Warface

Warface

Son dakika Warface haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Warface gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Warface haber sayfamızda...

Warface

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12 warface haberi bulunmuştur.
Mmo Nedir? Mmo Türü Oyunlar Nelerdir?
Mmo Nedir? Mmo Türü Oyunlar Nelerdir? Dünya çapında artık oyun çeşitleri dendiği vakit MMO ön plana çıkmaktadır. Teknolojinin her geçen gün gelişmesi ile beraber internet üzerinden milyonlarca oyuncu ortak şekilde bu seçenekleri değerlendiriyor. Peki, MMO nedir? MMO türü oyunlar nelerdir tüm detayları ile derledik.
19.08.2021 Oyun
Warface Türkiye’ye resmi olarak giriş yapıyor: Sunucusu İstanbul’da!
Warface Türkiye’ye resmi olarak giriş yapıyor: Sunucusu İstanbul’da! FPS oyunlar birkaç yıldır dikkat çekiyor. Oyunseverler tarafından oldukça sevilen FPS oyunları CS ve Call of Duty gibi oyunlarla çok daha popüler hale geldi. Bunun yanı sıra dünya çapında 100 milyondan fazla kayıtlı oyuncuya sahip Warface’in Türkiye’ye resmi olarak geldiği duyuruldu. Oyunun geliştirici tarafında yer alan MY.GAMES FPS oyunu Warface’in yeni özelleştirilmiş sunucusunun İstanbul’da yer alacağı belirtildi.
19.02.2021 Teknoloji
Warface sistem gereksinimleri neler?
Warface sistem gereksinimleri neler? Warface sistem gereksinimleri neler? İşte Crytek'in CryEngine 3 motoru ile geliştirdiği MMO türündeki oyunlardan biri olan Warface'in minimum ve önerilen sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
Warface’in Battle Royale 2.0 güncellemesi yayınlandı
Warface’in Battle Royale 2.0 güncellemesi yayınlandı Crytek’in yüzde 100 Türkçe ve ücretsiz Online FPS oyunu Warface, yeni sezon öncesi büyük bir güncelleme yayınladı
8.10.2018 Oyun
Ücretsiz FPS Oyununa Yeni Mod
Ücretsiz FPS Oyununa Yeni Mod Crytek’in ücretsiz online FPS oyunu Warface’e gelen yeni oyun modu; Operasyon Derin Darbe. Operasyon Derin Darbe, oyuncuları güçlerini birleştirmeye ve düşmanı saklandıkları volkanik sığınaktan çıkarmaya davet ediyor. Ancak taktiksel takım oyunu ile etkisiz hale getirilebilen taretler, beş farklı tipte olup, stratejik tehdit oluşturmaktadır. Taretlerin yanı sıra, düşmanın ustalıkla kullandığı ağır silahlar patlayıcı özellikte olduğundan, oyuncular birbiri […]
5.02.2016 Oyun Dunyasi
Cadılar Bayramı Bu FPS’yi de Vurdu
Cadılar Bayramı Bu FPS’yi de Vurdu Cadılar Bayramı’nda Warface’in karanlık ormanında ilerleyenleri büyük bir süpriz bekliyor. Crytek’in ücretsiz online FPS oyunu Warface’e gelen yeni PvE modu “Siber Ordu”da oyuncular, takım halinde düşmanlara hücum edecek ve hayatta kalmaya çalışacaklar. Siber Ordu modunda, gecenin karanlığında Warface oyuncuları, en korkutucu görevleriyle yüzleşecekler.
3.11.2015 Oyun Dunyasi
Crytek’ten Yepyeni Sürprizler
Crytek’ten Yepyeni Sürprizler Gamescom 2015’e çok az bir zaman kala, video oyun yapım ve yayın şirketi Crytek, Köln’de yapılacak etkinlikte katılımcılara neler sunacağına ilişkin detayları paylaştı. Köln Fuar Merkezi Salon 7.1’de, C40 standında bulunacak olan Crytek, oyunculara Arena of Fate’i deneme şansı sunacak.
3.08.2015 Oyun Dunyasi
Warface’e Beş Yeni Harita
Warface’e Beş Yeni Harita Ücretsiz olarak oynayabildiğimiz Warface, Ebedi Gökyüzü Operasyonu güncellemesiyle yepyeni beş PvE haritasını getiriyor. Afrika savaş alanında beş farklı PVE haritasını duyuran Warface, Blackwood'u ziyaret etmemizi sağlayacak. Yeni düşmanlar, ortamlar ve yeni zorluklarla FPS oyunumuz, aksiyonu bir üst noktaya çıkartıyor. Oyuna aynı zamanda Gedik isimli yeni bir PvP haritası da eklendi.
5.05.2015 Oyun Dunyasi
Warface’in İki Yeni Oyun Modu
Warface’in İki Yeni Oyun Modu Crytek’in ücretsiz online FPS oyunu Warface’e bugün, iki yepyeni oyun modu geliyor. Hızlı ve öfkeli yeni PvP modu “Hakimiyet”te oyuncular, düşman takımı uzakta tutmak ve haritadaki üç stratejik noktayı ele geçirip ellerinde tutmak için savaşacaklar. Her bir stratejik noktayı belli bir sürede koruyan oyuncular zafere doğru gidecekler.
8.04.2015 Oyun Dunyasi
Sibirya Teması ile Warface'e Kış Geliyor
Sibirya Teması ile Warface'e Kış Geliyor Crytek, oyuncuları ücretsiz online FPS oyunu Warface'in yeni Sibirya temalı Kar Savaşları'na davet ediyor.
25.11.2014 Oyun Dunyasi
Tamindir Oyun Gündemi 32. Bölüm
Tamindir Oyun Gündemi 32. Bölüm Geçtiğimiz haftanın en popüler oyun haberleri Tamindir Oyun Gündemi ile sizlerle buluşmaya devam etmekte.
23.01.2013 Teknoloji
Dijital oyun sektörünün dahi Türkleri
Dijital oyun sektörünün dahi Türkleri Dünyadaki dev teknoloji firmalarının ilgiyle izlediği Karadenizli Yerli ailesinin üç dahi çocuğu, yeni dijital oyunları Warface'yi 2012'de piyasaya sürecekleri müjdesini verdiler. Crytek isimli firmanın sahibi Avni, Cevat ve Faruk Yerli'nin yaratıcısı olduğu Crysis oyunu şimdiye kadar dünyada üç buçuk milyondan fazla sattı.
24.08.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Warface ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.