Walmart

Walmart

Son dakika Walmart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Walmart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Walmart haber sayfamızda...

Walmart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 228 walmart haberi bulunmuştur.
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
Milyarderler
Milyarderler Forbes’e göre, dünya genelinde milyarder sayısı 2.781’e yükselerek rekor kırdı; milyarderlerin üçte ikisinin 2023 yılına göre daha zengin olduğu bildirildi.
4.04.2024 Dünya
Milyarderlerin bu telaşı ne?
Milyarderlerin bu telaşı ne? Zuckerberg, Bezos gibi dünyanın en zenginlerinin son günlerde peş peşe hisse satması, “Ekonomiden kötü koku mu aldılar?” sorusunu gündeme getirdi.
17.03.2024 Dünya
Walmart, Vizio'yu satın alıyor
Walmart, Vizio'yu satın alıyor Walmart, Amazon ile rekabet edebilmek için hızla büyüyen reklamcılık işini genişletmeye çalışırken akıllı TV üreticisi Vizio'yu 2,3 milyar dolara satın alıyor.
21.02.2024 Uzmanpara
Silah bolluğunda yine saldırı
Silah bolluğunda yine saldırı ABD’de bu yıl 565’inci bireysel silahlı saldırı gerçekleşti. Emekli subay ve silah uzmanı Robert Card, otomatik tüfekle bir bowling salonunu ve barı tarayarak 18 kişiyi öldürdü, 13 kişiyi yaraladı.
27.10.2023 Dünya
‘Moda merkezi İstanbul’ hedefi
‘Moda merkezi İstanbul’ hedefi Türk moda endüstrisinin küresel ölçekteki organizasyonları arasına giren ve alanında Avrupa’nın en büyüğü sayılan İstanbul Hazır Giyim ve Moda Fuarı’nın (IFCO) dördüncüsü, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın da katıldığı törenle açıldı.
10.08.2023 Ekonomi
4,5 milyar dolarlık vurgunun perde arkası! Kendisini 'Türk' diye tanıttı
4,5 milyar dolarlık vurgunun perde arkası! Kendisini 'Türk' diye tanıttı ABD tarihinin en büyük Bitcoin hırsızlığı, rap müzik videoları çeken çiftin süpermarket hediye çeki satın almasıyla ortaya çıkarıldı. Kitapların içine gizlenmiş cep telefonlarından Bitcoin aklama yöntemlerine vurgunun detayları dudak uçuklattı.
5.08.2023 Dünya
E-ticaret yapana devlet desteği bol
E-ticaret yapana devlet desteği bol Ürününü internet üzerinden satmak isteyen girişimciler için pek çok devlet desteği var. E-ticareti ihracatta kullananlar, daha geniş kapsamlı desteklere de ulaşabiliyor. İşte ayrıntılar...
28.06.2023 Ekonomi
MegaMerchant, Türkiye’nin ilk E-ihracat Konsorsiyumu oldu
MegaMerchant, Türkiye’nin ilk E-ihracat Konsorsiyumu oldu Türk markalarının, üreticilerin ve KOBİ’lerin e-ihracatını hızlandırması amacıyla Ticaret Bakanlığı tarafından verilen “E-ihracat Konsorsiyumu” statüsünü ilk alan firma MegaMerchant oldu. 5986 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ve 30 Aralık 2022 tarihli Ticaret Bakanlığı Konsorsiyum Genelgesi ile firmaların e-ihracatını hızlandıracak firmalara “E-ihracat Konsorsiyumu” statüsü verilmesi karara bağlanmıştı.
16.05.2023 Kobi
Gıda güvenliğine bakliyat dopingi
Gıda güvenliğine bakliyat dopingi Türkiye'nin dünyada öne çıkan üreticilerinden olduğu bakliyatta, hem çoğalan dünya nüfusu, hem de bitkisel bazlı beslenme talebi tüketimi artırıyor. Reis Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Işılay Reis Yorgun, bakliyatın geleceğini ve yerli üretim gücünü anlatıyor…
10.05.2023 Milliyet Executive
E-ticarette düşük fiyat ve refah paradoksu
E-ticarette düşük fiyat ve refah paradoksu Alibaba, 2015 yılından bu yana Alibaba üzerinden satış yapan satıcıların rakip platformlarda satış yapmasını yasaklamakta ve bu platformlar tarafından düzenlenen promosyonlara katılımı engellemekteydi.
3.04.2023 Milliyet Rekabet
Süpermarketlerinde silah satılan ülke: ABD
Süpermarketlerinde silah satılan ülke: ABD ABD yine silahlı saldırılarla çalkalanıyor. Son bir ay içinde 40 silahlı saldırı meydana geldi. Amerikalılar da saldırılardan bıktı ama 200 yıllık yasa ellerini kollarını bağlıyor.
29.01.2023 Dünya
ABD'de 82 yaşındaki bir savaş gazisi, TikTok kampanyasıyla emekli oldu
ABD'de 82 yaşındaki bir savaş gazisi, TikTok kampanyasıyla emekli oldu Amerika’da süpermarket devi Walmart’ta çalışan 82 yaşında bir savaş gazisi, beklenmedik bir cömertlik sayesinde emekli olmayı başardı.
10.01.2023 Dünya
22.12'de katliam yaptı! Süpermarketi kana buladı...
22.12'de katliam yaptı! Süpermarketi kana buladı... Saatler 22.12'yi gösteriyordu. Marketin müdürü, insanları personel odasına kapatmaya başladıktan sonra ateş açtı. Süpermarkette gerçekleşen silahlı saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti.
23.11.2022 Dünya
Lebron James'ten sonra Stephen Curry de milyarderler listesinde! Ömür boyu imza
Lebron James'ten sonra Stephen Curry de milyarderler listesinde! Ömür boyu imza NBA takımlarından Golden State Warriors'ın yıldız basketbolcusu Stephen Curry, milyarder olmaya hazırlanıyor. Bu listeye LeBron James'ten sonra giren ikinci basketbolcu oldu.
15.09.2022 NBA
ABD'de korku dolu dakikalar! Uçak kaçıran kişi düşürmekle tehdit etti
ABD'de korku dolu dakikalar! Uçak kaçıran kişi düşürmekle tehdit etti ABD'de bir şahıs kaçırdığı uçağı, Missisippi eyaletindeki bir süpermarkete düşürmekle tehdit etti.
3.09.2022 Haberler
ABD'de korku dolu dakikalar! Uçak kaçıran kişi düşürmekle tehdit etti
ABD'de korku dolu dakikalar! Uçak kaçıran kişi düşürmekle tehdit etti ABD'de bir şahıs kaçırdığı uçağı, Missisippi eyaletindeki bir süpermarkete düşürmekle tehdit etti.
3.09.2022 Dünya
NBA efsanesi LeBron James, dünyaca ünlü bir kulübün daha hissedarı oluyor!
NBA efsanesi LeBron James, dünyaca ünlü bir kulübün daha hissedarı oluyor! Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James, Liverpool'un ardından dünyaca ünlü bir kulübün daha hissedarı oluyor!
30.08.2022 Futbol
Lewis Hamilton, NFL ekibi Denver Broncos'un ortağı oldu
Lewis Hamilton, NFL ekibi Denver Broncos'un ortağı oldu İngiliz pilot Lewis Hamilton'ın motor sporları dışındaki yatırımları devam ediyor. Formula 1'in süperstarı Hamilton şimdi de Amerikan futbolu işine girdi. Anlaşma resmi olarak duyuruldu.
3.08.2022 Motor Sporları
ABD'de silah kaynaklı ölümler, araba kazalarını geride bıraktı!
ABD'de silah kaynaklı ölümler, araba kazalarını geride bıraktı! ABD'nin Teksas eyaletinin Uvalde kentindeki bir ilkokulda 19 küçük çocuğun ve iki öğretmenin katledilmesi, dikkatleri Amerikalı çocuklar arasında silah şiddetinden kaynaklanan ve giderek artan halk sağlığı tehdidine çekti.
27.05.2022 Dünya
Taktı takıştırdı!
Taktı takıştırdı! Jessica Simpson, kendi adını taşıyan takı markasını çıkardığını duyurdu.
6.05.2022 Cadde
2 hafta önce ansızın kayboldu! Genç kız için zamanla yarış böyle bitti
2 hafta önce ansızın kayboldu! Genç kız için zamanla yarış böyle bitti ABD Nevada'da yaşayan 18 yaşındaki Naoimi Irio, mart ayında ortadan kayboldu. Daha önce adı pek çok suça karışan Troy Driver bir anda olayın merkezine oturdu. 18 yaşındaki genç kızın başına ne geldiği ise tüm dünyanın gündeminde.
2.04.2022 Dünya
Bomba 'Türk' detayı! 3.6 milyar dolarlık vurgun...
Bomba 'Türk' detayı! 3.6 milyar dolarlık vurgun... 2016 yılında kripto para borsası Bitfinex hack'lendiğinde yaklaşık 3.6 milyar dolar değerinde kripto para çalındı. Dünya dün, ABD Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya kilitlendi. Milyarlık vurgunun kilit isimleri olan evli çiftin yakalandığı açıklandı. Bitcoinleri aklamak için komplo kurdukları tespit edilen çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Milyarlık vurgunda bir de şoke eden detay vardı...
11.02.2022 Dünya
Alışveriş artık canlı yayında
Alışveriş artık canlı yayında Alışveriş alışkanlıklarımız hiç görülmemiş bir hızla değişiyor: Canlı yayın alışverişine doğru kanatlanmaya hazır mıyız?
6.02.2022 Pazar
Marketteki müşteriye çocuğu karşılığında 500 bin dolar teklif etti
Marketteki müşteriye çocuğu karşılığında 500 bin dolar teklif etti ABD'deki perakende devi Walmart'ın mağazasında bir kadın, kasada sıra bekleyen başka bir kadının çocuğunu satın almaya çalıştığı için yakalandı.
23.01.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Walmart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.