Vizontele Tuuba oyuncuları kimler, konusu nedir? Vizontele Tuuba nerede ve ne zaman çekildi?
Vizontele Tuuba oyuncuları kimler, konusu nedir? Vizontele Tuuba nerede ve ne zaman çekildi? Vizontele Tuuba filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği Vizontele Tuuba filmi bu akşam Star TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Peki, Vizontele Tuuba oyuncuları kimler, konusu nedir? Vizontele Tuuba nerede ve ne zaman çekildi?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Vizontele Tuuba oyuncuları: Vizontele Tuuba filmi nerede çekilmiş, konusu nedir?
Vizontele Tuuba oyuncuları: Vizontele Tuuba filmi nerede çekilmiş, konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi 2003 yılında sinema severlerle buluştu. Filmin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Tuba Ünsal, Demet Akbağ, Tarık Akan ve Altan Erkekli yer aldı. Vizontele Tuuba filmi 1980'li yılların Hakkari'sinde geçiyor. Peki, Vizontele Tuuba oyuncu kadrosunda kimler var?
31.10.2023 Cadde
Vizontele Tuuba oyuncuları kim, konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi nerede çekildi, ne zaman?
Vizontele Tuuba oyuncuları kim, konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi nerede çekildi, ne zaman? Vizontele Tuuba, filmin ikincisidir. Yılmaz Erdoğan, Tuba Ünsal, Tarık Akan ve demet Akbağ gibi isimlerin başrolde yer aldığı yerli film, 2003 yılında vizyona girdi. Filmde televizyonun köye gelmesinden sonra yaşananlar ele alınıyor. Fİlmin sevenleri ise Vizontele Tuuba oyuncu kadtosunu araştırıyor. Peki, Vizontele Tuuba ne zaman nerede çekildi?
26.07.2022 Bilgi Rehberi
Vizontele Tuuba filmi nerede çekildi, oyuncuları kim? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
Vizontele Tuuba filmi nerede çekildi, oyuncuları kim? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? Vizontele Tuuba filmi Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği devam filmidir. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Tuba Ünsal, Demet Akbağ, Tarık Akan ve Altan Erkekli bulunuyor. Köye gelen bir kütüphanecinin kızı olan hayat dolu Tuuba, yaşamı bambaşka hale getirmişti. İşte, Vizontele Tuuba oyuncu kadrosu...
31.01.2022 Cadde