Yade

Yade

Son dakika Yade haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yade gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yade haber sayfamızda...

Yade

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 149 yade haberi bulunmuştur.
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF), Antalya’da düzenlediği “2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” sona erdi. Şampiyonada, Türkiye’nin 81 ilinden ve KKTC’den 2 bin 500’ü sporcu olmak üzere, antrenörler, veliler ve satrançseverlerden oluşan yaklaşık 10 bin kişi bir araya geldi.
28.01.2024 Diğer
Volkan Demirel açıkladı! Kızı VakıfBank'ta oynuyor
Volkan Demirel açıkladı! Kızı VakıfBank'ta oynuyor Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel, kızı Yade'nin VakıfBank'ta forma giymesi ve yaşanan süreçle ilgili açıklama yaptı.
8.01.2024 Voleybol
Volkan Demirel: Zeynep'i ilk gördüğümde 'seninle evleneceğim' dedim!
Volkan Demirel: Zeynep'i ilk gördüğümde 'seninle evleneceğim' dedim! Zeynep Sever ile mutlu bir evlilik sürdüren Volkan Demirel, katıldığı programda ailesine dair samimi açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'de 17 sezon forma giydikten sonra teknik direktörlük kariyeri başlayan, Eylül 2022'den beri Hatayspor'u çalıştıran Demirel, romantik olmadığını söylerken, eşiyle tanışma anını anlattı.
4.01.2024 Cadde
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyada tarifi olmayan en güzel ve özel duygulardan birisi de anne ve baba olmak. Hamilelik döneminde aileye yeni katılacak birey için hazırlıklar önceden yapılmaya başlanır. Heyecan ve sevincin bir arada yaşandığı bu dönemde anne ve baba adaylarının isim konusu kafalarını kurcalar. Kız bebekleri için ebeveynler derin bir isim araştırma içerisine girer. Ömürleri boyunca çocuklarının taşıyacağı ismin en güzel ve en eşsiz olmasını isterler. Bunun için keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, modern isimleri vermek isterler. Y harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Zeynep Sever açıkladı! Volkan Demirel'e yeniden aşık olma sebebi
Zeynep Sever açıkladı! Volkan Demirel'e yeniden aşık olma sebebi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, katıldığı programda çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Aşkı "geçici bir his" olarak tanımlayan iki çocuk annesi tescilli güzel, ailesiyle birlikte yaşadığı büyük Kahramanmaraş depremi sonrası eşinin manevi duruşuna vurgu yaptı.
3.01.2024 Cadde
Zeynep Sever eşi Volkan Demirel'in çok konuşulan kavgasını yıllar sonra anlattı!
Zeynep Sever eşi Volkan Demirel'in çok konuşulan kavgasını yıllar sonra anlattı! 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen, 2010'da Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Sever, eşi hakkında 2011'de çıkan "Karısına yan bakan adamın kafasında şişe kırdı" haberlerine açıklık getirdi. Zeynep Sever Demirel, "Olay sonrası Volkan adamın karısını arayıp durumu anlattı" dedi.
23.12.2023 Cadde
Yade İsminin Anlamı Nedir? Yade Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Yade İsminin Anlamı Nedir? Yade Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Yade ismi çok bilinen isimlerden değildir. Fakat çocuklarına değişik isimler koymak isteyen anne ve babalar tarafından tercih edilmektedir. Farklı isim arayışı içerisinde olan ebeveynler Yade isminin anlamını merak etmektedirler. Yade isminin anlamı, Kur'an'da geçip geçmediği ile ilgili bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.
25.09.2023 Aile
Antalya'da minibüs ile otomobil çarpıştı; dede- torun öldü, 4 yaralı
Antalya'da minibüs ile otomobil çarpıştı; dede- torun öldü, 4 yaralı Antalya'nın Kaş ilçesinde, minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada Durali Erdil ile torunu Miray Erdil yaşamını yitirdi; diğer torunu Elif Yade Erdil (8) ile İngiliz çift ve şoför de yaralandı.
4.10.2022 Gündem
Zeynep Demirel oyunculuğa devam edecek
Zeynep Demirel oyunculuğa devam edecek Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nın efsane kalecilerinden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, önceki gün kızı Yade ile birlikte Akmerkez'de alışveriş turunda görüntülendi.
15.09.2022 Cadde
‘Oyunculuğa devam’
‘Oyunculuğa devam’ 2009 Miss Belçika güzeli Zeynep Sever Demirel, kızı Yade’yle Akmerkez’de objektiflere takıldı.
15.09.2022 Cadde
Zeynep Sever Demirel'den güldüren paylaşım! Volkan Demirel'den cevap
Zeynep Sever Demirel'den güldüren paylaşım! Volkan Demirel'den cevap Fenerbahçe'nin efsane kalecisi ve sezonu Karagümrük'te teknik direktör olarak geçiren Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in son paylaşımı gündeme oturdu.
23.06.2022 Magazin
Karagümrük'te Emre Mor fırtınası! Volkan Demirel'in tepkisi canlı yayına yansıdı
Karagümrük'te Emre Mor fırtınası! Volkan Demirel'in tepkisi canlı yayına yansıdı Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen Göztepe'yi ağırlayan Fatih Karagümrük'te öne çıkan isim attığı muhteşem golle Emre Mor oldu. Müsabakaya damga vuran 24 yaşındaki yıldızın golü sonrası yedek kulübesinde Volkan Demirel'in tepkisi canlı yayına yansıdı. Öte yandan Karagümrük, Volkan Demirel yönetiminde ligdeki son 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.
8.05.2022 Karagümrükspor
Zeynep Sever Demirel'in spor tarzı
Zeynep Sever Demirel'in spor tarzı Eski futbolcu Volkan Demirel ile mutlu bir evli olan Zeynep Sever Demirel, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Egzersiz yapmayı ihmal etmeyen eski Belçika güzeli, spor öncesi çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı.
16.03.2022 Cadde
Zeynep Sever Demirel ve çocuklarının maceralı tatili
Zeynep Sever Demirel ve çocuklarının maceralı tatili Teknik direktör Volkan Demirel ile 12 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Zeynep Sever Demirel, çocukları Yade ve Yeda ile geçtiğimiz cumartesi günü maceralı bir yolculuğa çıkmıştı.
28.01.2022 Cadde
Zeynep Sever Demirel'in kızlarıyla Afrika tatili
Zeynep Sever Demirel'in kızlarıyla Afrika tatili Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, kızları Yade ve Yeda ile Afrika tatiline gitti. Zeynep Sever Demirel, Afrika'dan kareleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi.
26.01.2022 Cadde
Safari yaptılar
Safari yaptılar Zeynep Sever Demirel, kızları Yade ve Yeda’yla Tanzanya’ya gitti.
22.01.2022 Cadde
Ailece  tatil keyfi
Ailece tatil keyfi İstanbul-Bodrum arasında mekik dokuyan Fenerbahçe’nin eski kalecisi Volkan Demirel ile eşi Zeynep Sever Demirel, Akyarlar’da deniz keyfi yaptı...
13.08.2021 Cadde
Seksenler Amelie kim, gerçek adı nedir? Amelie'yi oynayan Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Seksenler Amelie kim, gerçek adı nedir? Amelie'yi oynayan Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli, eşi kim? Seksenler dizisinde Çağatay'ın yabancı kız arkadaşı Amelie karakteri ile dizi izleyicilerinin karşısına çıkan Zeynep Demirel'in hayatı da merak konusu oldu. Futbolcu Volkan Demirel'in eşi olan Zeynep Demirel kaç yaşında?
5.08.2021 Cadde
Hem iş hem tatil
Hem iş hem tatil Fenerbahçe’nin eski milli kalecisi Volkan Demirel, eşi Zeynep Sever ve kızlarıyla Bodrum tatiline devam ediyor.
19.06.2021 Cadde
Zeynep Demirel, 'Seksenler’ dizisinde
Zeynep Demirel, 'Seksenler’ dizisinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Seksenler' dizisine Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel dahil oldu.
15.04.2021 Cadde
Zeynep Sever Demirel oyun havası eşliğinde spor yaptı
Zeynep Sever Demirel oyun havası eşliğinde spor yaptı Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Demirel'in eşi, Zeynep Demirel oyun havası eşliğinde spor yaptı. Demirel, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
18.01.2021 Cadde
Erken yaşta zorla evlendirilen kızların acılarına “Yade” ışık tutuyor
Erken yaşta zorla evlendirilen kızların acılarına “Yade” ışık tutuyor Yazar Burcu Ertürk’ün kaleminden hayat bulan gerçek hayat hikayeleri serisinin ilki olan "Yade", erken yaşta zorla evlendirilerek İstanbul’dan Mardin’e gelin olarak giden Yade’nin acı dolu yaşamını konu alıyor. Türkiye’de zorla evlendirilen binlerce kızdan sadece biri olan Yade'nin hikayesini ve çok daha fazlasını Yazar Burcu Ertürk'le konuştuk.
4.12.2020 Yaşam
Çocuk gelinlerin acılarına “Yade” ışık tutacak
Çocuk gelinlerin acılarına “Yade” ışık tutacak Yazar Burcu Ertürk’ün kaleminden hayat bulan gerçek hayat hikayeleri serisinin ilki olan roman, İstanbul’dan Mardin’e çocuk gelin olarak giden Yade’nin acı dolu yaşamını konu alıyor. Türkiye’deki binlerce çocuk gelinden sadece biri olan Yade, tüm yaşadıklarını ölümünden sonra kendisini tanımadan nefretle büyüyen kızına bıraktığı bir defterle anlatıyor.
26.11.2020 Kültür Sanat
Zeynep Sever Demirel'in 990 TL'lik mayosu
Zeynep Sever Demirel'in 990 TL'lik mayosu Zeynep Sever Demirel, önceki gün Instagram hesabından paylaştığı mayolu pozuyla dikkat çekti.
17.08.2020 Cadde
Zeynep Sever Demirel küçük kızına yüzmeyi öğretti
Zeynep Sever Demirel küçük kızına yüzmeyi öğretti Eski kaleci Volkan Demirel’in eşi, 2009 Miss Belçika Güzeli Zeynep Sever Demirel, kızlarıyla birlikte tatil yapıyor. Demirel, Yade'den sonra küçük kızı Yeda'ya da yüzme öğretti.
8.07.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yade ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.