Vodafone Türkiye

Vodafone Türkiye

Son dakika Vodafone Türkiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vodafone Türkiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vodafone Türkiye haber sayfamızda...

Vodafone Türkiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.007 vodafone türkiye haberi bulunmuştur.
‘Akıllı enerji’ hamlesi geldi
‘Akıllı enerji’ hamlesi geldi Vodafone, akıllı enerji alanında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha eklediğini duyurdu.
5.03.2024 Ekonomi
100 milyon dolarlık veri merkezi yatırımı
100 milyon dolarlık veri merkezi yatırımı Dünyanın önde gelen dijital altyapı sağlayıcılarından Edgnex Data Centres by DAMAC ile ortak girişim şirketi kuran Vodafone, bu ortaklık doğrultusunda İzmir’de yeni bir veri merkezi açacak.
20.02.2024 Ekonomi
Dijital tarımla çiftçi kazandı
Dijital tarımla çiftçi kazandı Nurdağı ve İslahiye’de depremzede çiftçinin yüzü, dijital tarımla güldü. 6 bin 500 çiftçiye ulaşan sistemle maliyetler yüzde 40 düştü, verimlilik yüzde 30, gelirler ise yüzde 80 arttı.
13.02.2024 Ekonomi
Hedef yeni nesil bağlantı ve dijital servis şirketi
Hedef yeni nesil bağlantı ve dijital servis şirketi Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Arıcan Şeker, "2023, Türkiye'nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olma hedefimiz doğrultusunda önemli adımlar attığımız verimli bir yıl oldu" diyor...
12.02.2024 Milliyet Executive
2024'e bakış: Türkiye'nin dijitalleşmesi için çalışmaya devam
2024'e bakış: Türkiye'nin dijitalleşmesi için çalışmaya devam "Türkiye'nin dijitalleşmesi için çalışırken, bir yandan da bu alanda gelişim fırsatlarını inceleyen, kamu politikası için önemli veriler sağlayan analizlerin üretilmesine liderlik ediyoruz."
12.02.2024 Milliyet Executive
Mobil abone sayısı 24.9 milyon oldu
Mobil abone sayısı 24.9 milyon oldu Vodafone Türkiye, istikrarlı büyümesini 2023-24 mali yılının 3. çeyreğinde de sürdürdü. Ekim-Aralık 2023 dönemini kapsayan 3. çeyrekte şirketin servis gelirleri 13 milyar TL olarak gerçekleşti.
9.02.2024 Ekonomi
Hedef yeni nesil bağlantı ve dijital servis şirketi
Hedef yeni nesil bağlantı ve dijital servis şirketi Vodafone, dijital Türkiye vizyonunun hayata geçmesinde önemli rol oynuyor. Teknoloji alanında yaptığınız çalışmalardan bahseder misiniz? 2023 yılını nasıl geçirdiniz?
6.02.2024 Advertorial
Sanayi için 1000 dijital elçi aranıyor
Sanayi için 1000 dijital elçi aranıyor 81 ildeki OSB’lerde faaliyet gösteren işletmelerin çalışanları ücretsiz olarak dijitalleşme eğitimlerine katılabilecek. Vodafone Business ve OSBÜK işbirliğiyle düzenlenen programda, eğitimler Yıldız Teknik Üniversitesi’nce verilecek. Hedef 1000 dijital elçiye ulaşmak.
26.01.2024 Ekonomi
Çocuğuna ‘ilk hat’ indirimlerle geliyor
Çocuğuna ‘ilk hat’ indirimlerle geliyor Vodafone, 16 yaş altı çocuğuna ilk hattını alacak aileler için geliştirdiği İlk Hattım tekliflerini piyasaya sundu.
25.01.2024 Ekonomi
TVF'den Sultanlar Ligi'nin 40'ıncı yılına özel kutlama!
TVF'den Sultanlar Ligi'nin 40'ıncı yılına özel kutlama! Dünyada kadın voleyboluna, Türkiye’de ise kadın sporuna yönelik en yüksek ve kapsamlı sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, hem bu sponsorluğunu hem de Vodafone Sultanlar Ligi’nin 40. yılını özel bir geceyle kutladı.
20.01.2024 Voleybol
FreeZone’da Yaşa Takılanlar
FreeZone’da Yaşa Takılanlar Vodafone FreeZone, “FreeZone’da Yaşa Takılanlar” sloganıyla gençlere sunduğu yeni hizmetleri duyurdu.
17.01.2024 Ekonomi
Vodafone Çalışma Saatleri 2024: Vodafone Bayileri Kaçta Açılıyor, Saat Kaçta Kapanıyor?
Vodafone Çalışma Saatleri 2024: Vodafone Bayileri Kaçta Açılıyor, Saat Kaçta Kapanıyor? Vodafone hafta sonu açık mı? Vodafone'da işi olan vatandaşlar haftasonu, cumartesi-pazar günleri, Vodafone'un çalışıp çalışmadıklarını merak ediyor. İşte Vodafone'un çalışma saatleri..
9.01.2024 Gündem
Teknoloji eğitimi desteği
Teknoloji eğitimi desteği Vodafone Business, şirketlerin dijital dönüşümlerine destek olmayı sürdürdüğünü duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, içeriğinin tamamını Vodafone çalışanlarının oluşturduğu ve farklı inovatif teknolojileri anlattıkları video eğitim platformu ‘Uzmanına Sorduk’ serisi hayata geçirildi.
8.01.2024 Ekonomi
Teknolojide lider kadınlara mentorluk ve kariyer fırsatı
Teknolojide lider kadınlara mentorluk ve kariyer fırsatı Teknolojide Kadın Derneği’nin hayata geçirdiği “Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Teknolojide Yüz Lider Kadın” projesinin destekçileri arasına katılan Vodafone, proje katılımcısı öğrencilere mentorluk desteği ve operatörde kariyerine başlama fırsatı sağlayacak.
8.01.2024 Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Yeni yılla birlikte Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
8.01.2024 Milliyet Executive
Stratejik sektörde ‘yatırım’ için çağrı
Stratejik sektörde ‘yatırım’ için çağrı Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, “Sektörün stratejik sektör olarak kabul edilmesi gerekiyor. Öngörülebilir bir yatırım ortamı oluşturarak sektör gelirlerinin sürdürülebilir olması sağlanmalı” dedi.
23.12.2023 Ekonomi
Eski ‘cep’ten doğa için bağış çıkarıyor
Eski ‘cep’ten doğa için bağış çıkarıyor Vodafone Grubu’nun WWF (Dünya Doğayı Koruma Vakfı) ile başlattığı “Gezegen İçin Bir Milyon Telefon” kampanyasına Vodafone Türkiye de katıldı.
11.12.2023 Ekonomi
9 milyon yeni numara sundu
9 milyon yeni numara sundu Vodafone, online’da sunduğu yeni özel numara hizmetiyle, müşterilerine kendileri için seçtikleri özel numaraları ister online’dan ister Vodafone mağazalarından hızlı alabilme imkânı sunduğunu duyurdu. Yapılan açıklamaya göre 540 alan koduyla başlayan yaklaşık 9 milyon yeni numara seçeneği sadece bu kampanya için hizmete açıldı. Seçilen numara 1 ay ücretsiz saklanıyor.
7.12.2023 Ekonomi
3 dakikada 1 siber saldırı! Mobil tehlike
3 dakikada 1 siber saldırı! Mobil tehlike Türkiye’de 3 dakikada 1 siber saldırı gerçekleştiğini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, kurdukları merkezle şüpheli olaylara 7/24 müdahale ettiklerini söyledi.
6.12.2023 Ekonomi
Dijitalleşmede 1 puan 26 milyar dolar katkı
Dijitalleşmede 1 puan 26 milyar dolar katkı Vodafone Business’ın, MEXT Teknoloji Merkezi’nde gerçekleştirdiği Vodafone Business Cloud Day etkinliğinin ikincisinde pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren şirketlerin yöneticileri bir araya geldi.
1.12.2023 Ekonomi
Ayda 415 milyon ‘dijital etkileşim’
Ayda 415 milyon ‘dijital etkileşim’ Vodafone’un Vodafone Yanımda ve Online Self Servis gibi dijital kanallarını kullanan aylık aktif müşteri sayısı 17 milyonu aştı. Vodafone’un dijital kanallarını kullanan müşterilerin aylık toplam etkileşimi ise 415 milyona ulaştı.
15.11.2023 Ekonomi
Gençler işte esneklik istiyor
Gençler işte esneklik istiyor DataExpert ve Milliyet Executive iş birliğinde BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit gerçekleştirildi. İş dünyasının dönüşümüne öncülük eden Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CHRO’larını (insan kaynakları yöneticileri) bir araya getiren zirvede, genç yeteneklerin şirketlerden beklentileri, şirketlerin bu konuda neler yaptıkları masaya yatırıldı.
10.11.2023 Milliyet Executive
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
10.11.2023 Milliyet Executive
50 bin cihaz geri kazanıldı
50 bin cihaz geri kazanıldı VODAFONE’un, yeni nesil perakende anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği Vodafone FLEX bir yılı geride bıraktı.
3.11.2023 Ekonomi
Vodafone, Ankara merkezini açtı
Vodafone, Ankara merkezini açtı Vodafone, Cumhuriyet’in 100. yılında Ankara’da yeni bir merkez açtı. Şirketin iş sürekliliği ve kesintisiz iletişim hedefi doğrultusunda hayata geçirdiği yeni merkezin açılışını Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan gerçekleştirdi.
27.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vodafone Türkiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.