Yağlı Cilt

Yağlı Cilt

Son dakika yağlı cilt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yağlı cilt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yağlı cilt haber sayfamızda...

Yağlı Cilt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 850 yağlı cilt haberi bulunmuştur.
Cildinizin yağ dengesini ayarlayın! Yanlış biliniyor: Nemlendirici su bazlı olsun
Cildinizin yağ dengesini ayarlayın! Yanlış biliniyor: Nemlendirici su bazlı olsun Yağlı bir cildiniz varsa, cildinizin fazla yağ salgıladığını ve dolayısıyla bu fazla yağı ortadan kaldırmayı hedeflediğinizi söyleyebiliriz. Bu kısmen doğru bir hareket olsa da cildinizin sağlığını ve dokusunu korumak için bir miktar yağa ihtiyacı olduğunu unutmayın.
23.03.2024 Cilt Bakımı
Cilt tipini öğrenmek şart! Yanlış ürün kullanımını önlüyor
Cilt tipini öğrenmek şart! Yanlış ürün kullanımını önlüyor Etkili cilt bakımının anahtarı cilt tipinize göre doğru ürünleri kullanmaktır. Çoğu kadın cilt tipinin ne olduğunu belirlemekte zorlanır ve bu da onların hiçbir işe yaramayan yanlış ürünleri seçmelerine yol açar. Aslında yanlış ürünleri kullanmak halihazırda karşılaştığınız cilt problemlerini daha da kötüleştirebilir. İşte cilt tipinizi belirlemeniz için ipuçları.
10.01.2024 Cilt Bakımı
Yağlı ciltle başa çıkmak çok basit! Fazla yağdan kurtulmanın tek yolu
Yağlı ciltle başa çıkmak çok basit! Fazla yağdan kurtulmanın tek yolu Eğer yağlı bir cildiniz varsa ya da cildi yağlı olan birini tanıyorsanız muhtemelen karşılaştığınız zorlukların farkındasınızdır. Arzu ettiğiniz ışıltılı cilde sahip olmanıza yardımcı olmak için yapabileceğiniz bazı şeyler vardır. Yağlı cildinizle nasıl başa çıkacağınızı anlamanın yollarını arıyorsanız bilmeniz gereken bazı ipuçları bulunuyor.
27.11.2023 Cilt Bakımı
Çocuklu aileler tatile giderken dikkat!
Çocuklu aileler tatile giderken dikkat! Tatil döneminde, çocukların havuzda ya da denizde çok fazla vakit geçirdiğine dikkat çeken uzmanlar, kulak enfeksiyonlarına karşı aileleri uyarıyor. Prof. Dr. Ayşe Adin Selçuk, tatil öncesi yapılması gereken muayeneler ve dikkat edilecekler konusunda önemli uyarılarda bulundu.
29.07.2023 Sağlık
Senin cilt tipin hangisi?
Senin cilt tipin hangisi? Her cildin yapısı ve ihtiyaçlarının birbirinden farklı olduğunu belirten uzmanlar, cilt bakım rutinleri hakkında bilgi verdi.
31.08.2022 Cadde
Genç görünmenin sırrı yüzümüzde saklı
Genç görünmenin sırrı yüzümüzde saklı Uzmanlar, Angelina Jolie gibi geniş alna, belirgin elmacık kemiklerine ve güçlü bir çeneye sahip kişilerin akranlarından daha genç göründüğünü söyledi.
9.07.2022 Dünya
Yaz aylarında cilt güzelliğini korumak için öneriler
Yaz aylarında cilt güzelliğini korumak için öneriler Yaz aylarında güneş ışınları ciltte yaşlanmaya ve lekelere neden olabiliyor. Güzellik Koçu Malike Güner, yaz aylarında cilt güzelliğini korumak için önerilerde bulundu. İşte yazın cilt güzelliğini korumak için bakım önerileri...
24.04.2022 Cilt Bakımı
Alında Neden Büyük Sivilce Çıkar? Nasıl Geçer?
Alında Neden Büyük Sivilce Çıkar? Nasıl Geçer? Yüzün çeşitli bölgelerinde çıkan sivilceler farklı nedenlerden kaynaklanmaktadır. Sivilce oluşumunda; hormonlar, çevresel faktörler, beslenme ve genetiğin rolü vardır. Bazı vakalarda aşırı yağlı cilt sebep olurken bazılarında yağ oranı ve şeker ayrıca kozmetik ürünler sivilceyi artırabilmektedir. Peki, alında neden büyük sivilce çıkar tüm detayları ile derledik.
10.08.2021 Sağlık
Tüm merak edilenleriyle akne sorunları ve çözümleri
Tüm merak edilenleriyle akne sorunları ve çözümleri Türkiye’de en çok görülen cilt problemlerinin başında akne geliyor. Özellikle gençlerin korkulu rüyası akneler sadece ergenlik döneminde çıktığı düşünülse de yetişkinlerde de sıklıkla görülüyor. 30 Mart Ulusal Akne Günü’nde Propia’nın gerçekleştirdiği anket sonuçlarına göre sivilceler özgüven problemini beraberinde getiriyor. Daha da ilginci sivilcelerine yönelik ürünleri seçerken tüketiciler hekimlerden daha çok arkadaş tavsiyesine güveniyor. Bilinçsizce uygulanan yöntemler dahil akneye dair her detayı Dermatolog Doç. Dr. Yasemim Oram anlattı.
15.04.2021 Güzellik
Göz Kapağı İltihabı (Blefarit) Nedir, Neden Olur? Göz Kapağı İltihabına Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer?
Göz Kapağı İltihabı (Blefarit) Nedir, Neden Olur? Göz Kapağı İltihabına Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer? Göz kapağı iltihabı (Blefarit) nedir, neden olur? Göz kapağı iltihabına ne iyi gelir, nasıl geçer? Göz kapağı iltihabı neden oluşur? Teşhisi nasıl konur? Göz kapağı iltihabı kronik midir tedavi edilebilir mi? İşte, merak edilen tüm detaylar.
13.03.2021 Sağlık
Cilt Maskesi Tarifleri: Kuru Ve Yağlı Ciltler İçin Maske Nasıl Yapılır?
Cilt Maskesi Tarifleri: Kuru Ve Yağlı Ciltler İçin Maske Nasıl Yapılır? Sağlıklı bir cilt bakım rutini oldukça önemlidir. En değerli varlığımız olan cildimize iyi bakmamız gerekiyor. Bunun için, pek çok cilt türüne göre bakım maskeleri üretilmektedir. Ayrıca evlerimizde bulunan, doğal birtakım malzemeler kullanılarak cilt bakımı yapabilmekte mümkündür. İşte, tüm detaylar.
6.02.2021 Güzellik
‘Milyonda 40 kişide bir görülüyor’
‘Milyonda 40 kişide bir görülüyor’ Milyonda 40-70 kişide görülen, Türkiye’de Sezen Aksu ve Türkan Şoray’ın hastalığı olarak bilinen cushing sendromu, böbrek üstü bezlerinden salgılanan ve yaşam için olmazsa olmaz olan kortizol hormonunun yüksek seviyede salgılanması sonucu ortaya çıkıyor.
30.01.2021 Ege
Hangi cilt tipi nasıl temizlenmeli?
Hangi cilt tipi nasıl temizlenmeli? Cilt, hayatımızı sürdürmek için sağlıklı ve düzenli çalışması gereken diğer organlar gibi hayati öneme sahip bir organdır. Sadece estetik açıdan değil, sağlık açısından da cildimizin temizlik ve bakımına özen göstermek yaşımız ilerledikçe oluşacak kırışıklık ve deformasyon gibi problemlerin önlenmesi bakımından çok faydalıdır. Cilt bakımı yaparken yaşa ve cilde göre doğru ürün kullanılması gerekir. Peki, hangi cilt tipi nasıl temizlenmeli? Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek konu hakkında önemli bilgiler verdi.
29.11.2020 Cilt Bakımı
Kovid-19 stresi cilde de düşman
Kovid-19 stresi cilde de düşman Dünyanın bir numaralı kâbusu olan Kovid-19 nedeniyle yaşanan aşırı stresin, ciltte yaşlanmayı da hızlandırdığı belirtildi
21.08.2020 Gündem
Gözenek problemine bu yöntemlerle son verin
Gözenek problemine bu yöntemlerle son verin Yağlı cilt ve büyük gözeneklerin görünümü genellikle birbirini takip eder. İyi haber şu ki, gözeneklerin görünümünü en aza indirmek için atabileceğiniz belirli cilt bakımı adımları var. Gözeneklerinizin ne kadar büyük göründüğünü tam olarak nasıl küçültebileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.
8.06.2020 Cilt Bakımı
Doğru nemlendiriciyi bulma kılavuzu
Doğru nemlendiriciyi bulma kılavuzu Nemlendiriciler cilt bakımının önemli bir parçasıdır, ancak cildiniz için doğru nemlendiriciyi bulmak oldukça zordur. Cildiniz büyük olasılıkla aşağıda açıkladığımız kategorilerden birine girer; normal, kuru, yağlı, hassas veya karma. Buna göre, optimal sonuçlar üreten bileşenlerle cildinizin ihtiyaçlarına cevap vermeniz gerekir. Cilt tipiniz için hangi nemlendiricinin en iyi sonucu verdiğinden emin değilseniz, sizin kullanışlı bir kılavuz oluşturduk. Ne yaparsanız yapın, yüzünüzü daima nemlendirin.
7.04.2020 Cilt Bakımı
Yağlı cildinizi 5 dakikada değiştirin
Yağlı cildinizi 5 dakikada değiştirin Önemli bir fotoğraf çekimi, ilk buluşma veya dört gözle beklediğiniz bir etkinlik öncesi cildinizin ekstra yağlandığını fark edebilirsiniz. Yüzünüzdeki fazla parlaklıktan hızlı bir şekilde kurtulmak için ne gibi yöntemleriniz var? Yağlı cilt genellikle belirli bir cilt bakım rutini gerektirse de, sorununuzu hızlı bir şekilde çözmenin bazı yolları var.
7.04.2020 Cilt Bakımı
Cilt tipinize uygun bakım ürünlerini kullanıyor musunuz?
Cilt tipinize uygun bakım ürünlerini kullanıyor musunuz? Cildinizin görünüşü ve yarattığı his, cildinizin; kuru, yağlı veya bunların bir kombinasyonu olup olmadığını size açıklar. Cilt tipinizi bilmek, bir cilt bakım rutini yaratmanın ilk adımıdır. Cilt tipinizi ve yapısını bilmeden, cildinizin problemlerine çözüm bulamazsınız. İşte cilt tipinize göre kullanmanız gereken ürünler...
7.04.2020 Cilt Bakımı
Yağlı cildin faydaları var mı?
Yağlı cildin faydaları var mı? Bazen yağlı ciltler gerçekten külfetli görünebilir. Yine de, yağlı cildinizin sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin! Yüzünüzle barışmanız için size beş neden veriyoruz. Bize güvenin, uzun vadede yağlı cilt aslında oldukça arzu edilen bir cilt tipidir. Nedenlerini aşağıda bulabilirsiniz.
7.04.2020 Cilt Bakımı
Siyah noktalarınıza savaş açın
Siyah noktalarınıza savaş açın Cildinizdeki sinir bozucu siyah lekeler gözeneklerinizin daha büyük görünmesine neden olur. Siyah noktaların görünümünü azaltmak ve gelecekte oluşmalarını önlemek istiyorsanız, size siyah noktalara neyin neden olduğunu ve gelecekte oluşmalarını önlemeye yardımcı olmak için ne yapmanız gerektiği hakkında genel bir bakış sunuyoruz.
3.04.2020 Cilt Bakımı
Dhea So4 Nedir? Dhea So4 Kaç Olmalı? Yüksekliği Ve Düşüklüğü Nedenleri
Dhea So4 Nedir? Dhea So4 Kaç Olmalı? Yüksekliği Ve Düşüklüğü Nedenleri İnsan vücudunda hem erkekler hem de bayanlar için hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonların testlerdeki değerleri yüksek veya düşük çıkabilir. Bu da insan sağlığı için bazı hastalıkların belirtisi olabilir. Peki, DHEA So4 nedir? DHEA So4 kaç olmalı? Yüksekliği ve düşüklüğü nedenleri nelerdir?
19.03.2020 Sağlık
Yeni güzellik trendi: Multi-mask
Yeni güzellik trendi: Multi-mask Gerçek şu ki, cildiniz söz konusu olduğunda, yüzünüzün farklı bölümlerinin farklı ihtiyaçları olabilir. Örneğin, genelinde kuru bir cildiniz varsa, alnınız veya çeneniz zaman zaman yağlı cilt özellikleri gösterebilir ya da yağlı yapıdaki cildiniz, ihtiyaca göre yanaklarınızda kuruluk hissi yaratabilir. Bu durum da sizi bir yüz maskesi seçmek söz konusu olduğunda ikilemde bırakır. Aynı anda yüzünüzün farklı bölgelerine farklı yüz maskeleri uygulamayı içeren bir cilt bakım eğilimi olan çoklu maskeleme hakkında her şeyi öğrenmenin zamanı geldi. Bu eğlenceli cilt bakım trendini kendiniz nasıl deneyeceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin...
27.02.2020 Güzellik
Türkiye’nin cilt haritası çıkarıldı!
Türkiye’nin cilt haritası çıkarıldı! Bioderma, Türkiye’nin cilt haritasını çıkarmak ve Türkiye’de cilt kuruluğuna karşı farkındalık yaratmak için ‘Atoderm Senin Şehrinde Roadshow' projesi ile 7 ili ziyaret ederek, Türkiye'nin cilt haritasını çıkardı.
Karma cilt 101: Karma cilt nedir? Karma cilt bakımı nasıl olmalıdır?
Karma cilt 101: Karma cilt nedir? Karma cilt bakımı nasıl olmalıdır? Cildinizin bazı kısımlarının kuru, diğer kısımlarının yağlı olduğunu fark ettiniz mi? Bu durumda, karma bir cildiniz olabilir. Karma bir cilde sahip olmak söz konusu olduğunda, yüzünüzün farklı bölümlerinin farklı ihtiyaçları olduğundan cildinize nasıl bakım yapılacağını anlamak oldukça zorlaşıyor. Karma cilt bakımını çözebilmek için yanıt vermemiz gereken soru: Karma cilt nedir?
10.02.2020 Cilt Bakımı
Yağlı cildinizi kontrol altına alın
Yağlı cildinizi kontrol altına alın Yağlı cillt yapısı, ciltte bazı problemlere yol açabilir. Tıkanıkların, sivilce ve aknelere yol açan ciltteki fazla yağ problemi ile bu yollar ile başa çıkabilirsiniz...
2.01.2020 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Yağlı Cilt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.