Beşiktaş'tan Aboubakar'ın yerine dünya yıldızı golcü!
Beşiktaş'tan Aboubakar'ın yerine dünya yıldızı golcü! Ara transfer döneminde Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlayan Beşiktaş, golcü arayışlarına başladı. Bu gelişmenin ardından dünya yıldızı bir ismin Beşiktaş'a kiralık olarak önerildiği öğrenildi.
19.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe dünyaca ünlü iki yıldızın peşinde! Transferde umutlandıran gelişme
Fenerbahçe dünyaca ünlü iki yıldızın peşinde! Transferde umutlandıran gelişme Fenerbahçe, Ocak transfer döneminde Michy Batshuayi ve Joshua King'in takımdan ayrılma ihtimaline karşılık dünyaca ünlü iki ismi gündemine aldı.
18.11.2023 Fenerbahçe
Son dakika - Dortmund'da futbolcular, Beşiktaş taraftarlarına direnemedi! Kulaklarını tıkadı
Son dakika - Dortmund'da futbolcular, Beşiktaş taraftarlarına direnemedi! Kulaklarını tıkadı Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Beşiktaş Dortmund ile karşı karşıya gelirken sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Siyah-beyazlı taraftarlarının oluşturduğu atmosfer büyük ilgi gördü. Alman takımında futbolcular gürültüden etkilenirken o anlar kameralara yansıdı. Öte yandan siyah-beyazlı kulübün maç hasılatı ortaya çıktı.
16.09.2021 Beşiktaş
Timo Werner'in Chelsea formasıyla ilk golü...
Timo Werner'in Chelsea formasıyla ilk golü... Chelsea'nin yeni transferi Timo Werner Amex Stadyumu'nda Brighton ile oynanan hazırlık maçında Chelsea formasıyla ilk golünü attı. Maç 1-1 berabere sonuçlandı.
2.09.2020 Futbol
Timo Werner Chelsea'deki ilk idmanına çıktı
Timo Werner Chelsea'deki ilk idmanına çıktı RB Leipzig'den transfer olan Timo Werner'in Chelsea'deki ilk antrenmanına göz atın.
30.07.2020 Futbol