri sarı-kırmızılıların yıldız isimlerine talip oldu. Dört oyuncu için yakın takip başladı.
17.11.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni transferine sürpriz talip! 6 milyon Euro kazanacak
Galatasaray'ın yeni transferine sürpriz talip! 6 milyon Euro kazanacak Süper Lig'de Fatih Karagümrük galibiyetiyle moral bulan Galatasaray'da Dünya Kupası öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların sezon başında büyük beklentilerle kadrosuna kattığı yıldız isme talip çıktı. Yıldız oyuncu imzayı atarsa iki yıl için 6 milyon Euro kazanacak.
31.10.2022 Galatasaray
Iniesta'dan depresyon itirafı: Yaşama isteğimi kaybetmiştim
Iniesta'dan depresyon itirafı: Yaşama isteğimi kaybetmiştim Barcelona efsanesi Andres Iniesta kariyeriyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Vissel Kobe'de forma giyen Iniesta depresyona girdiğini itiraf etti.
27.10.2022 İspanya La Liga
2022'de en çok kazanan futbolcu Kylian Mbappe oldu! Rakiplerine fark attı, federasyona rest çekti
2022'de en çok kazanan futbolcu Kylian Mbappe oldu! Rakiplerine fark attı, federasyona rest çekti Paris Saint Germain'in genç yıldızı Kylian Mbappe, 2022 yılının en çok kazanan futbolcusu unvanının sahibi oldu. Fransız futbolcu son olarak imaj haklarını öne sürerek Fransa Milli Takımı'nın fotoğraf çekimlerine katılmama kararı aldı.
20.09.2022 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.05.2022 Futbol
Bir kulüp daha Asya Şampiyonlar Ligi'nden çekildi!
Bir kulüp daha Asya Şampiyonlar Ligi'nden çekildi! Artan vakalar sonrası Çin'de kademeli kapanmaya giderken bir kulüp daha Asya Şampiyonlar Ligi'nden çekildiğini açıkladı.
12.04.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Vissel Kobe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.