Yabancı Oyuncu

Yabancı Oyuncu

Son dakika yabancı oyuncu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yabancı oyuncu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yabancı oyuncu haber sayfamızda...

Yabancı Oyuncu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.075 yabancı oyuncu haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe ligden çekilirse UEFA ülke puanı silinecek mi? İşte tüm soruların yanıtları
Fenerbahçe ligden çekilirse UEFA ülke puanı silinecek mi? İşte tüm soruların yanıtları Fenerbahçe'nin 2 Nisan tarihinde yapılması planlanan olağanüstü kongresinde sarı-lacivertli kulübün ligden çekilmesi oylanacak. Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi halinde neler yaşanacağı ise merak ediliyor. İşte tüm soruların yanıtları...
20.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta dev operasyon! 9 ayrılık kararı
Beşiktaş'ta dev operasyon! 9 ayrılık kararı Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması doğrultusunda yabancı kadrosu büyük ölçüde değişecek.
6.03.2024 Beşiktaş
Sokol Cikalleshi, Konyaspor tarihine geçti!
Sokol Cikalleshi, Konyaspor tarihine geçti! Konyaspor'un Pendikspor'u 2-0 yendiği maçta fileleri havalandırmayı başaran Sokol Cikalleshi, yeşil-beyazlı ekibin tarihine geçti.
3.03.2024 Konyaspor
Fernando Santos: Herkes derbiyi kazanmak istiyor!
Fernando Santos: Herkes derbiyi kazanmak istiyor! Beşiktaş’ın hocası Fernando Santos, Galatasaray maçında camianın galibiyet beklentisine yanıt vermek istediklerini söyledi, “Derbiyi herkes kazanmak istiyor. Özel bir plan yapmayacağız. Taraftarlar iyi defans yapan ve iyi hücum eden bir takım görecekler” dedi.
1.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'dan yerli oyuncu tercihi! Rakiplerini geride bıraktı
Trabzonspor'dan yerli oyuncu tercihi! Rakiplerini geride bıraktı Bordo-mavililer yüzde 55’le ezeli rakiplerine oranla yabancı oyuncularını daha az kullandı. Geride kalan maçlarda yabancı futbolculara Galatasaray yüzde 70, Fenerbahçe yüzde 63, Beşiktaş yüzde 56 şans tanıdı.
21.02.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'de Ryan Kent'in lisansı çıkarılmadı!
Fenerbahçe'de Ryan Kent'in lisansı çıkarılmadı! Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği oyuncu listesinde Ryan Kent yer almadı.
13.02.2024 Fenerbahçe
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Problem neyse kafasında düzeltmeli
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Problem neyse kafasında düzeltmeli Süper Lig'in 24'üncü haftasında Galatasaray, Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların galibiyetini spor yorumcuları değerlendirdi.
3.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'ın transfer listesindeki yıldız isimleri açıkladı! Okan Buruk'tan Ziyech kararı
SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'ın transfer listesindeki yıldız isimleri açıkladı! Okan Buruk'tan Ziyech kararı Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların transfer listesinde yer alan yıldız isimleri duyurdu.
30.01.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Jorge Jesus'tan Neymar'ı şok eden hamle! Ronaldo ile kıyaslamıştı
SON DAKİKA | Jorge Jesus'tan Neymar'ı şok eden hamle! Ronaldo ile kıyaslamıştı Suudi Pro Lig kulübü Al Hilal'in Portekizli teknik patronu daha önce eleştirdiği Brezilyalı futbolcu ile ilgili şok karara imza attı.
20.01.2024 Dünyadan Futbol
SON DAKİKA | Rosier'in satın alma opsiyonundaki rakam ortaya çıktı!
SON DAKİKA | Rosier'in satın alma opsiyonundaki rakam ortaya çıktı! Beşiktaş, Fransız oyuncusu Valentin Rosier'in Nice'e satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı. Siyah-beyazlılardan KAP'a yapılan açıklamada rakam belirtilmedi. Rosier'in satın alma opsiyonundaki rakam ortaya çıktı.
18.01.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | Trabzonspor'dan Nwakaeme için resmi açıklama! Başkan Doğan duyurdu
SON DAKİKA | Trabzonspor'dan Nwakaeme için resmi açıklama! Başkan Doğan duyurdu Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nwakaeme'nin kulübünde aldığı maaşı karşılayamayacaklarını ve bu transferin imkansız olduğunu söyledi.
18.01.2024 Trabzonspor
ÖZEL | Mehmet Cibara: İlkin Aydın'a 6 katı teklif yapıldı | Carutasu bize gelmek istiyor | Markova için 250 bin dolar istediler
ÖZEL | Mehmet Cibara: İlkin Aydın'a 6 katı teklif yapıldı | Carutasu bize gelmek istiyor | Markova için 250 bin dolar istediler Galatasaray yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Cibara voleybol ile ilgili Skorer'e açıklamalarda bulundu. Voleybol takımının bütçesi, İlkin Aydın'a gelen teklif, Carutasu, Sarah Van Aalen görüşmeleri ve önümüzdeki sene kurulacak takımla ilgili bilgi verdi. Öte yandan Cibara isim vermeden Markova için istenilen teklifi açıkladı
12.01.2024 Voleybol
Abdullah Avcı: Ulaşılabilir hedef Avrupa Kupaları’na gidebilmek
Abdullah Avcı: Ulaşılabilir hedef Avrupa Kupaları’na gidebilmek Süper Lig'in 16'ncı hafta erteleme karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Samsunspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol açıklamalarda bulundu.
11.01.2024 Trabzonspor
TFF, 1'inci Lig'de de yabancı sayısını düşürdü
TFF, 1'inci Lig'de de yabancı sayısını düşürdü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 1'inci Lig'de de yabancı oyuncu sayısının düşürüldüğünü açıkladı. TFF, "2024-2025 sezonundan itibaren takip eden ilk üç sezonda A Takım listesinde yazılacak yabancı uyruklu futbolcu sayısı 8'den 6'ye, takip eden sonraki iki sezonda ise 5'e düşürülmüştür" dedi.
11.01.2024 1.Lig
SON DAKİKA | TFF yeni yabancı kuralını açıkladı! 2024-2025 sezonunda geçerli olacak
SON DAKİKA | TFF yeni yabancı kuralını açıkladı! 2024-2025 sezonunda geçerli olacak Türkiye Futbol Federasyonu, 2024-2025 sezonundan itibaren yabancı sayısının 14'ten 12'ye düşeceğini açıkladı.
11.01.2024 Süper Lig
SON DAKİKA | Galatasaray'da milli yıldızın transferi için düğmeye basıldı! Sözleşme feshi için geri sayım
SON DAKİKA | Galatasaray'da milli yıldızın transferi için düğmeye basıldı! Sözleşme feshi için geri sayım Galatasaray, Ocak transferinde yerli oyunculara yöneldi. Sezon başında Genoa'ya kiraladığı Berkan Kutlu'yu geri çağıran sarı-kırmızılılar, bir yerli takviyesi için daha düğmeye bastı. Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesinin feshi için de geri sayıma geçildi.
10.01.2024 Galatasaray
Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a uyarı! 'Şımarmadan devam etmesi gerekiyor'
Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a uyarı! 'Şımarmadan devam etmesi gerekiyor' Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Beşiktaş, Rizespor deplasmanından 4-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlıların farklı zaferi sonrası Mehmet Özdilek değerlendirmelerde bulundu.
10.01.2024 Beşiktaş
Süper Lig'de yabancı kuralı değişiyor! İşte yeni sistem
Süper Lig'de yabancı kuralı değişiyor! İşte yeni sistem Trendyol Süper Lig'de gelecek sezon takımlarda kaç yabancı oyuncu olacak ve sahada kaç futbolcu olacak gibi meraklar sürerken yeni kural belli oldu.
25.12.2023 Süper Lig
İtalya, Kenan Yıldız'ı konuştu: Juventus'un en iyi oyuncusu
İtalya, Kenan Yıldız'ı konuştu: Juventus'un en iyi oyuncusu Juventus'un Frosinone'yi 2-1 mağlup ettiği maçta kulüp tarihine geçen Milli genç yetenek Kenan Yıldız, performansı ile İtalyanları kendisine hayran bıraktı.
24.12.2023 İtalya Serie A
Beşiktaş'ta deprem! 5 futbolcu kadro dışı bırakıldı
Beşiktaş'ta deprem! 5 futbolcu kadro dışı bırakıldı Beşiktaş'ta 3-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisinin yankıları sürüyor. Dev maçta yıldız futbolcuların performansı tartışmaları beraberinde getirirken siyah-beyazlı ekipte 5 futbolcunun kadro dışı bırakıldığı açıklandı. İşte detaylar...
11.12.2023 Beşiktaş
Senad Ok, Fenerbahçe'nin transferdeki iki hedefini ve ayrılacak ismi açıkladı!
Senad Ok, Fenerbahçe'nin transferdeki iki hedefini ve ayrılacak ismi açıkladı! Trendyol Süper Lig'de Fatih Karagümrük galibiyetiyle liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini Skorer'in Instagram hesabındaki canlı yayınında değerlendirdi. Ok, Fenerbahçe'nin transferdeki iki hedefini açıklarken İsmail Kartal'ın beğendiği ismin takımdan ayrılabileceğini söyledi.
28.11.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Okan Buruk açıkladı! Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı?
ÖZEL | Okan Buruk açıkladı! Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı? Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Arjantinli golcünün sakatlığının korkulduğu gibi olmadığını ancak şiddetli ağrılarının bulunduğunu söyledi, “Ağrı eşiği nedir bakmak lazım. İğne ile çıkıp oynaması mümkünse bunu da değerlendireceğiz” diye konuştu.
23.10.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Mauro Icardi şoku! Okan Buruk açıkladı
Galatasaray'da Mauro Icardi şoku! Okan Buruk açıkladı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisindeki zaferi değerlendirdi. Tecrübeli teknik direktör, Mauro Icardi'nin sakatlandığını açıkladı.
22.10.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Mauro Icardi tarihe geçti! Beşiktaş derbisinde Gheorghe Hagi'yi geride bıraktı
Galatasaray'da Mauro Icardi tarihe geçti! Beşiktaş derbisinde Gheorghe Hagi'yi geride bıraktı Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında dev derbi heyecanı yaşandı. Sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde attığı golle birlikte tarihe geçti.
21.10.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ta Rosier'in giydiği ceket tepki çekti!
Beşiktaş'ta Rosier'in giydiği ceket tepki çekti! Valentin Rosier'in giydiği ceketteki rakam detayları Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük tepki topladı.
19.10.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Oyuncu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.