Webcam

Webcam

Son dakika webcam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan webcam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan webcam haber sayfamızda...

Webcam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 235 webcam haberi bulunmuştur.
MSI Stealth GS77 incelemesi
MSI Stealth GS77 incelemesi Gündüz yoğun tempoda çalışan akşam da oyun oynayarak günün yorgunluğunu atmayı seven biriyseniz yüksek performanslı bir bilgisayara ihtiyacınız var demektir. Bu ihtiyacınızı karşılamak isteyen MSI Stealth GS77, ince tasarımına ek olarak yüksek performans vaad ediyor. Bu makalemizde MSI Stealth GS77’yi hem dış tasarım hem de performans bakımından inceleyeceğiz.
23.01.2023 Advertorial
MSI Stealth GS77 İncelemesi
MSI Stealth GS77 İncelemesi Gündüz yoğun tempoda çalışan akşam da oyun oynayarak günün yorgunluğunu atmayı seven biriyseniz yüksek performanslı bir bilgisayara ihtiyacınız var demektir. Bu ihtiyacınızı karşılamak isteyen MSI Stealth GS77, ince tasarımına ek olarak yüksek performans vaad ediyor. Bu makalemizde MSI Stealth GS77’yi hem dış tasarım hem de performans bakımından inceleyeceğiz.
24.01.2023 Milliyet Tv
‘İnternetin en korkunç adamı’
‘İnternetin en korkunç adamı’ Romanya’da insan kaçakçılığı ve cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alınan “internetin en korkunç adamı” Andrew Tate’in toplumu nasıl kutuplaştırdığını, milyonlarca insanı etkileyerek genç beyinleri nasıl zehirlediğini de sorgulamak lazım!
22.01.2023 Dünya
Monster Notebook’tan oyun severlere özel NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi dizüstü bilgisayarlar!
Monster Notebook’tan oyun severlere özel NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi dizüstü bilgisayarlar! Yeni yıla yepyeni bir bilgisayarla girmek isteyen oyun severler, dünyaca ünlü NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi grafik işlemciler sayesinde ihtiyaç duyulan üst düzey güç, performans ve grafik özelliklerini bir arada bulma şansı yakalıyor.
30.12.2022 Advertorial
MSI ile okula dönüş fırsatları
MSI ile okula dönüş fırsatları GeForce RTX 30 serisi, oyuncular ve tasarımcılar için dünyanın en güçlü laptoplarına güç veriyor. NVIDIA’nın 2.nesil RTX mimarisi olan ödül sahibi Ampere teknolojisinin yeni RT ve Tensor çekirdeklerinin yanı sıra en gerçekçi RayTracing ve AI özellikleri ile mükemmel seçim.
22.08.2022 Advertorial
Üniversitede kaset skandalı! Eski rektöre beraat, daire başkanına 5 yıl hapis
Üniversitede kaset skandalı! Eski rektöre beraat, daire başkanına 5 yıl hapis Akdeniz Üniversitesi'ndeki (AÜ) 'kaset skandalı' olayında, eski rektör İsrafil Kurtcephe'ye yönelik gizli görüntü çekmek, bu görüntülerin ifşa edilmesi ve şantaj suçlamalarıyla yargılanan eski personel daire başkanı Hüsnü Gülez 5 yıl, AÜ Döner Sermaye İşletmesi müdürü Hacer Doğru ise 3 yıl 4 ay hapis cezası aldı. Eski rektör Prof. Dr. Kurtcephe ve işçi kadrosuna atanan S.A. ile Ziraat Fakültesi'nde görevli S.D. beraat etti.
22.06.2022 Gündem
Üniversitede kaset skandalında eski personel başkanına 'şantaj' suçlaması
Üniversitede kaset skandalında eski personel başkanına 'şantaj' suçlaması Akdeniz Üniversitesi'ndeki kaset skandalına ilişkin 'özel hayatın gizliliğini ihlal', 'gizli görüntü çekilmesi ve bu görüntülerin yayılması' suçlamasıyla 8 yıla kadar hapsi istenen eski personel daire başkanı H.G., 'şantaj' suçundan da yargılanacak. H.G. hakkında 3 suçtan istenen hapis cezası 11 yıla çıktı.
14.06.2022 Gündem
Üniversitedeki 'kaset skandalı!
Üniversitedeki 'kaset skandalı! Akdeniz Üniversitesi yönetimi, 2014 yılında eski rektör İsrafil Kurtcephe'nin kadro karşılığı cinsel ilişkiyle suçlandığı davanın sanıklarından eski personel daire başkanı H.G. hakkındaki yeni suçlamalar üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma sonunda ilahiyat fakültesinde görev yapan H.G. açığa alındı.
27.04.2022 Gündem
MSI 12. Intel Nesil işlemcili ve RTX 3080 Ti ve 3070 Ti laptop modellerini satışa sundu
MSI 12. Intel Nesil işlemcili ve RTX 3080 Ti ve 3070 Ti laptop modellerini satışa sundu MSI 12. Intel Nesil işlemcili ve RTX 3080 Ti ve 3070 Ti laptop modellerini tüm dünya ile aynı anda Türkiye pazarında satışa sundu. Üstelik bu ürünleri satın alanlar, 600 TL ‘lik Steam Kodu’na da sahip oluyor!
2.02.2022 Teknoloji
Webcam Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Webcam Ne İşe Yarar?
Webcam Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Webcam Ne İşe Yarar? Pek çok kişinin eski dönemlerden günümüze kadar bildiği kelimeler içerisinde webcam gelir. Aynı zamanda bilmeyenler de bunun tam olarak ne anlama geldiğini internet üzerinden araştırıyor. Peki webcam ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Webcam ne işe yarar tüm detayları ile derledik.
6.11.2021 Eğitim
13 Ocak Çarşamba BİM aktüel ürünleri neler? BİM Çarşamba günü indirimleri, kampanyaları
13 Ocak Çarşamba BİM aktüel ürünleri neler? BİM Çarşamba günü indirimleri, kampanyaları BİM'de bu Çarşamba hangi ürünler indirimde? Her hafta binlerce ürün en uygun fiyata vatandaşa sunuluyor. BİM 13 Ocak Çarşamba kampanyada ola ürünler araştırılıyor. Mutfak eşyasından, teknolojik ürünlere, gıdadan tekstile birçok farklı ürün BİM'de satışa çıkıyor. Bu hafta 13 Ocak'ta 3’lü Tanja Yumak, Kazak Tüy Toplama Makinesi, El Dikiş Makinesi, Ebatlı Yuvarlak Kesici, Büyük Ayıcık Amigurumi Kiti, Nakışa Başlangıç Kiti, 2’li Amigurumi El Örmesi Kiti, Makara Seti 10’lu, 2’li Örgü Şişi, Örgü Aparat Seti, Çelik Misinalı Şiş, Silikon Saplı Tığ Seti 7’li, Kadife Havlu Kanaviçe Kiti, Kaneviçe Kiti gibi çeşitli malzemeler BİM'de yerini alıyor. İşte, 13 Ocak Çarşamba 2021 aktüel ürünler...
12.01.2021 Ekonomi
Tüketici teknolojisi pazarında Kovid-19 etkisi: Bilgisayar ve webcam satışları arttı
Tüketici teknolojisi pazarında Kovid-19 etkisi: Bilgisayar ve webcam satışları arttı Türkiye'deki tüketici teknolojisi pazarı, ilk çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20,8 büyüyerek 17,2 milyar liralık ciroya ulaştı. Kovid-19 etkisiyle satışı en fazla artan ürünler masaüstü bilgisayar, webcam ve dizüstü bilgisayar oldu.
7.06.2020 Ekonomi
Logitech, Evden Çalışma ekosistemini ve gelecek trendlerini  online basın toplantısıyla değerlendirdi
Logitech, Evden Çalışma ekosistemini ve gelecek trendlerini online basın toplantısıyla değerlendirdi Logitech, 14 Nisan Salı günü Türkiye’nin ilk geniş katılımlı online basın toplantısını gerçekleştirdi. Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Logitech, Evden Çalışma ekosistemine katkıda bulunan markalarını ve en son teknolojilerle donatılmış ürünlerini tanıttı. Toplantının ikinci bölümünde Teknoloji İletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay’ın da katılımıyla gelecek öngörüleri paylaşıldı.
15.04.2020 Teknoloji
Ev yapımı dizi zamanı
Ev yapımı dizi zamanı TRT 1, ‘Seksenler’, ‘Tutunamayanlar’ ve ‘Kalk Gidelim’ dizilerini evden çekmeye başladı. Yetkililer, “Senaryo yazımına başlarken, aynı zamanda da evlere teknik malzemeler koymaya başladık” dedi
7.04.2020 Cadde
Emirhan: Şampiyonluğu hayal ediyorum
Emirhan: Şampiyonluğu hayal ediyorum Bursaspor'un başarılı oyuncusu Emirhan Aydoğan, Demirören Haber Ajansı (DHA) aracılığıyla özel açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 1.Lig
Beyazıt Öztürk kimdir? Beyazıt Öztürk biyografisi
Beyazıt Öztürk kimdir? Beyazıt Öztürk biyografisi Herkes onu Kanal D ekranında sunduğu Beyaz Show ile tanıdı! Söylediği Gemilerde Talim var adlı şarkıyı seslendirmesi ile hatırladı. Yalan Dünya adlı dizide hayat verdiği Rıza Kocabaş karakteri ile oyunculuk konusunda da ne kadar yetenekli olduğunu ispatladı. Şu sıralar O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan Beyazıt Öztürk yarışmada yaptığı espiriler ile jüri ve seyirciyi kırıp geçiriyor. Peki Beyazıt Öztürk kimdir? İşte Beyazıt Öztürk hakkında merak edilenler...
3.02.2020 Gündem
Beyazıt Öztürk kaç yaşında? Beyaz nereli, kaç kardeş?
Beyazıt Öztürk kaç yaşında? Beyaz nereli, kaç kardeş? O Ses Türkiye yarışmasının jürilerinden biri olan Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969'da Bolu'da doğdu. Sunucu, şovmen, televizyon ve radyo programcısı olan Beyaz, aslen Artvinli. Memur bir ailenin ikinci oğlu olarak dünyaya geldi. Baba tarafından Gürcü asıllıdır. 1,84 m boyunda olan Beyazıt Öztürk'ün yaşamına dair diğer bilinenler haberimizde...
6.11.2019 Gündem
İnovasyon şova devam
İnovasyon şova devam Tüketici elektroniği fuarı IFA 2019, markaların yeni inovasyonlarına sahne oluyor. 6-11 Eylül tarihleri arasında Berlin’de açık kalacak olan fuarda pek çok yeni ürün tanıtıldı. Beyaz eşya, elektronik ve televizyon markaları, inovasyonlarını tüketiciyle buluşturuyor. Yeni ve ilginç ürünleri toparladık...
7.09.2019 Ekonomi
Beyazıt Öztürk kimdir? Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye'de jüri koltuğu'nda!
Beyazıt Öztürk kimdir? Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye'de jüri koltuğu'nda! Türkiye'de çok sevilen isimlerden biri olan Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye'de bu sezon jüri koltuğunda oturuyor. Radyo programcılığı yaparak adından söz ettiren Beyazıt Öztürk son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan talk şov programı ile ününe ün kattı. Başarılı şovmen son olarak bu akşam ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye, ses yarışmasında jüri koltuğunda oturacak. Peki Beyazıt Öztürk kimdir?
6.10.2018 Gündem
A101 uygun fiyata GM 8 Go satacak
A101 uygun fiyata GM 8 Go satacak A101, uygun fiyata General Mobile'ın GM 8 Go adlı cihazını satacak. A101 bunun yanında Acer dizüstü bilgisayar ve Hi-Level çift girişli USB belleği de kullanıcılarına sunacak.
3.09.2018 Teknoloji
Razer Kiyo webcam inceleme: Canlı yayın yapanlar için hayat kurtarıcı
Razer Kiyo webcam inceleme: Canlı yayın yapanlar için hayat kurtarıcı Razer’ın üst düzey yayıncılar tarafından tasarlanan, ayarlanabilir ring ışıklı ve 60 fps video kaydedebilen masaüstü yayıncı kamerası Kiyo’yu sizler için inceledik.
25.06.2018 Teknoloji
Bilgisayar Temizliğinde Bunlara Dikkat!
Bilgisayar Temizliğinde Bunlara Dikkat! Yaşamımızda artık hemen hemen her gün elimizin değdiği başlıca teknolojik ürünlerden biri olan bilgisayarlar sayesinde birçok işi çok daha kısa zamanda görebiliyor ve bilgilerimizi depolayabiliyoruz...
27.03.2018 Püf Noktaları
YouTube'ta masaüstünden canlı yayın yapmak daha kolay hale geliyor
YouTube'ta masaüstünden canlı yayın yapmak daha kolay hale geliyor YouTube, yayıncılara ekstra bir yazılım indirmeden kendi web kameralarından canlı yayın akışı sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma sunuyor. Bu sayede direkt webcam üzerinden YouTube'ta canlı yayın yapabileceksiniz.
21.03.2018 Teknoloji
Son dakika... Irma Kasırgası yıkıp geçiyor! İlk görüntüler geldi...
Son dakika... Irma Kasırgası yıkıp geçiyor! İlk görüntüler geldi... Karayipler'de 300 kilometre hızı ulaşan fırtınayla karaya çıkan kasırga, evleri yıktı, şehirleri elektriksiz bıraktı. Bazı adalarla iletişim koptu, gelen ilk görüntüler St Barthelemy'nin tümüyle sular altında kaldığını gösteriyor. Amerikan Ulusal Kasırga Merkezi (NHC), Bahamalar ve Dominik Cumhuriyeti'nde su seviyesinin 6 metreyi bulacağını duyurdu. Kasırga nedeniyle uçakların rotaları değiştiriliyor. Papa'yı Kolombiya'ya götüren uçak, Porto Riko üzerinden geçemedi. Büyük bir felaket getirmesinden korkulan kasırganın seyrini dakika dakika aktarıyoruz.
6.09.2017 Dünya
Son dakika... Irma Kasırgası yıkıp geçiyor! İlk görüntüler geldi...
Son dakika... Irma Kasırgası yıkıp geçiyor! İlk görüntüler geldi... Karayipler'de 300 kilometre hızı ulaşan fırtınayla karaya çıkan kasırga, evleri yıktı, şehirleri elektriksiz bıraktı. Bazı adalarla iletişim koptu, gelen ilk görüntüler St Barthelemy'nin tümüyle sular altında kaldığını gösteriyor. Amerikan Ulusal Kasırga Merkezi (NHC), Bahamalar ve Dominik Cumhuriyeti'nde su seviyesinin 6 metreyi bulacağını duyurdu. Kasırga nedeniyle uçakların rotaları değiştiriliyor. Papa'yı Kolombiya'ya götüren uçak, Porto Riko üzerinden geçemedi. Büyük bir felaket getirmesinden korkulan kasırganın seyrini dakika dakika aktarıyoruz.
6.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Webcam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.