Wnba

Wnba

Son dakika WNBA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan WNBA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan WNBA haber sayfamızda...

Wnba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 347 wnba haberi bulunmuştur.
Sevgi Uzun, WNBA'de forma giyecek!
Sevgi Uzun, WNBA'de forma giyecek! Fenerbahçe Alagöz Holding'in başarılı basketbolcusu Sevgi Uzun'un 2024 yazında WNBA ekiplerinden Dallas Wings forması giyeceği açıklandı.
23.02.2024 Basketbol
OGM Ormanspor'da hedef dörtlü final!
OGM Ormanspor'da hedef dörtlü final! Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin iddialı takımlarından OGM Ormanspor, bu sezon koyduğu hedeflerden ilkini başarıp Türkiye Kupası’nda sekizli finallere, ligde ilk 4 sırayı alarak katılmayı başardı. Yeşil-Beyazlılar, şimdi de Kupa’da önce ilk 4’ü, sonra da finali hedefliyor.
22.12.2023 Basketbol
Potanın Perileri destan yazdı!
Potanın Perileri destan yazdı! Türkiye’de kadın basketbolu da okullardan çıktı, buralarda kurulan kulüpler bünyesinde kurumsallaşmaya doğru gidildi. 1990’lar ile birlikte büyük bir atılımın içerisine girilirken özellikle kulüpler düzeyinde önemli başarılar yaşandı.
28.10.2023 Skorer
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Başkan Ali Koç'la buluştu
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Başkan Ali Koç'la buluştu Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, FIBA Süper Kupa şampiyonluğunun ardından Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
2.10.2023 Basketbol
Galatasaray, Myisha Hines-Allen'ı transfer etti
Galatasaray, Myisha Hines-Allen'ı transfer etti 27 yaşındaki ABD'li basketbolcu Myisha Hines-Allen, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı ile anlaşma sağladı.
25.09.2023 Basketbol
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski yıldızı Diana Taurasi WNBA’de tarih yazdı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski yıldızı Diana Taurasi WNBA’de tarih yazdı Ülkemizde hem Fenerbahçe hem de Galatasaray forması giyen yıldız basketbolcu Diana Taurasi, Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi’nde (WNBA) tarih yazdı.
4.08.2023 Basketbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
21.07.2023 Diğer
Çukurova, Alina Iagupova ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Çukurova, Alina Iagupova ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Geçtiğimiz sezon hem ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Doğan sezonunda hem de Euroleague'de final oynamayı başaran Çukurova Mersin Yenişehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı gelecek sezon için de iddiasını korumak adına transfer çalışmalarına başladı.
12.06.2023 Basketbol
Euroleague Women'da Breanna Stewart tarihe geçti! Fenerbahçe inanılmaz bir başarıya imza attı
Euroleague Women'da Breanna Stewart tarihe geçti! Fenerbahçe inanılmaz bir başarıya imza attı Fenerbahçe Alagöz, yıllardır beklediği Avrupa şampiyonluğuna uzanırken Breanna Stewart finaller tarihine geçecek müthiş bir performans sergiledi. ABD’de de büyük yankı uyandıran 28 yaşındaki yıldız, görkemli kariyerine büyük bir başarı daha ekledi.
18.04.2023 Basketbol
ÖZEL - Birsel Vardarlı Demirmen: Hepimiz ağlarken Aziz Yıldırım soyunma odasına girdi | LeBron James bizi izledi
ÖZEL - Birsel Vardarlı Demirmen: Hepimiz ağlarken Aziz Yıldırım soyunma odasına girdi | LeBron James bizi izledi Fenerbahçe ve A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın eski kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Vardarlı kaybedilen final sonrası başkan Aziz Yıldırım ile olan anısı anlatırken, LeBron James ile ilgili itirafta bulundu.
13.04.2023 Basketbol
Mirkan Aydın: Hedefimiz ekol olmak
Mirkan Aydın: Hedefimiz ekol olmak Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükseleli 3 yıl olmasına karşın zirveden kopmayan Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü’nün Başkanı Mirkan Aydın, “Artık öğrencilerimizin hayal edebilecekleri bir vizyon koymamız gerektiğini düşündük ve basketbol takımını kurduk. Kısa süre içinde de onların formasını giymenin hayallerini süsleyen bir takım haline geldik Hedefimiz ekol olmak" dedi.
5.01.2023 Basketbol
Serdar Çevirgen: Bizde geri adım olmaz
Serdar Çevirgen: Bizde geri adım olmaz Finalde Fenerbahçe Alagöz'ü devirerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine taşıyan Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Kulübü Başkanı Serdar Çevirgen, en büyük kupayı müzelerine taşımanın kendilerine büyük sevinç yaşattığını ve kulüp olarak hiç geri adım atmadan, hep yeni şampiyonluklar kazanmak için çalışacaklarını söyledi.
Emma Meesseman, Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlattı! 'Derbi çok havalıydı'
Emma Meesseman, Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlattı! 'Derbi çok havalıydı' WNBA ve Euroleague’in şampiyon yıldızı Emma Meesseman, Fenerbahçe Alagöz’e transfer sürecini Milliyet’le paylaştı, “Her zaman kazanmak isteyen bir insanım. Fenerbahçe ile bu konuda uyum sağladığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe de her alanda kazanmayı hedefleyen bir kulüp” dedi.
25.12.2022 Basketbol
Takasla bırakılan 'ölüm taciri'nden Putin'e destek
Takasla bırakılan 'ölüm taciri'nden Putin'e destek ABD ve Rusya'nın tutuklu takası anlaşmasıyla 8 Aralık'ta ülkesine iade edilen silah tüccarı Viktor Bout, Rus devlet televizyonu RT'ye verdiği röportajda, Rusya'nın Ukrayna'daki işgal harekatına "tam destek verdiğini" söyledi.
11.12.2022 Dünya
‘Ölüm taciri’ daha kaç kişiyi öldürecek?
‘Ölüm taciri’ daha kaç kişiyi öldürecek? ‘Ölüm Taciri’ lakaplı eski Sovyet subayı Viktor Bout, birçok örgüte, yapılanmaya ve hatta devletlere silah satarak dünyanın dört bir yanındaki çatışmaları körükledi. Kurduğu hava filosuyla her seferinde ambargoları delmeyi bildi. Kötü şöhreti Hollywood’a karanlık işleri kitaplara konu olan Bout, ABD’de 12 yıl hapis yattıktan sonra tutuklu takasıyla serbest kaldı. Dünyayı endişelendiren konu ise meşru bir girişimci olduğunu iddia eden Bout’un silah tacirliğine devam edip etmeyeceği.
11.12.2022 Dünya
Dünyanın kilitlendiği an! 'Ölüm taciri' uçaktan indi
Dünyanın kilitlendiği an! 'Ölüm taciri' uçaktan indi Yeryüzünün en iyi kadın basketbolcularından Britney Griner, Rusya'daki çalışma kampından alınıp uçakla Orta Doğu ülkesine getirildi. Washington'dan kalkan bir uçak da aynı havalimanına indi. Kapılar açıldığında, hayatı filmlere konu olan bir isim merdivenin başında göründü.
9.12.2022 Dünya
'Kadın basketbolunun Curry'si' Chelsea Gray, Türkiye tercihini açıkladı!
'Kadın basketbolunun Curry'si' Chelsea Gray, Türkiye tercihini açıkladı! Geçtiğimiz yıl WNBA'de MVP (En değerli oyuncu) ve Dünya Kupası final maçının yıldızı seçilen Chelsea Gray, Türkiye'ye transferinin altında yatan nedenini açıkladı.
7.12.2022 Basketbol
Rusya, ABD'li basketbol yıldızı Brittney Griner'i çalışma kampına gönderdi
Rusya, ABD'li basketbol yıldızı Brittney Griner'i çalışma kampına gönderdi Rusya’da esrar bulundurmak suçundan dokuz yıla mahkum edilen Amerikalı basketbol yıldızı Brittney Griner, bulunduğu cezaevinden, zorunlu çalışma kampı niteliğinde başka bir infaz kurumuna yolluyor.
10.11.2022 Dünya
Jr. NBA Türkiye Ligi, draft organizasyonuyla başladı
Jr. NBA Türkiye Ligi, draft organizasyonuyla başladı 9-12 yaş aralığındaki 1.000’in üzerinde erkek ve kız sporcunun yarışacağı Jr. NBA BİDEV Ligi’nin Draft etkinliği, Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
4.11.2022 NBA
Rusya'da tutuklanmıştı! ABD'li basketbolcuya kötü haber
Rusya'da tutuklanmıştı! ABD'li basketbolcuya kötü haber Moskova Bölge Mahkemesi, uyuşturucu madde bulundurmaktan ve Rusya'ya uyuşturucu madde içeren elektronik sigara kartuşları getirmekten suçlu bulunmasının ardından 9 yıl hapis cezasına çarptırılan ABD'li basketbolcu Brittney Griner'in temyiz başvurusunu reddetti.
25.10.2022 Dünya
Kyrie Irving'den Joe Biden'a çağrı! 'İşini yap'
Kyrie Irving'den Joe Biden'a çağrı! 'İşini yap' NBA'in yıldız isimlerinden Kyrie Irving, ABD Başkanı Joe Biden'a çağrıda bulundu. Moskova'da tutuklanan Brittney Griner hakkında konuşan Kyrie Irving, Joe Biden'a işini yapması hakkında mesaj verdi.
23.10.2022 Basketbol
Dennis Rodman'dan Brittney Griner hamlesi! ABD'den Putin'e büyük teklif
Dennis Rodman'dan Brittney Griner hamlesi! ABD'den Putin'e büyük teklif Eski basketbolcu Dennis Rodman, Rusya'da mahkum edilen ABD'li kadın basketbolcu Brittney Griner'ı kurtarmak için devreye girdi. ABD, Brittney Griner için Rusya'ya büyük bir teklifte bulundu.
23.08.2022 Diğer
ABD devreye girmişti... Rusya'dan Brittney Griner için flaş karar!
ABD devreye girmişti... Rusya'dan Brittney Griner için flaş karar! Rusya’da gözaltına alınan ABD’li kadın basketbolcu Brittney Griner, uyuşturucu madde bulundurmaktan ve Rusya'ya uyuşturucu madde içeren elektronik sigara kartuşları getirmekten suçlu bulmasının ardından 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
4.08.2022 Dünya
40 yaşındaki Diana Taurasi tarihe geçti! Michael Jordan ve Nowitzki sonrası ilk
40 yaşındaki Diana Taurasi tarihe geçti! Michael Jordan ve Nowitzki sonrası ilk Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı Diana Taurasi 40 yaşında tarih yazmaya devam ediyor. WNBA tarihine geçen bir maç çıkaran yıldız isim Michael Jordan'dan sonra bir ilki başardı.
29.07.2022 Basketbol
Rusya tarafından gözaltına alınmıştı! 4 ay sonra ilk kez görüntülendi
Rusya tarafından gözaltına alınmıştı! 4 ay sonra ilk kez görüntülendi WNBA oyuncusu Brittney Griner, Şubat ayı sonunda uyuşturucu suçlamasıyla Rus hükümeti tarafından gözaltına alınmıştı. Ukrayna işgali başlamasından bu yana 4 aydır ailesinin hiç haber alamadığı Griner, Rusya'da yarın hakim karşısına çıkması bekleniyor.
30.06.2022 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Wnba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.