Yabancı Film

Yabancı Film

Son dakika yabancı film haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yabancı film gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yabancı film haber sayfamızda...

Yabancı Film

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.459 yabancı film haberi bulunmuştur.
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
Bakan Ersoy açıkladı! Antalya Müzesi'ne yeni proje
Bakan Ersoy açıkladı! Antalya Müzesi'ne yeni proje Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Dünyanın en önemli koleksiyonlarından birine sahip olan Antalya Arkeoloji Müzesi'nin yeniden yapımıyla ilgili proje çalışmalarına geçen haftadan itibaren başladık, müjdesini vermiş olayım. Mimari proje ekibimiz şu anda çalışmalarını yürütüyor. İnşallah projelerin tamamlanmasıyla birlikte Antalya Arkeoloji Müzesi'ni yine kendi yerinde en kısa sürede tamamlamayı arzuluyoruz" ifadelerini kullandı.
23.02.2024 Gündem
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu!
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu! Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, kırmızı halıda tarzlarını sergiledi. 2023'ün en çok konuşulan filmlerinden 'Oppenheimer', geceden yedi ödülle ayrıldı.
20.02.2024 Cadde
Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu: Türk dizi-film sektörü ihracatta dünyada ilk 5 ülke arasında
Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu: Türk dizi-film sektörü ihracatta dünyada ilk 5 ülke arasında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, "Dizilerimiz bugün Amerika'dan Rusya'ya, Uzak Doğu'dan Latin Amerika'ya kadar dünya genelinde 170'ten fazla ülkede yayımlanıyor ve yaklaşık 750 milyon kişiye ulaşıyor. Türk dizi-film sektörü ihracatta dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor" dedi.
18.02.2024 Gündem
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 81'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
9.01.2024 Cadde
Netflix Film Önerileri 2024: En İyi, Sürükleyici, Komedi, Aksiyon, Korku, Gerilim Netflix Film Önerileri
Netflix Film Önerileri 2024: En İyi, Sürükleyici, Komedi, Aksiyon, Korku, Gerilim Netflix Film Önerileri Dizi film denince akla gelen Netflix pek çok kaliteli yapımları ile dünya genelinde en çok izlenen video akış platformları arasında yer alıyor. Televizyon kanallarını geride bırakarak milyonlarca abone sayısına ulaşan Netflix’in en beğenilen yerli-yabancı film ve dizileri içerikleri gittikçe çoğalıyor. Ödüllü filmleri ile dünya genelinde ses getiren Netflix IMDb listelerinde de yukarı tırmanıyor. Aksiyondan maceraya, romantikten komediye, korku ve gerilim türünden bilim-kurguya kadar yüzlerce türde içerik bulunuyor. En güzel komedi, aksiyon, macera, korku, gerilim, romantik Netflix film tavsiyeleri için “En İyi Netflix Film Önerileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Son fırsat!
Son fırsat! D-Smart GO’da, ödüllü yerli/yabancı film ve diziler ile merakla beklenen spor karşılaşmaları için indirim fırsatları sürüyor.
26.11.2023 Cadde
Umudunu Kaybetme konusu ve oyuncuları! Umudunu Kaybetme filmi gerçek mi, oyuncu kadrosunda kimler var?
Umudunu Kaybetme konusu ve oyuncuları! Umudunu Kaybetme filmi gerçek mi, oyuncu kadrosunda kimler var? The Pursuit of Happyness orijinal adına sahip olan yabancı film Umudunu Kaybetme televizyon ekranlarına geliyor. Filmin başrolünde usta oyuncu Will Smith yer alıyor. İşte, Umudunu Kaybetme oyuncu kadrosu ve konusu...
8.10.2023 Cadde
KARETECİ ÇOCUK OYUNCULARI kim? Karateci Çocuk filmi (Karate Kid) konusu nedir?
KARETECİ ÇOCUK OYUNCULARI kim? Karateci Çocuk filmi (Karate Kid) konusu nedir? Karate Çocuk filmi 2010'da vizyona girdi. Filmin başrolerinde ise Jackie Chan ve Jaden Smith yer alıyor. Sevilen yabancı film, 1984 yapımı Karate Kid'in günümüz uyarlamasındır. Peki, Karate Çocuk filmi oyuncuları kim?
1.10.2023 Cadde
Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülleri sahiplerini buldu Adana'da bu yıl 30.'su düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülleri sahiplerini buldu.
21.09.2023 Cadde
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Ekonomi
48. Cesar Ödülleri sahiplerini buldu
48. Cesar Ödülleri sahiplerini buldu Fransa'nın Oscar'ı olarak nitelendirilen Cesar Ödülleri (2023 Cesar Awards), dün gece Paris'te gerçekleşti. 'The Night of the 12th' filminin damga vurduğu törenin sürprizi, 'Fight Club'ın (Dövüş Kulübü) ve 'Seven'da (Yedi) birlikte çalıştığı yönetmeni David Fincher'a ödül vermek için sahneye çıkan Brad Pitt oldu.
25.02.2023 Cadde
LİON OYUNCULARI - KONUSU || Lion filmi gerçek mi, nerede çekildi?
LİON OYUNCULARI - KONUSU || Lion filmi gerçek mi, nerede çekildi? Lion adlı yabancı film, A Long Way Home adlı kitaptan sinemaya uyarlanmıştır. Film, birçok dalda aday gösterildi ve en iyi yardımcı erkek ve en iyi uyarlama senaryo ödüllerine layık görüldi. Lion filminde, ailesinden kopan küöçük bir çocuğun yaşamı anlatılıyor. Peki, Lion filmi oyuncuları kim?
22.02.2023 Bilgi Rehberi
Deprem vefası
Deprem vefası Çekimleri Türkiye’de gerçekleşen ‘Aftersun’ filminin oyuncuları Cate Blanchett, Colin Farrell, Jamie Lee Curtis ve Angela Bassett, gibi isimler BAFTA Ödül Töreni’ne, Türkiye’deki depremzedelerle dayanışmayı temsil eden mavi kurdele ile katıldı.
21.02.2023 Gündem
Dolittle filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Dolittle oyuncu kadrosu
Dolittle filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Dolittle oyuncu kadrosu Başrolünde Robert Downy Jr'ın yer aldığı yabancı film Dolittle, 2020 yılında vizyona girdi. Film fantastik komedi türünde yapımdır. ABD yapımı Dolittle filmi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? İşte, Dolittle filmi detayları...
30.01.2023 Cadde
BAFTA adayları açıklandı
BAFTA adayları açıklandı 19 Şubat’ta sahiplerini bulacak Britanya Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödülleri’nin adayları açıklandı.
21.01.2023 Kültür Sanat
Claire Keegan: Hem 'klasik' hem de 'modern' olabilen hikâye anlatıcısı
Claire Keegan: Hem 'klasik' hem de 'modern' olabilen hikâye anlatıcısı Çağdaş İrlanda edebiyatının sessiz ve derinden ilerleyen yazarı Claire Keegan son günlerde gecikilmiş şöhretine kavuşmaya çok yakın. Oscar 'yabancı'larında ilk 15'e kalan ve Mart ayında Türkiye'de vizyona girecek olan 'Sessiz Kız' filmi aslında onun 'Emanet Çocuk'una dayanıyor. Bir söyleşisinde çağdaş romanların gereksiz uzun olduğuna dikkat çeken Claire Keegan, novella ve öyküleriyle 'küçük ama derin' anlatılarla hem 'klasik' hem de 'modern' olabilmeyi başarıyor.
18.01.2023 Sanat
Eğlence vergisi oranı sıfırlandı
Eğlence vergisi oranı sıfırlandı Film gösterimleri, spor müsabakaları, at yarışları ve konserlerden alınan eğlence vergisi yüzde sıfır olarak belirlendi.
22.12.2022 Ekonomi
Karın tokluğuna çalışan Hollywood yıldızı! Herkes onu milyoner sandı
Karın tokluğuna çalışan Hollywood yıldızı! Herkes onu milyoner sandı Ailesiyle birlikte yaşıyor, geçimini çiftçilik yaparak sağlıyordu. Dünyası yalnızca yaşadığı bölgeden ibaretti. Aldığı teklifle hayatı bir günde değişti. Yapımcılarına milyon dolarlar kazandıran oyuncu birçok kişi tarafından 'milyoner' sanılsa da aslında durum çok daha başkaydı.
31.10.2022 Dünya
43 yılın ardından bir ilk
43 yılın ardından bir ilk Faysal Soysal’ın yazıp yönettiği, başrollerini Serdar Orçin, Sezin Akbaşoğulları ve Kübra Kip’in paylaştığı “Ceviz Ağacı”, Tahran’da gerçekleşen galanın ardından İran’da gösterime girdi.
5.09.2022 Kültür Sanat
İran'da 43 yıl sonra bir ilk! Türk filmi Ceviz Ağacı gösterime girdi
İran'da 43 yıl sonra bir ilk! Türk filmi Ceviz Ağacı gösterime girdi Ceviz Ağacı, neredeyse yarım asır sonra İran'daki sinema salonlarında gösterilen ilk yapım oldu. Filmin galası başkent Tahran'da gerçekleşti.
4.09.2022 Dünya
John Wick 3 oyuncuları kim? John Wick 3 filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
John Wick 3 oyuncuları kim? John Wick 3 filmi konusu ve oyuncu kadrosu... Keanu Reeves'ın başrolde yer aldığı aksiyon türündeki yabancı film John Wick, 3. bölümü ile TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Serinin heeycan yaratan üçüncü bölümüne oyuncuya Halle Berry eşlik ediyor. Peki John Wick 3 konusu nedir?
1.09.2022 Bilgi Rehberi
Sinema doğudan doğudan esiyor
Sinema doğudan doğudan esiyor “Forrest Gump”ın yeniden çevrimi “Laal Singh Chaddha”nın vizyona girmesi vesilesiyle Hint sinemasının unutulmaz filmlerine bir göz atalım.
14.08.2022 Kültür Sanat
Anonim filmi oyuncuları kim? Anonim (Anon) filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Anonim filmi oyuncuları kim? Anonim (Anon) filmi konusu ve oyuncu kadrosu Anonim filmi, 2018 yılında vizyona girdi. ABD yapımı yabancı film, bilim kurgu ve gerilim türündedir. Anon tam adına sahip olan yabancı sinema filmi başrollerinde Clive Owen, Afiya Bennett, Morgan Allen gibi isimler yer alıyor. İşte, Anonim filmi detayları...
10.08.2022 Bilgi Rehberi
Yarından Sonra oyuncuları kim? Yarından Sonra filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Yarından Sonra oyuncuları kim? Yarından Sonra filmi konusu ve oyuncu kadrosu Yarından Sonra filmi, sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında film severlerin beğenisine sunuluyor. Filmin başrolünde Dennis Quaid ve Jake Gyllenhaal yer alıyor. Film 2004 yılında vizyona girdi. İşte, Yarından Sonra filmi oyuncu kadrosu...
1.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Film ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.