Vudu

Vudu

Son dakika vudu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vudu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vudu haber sayfamızda...

Vudu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44 vudu haberi bulunmuştur.
Büyücü vahşeti! Keçileri katletti, bir yabancıyı bıçakladı, hücrede ölü bulundu
Büyücü vahşeti! Keçileri katletti, bir yabancıyı bıçakladı, hücrede ölü bulundu Büyücülüğe takıntılı şizofreni hastası kadın, defalarca sağlık yetkililerinden kaçtı. Adım adım ilerleyen trajedi dizisinde, parkta köpeğini gezdiren hiç tanımadığı bir adamı bıçaklayıp öldürdü.
26.12.2023 Dünya
Gece Duası: Gece Yatmadan Önce Okunan Dualar ve Sureler Nelerdir?
Gece Duası: Gece Yatmadan Önce Okunan Dualar ve Sureler Nelerdir? Gece yatmadan önce rahat bir uyku için gece duası yapmak önemlidir. Hadis kaynaklarında da gece yatarken okunan bazı dualar ve sureler geçmektedir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) gece yatmadan önce okumayı tavsiye ettiği gece duası vardır. Gece yatmadan önce okunan dualar nelerdir? Yatarken okunan dualar ve sureler ile ilgili detaylı bilgilere Gece Duası başlıklı içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
2.11.2023 Dualar
Namaz ile İlgili Ayetler ve Hadisler: Namazın Önemini Anlatan Ayetler ve Hadisler Nelerdir?
Namaz ile İlgili Ayetler ve Hadisler: Namazın Önemini Anlatan Ayetler ve Hadisler Nelerdir?  İslam’ın 5 şartından biri olan namaz Müslümanlar için günde 5 vakit farz olarak emredilmiştir. Dinin direği olarak kabul edilen namaz sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı şeklinde kılınır. Namazın önemini vurgulayan ayetler Kur’an-ı Kerim’de ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) hadislerinde de geçmektedir. Namazın önemini anlatan ayetler ve hadisleri merak ediyorsanız “Namaz ile İlgili Ayetler ve Hadisler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Dini Bilgiler
Sahaya girip Fiorentinalı futbolcuya saldıran 2 taraftar tutuklandı
Sahaya girip Fiorentinalı futbolcuya saldıran 2 taraftar tutuklandı Sivasspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçının son anlarında sahaya girerek Fiorentinalı futbolcu Alessandro Bianco'ya saldırıda bulunan Muhammet Enes Çiloğlu ve Sabri Sefa Soylu, Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgu işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Şüpheliler, ifadelerinde maçın son anlarında skorun verdiği öfkeyle bir anlık sahaya girdiklerini belirtti.
17.03.2023 Sivasspor
Sahaya atlayan taraftar İtalyan futbolcunun burnunu kırdı
Sahaya atlayan taraftar İtalyan futbolcunun burnunu kırdı UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanşında Sivasspor'un Fiorentina'ya 4-1 mağlup olduğu maçın son anlarında ortalık karıştı. Sahaya giren bir taraftar, genç futbolcuya yumruk attı. İtalyan basını yaşanan olayları 'Çılgınlık' olarak nitelendirdi. Stat dışına çıkarılan 2 taraftar, polis ekiplerince gözaltına alındı.
17.03.2023 Sivasspor
2022 Serpentine Galeri Pavilyonu açıldı
2022 Serpentine Galeri Pavilyonu açıldı Londra’daki Serpentine Galeri’nin her yıl dünyanın en başarılı mimar, tasarımcı ve sanatçılarını davet ederek tasarlattığı ünlü Serpentine Galeri Pavilyonu’na 2022 yılında Chicago’lu sanatçı Theaster Gates imza attı.
27.06.2022 Vitrin
Voodoo (Vudu) inancı hakkında muhtemelen bilmediğiniz şeyler
Voodoo (Vudu) inancı hakkında muhtemelen bilmediğiniz şeyler Genellikle filmlerde rast geldiğimiz olaylar vardı. Afrika kökenli bir film ise ilginç kültürlere de denk gelmekteyiz. Voodoo (Vudu) da onlardan birisi. Genellikle büyü olarak bildiğimiz Voodoo (Vudu)’nun nasıl bir inanç sistemi olduğuna Molatik olduk. Voodoo (Vudu) inancı hakkında bilmediğiniz şeyler karşınızda…
13.04.2021 Dünya
Zombi Filmleri: Zombi İstilası Üzerine Çekilmiş En İyi Zombi Filmleri
Zombi Filmleri: Zombi İstilası Üzerine Çekilmiş En İyi Zombi Filmleri Zombi filmleri arasında hangilerini izlemek gerekir? Zombi istilası üzerine çekilmiş en iyi zombi filmleri nelerdir? Hangi zombi filmlerinden izlemeye başlamak gerekir? Zombi filmleri içerisinde en çok tercih edilen alternatiflerin başında hangileri gelir? İşte, tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
Abdest nasıl alınır? (Kadın - Erkek) Abdest sırası, duaları, farzları, ayeti nedir? Abdest nasıl bozulur?
Abdest nasıl alınır? (Kadın - Erkek) Abdest sırası, duaları, farzları, ayeti nedir? Abdest nasıl bozulur? İslam alemi için farz olan abdest hakkında zaman zaman arama artıyor. Namaz kılarken, kuran okurken, dua ederken, cami ziyaretinde bulunurken alınan abdestin sırası, duaları, farzları, ayetini haberimize ekledik. Peki abdest sırası nasıl olmalıdır, abdest nasıl alınır? İşte kadın - erkek abdest alınışı...
5.11.2020 Gündem
Abdest nasıl alınır? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan doğru abdest alımı
Abdest nasıl alınır? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan doğru abdest alımı Abdest nasıl alınır sorusu Cuma namazını kılacak olan müslümanlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yapılan ibadetler öncesinde alınan abdestin doğru alımına ilişkin bilgiler Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlandı. Allah'ın huzuruna çıkmadan önce alınan abdest vücudun birçok bölgesinin su ile temas etmesi ile aynı zamanda temizleniyor. İşte adım adım doğru abdest alımı...
14.02.2020 Gündem
Afrika’nın ötekileri!
Afrika’nın ötekileri! Tanzanya’da, Vudu büyücülerinin elinden kaçan albinoların, foto muhabiri Bünyamin Aygün tarafından çekilmiş portre fotoğraflarının yer aldığı “Kara Kıtanın Beyaz Çocukları” sergisi İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi’nde önceki gün açıldı. 11 Mart’a kadar devam edecek sergisinin açılış törenine İKÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel ve Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın yanı sıra sanatseverler ve öğrenciler katıldı.
14.02.2020 Kültür Sanat
Afrikalı albinoların dramı sanatseverlerle buluştu
Afrikalı albinoların dramı sanatseverlerle buluştu Tanzanya’da, Vudu büyücülerinin elinden kaçan albinoların, foto muhabiri Bünyamin Aygün tarafından çekilmiş portre fotoğraflarının yer aldığı ‘Kara Kıtanın Beyaz Çocukları’ sergisi İKÜSAG’da açıldı.
13.02.2020 Gündem
Afrikalı albinoların dramı sanatseverler ile buluşacak
Afrikalı albinoların dramı sanatseverler ile buluşacak Tanzanya’da, Vudu büyücülerinin elinden kaçan albinoların, foto muhabiri Bünyamin Aygün tarafından çekilmiş portre fotoğraflarının yer aldığı “Kara Kıtanın Beyaz Çocukları” sergisi, İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi’nde sergilenecek.
23.01.2020 Gündem
Batı Afrika'nın neferi Benin
Batı Afrika'nın neferi Benin Yaşı 40'larda olanlar da iyi bilirler ki; eski dünya siyasi haritalarında Batı Afrika'da Dahomey adında bir ülke vardı. İşte bu Dahomey, bugünkü Benin'de üç kardeş tarafından kurulan ve hüküm süren üç krallıktan biri idi.
13.12.2019 Tatil
Abdest nasıl alınır? Abdest alırken nasıl niyet edilir? Abdest - Gusül - Teyemmüm - mesh
Abdest nasıl alınır? Abdest alırken nasıl niyet edilir? Abdest - Gusül - Teyemmüm - mesh Diyanet İşleri Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden doğru abdest alımı hakkında bilgilere yer verdi. Abdest nasıl alınır? sorusu ilgi görmeye devam ederken, gusül - teyemmüm - mesh abdest alımı da merak konusu oldu. İşte doğru abdest alımı ve abdest alırken nasıl niyet edilir sorusunun yanıtları...
11.12.2019 Gündem
Videolu abdest alımı | Abdest nasıl alınır? Abdest niyeti, duaları...
Videolu abdest alımı | Abdest nasıl alınır? Abdest niyeti, duaları... Abdest nasıl alınır? sorusu yoğun ilgi görürken, abdest alırken nasıl niyet edilir sorusu da araştırılıyor. Abdest, müslümanların namaz gibi belli ibadetleri yapabilmek için bir düzen içerisinde bazı organları yıkayıp bazılarını mesh etme yoluyla yaptıkları arınma ve temizliktir. Peki abdest nasıl alınır? İşte videolu abdest anlatımı...
5.11.2019 Gündem
Abdest nasıl alınır? Sıralı şekilde abdest alımı
Abdest nasıl alınır? Sıralı şekilde abdest alımı Abdest, Müslümanların, namaz gibi belli ibadetleri yapabilmek için bir düzen içerisinde bazı organları yıkayıp bazılarını mesh etme yoluyla yaptıkları arınma ve temizliktir. Peki abdest nasıl alınır? İşte sıralı şekilde abdest alımı...
10.10.2019 Gündem
Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek hediye fikirleri
Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek hediye fikirleri Yeni yılda iPhone/iPad’de hazırlayacağınız birbirinden eğlenceği yılbaşı kartlarıyla sevdiklerinizi şaşırtın. Aileniz için son dakikada bir yılbaşı kartı hazırlamak sevdiğiniz tüm Apple ürünleriyle çok kolay.
Rebiülevvel ayı nedir? Ne zaman idrak edilecek?
Rebiülevvel ayı nedir? Ne zaman idrak edilecek? İslam dünyasında büyük öneme sahip olan Rebiülevvel ayının önemi ve ne zaman olduğu merak edilen konuların başında geliyor. 2018 yılında Rebiülevvel ayının hangi tarihte idrak edileceğini ve bu özel zamanda yapılması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.
7.11.2018 Gündem
Sony bir filmin tamamını yanlışlıkla YouTube'a yükledi
Sony bir filmin tamamını yanlışlıkla YouTube'a yükledi Sony, Khali The Killer adlı filmin tamamını yanlışlıkla YouTube'a yükledi. Sony Pictures’ın YouTube kanalına yüklenen film kısa süre sonra kaldırıldı.
4.07.2018 Teknoloji
İslam’da zorlama ve aşırılık yoktur
İslam’da zorlama ve aşırılık yoktur Dinde zorluk ve zorlanmak yoktur. Namazda ayakta durmak (kıyam) farzdır, gereklidir. Ancak ayakta duramayacak durumda olan kimse oturarak namazını kılar. ‘İlle ayakta duracağım’ diye kendisini zorlamasına gerek yoktur.
15.05.2018 Gündem
Google Play Filmler'den kullanıcılarına 4K içerik
Google Play Filmler'den kullanıcılarına 4K içerik Geçtiğimiz ekim ayında 4K çözünürlük sunan Chromecast Ultra’yı tanıtmasının ardından Google, şimdi de Google Play Filmler servisi için 4K içerikler sunmaya başladı.
7.12.2016 Teknoloji
Nvidia Shield Android TV Güncellendi
Nvidia Shield Android TV Güncellendi Bir süredir satışta olan Nvidia Shield Android TV, aldığı yeni, büyük güncelleme ile beraber gündeme gelmiş bulunmakta…
30.06.2016 Teknoloji
Barış çağrısı damga vudu
Barış çağrısı damga vudu Bakanlar Kurulu’nda Avrupa Birliği Bakanı HDP’li Ali Haydar Konca, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, “Silahlar susmalı, şiddet durmalı” diye seslendi.
2.09.2015 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Vudu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.