Vize Muafiyeti

Vize Muafiyeti

Son dakika vize muafiyeti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vize muafiyeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vize muafiyeti haber sayfamızda...

Vize Muafiyeti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 716 vize muafiyeti haberi bulunmuştur.
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Tacikistan vatandaşlarına vize muafiyeti kaldırıldı! Yeni kararda DAEŞ ayrıntısı
Tacikistan vatandaşlarına vize muafiyeti kaldırıldı! Yeni kararda DAEŞ ayrıntısı Türkiye’nin, Tacikistan vatandaşlarına uyguladığı vize muafiyetini kaldıran karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararın DAEŞ’in Rusya’daki terör saldırısı sonrası alınması dikkati çekti. Moskova’daki saldırıyı gerçekleştiren tamamı Tacikistan uyruklu saldırganlardan ikisinin, bu ülkedeki biten ikamet sürelerini uzatmak için Türkiye’ye kısa süreliğine giriş-çıkış yaptıkları tespit edilmişti.
8.04.2024 Gündem
Elektrikli otomobilde ‘100 bin’e geri sayım
Elektrikli otomobilde ‘100 bin’e geri sayım Türkiye’de trafikteki elektrikli otomobil sayısı 93 bin 973’e, şarj noktası sayısı da 5 bin 821’i hızlı şarj olmak üzere 17 bin 233’e ulaştı. Şarj istasyonlarının yarıya yakını, yenilenebilir enerjiyi kullanan “yeşil şarj istasyonu” konseptiyle hizmet veriyor.
8.04.2024 Ekonomi
Schengen vize ücretlerine zam geliyor: Yeni fiyat ne kadar olacak?
Schengen vize ücretlerine zam geliyor: Yeni fiyat ne kadar olacak? Avrupa Komisyonu 2 Şubat'ta Schengen vizesi ücret artışına ilişkin bir taslak sundu. Teklifin yasalaşması halinde fiyat artışı önümüzdeki birkaç ay içinde gerçekleşecek.
8.02.2024 Dünya
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat edebileceği tarihi açıkladı.
11.01.2024 Dünya
Tayland ve Çin arasında vize zorunluluğu kalıcı olarak kaldırılıyor
Tayland ve Çin arasında vize zorunluluğu kalıcı olarak kaldırılıyor Tayland vize muafiyeti politikasıyla, ülkenin koronavirüs pandemisinden büyük zarar gören turizm sektörüne ivme kazandırmayı amaçlıyor.
2.01.2024 Dünya
Bazı ülkelerin vatandaşları için vize muafiyeti kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Bazı ülkelerin vatandaşları için vize muafiyeti kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve bazı Arap ülkeleri vatandaşlarına 90 gün süreyle vize muafiyeti sağlanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
22.12.2023 Gündem
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turu rövanş maçı için İngiltere'ye giden Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımı skandal bir olayla karşı karşıya kaldı. Takım İngiltere’nin vize sorunu çıkarması nedeniyle sahaya 1’i sakat 5 oyuncuyla çıkabildi.
22.12.2023 Basketbol
Bakan Yerlikaya: Terörü ülkemizin gündeminden çıkartmaya kararlıyız
Bakan Yerlikaya: Terörü ülkemizin gündeminden çıkartmaya kararlıyız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya TBMM Genel Kurulu Bütçe görüşmelerinde konuştu. Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Terörle mücadelemizi ara vermeden sürdüreceğiz." dedi. Bakan Yerlikaya, 2023'ün 11 ayında etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı.
16.12.2023 Gündem
SEYAHAT HABERLERİ 📌 Vizesiz Yunan adaları hangileri? Yunan adaları hangi tarihlerde vizesiz olacak, giriş ücreti ne kadar olacak?
SEYAHAT HABERLERİ 📌 Vizesiz Yunan adaları hangileri? Yunan adaları hangi tarihlerde vizesiz olacak, giriş ücreti ne kadar olacak? Yunanistan'a vizesiz seyahatte detaylar netleşiyor. Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti hangi adalarda geçerli açıklandı. Aynı zamanda tarih aralığı da belirlendi. Yunan adalarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar ise Vizesiz Yunan adaları hangileri? Yunan adaları hangi tarihlerde vizesiz olacak, giriş ücreti ne kadar olacak? sorularını araştırmaya başladı.
15.12.2023 Bilgi Rehberi
10 Yunan adasına 7 günlük vizede son durum: Resmi bildirim bekleniyor
10 Yunan adasına 7 günlük vizede son durum: Resmi bildirim bekleniyor Yunanistan'ın, Türk vatandaşlarına 10 Yunan adası için 7 günlük vize kolaylığı sağlayacağının açıklamasının ardından gözler resmi bildirime çevrildi.
13.12.2023 Gündem
Yunanistan'a vizesiz seyahatte detaylar netleşiyor: Giriş ücreti belli oldu
Yunanistan'a vizesiz seyahatte detaylar netleşiyor: Giriş ücreti belli oldu Yunanistan, adaları ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti sağlayacak. Yazla sınırlı olmayan muafiyetten yıl boyu yararlanılabilecek. Peki giriş ücreti ne kadar? Hangi adalara ziyaretler gerçekleşecek? İşte detaylar...
13.12.2023 Haberler
Yunanistan'a vizesiz seyahatte detaylar netleşiyor: Giriş ücreti belli oldu
Yunanistan'a vizesiz seyahatte detaylar netleşiyor: Giriş ücreti belli oldu Yunanistan, adaları ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti sağlayacak. Yazla sınırlı olmayan muafiyetten yıl boyu yararlanılabilecek. Peki giriş ücreti ne kadar? Hangi adalara ziyaretler gerçekleşecek? İşte detaylar...
13.12.2023 Ekonomi
Son dakika: Bakan Ersoy'dan CNN Türk'te Özgür Özel'e 'atık su arıtma tesisi' yanıtı: Hesap yapmayı bilmiyor
Son dakika: Bakan Ersoy'dan CNN Türk'te Özgür Özel'e 'atık su arıtma tesisi' yanıtı: Hesap yapmayı bilmiyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy merak edilen soruları Tarafsız Bölge'de yanıtladı. Atık su arıtma tesisi iddialarına cevap veren ve CHP lideri Özgür Özel'in yaptığı hesabın yanlış olduğunu belirten Bakan Ersoy, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yönetmeye talipseniz hesabı doğru yapacaksınız. Belediyenin yapması gereken tesisleri biz yapıyoruz. Bunlar kıyı kentleri, çok önemli kentlerimiz." dedi. Öte yandan Bakan Ersoy, Ayasofya Camii ile ilgili yeni gelişmeyi de duyurdu.
11.12.2023 Gündem
VİZESİZ GİDİLECEK YUNAN ADALARI: 📌 Yunan adalarına vize muafiyeti ne zaman başlayacak, vizesiz muafiyeti hangi 10 Yunan adasına gelecek? Yunan adalarına vize kalktı mı?
VİZESİZ GİDİLECEK YUNAN ADALARI: 📌 Yunan adalarına vize muafiyeti ne zaman başlayacak, vizesiz muafiyeti hangi 10 Yunan adasına gelecek? Yunan adalarına vize kalktı mı? 10 Yunan adasına 7 günlük vizesiz seyahat ile ilgili detaylar gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Erdoğan ile görüşmesinde Türk vatandaşlarının 10 Yunan adasına 7 gün vizesiz seyahat etmesi konusunu görüştüklerini ifade etti. Seyehatseverler ise vize muafiyet ve 10 Yunan adasını araştırıyorlar. Peki Yunan adalarına vize muafiyeti ne zaman başlayacak, vizesi gezilecek 10 Yunan adası hangileri?
9.12.2023 Bilgi Rehberi
Komşuda tatil 12 aya yayıldı! AB Komisyonu'ndan onay
Komşuda tatil 12 aya yayıldı! AB Komisyonu'ndan onay Yunanistan, adaları ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti sağlayacak. Yazla sınırlı olmayan muafiyetten yıl boyu yararlanılabilecek. Turizmciler, atılan adımın gelecek dönemlerde karşılıklı ziyarete dönüşmesini de bekliyor.
9.12.2023 Ekonomi
Dışişleri'nden Yunan adaları için 7 günlük vize açıklaması!
Dışişleri'nden Yunan adaları için 7 günlük vize açıklaması! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türk vatandaşlarının 10 Yunan adasına yapacakları seyahatlerde; kapıda tek girişli ve 7 gün geçerli vize uygulamasına yönelik çalışmaların AB Komisyonu'nca onaylandığını açıkladı. Dışişleri Sözcüsü Öncü Keçeli, 'Uygulamanın resmen bildirilmesini bekliyoruz.' dedi.
8.12.2023 Gündem
Hangi Yunan adalarına kapıda vize uygulaması olacak? Yunan adalarına Vize muafiyeti ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? 10 ada için 7 günlük vize muafiyeti
Hangi Yunan adalarına kapıda vize uygulaması olacak? Yunan adalarına Vize muafiyeti ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? 10 ada için 7 günlük vize muafiyeti Atina ziyaretinde ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Miçotakis'in açıklamaları arasında yer alan Yunan adalarına 7 gün vize muafiyeti verileceğine yönelik mesaj seyahatseverler tarafından büyük heyecan ile karşılandı. Peki Yunan adalarına 7 günlük vize muafiyeti için tarih verildi mi?
8.12.2023 Bilgi Rehberi
Ege’de 6 yıl sonra bahar havası
Ege’de 6 yıl sonra bahar havası Yunanistan’a 6 yıl aradan sonra ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atina’dan “Ege’yi bir barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Aramızda çözülemeyecek hiçbir sorun yok” dedi. İki ülke arasında Atina Bildirgesi imzalandı.
8.12.2023 Gündem
Yunan adaları için Türk vatandaşlarına vize muafiyeti! Yunan bakan vizesi gezilecek 10 adanın ismini duyurdu
Yunan adaları için Türk vatandaşlarına vize muafiyeti! Yunan bakan vizesi gezilecek 10 adanın ismini duyurdu Türk vatandaşlarına Ege'deki Yunan adalarına 7 günlük vizesiz seyahat hazırlığının yapıldığı bildirildi. Miçotakis duyuruyu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklamasında yaptı. Peki vizesiz seyahat uygulaması hangi Yunan adalarında geçerli olacak? İşte haberin ayrıntıları...
7.12.2023 Gündem
İşten eve geldi, telefondaki bildirimi görünce inanamadı: 450 bin TL hesabınıza aktarıldı
İşten eve geldi, telefondaki bildirimi görünce inanamadı: 450 bin TL hesabınıza aktarıldı İşten eve gelen Cebrail Çelebi isimli vatandaş cep telefonuna '450 bin TL hesabınıza aktarıldı' gelen bildirimi görünce inanamadı. Tanımadığı bir kişinin hesabına yatırdığı yüklü miktar parayı sahibine iade etmek istedi. İşte Cebrail Çelebi'nin başından geçen o ilginç hikaye...
7.12.2023 Gündem
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Aramızda çözülemeyecek sorun yok
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Aramızda çözülemeyecek sorun yok Miçotakis, Erdoğan ile görüşmesinde Türk vatandaşlarının 10 Yunan adasına 7 gün vizesiz seyahat etmesi konusunu görüştüklerini belirtti. Erdoğan da açıklamasında, 'İki komşu arasında görüş ayrılığının olması çok normal. Bizim aramızda çözülemeyecek bir sorun yoktur. Yeter ki büyük resme odaklanalım, denizi geçip derede boğulanlardan olmayalım.' ifadelerini kullandı.
7.12.2023 Gündem
Son dakika... TikTok'ta müstehcen yayın yapan 13 kişi tutuklandı
Son dakika... TikTok'ta müstehcen yayın yapan 13 kişi tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya NARVAS projesinin detaylarını paylaşırken müstehcen yayın 13 TikTok kullanıcısının tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, 'Sosyal medya hesaplarımıza yaptığınız yorumları ve attığınız mesajları da ihbar kabul ediyoruz.' açıklamasını yaptı.
5.12.2023 Gündem
İsrail'den gelen mektup! Erdoğan: İstihbarat Teşkilatımızı devreye soktuk
İsrail'den gelen mektup! Erdoğan: İstihbarat Teşkilatımızı devreye soktuk Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki katliamları sonrası atılacak adımlara ilişkin bilgi verirken, İsrailli rehinelerin ailelerinden kendisine gelen mektupla ilgili önemli bir detayı da paylaştı.
19.11.2023 Haberler
Çözemeyeceğimiz sorunumuz yok
Çözemeyeceğimiz sorunumuz yok Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in “Türkiye ile işbirliği şart” sözlerine karşı “Üçüncü ülkeleri sürecin dışında tutarsak, çözemeyeceğimiz sorunumuz yok” yorumunu yaptı...İsrail’in silahlarına Atom Enerji Kurumu’ndan denetleme isteyeceklerini söyleyen Erdoğan, Eurofighter savaş uçaklarına ilişkin “Almanya vermezse çalınacak kapı çok” dedi.
19.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vize Muafiyeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.