William Barr

William Barr

Son dakika William Barr haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan William Barr gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan William Barr haber sayfamızda...

William Barr

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 93 william barr haberi bulunmuştur.
'Trump, Kongre baskınına gidenlerin silahlı olduğunu biliyordu'
'Trump, Kongre baskınına gidenlerin silahlı olduğunu biliyordu' 6 Ocak 2021'deki Kongre Baskını sırasında yaşananlara ilişkin ifade veren eski bir Beyaz Saray çalışanı, Donald Trump'ın, destekçilerini Kongre'ye yönlendirirken üzerlerinde silah taşıdıklarını bildiğini söyledi.
29.06.2022 Dünya
Sapık milyarderin son telefon konuşması! Ölmeden önce onu aramış...
Sapık milyarderin son telefon konuşması! Ölmeden önce onu aramış... ABD’li sapık milyarder Jeffrey Epstein’in hapisteki son günlerini gün yüzüne çıkaran yeni belgeler ortaya çıktı. New York Times gazetesinin ulaştığı ve bomba etkisi yaratan belgeler, Epstein hapishanede intihar etmeden önceki son gününe ışık tutuyor.
27.11.2021 Dünya
Trump yönetimi, Washington Post muhabirlerinin telefonlarını takip etmiş
Trump yönetimi, Washington Post muhabirlerinin telefonlarını takip etmiş Washington Post'un sorumlu direktörü Cameron Barr, yaptığı açıklamada "Devlet gücünün bu şekilde gazetecilerin iletişimlerine erişim sağlamak için kullanılması bizi çok tedirgin ediyor" dedi
8.05.2021 Dünya
ABD'de Pensacola Hava Üssü saldırısının mağdurları Suudi Arabistan'a dava açtı
ABD'de Pensacola Hava Üssü saldırısının mağdurları Suudi Arabistan'a dava açtı Suudi Arabistanlı bir teğmenin, ABD’deki Pensacola Donanma Hava Üssü’nde iki yıl önce düzenlediği silahlı saldırıda ölen askerlerin aileleri ile yaralanan askerler Riyad yönetimine dava açtı.
22.02.2021 Dünya
Son dakika... Seçimi kazandığını ilan etti! Trump'ın korktuğu başına geldi
Son dakika... Seçimi kazandığını ilan etti! Trump'ın korktuğu başına geldi Son dakika gelen bir habere göre; oy sayımının sonuna gelinirken Georgia'da ikinci Demokrat aday da ipi göğüslediğini açıkladı. Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi de Ossof'un seçimi kazandığını açıkladı ve böylece Senato'da da çoğunluk Demokratlar'a geçti. Bıçak sırtında ilerleyen yarışta haritanın hızlı bir şekilde renk değiştirmesiyle, Trump ve partisi Cumhuriyetçiler için kabus şimdi başlıyor.
6.01.2021 Dünya
Af dalgası sürüyor
Af dalgası sürüyor ABD Başkanı Trump, görevdeki son günlerinde kendisine ve Cumhuriyetçi Parti’ye yakın isimleri affetmeye devam ediyor. Trump son olarak eski danışmanının da içinde olduğu 20 kişi için af çıkardı.
24.12.2020 Dünya
Trump'tan dikkat çeken af kararı!
Trump'tan dikkat çeken af kararı! ABD Başkanı Donald Trump, Rusya soruşturması kapsamında suçlu bulunan George Papadopoulos ve Alex van der Zwaan'ın da aralarında yer aldığı 20 kişiye özel başkanlık affı çıkardı.
23.12.2020 Dünya
ABD, Lockerbie faciasıyla ilgili bir kişi hakkında suçlamada bulundu
ABD, Lockerbie faciasıyla ilgili bir kişi hakkında suçlamada bulundu ABD Adalet Bakanlığı, 1988'de İskoçya'nın Lockerbie kasabası üzerinde bomba yerleştirilmiş yolcu uçağının patlatılmasına ilişkin bir şüpheli hakkında suçlamada bulundu.
22.12.2020 Dünya
Son dakika... ABD Adalet Bakanı'ndan Hunter Biden ve seçim açıklaması
Son dakika... ABD Adalet Bakanı'ndan Hunter Biden ve seçim açıklaması ABD Adalet Bakanı William Barr, ABD’nin seçilmiş başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden hakkında vergiler nedeniyle açılan soruşturma için özel savcı atamaya gerek olmadığını söyledi.
21.12.2020 Dünya
ABD, Lockerbie faciasıyla ilişkin yeni suçlamalara hazırlanıyor
ABD, Lockerbie faciasıyla ilişkin yeni suçlamalara hazırlanıyor ABD Adalet Bakanlığının, 1988'de İskoçya'nın Lockerbie kasabası üzerinde, içine bomba yerleştirilen yolcu uçağının patlatılmasıyla ilgili yeni suçlamalarda bulunacağı bildirildi.
17.12.2020 Dünya
İstenmeyen bakan istifa etti
İstenmeyen bakan istifa etti ABD Başkanı Donald Trump, görevden almayı düşündüğü belirtilen Adalet Bakanı William Barr’ın istifa mektubunu sunduğunu açıkladı.
16.12.2020 Dünya
Adalet Bakanı Barr’ı kovmak istedi iddiası
Adalet Bakanı Barr’ı kovmak istedi iddiası ABD Başkanı Donald Trump’ın, önceki gün Beyaz Saray’da yaptığı toplantıda Adalet Bakanı William Barr’ın kovulmasını gündeme getirdiği iddia edildi.
14.12.2020 Dünya
Bomba iddia! Trump o ismi kovmak istiyor...
Bomba iddia! Trump o ismi kovmak istiyor... ABD Başkanı Donald Trump'ın, dün Beyaz Saray'da yaptığı toplantıda Adalet Bakanı William Barr'ın kovulmasını gündeme getirdiği iddia edildi.
12.12.2020 Dünya
Trump'tan Adalet Bakanı Barr'a "seçimlerde yaygın usulsüzlük" eleştirisi!
Trump'tan Adalet Bakanı Barr'a "seçimlerde yaygın usulsüzlük" eleştirisi! ABD Başkanı Donald Trump, Adalet Bakanı William Barr'ın "seçimlerde yaygın usulsüzlük göremedik" şeklindeki açıklamasını eleştirerek, Adalet Bakanlığının yeterince yakın bakması durumunda "yaygın hile" kanıtlarına ulaşacağını söyledi.
3.12.2020 Dünya
Son dakika: ABD seçimleri için resmi açıklama geldi
Son dakika: ABD seçimleri için resmi açıklama geldi Gelen son dakika haberine göre; ABD Adalet Bakanı William Barr, 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçiminde sonuçları değiştirecek düzeyde bir usulsüzlük tespit etmediklerini söyledi.
1.12.2020 Dünya
Salvador Cienfuegos davası düşüyor
Salvador Cienfuegos davası düşüyor ABD Adalet Bakanlığı, eski Meksika Savunma Bakanı Salvador Cienfuegos hakkında görülen uyuşturucu kaçakçılığı ve para aklama davasını düşüreceğini duyurdu.
18.11.2020 Dünya
Sancılı süreç
Sancılı süreç ABD’de seçilmiş başkan Joe Biden’ın göreve geliş süreci oldukça sancılı olacak. Trump’ın yolsuzluk iddialarının ardından Adalet Bakanı Barr’ın bu iddiaların soruşturulması talimatı vermesi ortalığı karıştırdı
11.11.2020 Dünya
Son dakika: ABD seçim sonuçları dünyanın gündeminde! Beklenen açıklama geldi...
Son dakika: ABD seçim sonuçları dünyanın gündeminde! Beklenen açıklama geldi... Gelen son dakika haberlerine göre; ABD'de bıçak sırtındaki eyaletlerde fotofinişe yaklaşıldı, seçimin kaderini çizecek sonuç belli oldu. Türkiye'den seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklama geldi. Almanya ise ABD lideri Trump'a açık bir 'yenilgi' mesajı verdi. Washington Post'un gizli servis haberi ise gündemi değiştirdi. Öte yandan ABD başkanlık yarışında her iki aday için de kritik öneme sahip olan ve Demokrat Joe Biden'ın az farkla öne geçtiği Georgia eyaletinde oylar yeninden sayılacak. Öte yandan Joe Biden'dan beklenen açıklama geldi.
7.11.2020 Dünya
Trump'a büyük şok! 950 sayfalık rapor yayımlandı
Trump'a büyük şok! 950 sayfalık rapor yayımlandı ABD Senatosu İstihbarat Komitesi, Rusya ile Başkan Donald Trump'ın 2016'daki seçim kampanyası arasında "önemli bağlar" olduğunun vurgulandığı bir rapor yayımladı.
18.08.2020 Dünya
Maske takmayı reddetti, koronavirüse yakalandı
Maske takmayı reddetti, koronavirüse yakalandı ABD'de maske takma uygulamasını reddeden isimlerden Cumhuriyetçi Kongre üyesi Louie Gohmert, koronavirüse yakalandı. Bu durum Kongre’nin başka üyelerinin de virüse yakalanmış olabileceği endişesine neden oldu.
30.07.2020 Dünya
ABD'den iki Çinli hackera corona virüs aşısı suçlaması
ABD'den iki Çinli hackera corona virüs aşısı suçlaması ABD'nin, iki Çinli hackerı ticaret sırlarını çalmak ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı üzerine çalışan şirketleri hedef almakla suçladığı bildirildi.
21.07.2020 Dünya
Trump, organize suç örgütü MS-13 mensubunun idamını istediklerini açıkladı
Trump, organize suç örgütü MS-13 mensubunun idamını istediklerini açıkladı ABD Başkanı Donald Trump, organize suç örgütü Mara Salvatrucha'ya (MS-13) yönelik operasyonda yakalanan kişinin idama çarptırılması için çalışacaklarını açıkladı.
15.07.2020 Dünya
Trump New York Güney Bölge Başsavcısı Berman'ı görevden aldı
Trump New York Güney Bölge Başsavcısı Berman'ı görevden aldı ABD Başkanı Donald Trump'ın, daha önce kendisine yakın isimleri soruşturan New York Güney Bölge Başsavcısı Geoffrey Berman'ı görevinden aldığı belirtildi.
20.06.2020 Dünya
Trump yönetimi Bolton'ın kitabının yayımlanmaması için dava açtı
Trump yönetimi Bolton'ın kitabının yayımlanmaması için dava açtı ABD'de Donald Trump yönetimi, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın yeni kitabının yayımlanmaması için dava açtı.
16.06.2020 Dünya
Trump kitap çıkmadan tutuştu!
Trump kitap çıkmadan tutuştu! ABD Başkanı, eski danışmanı Bolton'ın yazdığı ve daha piyasaya sürülmeden fırtınalar koparan kitap için "Ne olacağını göreceğiz. Yakında mahkemeye çıkacaklar" dedi.
16.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

William Barr ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.