Vladimir Zelensky

Vladimir Zelensky

Son dakika Vladimir Zelensky haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vladimir Zelensky gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vladimir Zelensky haber sayfamızda...

Vladimir Zelensky

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 74 vladimir zelensky haberi bulunmuştur.
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
İngiliz bakandan akılalmaz plan! 'Bunu yapmazsak sadece onlar gülecek'
İngiliz bakandan akılalmaz plan! 'Bunu yapmazsak sadece onlar gülecek' İngiltere Dışişleri Bakanı katıldığı bir toplantıda Rusya için hazırladığı planı dünyaya duyurdu.
11.12.2023 Dünya
Rusya: Batı müzakere niyetinde değil
Rusya: Batı müzakere niyetinde değil Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna işgalinin çözümüne yönelik yaptığı açıklamada 'Batı'nın Rusya ile müzakere etme niyetini göstermediği açıktır" değerlendirmesinde bulundu.
19.08.2023 Dünya
Zelenskiy: Xi Jinping ile görüşmek istiyorum
Zelenskiy: Xi Jinping ile görüşmek istiyorum Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky, Pekin'in Ukrayna'daki savaşın sona erdirilmesi çağrısı yapmasının ardından Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile bir araya gelmeyi istediğini söyledi.
25.02.2023 Dünya
Zelenskiy'nin eşi Zelenska'dan açıklama: Adalete ihtiyacımız var
Zelenskiy'nin eşi Zelenska'dan açıklama: Adalete ihtiyacımız var Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin eşi Olena Zelenska, İngiltere parlamentosuna yaptığı hitabında, "İhtiyacımız olan tek şey zafer değil, adalete ihtiyacımız var” dedi.
29.11.2022 Dünya
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Turss, hükümetteki yeni kabine atamalarını yaptı. Devlet bakanlarının yeni görevleri belirlendi.
7.09.2022 Dünya
Otomotiv devi Rusya'dan çekiliyor!
Otomotiv devi Rusya'dan çekiliyor! Renault, Rusya'dan çıkıyor. Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı savaşın ardından Moskova'da faaliyetlerine devam etmesi nedeniyle eleştirilen Fransız otomobil üreticisi Renault, Rusya'daki üretim faaliyetlerini askıya aldığını duyurdu.
24.03.2022 Ekonomi
Son dakika... Putin'in kara kutusu ilk kez kabul etti!
Son dakika... Putin'in kara kutusu ilk kez kabul etti! Son dakika haberlere göre, Rusya'nın Çin'den hem silah hem de para yardımı istediği haberleri şok etkisi yarattı. Rus Maliye Bakanı bugüne kadar açıklanan yaptırımların rezervlerin yarısı olan 300 milyar doları dondurduğunu itiraf etti. Putin'in en yakın müttefiklerinden Zolotov, Ukrayna işgalinin istedikleri gibi gitmediğini açık şekilde söyledi.
15.03.2022 Dünya
AB; Ukrayna, Moldova ve Gürcistan'ın adaylığı için harekete geçti
AB; Ukrayna, Moldova ve Gürcistan'ın adaylığı için harekete geçti Fransa tarafından yürütülen Avrupa Birliği (AB) Konseyi Dönem Başkanlığı, AB'nin Ukrayna, Moldova ve Gürcistan tarafından sunulan adaylık başvurularına ilişkin resmi aşamaları başlattığını bildirdi. Buna göre AB Konseyi’nin, AB Komisyonu’nu adaylık başvuru yapan ülkelerin dosyalarını inceleyerek görüş bildirmekle yetkilendirdiği açıklandı.
8.03.2022 Dünya
Son dakika... Dünya alt üst oldu: Rus ordusu saldırı pozisyonunda!
Son dakika... Dünya alt üst oldu: Rus ordusu saldırı pozisyonunda! Son dakika haberlere göre, 13 Şubat tarihinde çekilen uydu fotoğrafları Rus ordusunun yığınağının nasıl değiştiğini gözler önüne serdi, Amerikan CBS ise özel haberiyle Rus ordusunun uzun menzilli toplarını Ukrayna sınırına taşıdığını ve füzelerini atış pozisyonuna aldığını dünyaya duyurdu. Rusya Savunma Bakanlığı ise, bu sabah tatbikatları sona eren bazı birliklerin Ukrayna sınırından üslerine dönmeye başladığını açıkladı.
15.02.2022 Dünya
Ukrayna, ABD lideri Biden'ı Kiev'e davet etti
Ukrayna, ABD lideri Biden'ı Kiev'e davet etti Muhtemel bir işgal için geri sayım sürerken gerçekleşen telefon görüşmesinin detayları açıklandı. Ukrayna ayrıca, Rusya'dan önümüzdeki 48 saat içerisinde toplantı talep ediyor.
14.02.2022 Dünya
Son dakika haberi... Yeni cephe açıldı! İlk fotoğraflar
Son dakika haberi... Yeni cephe açıldı! İlk fotoğraflar Son dakika haberlere göre, uluslarlararası haber ajansı AFP uydudan alınan yeni fotoğrafları geçti, Rus internet sitesi ise Ukrayna'nın Bayraktar TB2 SİHA'sıyla bir kez daha saldırı düzenlediğini ve bir ayrılıkçı milisi öldürdüğünü yazdı. AP ise, Avrupa'da harekete geçen Rus tanklarının fotoğraflarını dünyaya geçti.
2.02.2022 Dünya
Son dakika... Savaşın ayak sesleri! 1 milyon Ukraynalı göçmen bekleniyor
Son dakika... Savaşın ayak sesleri! 1 milyon Ukraynalı göçmen bekleniyor Son dakika haberlere göre, Ukrayna ordudaki asker sayısını 100 bin daha artıracağını açıkladı, cephe hattından ABD'li ve İngilizleri gösteren fotoğraflar servis ediliyor. Rusya'nın Washington Büyükelçiliği ise günün açıklamasını sosyal medya üstünden paylaştı. İngiliz The Times gazetesi ise, hangi ülkenin kaç Ukraynalı mülteciye hazırlık yaptığını yazdı.
1.02.2022 Dünya
Ukrayna'da yorgun askerler ve siviller Rusya’nın bir sonraki hamlesini bekliyor
Ukrayna'da yorgun askerler ve siviller Rusya’nın bir sonraki hamlesini bekliyor 26 yaşındaki Ukraynalı asker Maria, Ukrayna'nın doğusundaki cephede kazılan bir hendeğin içinde oturuyor. Elinde ise bir Kalaşnikof var. 4 yaşındaki oğluna ise Maria'nın annesi ve babası evde bakıyor.
31.01.2022 Dünya
Ukrayna liderinden Batılı ülkelere Rusya geriliminde 'panik yaratmayın' çağrısı
Ukrayna liderinden Batılı ülkelere Rusya geriliminde 'panik yaratmayın' çağrısı İstikrarsızlaşmanın ülkesi için en büyük tehdit olduğunu belirten Vladimir Zelensky, "Saygın devlet liderleri yarın bir savaş çıkacağını söylüyor. Ancak bu paniğin ülkemiz için neye mal oluyor?" diye sordu.
29.01.2022 Dünya
Son dakika... Rusya: Zelenskiy'nin Kırım yemini doğrudan tehdit
Son dakika... Rusya: Zelenskiy'nin Kırım yemini doğrudan tehdit Ukrayna liderinin Kırım'ı geri almayı planladıklarını ilan etmesine yanıt veren Kremlin, söz konusu açıklamanın Moskova'yı hedef alan doğrudan bir tehdit olduğunu savundu. Dışişleri Bakanı Lavrov ise, askeri bir kapışmanın kabus senaryosu olacağı uyarısında bulundu.
2.12.2021 Dünya
Orman yangınlarında son durum ne? Bakan Çavuşoğlu canlı yayında açıkladı
Orman yangınlarında son durum ne? Bakan Çavuşoğlu canlı yayında açıkladı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da şu ana kadar 42 mahallenin orman yangınlarından etkilendiğini, 27 mahallenin tahliye edildiğini vurgulayarak, çeşitli kurumlardan sağlanan yaklaşık 30 milyon liralık desteğin vatandaşlara ödenmeye başladığını bildirdi.
30.07.2021 Gündem
‘Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü istiyoruz’
‘Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü istiyoruz’ Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Kendi halkına kuvvetle güvenen, egemenliğini ve toprak bütünlüğünü koruyabilen bir Ukrayna istiyoruz. Bu yüzden Ukrayna’yı ve reform çabalarını desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.
8.07.2021 Siyaset
İstifanın ardından gizli kayıt çıktı!
İstifanın ardından gizli kayıt çıktı! Ukrayna'da görevini bırakan Başbakan Honçaruk'un ses kaydında, Devlet Başkanı Zelensky hakkında söyledikleri var. Tartışmalı ses kaydı Çarşamba gecesi YouTube'a yüklendi.
17.01.2020 Dünya
Nefes kesen mesai! 2019 Rusya ile başladı, Tunus ile bitti
Nefes kesen mesai! 2019 Rusya ile başladı, Tunus ile bitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yılında yurt içi ve yurt dışında pek çok ziyaret gerçekleştirirken, çok sayıda yabancı konuğu da Türkiye'de ağırladı.
29.12.2019 Siyaset
Trump'ın yargılanması kördüğüm
Trump'ın yargılanması kördüğüm ABD Senatosu'ndaki Demokratlar azil sürecine konu edilen belgelerin ve tanıkların soruşturmaya dahil edilmesini istiyor, Cumhuriyetçiler ise içinden çıkılamaz bir duruma gelineceğini savunuyor.
24.12.2019 Dünya
ABD yargısından Trump'a: Başkanlar Kral değildir
ABD yargısından Trump'a: Başkanlar Kral değildir Beyaz Saray çalışanlarının Kongre önünde ifade vermesine hükmeden Federal yargıç Brown, başka kritik isimlerin de konuşmasının önünü açtı.
26.11.2019 Dünya
Beyaz Saray yayımladı! Dikkat çeken kritik detay...
Beyaz Saray yayımladı! Dikkat çeken kritik detay... Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump’ı azil sürecine götüren Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin metnini yayımladı. Metinde 2020 başkanlık seçimleri adayı Joe Biden ve oğlu hakkında hiç bahsedilmemesi dikkat çekti.
15.11.2019 Dünya
Trump: Ukrayna ve Çin 'Biden'ları soruşturmalı
Trump: Ukrayna ve Çin 'Biden'ları soruşturmalı ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna ve Çin'in, Demokrat Başkan Aday Adayı Joe Biden ve oğlu Hunter Biden'ı soruşturması gerektiğini belirtti.
3.10.2019 Dünya
Trump'ı zorda bırakacak açıklama: Birkaç kez istekte bulundu
Trump'ı zorda bırakacak açıklama: Birkaç kez istekte bulundu Eski Ukrayna Başsavcısı Yuri Lutsenko, ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatı Rudolph Giuliani’nin Demokrat Parti'nin 2020 için en güçlü başkan aday adayı Joe Biden’ın oğlunu araştırması için birkaç kez istekte bulunduğunu doğruladı.
30.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vladimir Zelensky ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.