Wayne Rooney

Wayne Rooney

Son dakika Wayne Rooney haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Wayne Rooney gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Wayne Rooney haber sayfamızda...

Wayne Rooney

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 872 wayne rooney haberi bulunmuştur.
Eski Beşiktaşlı Eric Bailly'den UEFA Avrupa Ligi itirafı! 'Ne kadar utanç verici'
Eski Beşiktaşlı Eric Bailly'den UEFA Avrupa Ligi itirafı! 'Ne kadar utanç verici' Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Villarreal'e geri dönen Eric Bailly, kariyerine dair açıklamalarda bulundu. İngiliz basınına konuşan Eric Bailly, UEFA Avrupa Ligi finalini kaçırdığı kırmızı kart nedeniyle utandığını dile getirdi.
3.01.2024 İspanya La Liga
Jude Bellingham, Arda Güler'i göklere çıkardı: O bir fenomen! Golden Boy'u kazanabilir
Jude Bellingham, Arda Güler'i göklere çıkardı: O bir fenomen! Golden Boy'u kazanabilir Jude Bellingham, geçtiğimiz haftalarda İtalyan Tuttosport gazetesi tarafından dünyanın en iyi genç oyuncusuna verilen 'Altın Çocuk' ödülünün sahibi oldu. İngiliz oyuncu ödülün ardından Arda Güler hakkında övgü dolu sözler kullandı. Bellingham, Ancelotti'yi hayal kırıklığına uğrattığı konuyu da açıkladı.
4.12.2023 İspanya La Liga
Wayne Rooney'den Suudi Arabistan yorumu! 'Saygısızlık yapmak istemiyorum'
Wayne Rooney'den Suudi Arabistan yorumu! 'Saygısızlık yapmak istemiyorum' MLS ekiplerinden DC United'dan ayrıldıktan sonra Championship ekibi Birmingham City ile anlaşma sağlayan Wayne Rooney suskunluğunu bozdu.
15.10.2023 Dünyadan Futbol
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım Manchester United'dan kovulduktan sonra herhangi bir takıma imza atmayan Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu. Norveçli teknik direktör, Premier Lig devinde görevdeyken istediği transferleri ilk kez duyurdu. Solskjaer aynı zamanda Suudi Arabistan'dan teklif aldığını doğruladı.
20.09.2023 Dünyadan Futbol
Wayne Rooney'den Rashford'a övgü dolu sözler! 'Haaland ve Mbappe gibi olabilir'
Wayne Rooney'den Rashford'a övgü dolu sözler! 'Haaland ve Mbappe gibi olabilir' Manchester United’ın efsane oyuncusu Wayne Rooney, verdiği röportajda Marcus Rashford hakkında övgü dolu sözler kullandı.
Fenerbahçe'de Arda Güler şoku! 1500 dakikalık süreyi tutturamadı, İngilizlerden çılgın transfer planı
Fenerbahçe'de Arda Güler şoku! 1500 dakikalık süreyi tutturamadı, İngilizlerden çılgın transfer planı Avrupa’nın dev takımlarının yakından takip ettiği Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’le ilgili bomba bir gelişme yaşandı. İngiliz basınının haberine göre oynama süresi 1500 dakikanın altında kalan Arda, şok bir rakama takımdan ayrılacak.
8.05.2023 Fenerbahçe
Wayne Rooney'den Real Madrid-Manchester City maçı öncesi olay iddia: Eze eze yenecekler!
Wayne Rooney'den Real Madrid-Manchester City maçı öncesi olay iddia: Eze eze yenecekler! Şampiyonlar Ligi'nde yarın gece 'erken final' olarak nitelendirilen karşılaşmada Real Madrid, Manchester City'yi konuk edecek. Santiago Bernabeu'da oynanacak dev karşılaşma öncesi efsane futbolcu ve teknik direktörden dev iddia geldi.
8.05.2023 Şampiyonlar Ligi
Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşıydı, şimdi saat satıyor
Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşıydı, şimdi saat satıyor Manchester United'ın eski yıldız adaylarından Ramon Calliste, yaşadığı sakatlık nedeniyle genç yaşta yeşil sahalara veda etti. Eski futbolcunun şimdilerde lüks bir saat markası işlettiği öğrenildi.
Eski Fenerbahçeli Robin van Persie yıllar sonra itiraf etti! 'Kalmalıydım'
Eski Fenerbahçeli Robin van Persie yıllar sonra itiraf etti! 'Kalmalıydım' Hollandalı eski futbolcu Robin van Persie, birlikte futbol oynadığı en iyi 6 oyuncuyu açıkladı. Robin van Persie, futbolculuk kariyerindeki verdiği bir karardan dolayı pişman olduğunu dile getirdi.
Al Nassr'dan Cristiano Ronaldo'ya büyük jest!
Al Nassr'dan Cristiano Ronaldo'ya büyük jest! Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çeken Al Nassr, Portekizli yıldız için büyük bir jest yapmayı planlıyor.
24.01.2023 Dünyadan Futbol
Cristiano Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi umudu! Sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı
Cristiano Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi umudu! Sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı. İspanyol basınında yer alan haberde; Cristiano Ronaldo'nun yeniden Şampiyonlar Ligi arenasında sahne alabileceği belirtildi.
3.01.2023 Futbol
Al-Nassr'dan Ronaldo'ya olağanüstü yetki! Sözleşmede akılalmaz madde
Al-Nassr'dan Ronaldo'ya olağanüstü yetki! Sözleşmede akılalmaz madde Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'a transfer olarak büyük bir sürprize imza attı. Ronaldo'nun Al-Nassr'a transfer olmadan görüştüğü takımlar belli oldu. Ronaldo'nun sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı. Al-Nassr, Ronaldo'ya inanılmaz bir yetki verdi. CBC Sports şoke eden iddiayı okuyucularıyla paylaştı.
2.01.2023 Dünyadan Futbol
Rio Ferdinand, Cristiano Ronaldo eleştirilerine yanıt verdi! 'İki yüzlülük...'
Rio Ferdinand, Cristiano Ronaldo eleştirilerine yanıt verdi! 'İki yüzlülük...' Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transferi bazı eleştirilere neden olurken Rio Ferdinand eski takım arkadaşına sahip çıktı ve Ronaldo'ya yönelik eleştirileri iki yüzlülük olarak değerlendirdi.
2.01.2023 Futbol
İngiltere'nin kabusu penaltılar! 32 senedir devam ediyor
İngiltere'nin kabusu penaltılar! 32 senedir devam ediyor 2022 Dünya Kupası Çeyrek Final maçında İngiltere, 84. dakikada Harry Kane'in yararlanamadığı penaltı vuruşuyla beraberlik şansını kaçırdığı Fransa'ya 2-1 mağlup oldu. İngiltere'nin büyük başarılar beklenen jenerasyonu, EURO 2020'de de şampiyonluğu penaltılar sonucunda elinden kaçırmıştı ki İngiliz Milli Takımı tarihinde özellikle 1990 Dünya Kupası'ndan itibaren son 32 senede bu anlar çokça yaşanmış durumda...
12.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nda son şampiyon Fransa vazgeçmiyor
Dünya Kupası'nda son şampiyon Fransa vazgeçmiyor 2018’in şampiyonu Fransa, gözünü 2022 Dünya Kupası’na da dikti. Erken final olarak nitelendirilen mücadelede Tchouameni ve Grioud’nun golleriyle gülen Horozlar, yarı finale yükseldi. İngiltere’de de Kane’in kaçırdığı penaltı tarihe geçti.
11.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nda 1990 sonrası bir ilk! Kane'in hayalleri sona erdi, Giroud rekorunu gelişt
Dünya Kupası'nda 1990 sonrası bir ilk! Kane'in hayalleri sona erdi, Giroud rekorunu gelişt Fransa, 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde İngiltere ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmaya Harry Kane'nin yaptığı hata damga vurdu. Fransa'da ise Olivier Giroud rekorunu geliştirdi.
10.12.2022 Dünya Kupası
Cristiano Ronaldo gerçeği! Wayne Rooney haklı çıktı... Şenol Güneş'ten sonra bir ilk
Cristiano Ronaldo gerçeği! Wayne Rooney haklı çıktı... Şenol Güneş'ten sonra bir ilk Bir de Böyle Düşün programında Cüneyt Kaşeler, Dünya Kupası'nı ve Süper Lig ekiplerinin gündemini değerlendirdi.
7.12.2022 Programlar
Manchester United'dan Cristiano Ronaldo kararı! Resmen açıklandı
Manchester United'dan Cristiano Ronaldo kararı! Resmen açıklandı Manchester United, son haftalarda yaptığı açıklamalarla gündem olan Cristiano Ronaldo için resmi kararını açıkladı. Portekizli futbolcudan karar sonrası sosyal medyadan paylaşım geldi.
23.11.2022 Futbol
Wayne Rooney'den olay cevap: Ronaldo'yu satarım!
Wayne Rooney'den olay cevap: Ronaldo'yu satarım! Wayne Rooney ile Ronaldo arasındaki söz düellosu devam ediyor. Efsane İngiliz golcünün Ronaldo ile ilgili bir soruya verdiği yanıt çok konuşulacağa benziyor.
21.11.2022 Dünya Kupası
Benzema'nın sakatlığı sonrası olay iddia! Ronaldo geri dönüyor
Benzema'nın sakatlığı sonrası olay iddia! Ronaldo geri dönüyor Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda kullandığı ifadelerle gündemi sarsan ve Manchester United ile tüm bağlarını koparan Cristiano Ronaldo'nun geleceği için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Dünya Kupası'nda yaşanan bir gelişme nedeniyle İspanyol basını yıldız futbolcunun yeni takımını duyurdu. İşte detaylar.
21.11.2022 Dünya Kupası
Manchester United'da Cristiano Ronaldo'ya Whatsapp şoku!
Manchester United'da Cristiano Ronaldo'ya Whatsapp şoku! Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Manchester United ve Erik ten Hag hakkında yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor. İngiliz kulübüyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.
Ronaldo bombası! Manchester United'la köprüleri attı, işte yeni adresi
Ronaldo bombası! Manchester United'la köprüleri attı, işte yeni adresi Yönetim ve teknik direktör Erik ten Hag'ı hedef alan sert açıklamalarının ardından Manchester United'la köprüleri atan CR7'nin yeni adresi belli oldu. Portekiz Milli Takım kampında bazı takım arkadaşlarıyla sorun yaşayan ünlü yıldızla görüşmeler başladı.
16.11.2022 Dünya Kupası
Manchester United'da Ronaldo depremi! Zehir zemberek sözler: Aptal değiller, adımı kullanıyorlar
Manchester United'da Ronaldo depremi! Zehir zemberek sözler: Aptal değiller, adımı kullanıyorlar Ronaldo ile Manchester United arasındaki gerilim sürüyor. CR7 bu kez İngiliz kulübünün yönetimini ve eski yıldızları sert bir dille eleştirdi.
Cristiano Ronaldo: Manchester United bana ihanet etti
Cristiano Ronaldo: Manchester United bana ihanet etti İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun geleceği tartışılmaya devam ediyor. Portekizli yıldız, İngiliz ekibi ve eski takım arkadaşı Rooney hakkında olay sözler kullandı.
Wayne Rooney'den Cristiano Ronaldo'ya olay tepki! 'Kabul edilemez'
Wayne Rooney'den Cristiano Ronaldo'ya olay tepki! 'Kabul edilemez' İngiliz devi Manchester United'da Cristiano Ronaldo ile ilgili eleştiriler yapılmaya devam ederken, Portekizli yıldızın eski takım arkadaşı Wayne Rooney çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar.

Benzer Haber Etiketleri

Wayne Rooney ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.