Work And Travel

Work And Travel

Son dakika Work and Travel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Work and Travel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Work and Travel haber sayfamızda...

Work And Travel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 49 work and travel haberi bulunmuştur.
Bulgaristan'a gitmek için İstanbul'a geldi! Kırgız uyruklu genç kız sır oldu
Bulgaristan'a gitmek için İstanbul'a geldi! Kırgız uyruklu genç kız sır oldu Bulgaristan'a gitmek için Kırgızistan'dan, İstanbul'a gelen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Jazgül Shamuratova, iddiaya göre Kadıköy'de ortadan kayboldu. Son olarak 24 ve 25 Haziran'da Kadıköy'de iki esnafın yanında kaldığı bilinen, yanında kaldığı son esnaf tarafından iki kez polis merkezine götürüldüğü iddia edilen Shamuratova'dan, 9 gündür haber alınamıyor.
4.07.2023 Haberler
Bulgaristan'a gitmek için İstanbul'a geldi! Kırgız uyruklu genç kız sır oldu
Bulgaristan'a gitmek için İstanbul'a geldi! Kırgız uyruklu genç kız sır oldu Bulgaristan'a gitmek için 22 Haziran'da Kırgızistan'dan, İstanbul'a gelen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Jazgül Shamuratova, iddiaya göre Kadıköy'de ortadan kayboldu. Son olarak 24 ve 25 Haziran'da Kadıköy'de iki esnafın yanında kaldığı bilinen, yanında kaldığı son esnaf tarafından iki kez polis merkezine götürüldüğü iddia edilen Shamuratova'dan, 25 Haziran'dan beri haber alamayan yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.
4.07.2023 Gündem
Ölüm Yolu'nda korku dolu 3 gün! '1 dakikada saçlarınız bembeyaz oluyor'
Ölüm Yolu'nda korku dolu 3 gün! '1 dakikada saçlarınız bembeyaz oluyor' Çocukluğundan beri hep çok uzaklara gitmenin hayalini kuran Can Sevinç, ilk seyahatlerini Türkiye’de yazları çalışıp biriktirdiği parayla yaptı. Gönüllü işlerde çalışarak konaklama ve yeme masrafları için para ödemeyen gezgin Ölüm Yolu'nda yaşadığı korku dolu anları paylaştı, bütçesi olmayan ama gezmek isteyenlere de tavsiyelerde bulundu.
17.01.2023 Gündem
Wat Nedir, Açılımı Ne Demek? Wat Türkçesi Nedir, Nasıl Yapılır?
Wat Nedir, Açılımı Ne Demek? Wat Türkçesi Nedir, Nasıl Yapılır? WAT, Work And Travel kelimesinin baş harflerinden alınarak kısaltma olarak kullanılır. Work And Travel Amerikan hükümeti tarafından üniversite öğrencilerine tanınan bir değişim programıdır. Üniversite öğrencileri yaz tatillerinde Amerika'ya giderek hem çalışır hem de dil öğrenir. WAT nedir ve Türkçesi ne demek, WAT nasıl yapılır ayrıntıları ile derledik.
9.09.2022 Eğitim
Çalıştılar, gezdiler pandemi krizini fırsata çevirdiler
Çalıştılar, gezdiler pandemi krizini fırsata çevirdiler Salgında her yolu deneyerek ABD’ye gittiler, Work and Travel’la hem çalıştılar hem de gezdiler. Programa katılımın düşük olmasını fırsat bilen gençler, maaşlarını 2 binden 4 bin dolara yükselterek adeta krizi fırsata çevirdiler.
27.08.2021 Eğitim
Son dakika... ‘Work and Travel’ mağduru kalmayacak! Faiziyle geri ödeyecekler
Son dakika... ‘Work and Travel’ mağduru kalmayacak! Faiziyle geri ödeyecekler ABD’ye ‘Work and Travel’ programıyla hem dil öğrenmek, hem de çalışmak için başvuran binlerce öğrenci pandemi nedeniyle ortada kaldı. Mahkeme paralarda kesinti yapan acentelerin bu paraları faiziyle ödemesine karar verdi.
18.04.2021 Gündem
Work And Travel Nedir, Şartları Nelerdir? Kimler Work And Travel Yapabilir?
Work And Travel Nedir, Şartları Nelerdir? Kimler Work And Travel Yapabilir? Farklı ülkelerde yapılan çok sayıda kültürel değişim programları bulunmaktadır. Bu kültürel değişim programlarının başlıca amacı öğrencilerin farklı kültürleri tanıması ve çalışmasıdır. Birçok üniversite öğrencisi eğlenceli ve kazançlı olan bu programlardan yararlanmaktadır. Sizler için Work and Travel nedir, şartları nelerdir? Kimler Work and Travel yapabilir? Gibi merak edilen soruların yanıtlarını derledik.
21.02.2021 Gündem
Yerel Yönetimler Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar?
Yerel Yönetimler Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar? Yerel yönetimler bölümü ülkemizde tercih sıklığı fazla olan bir bölümdür. Ülkemizde ki en iyi üniversiteler de yerel yönetimler bölümü eğitimi verilmektedir. Yerel yönetimler bölümü merak edilen ve dersleri en çok araştırılan bölümler arasındadır. Yerel yönetimler bölümü lisans eğitimi verilen bölümler arasındadır. Bu bölüm okuması son derecede zevkli ve sürekli olarak tercih edilmektedir. Yerel yönetimler bölümünden mezun olanların iş istihdamı da oldukça fazla olmaktadır. KPSS ve ALES gibi sınavlar ile hem yüksek lisans yapma hem de kamuda çalışma şansları da vardır. Yerel yönetimler bölümü ek tercih döneminden önce bütün tercih dönemlerinde kontenjanı fazla olan bir bölümdür. Peki, yerel yönetimler bölümü nedir? Yerel yönetimler bölümünde okuyan olan kişiler hangi dersleri görmektedirler? Yerel yönetimler bölümündeki iş olanakları nelerdir? Yerel yönetimler bölümü hangi iş sahalarını kapsar? İşte yerel yönetimler bölümüne dair tüm detaylar
11.11.2020 Kariyer
Zootekni Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar?
Zootekni Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar? Üniversite tercih döneminde en çok tercih edilen bölümler arasında zootekni bölümleri yer almaktadır. Zootekni bölümü 4 yıllık bir lisans bölümüdür. Özellikle hayvan severlerin tercih ettiği bölümler arasında yer almaktadır. Zootekni bölümü maaşları ve bu bölümde hangi derslerin görüldüğü merak konusu olan detaylardandır. Zootekni bölümünü mezunlarının istihdam edildiği yerler bulunmaktadır. Üniversitenin tercih döneminden önce zootekni bölümü araştırılan ve tercih edilen bölümler arasına girmiştir. Zootekni bölümü okuması zevkli olan bir bölümdür. Zootekni bölümünde başarı sıralaması da önemlidir. Bu bölümü tercih etmek isteyen adaylar aynı zamanda erasmus gibi avantajlardan da yararlanabilirler. Zootekni bölümü sayısal bölümlerden bir tanesidir. Türkiye'de ki birçok üniversitede bu bölüm yer almaktadır. Peki, zootekni bölümü nedir? Zootekni bölümünde hangi dersler vardır? Zootekni bölümünden mezun olanlar ne iş yapmaktadırlar? İşte zootekni bölümüne dair tüm detaylar.
8.11.2020 Kariyer
Son dakika: Trump imzayı attı! Yıl sonuna kadar askıya alındı
Son dakika: Trump imzayı attı! Yıl sonuna kadar askıya alındı Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Başkanı Donald Trump, ülkeye göçmen girişi kısıtlamasını, bazı çalışma vizelerini de kapsayacak şekilde genişlettiği ve bu durumu yıl sonuna kadar uzattığı kararnameyi imzaladı.
23.06.2020 Dünya
Work and Travel çıkmaza girdi
Work and Travel çıkmaza girdi Öğrencilere ABD’de hem çalışıp hem de gezmelerine olanak tanıyan Work and Travel için ücretini ödeyenler ne yurt dışına çıkabiliyor ne de paralarını alabiliyorlar.
20.05.2020 Eğitim
Son dakika haberler: 3 Genç kıza büyük şok! Whatsapp grubu paylaşımları...
Son dakika haberler: 3 Genç kıza büyük şok! Whatsapp grubu paylaşımları... Son dakika haberlere göre, Work and Travel sistemiyle hem eğitim görmek, hem de çalışmak için Amerika’ya giden üç kız öğrenciden şok suçlama! “Türk öğrencilere yardımcı olduğunu duyduğumuz Naim S.’ye mesaj attık. O, bizim fotoğraflarımız üzerinden erkek arkadaşları arasında taciz içeren yazışmalar yaptı, o isimlere dava açıyoruz...”
8.04.2020 Gündem
Şimdiden talep patladı! Saati 74 lira...
Şimdiden talep patladı! Saati 74 lira... Yurt dışında dil okulu fiyatlarını karşılayamayan aileler çocuklarını yurtdışı çalışma programı olan Work and Travel’a yönlendirdi. Bu yıl Work and Travel'da Türkiye kontenjanı artıyor. Programa şimdiden talep patladı.
7.05.2019 Ekonomi
Yiğit Kurt'tan dünyayı ucuza gezmenin yolları
Yiğit Kurt'tan dünyayı ucuza gezmenin yolları Dünyanın dört bir yanını neredeyse hiç para harcamadan gezen Yiğit Kurt anılarını anlatıyor. Work & Travel nedir? Interrail nedir? Interrail yapmak için öğrenci olmak mı gerekiyor? Bir gezgin yurt dışında ne yer? Tüm bu soruların cevabı videoda...
5.01.2018 Tatil
Pop Kare: Dünyayı ucuza gezmenin yolları
Pop Kare: Dünyayı ucuza gezmenin yolları Pop Kare'de bu hafta İhsan, evrenseladam olarak da bilinen Yiğit Kurt'u konuk ediyor. Dünyanın dört bir yanını neredeyse hiç para harcamadan gezen Yiğit Kurt  anılarını ve taktiklerini anlatıyor. Work & Travel nedir? Interrail nedir? Interrail yapmak için öğrenci olmak mı gerekiyor? Bir gezgin yurt dışında ne yer? Hepsi ve daha fazlası Pop Kare'de.
7.02.2018 Yaşam
ABD'deki Türk gençlerini TIR lastiği ölüme götürmüş!
ABD'deki Türk gençlerini TIR lastiği ölüme götürmüş! ABD'ye dil eğitimi için giden 3 Türk genci, Türkiye'ye dönmelerine sayılı günler kala Teksas'tan yola çıktı ve Louisiana yolunda geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarından oldu. Türk gençlerinin geçirdiği trafik kazasıyla ilgili detaylar ortaya çıkıyor…
16.09.2017 Dünya
Öğrenciler Nasıl Ucuza Seyahat Eder?
Öğrenciler Nasıl Ucuza Seyahat Eder? Tatil öğrencilik hayatının en renkli kısmı. Birçok seçenekle hem tatili hem de öğrenim dönemini değerlendirmeniz mümkün. Peki öğrenci bütçesine uygun neleri tercih edebileceğinizi veya hem gezip hem çalışarak nasıl farklı tecrübeler kazanabileceğinizi biliyor musunuz?
15.08.2017 Eğitim
Son dakika... FETÖ’nün yeni finans kaynağı ortaya çıktı!
Son dakika... FETÖ’nün yeni finans kaynağı ortaya çıktı! FETÖ’nün üniversite gençlerinin dil kursu için seçtiği work and travel programını acenteler üzerinden kullandığı ortaya çıktı
14.07.2017 Ekonomi
En çok tercih edilen alanlar su parkları, kafeler ve restoranlar
En çok tercih edilen alanlar su parkları, kafeler ve restoranlar Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Work and Travel programı ile öğrencilere yaz tatilini Amerika’da geçirme imkânı sağlıyor. Programa erken kayıt yaptıran öğrenciler Endless Abroad’tan bir aylık online İngilizce dil eğitim programı kazanıyor.
29.09.2016 Eğitim
Work and Travel nasıl yapılır?
Work and Travel nasıl yapılır? Work and Travel nedir, nasıl yapılır? Work and Travel'la ilgili merak ettiğiniz her şey galerimizde...
20.05.2016 Eğitim
Dil öğrenmenin en ucuz yolu
Dil öğrenmenin en ucuz yolu Yurtdışında, çalışıp ayda en az 1000 dolar kazanıp dil öğrenmek ve seyahat etmek ister misiniz? Work and Travel tam da aradığınız şey olabilir. Başvuru her zaman mümkün, ancak üniversitede okumak ve 4 üzerinden 2 not ortalamasına sahip olmak ön şart...
7.02.2015 Gündem
Hem çalıştım  hem de gezdim
Hem çalıştım hem de gezdim Work and Travel ile 4 aylığına ABD’de bir fotoğraf stüdyosunda çalıştım ve toplam 8 bin Dolar kazandım. İş dışında fırsat bulduğum zamanlarda Washington, Arizona, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco ve California’ya giderek ABD’nin altını üstüne getirdim
24.01.2015 Gündem
Üniversiteliler için yazın Amerika’da çalışma fırsatı
Üniversiteliler için yazın Amerika’da çalışma fırsatı Her yaz dünyanın çeşitli ülkesinden, yaklaşık 100.000 üniversite öğrencisinin Amerika’ya kısa dönemli çalışma programlarına gittiğini biliyor muydunuz?
23.09.2013 Eğitim
Göldeki ölüme dava açıldı
Göldeki ölüme dava açıldı ABD’nin Utah eyaletindeki Powell Gölü’nde boğulan Betül Eryıldırım ve Merve Tokel’in ölümüne ilişkin soruşturma ailelerini tatmin etmedi. Aileler olayla ilgili dava açtı
13.02.2013 Gündem
ABD Büyükelçisi'nden Türkiye için vizesiz seyahat sinyali
ABD Büyükelçisi'nden Türkiye için vizesiz seyahat sinyali ABD’nin Türkiye Büyükelçisi Francis Ricciardone, bir ilki gerçekleştirerek, ABD-Türkiye ilişkilerine dair...
31.01.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Work And Travel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.