Whatsapp Web

Whatsapp Web

Son dakika whatsapp web haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan whatsapp web gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan whatsapp web haber sayfamızda...

Whatsapp Web

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 180 whatsapp web haberi bulunmuştur.
WhatsApp Çevrimiçi Kapatma 2024: Android ve iOS WhatsApp Son Görülme Nasıl Gizlenir?
WhatsApp Çevrimiçi Kapatma 2024: Android ve iOS WhatsApp Son Görülme Nasıl Gizlenir? Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp hayatımıza girdiğinden beri vazgeçilmez uygulamalar arasında yer alıyor. Resim, fotoğraf ve belge gibi birçok medya paylaşımına olanak sağlayan anlık mesajlaşma uygulamasının kendine has özellikleri bulunuyor. Bunların başında çevrimiçi olma ve son görülme zamanı var. Ancak WhatsApp çevrimiçi ve son görülme özelliğini kapatmak isteyenler için ayrı bir seçenek de sunulmuş durumda. 2024 WhatsApp son görülme nasıl gizlenir? WhatsApp çevrimiçi kapatma konusu hakkında detaylı bilgi almak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Teknoloji
WhatsApp Web Giriş 2024: WhatsApp Web Kod ile Giriş Nasıl Yapılır?
WhatsApp Web Giriş 2024: WhatsApp Web Kod ile Giriş Nasıl Yapılır? Dünyanın en çok kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp Android ve iOS tabanlı cihazlar dışında kullanıcılarına masaüstü bilgisayar aracılığı ile WhatsApp web giriş yapma imkanı sunuyor. WhatsApp Web giriş QR kodu ile yapılıyor. WhatsApp Web kod ile giriş nasıl yapılır? WhatsApp Web giriş hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için konu ile ilgili içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Teknoloji
WhatsApp krizi! Şirket ve Bakanlıktan ilk açıklama
WhatsApp krizi! Şirket ve Bakanlıktan ilk açıklama Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp Türkiye saati ile 10.00 sularında çöktü, saat 12.00 sularında ise erişim sağlandı. Firmadan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Öte yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı DR. Ömer Fatih Sayan 'Whatsapp servislerinde global kaynaklı kesinti yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" açıklaması geldi.
25.10.2022 Ekonomi
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ, WP SORUNU DÜZELDİ Mİ? 28 Nisan WhatsApp Web sorun mu var? Açıklama geldi...
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ, WP SORUNU DÜZELDİ Mİ? 28 Nisan WhatsApp Web sorun mu var? Açıklama geldi... Son dakika haberlere göre, popüler mesajlaşma platformu WhatsApp'da 28 Nisan akşamı erişim sorunu yaşanmaya başladı. Mesajların iletilmediği ve WhatsApp Web'in açılmadığı öne sürüldü. Peki, WhatsApp Web çöktü mü, neden açılmıyor, WP çöktü mü? WhatsApp neden açılmıyor?
28.04.2022 Gündem
WhatsApp yeni özelliğini duyurdu
WhatsApp yeni özelliğini duyurdu Dünyanın en ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp, masaüstü versiyonu için yeni özelliğini Twitter’dan duyurdu.
4.11.2021 Teknoloji
WhatsApp'ın çoklu cihaz desteği 'üzecek'
WhatsApp'ın çoklu cihaz desteği 'üzecek' WhatsApp'ın çoklu cihaz desteğinin geleceği duyurulduğu andan itibaren kullanıcılar keyiflenmişti. Bu sayede cihaz bağımlılığının önüne geçen WhatsApp, verdiği kararla üzecek gibi duruyor.
22.06.2021 Teknoloji
Son Dakika Haberler: WhatsApp, Facebook ve Instagram çöktü!
Son Dakika Haberler: WhatsApp, Facebook ve Instagram çöktü! Gelen son dakika haberlerine göre sosyal ağlar çöktü. Linklere giremediklerini bildiren kullanıcılar bulunuyor.
19.06.2021 Teknoloji
Bilgisayara Whatsapp Nasıl İndirilir? Bilgisayarda Whatsapp Nasıl Kullanılır?
Bilgisayara Whatsapp Nasıl İndirilir? Bilgisayarda Whatsapp Nasıl Kullanılır? Mobil uygulamalardan biri olan Whatsapp, herkesin merak ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Günümüzde telefon uygulamaları bilgisayarlarda da kullanılabiliyor. Özellikle Whatsapp uygulamasını bilgisayarlarda kullanmak isteyenler, bilgisayarlarda nasıl çalıştıracağını bilmiyor. Bilgisayara whatsapp nasıl indirilir? Bilgisayarda whatsapp nasıl kullanılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
11.05.2021 Teknoloji
Telegram güncellemesiyle yeni özellikler kazandı
Telegram güncellemesiyle yeni özellikler kazandı WhatsApp'ın en büyük rakipleri arasında yer alan Telegram, yeni güncellemesine kavuştu. Güncelleme kapsamında Telegram, ödemeler, planlanmış sesli sohbetler, yeni web Telegram ve pek çok özelliğe kavuştu. İşte Telegram'ın kazandığı yeni özellikler.
28.04.2021 Teknoloji
WhatsApp Web için 'tek telefona olan bağlılığı' sona erebilir
WhatsApp Web için 'tek telefona olan bağlılığı' sona erebilir WhatsApp Web için yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda popüler mesajlaşma uygulamasının masaüstü versiyonu yeni bir şekilde kullanıcıların karşısına çıkabilir.
24.03.2021 Teknoloji
22 yıla kadar hapsi istenen Necati Şaşmaz beraat etti
22 yıla kadar hapsi istenen Necati Şaşmaz beraat etti Boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz'ın konuşmalarını habersiz olarak 11 defa telefonuna kaydettiği iddiasıyla yargılanan oyuncu Necati Şaşmaz tüm suçlamalardan ayrı ayrı beraat etti.
15.02.2021 Cadde
WhatsApp ile Telegram arasındaki farklar nelerdir?
WhatsApp ile Telegram arasındaki farklar nelerdir? Son zamanlarda gündem maddelerinden biri olan telefon uygulamaları hakkında tartışmalar sürüyor. WhatsApp'ın yeni sözleşmesi kafa karıştırırken, ülkemizde diğer mesajlaşma uygulamalarına yönelim arttı. Büyük ilgi görmeye başlayan uygulamalardan biri de Telegram. Peki WhatsApp ile Telegram arasındaki farklar nelerdir? İşte WhatsApp ve Telegram'ın özellikleri...
20.01.2021 Teknoloji
Son dakika... Yargıtay'dan çok tartışılacak whatsapp kararı! Aldatılan eş...
Son dakika... Yargıtay'dan çok tartışılacak whatsapp kararı! Aldatılan eş... Gelen son dakika haberine göre, Yargıtay, boşanma davası açtığı eşine ait yazışmaları izinsiz şekilde “whatsapp web” uygulamasından alıp mahkemeye sunan kocaya ceza verilmesi gerektiğine hükmetti.
17.11.2020 Gündem
Herkes bu özelliği bekliyordu! WhatsApp'ta artık süresiz
Herkes bu özelliği bekliyordu! WhatsApp'ta artık süresiz Dünyanın en çok kullanılan, 1 milyardan fazla kullanıcı olan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a gelen yeni bir özellik sayesinde mesajlaştığınız kişilere artık bakın ne yapabileceksiniz? İşte WhatsApp'ın en yeni özelliği...
26.10.2020 Teknoloji
Whatsapp Zoom’un yerini alabilir
Whatsapp Zoom’un yerini alabilir Whatsapp Web’e görüntülü ve sesli arama özelliği geliyor.
20.10.2020 Teknoloji
WhatsApp Web'e parmak iziyle giriş özelliği geliyor
WhatsApp Web'e parmak iziyle giriş özelliği geliyor Dünyada milyarlarca kişinin kullandığı WhatsApp, masaüstü sürümü için parmak iziyle giriş özelliğini test ediyor. Bu özellikle firma ekstra bir güvenlik önlemi oluşturmayı amaçlıyor.
18.09.2020 Teknoloji
WhatsApp'ta güvenlik skandalı! Almanya mesajları okuyor...
WhatsApp'ta güvenlik skandalı! Almanya mesajları okuyor... Almanya'da İçişleri Bakanlığına bağlı Federal Suç Dairesinin WhatsApp mesajlarını takip edebildiği iddia edildi. Alman devletinin WhatsApp mesajlarını okuduğunun yayınlanan haberle ortaya çıkması üzerine güvenlik tartışmaları başladı.
23.07.2020 Dünya
WhatsApp'ta artık yazdığınızı kimse göremeyecek!
WhatsApp'ta artık yazdığınızı kimse göremeyecek! Popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp'ın çok az kişinin bildiği bir yönü ortaya çıktı!
20.07.2020 Teknoloji
WhatsApp çöktü mü? WhatsApp WEB'e neden erişilemiyor, mesaj gönderilemiyor?
WhatsApp çöktü mü? WhatsApp WEB'e neden erişilemiyor, mesaj gönderilemiyor? Dünya genelinde milyonlarca insanın kullandığı mobil sohbet uygulaması WhatsApp'ta saat 23:15'den beri erişim sorunu yaşanıyor. WhatsApp kullananlar uygulamayı kullanmakta sıkıntı yaşıyor. Gönderilen fotoğraflar açılmazken şimdi binlerce kişi "Whatsapp çöktü mü? Neden erişlemiyor?" sorusunu yoğun bir şekilde iletiyor.
14.07.2020 Gündem
WhatsApp Web sonunda beklenen özelliğe kavuştu! Karanlık mod geldi...
WhatsApp Web sonunda beklenen özelliğe kavuştu! Karanlık mod geldi... Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, masaüstü platformu için beklenen özelliği yayınladı. Artık WhatsApp Web'de karanlık mod özelliği kullanılabiliyor.
9.07.2020 Sosyalmedya
WhatsApp Web'e karanlık mod geldi! WhatsApp Web'de karanlık mod nasıl açılır?
WhatsApp Web'e karanlık mod geldi! WhatsApp Web'de karanlık mod nasıl açılır? Uzun zamandır beklenen beklenen WhatsApp özelliklerinden biri olan karanlık mod sonunda kullanıma açıldı. Fakat WhatsApp'ın kendi yayınladığı bir güncelleme ile değil. 3. parti yazılımcılar tarafından geliştirilen mod sayesinde artık WhatsApp Web'i karanlık modda kullanabileceğiz. WhatsApp karanlık mod nasıl yapılır? WhatsApp karanlık moda nasıl geçilir. WhatsApp karanlık mod nasıl uygulanır? WhatsApp Web karanlık mod nasıl yapılır? WhatsApp karanlık mod nasıl yüklenir? WhatsApp Web karanlık mod nasıl yüklenir?
19.03.2020 Sosyalmedya
WhatsApp Web nasıl kullanılır? WhatsApp Web'e nasıl girilir?
WhatsApp Web nasıl kullanılır? WhatsApp Web'e nasıl girilir? Dünya genelinde yaklaşık 1 milyar aktif kullanıcı sayısına ulaşan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp' ın Web versiyonu ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki WhatsApp Web nasıl kullanılır?
10.06.2019 Gündem
WhatsApp Web'e Resim içinde Resim özelliği geldi
WhatsApp Web'e Resim içinde Resim özelliği geldi Son aylarda WhatsApp, Web sürümü için yeni ve önemli bir güncelleme üzerinde çalışıyordu. Yayınlanan güncelleme ile daha önceden Android ve iOS kullanıcılarına sunulan Picture-in-Picture (Resim içinde Resim) modu WhatsApp Web'e de geldi.
21.12.2018 Teknoloji
Apple, 2018'in en iyilerini sunar
Apple, 2018'in en iyilerini sunar Bu yıl dünyada eğlence kültürünü şekillendirmiş uygulamalar, oyunlar, müzik, filmler, TV programları, podcast'ler ve daha fazlası.
WhatsApp, zararlı linkler hakkında kullanıcıları uyaracak
WhatsApp, zararlı linkler hakkında kullanıcıları uyaracak WhatsApp, sahte ve zararlı linklerin yayılmasını engellemek için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. WhatsApp, şüpheli ve zararlı linkler hakkında kullanıcıları uyaracak.
9.07.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Web ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.