Son dakika haberler: Corona virüs kapan hemşireden acı haber geldi!
Son dakika haberler: Corona virüs kapan hemşireden acı haber geldi! Son dakika haberlere göre, 16 yıldır çalıştığı hastanede corona virüsü kapan üç çocuk annesi hemşire, yoğun bakımda günlerdir verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. .
3.04.2020 Dünya
Son dakika... Hastanede corona virüsü kapan hemşire yoğun bakımda!
Son dakika... Hastanede corona virüsü kapan hemşire yoğun bakımda! 16 yıldır çalıştığı hastanede corona virüsü kapan üç çocuk annesi hemşire, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
23.03.2020 Dünya
Fedakar Steven Taylor, fırçayla kar küredi!
Fedakar Steven Taylor, fırçayla kar küredi! İngiltere Birinci Lig'de Peterborough - Walsall arasındaki ev sahibinin 2-1 kazandığı karşılaşma yoğun kar yağışı altında oynandı. Sahanın zemini bir ara öyle bir hale geldi ki resmen beyaz örtü bütün sahayı kapladı. Maçın iptal edilmesi gündemdeyken tam o sırada fedakar Peterborough oyuncusu Steven Taylor eline fırça alıp zemini temizledi ve mücadele kaldığı yerden devam etti.
28.02.2018 Futbol
Dünyanın en sakin penaltısı!
Dünyanın en sakin penaltısı! İngiltere'de Bristol City ile Walsall arasında oynanan maçta ev sahibi Bristol City forması giyen Jay Emmanuel-Thomas kullandığı ilginç penaltı ile herkesi güldürdü.
5.05.2015 Futbol
Hayatının golünü attı!
Hayatının golünü attı! Bristol City ve Walsall arasında oynanan maçta Bristol defans oyuncusu Aden Flint inanılmaz bir şekilde güzel bir gole imza attı...
5.05.2015 Futbol
Ayak dışı nasıl kullanılır?
Ayak dışı nasıl kullanılır? İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester'da forma giyen David Nugent, Walsall karşısında muhteşem bir gole imza attı.
31.07.2014 Futbol
Orta sahadan vurdu, Ada'yı salladı
Orta sahadan vurdu, Ada'yı salladı İngiltere 1. Lig'de Walsall ile Leyton Orient mücadelesinde, Orientli oyuncu çok şık bir gole imza attı.