Volkan Işık

Volkan Işık

Bağımsız Aday İstanbul-3 2 .sıra Adayı.

Volkan Işık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 898 volkan ışık haberi bulunmuştur.
Mahallede herkes seferber oldu! Aile çocukları kayboldu sandı gerçek ortaya çıktı
Mahallede herkes seferber oldu! Aile çocukları kayboldu sandı gerçek ortaya çıktı Kocaeli'de 6 ve 10 yaşındaki çocuklarına ulaşamayan aile büyük korku yaşarken, olayın ihbar edilmesi ile ekipler seferber oldu.
16.02.2024 Gündem
ÖZEL - Semih Saygıner: Kendime format attım, kazandım
ÖZEL - Semih Saygıner: Kendime format attım, kazandım 7.5 yıllık aranın ardından bilardoya dönen ve Dünya Kupası’nı alan Semih Saygıner, her şeye sıfırdan başladığını dile getirerek, “Eski stilimle başarılı olma şansım yoktu. Her şeyi değiştirdim. En baştan başladım. Dünya klasmanında adım yoktu. Ama şu anda tekrar 5. sıradayım” dedi.
12.12.2021 Diğer
Splendid Palas’ta nostaljik nikah
Splendid Palas’ta nostaljik nikah Ralli dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan İstanbul Otomobil Sporları Kulübü eski başkanı Galip Bilgin, yelken yarışçısı Arzu Yaman ile evlendi.
20.09.2021 Cadde
Metin Şentürk kimdir, kaç yaşında? Metin Şentürk evli mi, eşi kim, nereli? İşte şarkıları ve biyografisi
Metin Şentürk kimdir, kaç yaşında? Metin Şentürk evli mi, eşi kim, nereli? İşte şarkıları ve biyografisi Bu akşam İBO Show konukları arasında yer alan Metin Şentürk ile ilgili meraklı arayış başladı. Yıllara damga vuran sesi ve şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Metin Şentürk kimdir, kaç yaşında? Metin Şentürk nereli? İşte Metin Şentürk'ün şarkıları ve hayatına dair merak edilen bilgiler haberimizde...
19.06.2021 Cadde
Metin Şentürk kimdir, nereli? Metin Şentürk hayatı
Metin Şentürk kimdir, nereli? Metin Şentürk hayatı Şarkıcı Metin Şentürk, sevilen sanatçılar arasında yer alıyor. Birçok farklı tarzda seslendirdiği şarkıları ve yer aldığı diziler ile adından söz ettiriyor. Küçük yaşta görme yetisini kaybeden Şentürk'ün eğitim hayatı da buna göre şekillenmiştir. Peki, Metin Şentürk kaç yaşında?
26.04.2021 Cadde
Cinayet gününü anlattı: Babamın başına silah dayadılar
Cinayet gününü anlattı: Babamın başına silah dayadılar Antalya'da kendisini, mağazasından 80 bin lira değerindeki yüzlerce çift ayakkabıyı çalmakla suçlayan Volkan Işık'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ayakkabıcı Tuncay Turan'ın yargılandığı duruşmada tanık olarak dinlenen oğlu Veysi Turan, "Olay sırasında Serkan diye biri babamın başına silah dayadı. Silah tutukluk yapınca öfkelendi ve kabzasıyla babamın başına vurdu" dedi.
5.03.2021 Gündem
Amcasının cinayetini üstlendi! Görgü tanıkları yalanladı
Amcasının cinayetini üstlendi! Görgü tanıkları yalanladı Antalya’da Volkan Işık'ın (24), 2 Nisan tarihinde mağazasından 80 bin lira değerinde yüzlerce çift ayakkabıyı çalmakla suçladığı aynı yerde ayakkabı mağazası bulunan Tuncay T. (38) tarafından bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili hazırlanan iddianame, Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamedeki ifadesinde Osman T., amcasının cinayetini üstlendi, ancak öldürülen Volkan Işık'ın babası, kardeşi ve görgü tanığı Ş.B., cinayeti Tuncay T.'nin işlediğini gördüklerini iddia etti.
7.07.2020 Gündem
24 yaşındaki gencin korkunç sonu!
24 yaşındaki gencin korkunç sonu! Antalya'da Volkan Işık, mağazasından 50 bin lira değerindeki yüzlerce çift ayakkabıyı çalmakla suçladığı aynı yerde ayakkabı mağazası bulunan Tuncay T., tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
3.04.2020 Gündem
Metin Şentürk kimdir, kaç yaşında? Metin Şentürk biyografisi
Metin Şentürk kimdir, kaç yaşında? Metin Şentürk biyografisi Metin Şentürk, Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. 16 Mayıs 1996 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Üç yaşındayken geçirdiği trafik kazası sonucu gözlerini kaybeden Metin Şentürk bir çok albüm çıkardı. Öğrenim hayatına İstinye'de bulunan, görme engelliler için eğitim veren okulda başlayan usta sanatçı 1987-88 yıllarında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarını bitirmiştir. Peki Metin Şentürk kimdir?
11.07.2019 Gündem
İzmir’de Şampiyonlar  Şampiyonu belli oldu
İzmir’de Şampiyonlar Şampiyonu belli oldu TOSFED Şampiyonlar Şampiyonası’nda start alan 44 sporcu, İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde kıyasıya mücadele etti.
21.03.2017 Ege
CAN'ların finalinde kazanan belli oldu
CAN'ların finalinde kazanan belli oldu TOSFED Şampiyonlar Şampiyonası'nda bugün start alan 44 sporcu, İzmir Ülkü Park yarış pistinde Volkicar'lar ile kıyasıya mücadele etti ve günün en hızlı ilk 16 ismi, saliselerle birbirinde ayrıldı...
20.03.2017 Otomobil
CAN'ların finalinde kazanan belli oldu
CAN'ların finalinde kazanan belli oldu TOSFED Şampiyonlar Şampiyonası'nda bugün start alan 44 sporcu, İzmir Ülkü Park yarış pistinde Volkicar'lar ile kıyasıya mücadele etti ve günün en hızlı ilk 16 ismi, saliselerle birbirinde ayrıldı...
20.03.2017 Otomobil
Yerli lastik yarış pistlerine çıkıyor!
Yerli lastik yarış pistlerine çıkıyor! Otomobil sporlarında yılın en hızlı pilotunun belirleneceği ‘Şampiyonlar Şampiyonası’nda Türkiye’nin tek yerli lastiği Petlas ilk kez yarış pistine çıkacak.
17.03.2017 Otomobil
Şampiyona müthiş ödüller
Şampiyona müthiş ödüller Şampiyonlar Şampiyonası'nı kazanacak olan sporcu, TOSFED sponsorluğunda Avrupa’da kendi klasmanında bir yarışa katılma ve öncesinde de test hakkını elde edecek.
17.03.2017 Otomobil
Şampiyonlar piste çıkıyor
Şampiyonlar piste çıkıyor Otomobil sporlarında yılın en hızlı pilotunu belirlenecek olan 'Şampiyonlar Şampiyonası', Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 18-19 Mart tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek.
13.03.2017 Otomobil
Yarış efsaneleri Koç için bir arada
Yarış efsaneleri Koç için bir arada Merhum Mustafa Koç’un anısına düzenlenen “Retro Rally Sergisi”, motorsporları tarihimize geçen araçları bir araya getirdi. Rahmi Koç Müzesi’nde Koç’un model uçakları da sergileniyor
31.05.2016 Ekonomi
“Artık bambaşka  bir hayatım var”
“Artık bambaşka bir hayatım var” Ümit Erdim 1.5 yılda 122 kilodan 94 kiloya indi. Zayıfladıktan sonra “Seyirci eski haline alışkın” gibi tepkilerle karşılaştığını söyleyen Erdim: “Merdiven çıkıp koşabiliyorum. Bunların hiçbiri yoktu. Artık bambaşka bir hayatım var”
11.09.2015 Cumartesi
Cepte ‘yaz’lık akını
Cepte ‘yaz’lık akını Yaz aylarına girerken pek çok yeni cep modeli lanse edildi. Bu telefonlar için ‘yaz’lık tabiri de kullanılıyor. Giriş, orta ve üst segmente kadar her seviyede 4G uyumlu yeni model var
14.06.2015 Ekonomi
Bağımsız adaylar ne kadar oy aldı?
Bağımsız adaylar ne kadar oy aldı? Bağımsız adaylar seçimde hüsran yaşadı. Meclis'e girebilen yok. Bağımsız adaylardan İstanbul'da en fazla oyu 59 bin 689 oyla emekli Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer aldı. Yılmazer'i 48 bin 882 oyla Hakan Şükür, 33 bin 58 oyla Yakub Saygılı, 15 bin 180 oyla Osman Pamukoğlu izledi. İstanbul İl Seçim Kurulu tarafından tutanak altına alınan parti ve bağımsız adayların oy dağılımı şöyle:
8.06.2015 Siyaset
O polisler de bağımsız aday oldu
O polisler de bağımsız aday oldu Milletvekili genel seçimine bağımsız aday olarak girecek 182 kişi il seçim kurullarına başvurdu.
8.04.2015 Siyaset
V2 İstanbul Kupasında Final Yarışı Bu Pazar
V2 İstanbul Kupasında Final Yarışı Bu Pazar V2 Challenge İstanbul Kupası 2015’in üçüncü ve son yarışı bu Pazar günü Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenecek. 10.000 Tl para ödülünün sahiplerini bulacağı yarış sonunda İstanbul’un efendisi belli olacak.
6.03.2015 Otomobil
Türk otomobili Volkicar İtalya’da
Türk otomobili Volkicar İtalya’da Yerli otomobil markası Volkicar 4 senede 105 adet üretilmiş ve 6 ülkeye ihraç edilmişti. Geçtiğimiz hafta yapılan son ihracat ile üretim sayısı 107’ye çıkarken, İtalya’nın eklenmesi ile ülke sayısı da 7’ye yükseldi.
26.01.2015 Ekonomi
Skoda ‘kabuk’ değiştirecek
Skoda ‘kabuk’ değiştirecek Satış teşkilatından modellerine kadar yenilenme çalışmalarını 2015 yılının sonunda tamamlayacak olan Skoda, tamamen farklı bir marka haline gelmeyi amaçlıyor...
26.10.2014 Ekonomi
Peugeot bu teknolojiyle geliyor!
Peugeot bu teknolojiyle geliyor! Peugeot, 130 beygir gücündeki yeni turbo benzinli PureTech motorunun verimliliğini ve yakıt ekonomisini ispat etmek üzere Volkan Işık Akademi ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'yla (TOSFED) "Yakıt Tüketim Testi" gerçekleştirdi.
23.10.2014 Otomobil
Ayakta alkışlandı
Ayakta alkışlandı Volkicar'ların yarışı V1 Challenge organizasyonunun Azerbaycan lansmanı Bakü’de yapıldı.
14.10.2014 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Volkan Işık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.